Znaci ja sa svojom na high bez AA i AF idem ljepo na stabilnih 60+ fpsa ...jedva cekam.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ja je igram..igra je prebolesna za sada...tako dobra grafika da sam ostao impresioniran, a vjerujte uvijek sam kritičan ali ovo je grafika nešto NE VI ĐE NO
Jos moram nabavit HD6850/70 i x4 955 BE i na 1280x1024 na max :D
Problem mi je sto ja mijenjam sve tipke osim reload i fire i nemogu ovako igrat. Ima li neka shema? Hvala :)
A ja ti se smijem što neigraš ;)
dokaz da nece nitko dobit ban lol
torrent-) al za multiplayer kad kupim igru..al ovo se isplati dati i 1000kn ovo je najbolji SP ikad zasad;-)Evo sa svojom prosječnom konfom sam stavio baš sve na max i sve uključio igra ide lijepo fludino..
Ako je to prosjecna konfiguracija,kakva je onda tek ispodprosjecna.
Problem mi je sto ja mijenjam sve tipke osim reload i fire i nemogu ovako igrat. Ima li neka shema? Hvala :)
Sve zbindaš na tipku koja ti ne treba. Tako sam ja u beti.
http://battlefieldo.com/forum/threads/how-to-unlock-battlefield-3-on-the-24th.1107/
ja ovo ne kuzim dođem do ovog koraka sta sada trebam
Naredbe za commo rose se mogu podešavati u izborniku. Vidio sam u livestreamu.
Ž?
kako ovaj cheami dobro igra
I kaze da nije nikad BF igre igrao, osim bete BF 3, ali da ga idu sve igre.
Kaze da je porijeklom Azijac, i da su oni inace dobri u igrama.
On je sa Floride, a preko proxy igra.
I kaze da nije nikad BF igre igrao, osim bete BF 3, ali da ga idu sve igre.
Kaze da je porijeklom Azijac, i da su oni inace dobri u igrama.
On je sa Floride, a preko proxy igra.
po kretnjama i svemu mora bit CoD igrač,igra super
Još jedna igra koja će najvjerojatnije morati čekati do druge godine. Nema se vremena...
Vjerojatno kupujem Battlefield 3 LE moze ponude na PM, bilo koja verzija (Rus ili Eng). <215kn
Vjerojatno kupujem Battlefield 3 LE moze ponude na PM, bilo koja verzija (Rus ili Eng). <215kn
kupuješ od nekoga sa foruma bilo koju verziju za 215 kn?
Ž?
Nemogu. Kad kliknem za mouse bind, onda mogu samo tipke s mousea bindat :( To je meni problem. Meni RMB je WF... Zrtvovat cu Mouse5
EDIT: Ha, sada sve radi normalno kada sam drugi put usa u igru =) Mogu sa HOLD ESC brisat keybinding ^^ YEY!
kupuješ od nekoga sa foruma bilo koju verziju za 215 kn?
Da, al cijena ne mora bit 215 kn. Može biti i manja tj. ko ponudi nižu cijenu od njega kupujem (boldano: mora bit LE)
Kolega mi želi prodat BF3 obični (ali ruska verzija, kaže samo skinem 1gb ENG file i rješeno) za 150kn, da li je to tako i isplati li se ?
Zbog cega ja odjednom ne vidim ovu temu niti pod "teme u kojima sudjelujem" niti pod "teme koje pratim"?
Kao da je nestala
EDIT: Uglavnom sad se vratila nakon sto sam napisao ovaj post, a nasao sam je preko linka iz druge teme. Svasta
Zbog cega ja odjednom ne vidim ovu temu niti pod "teme u kojima sudjelujem" niti pod "teme koje pratim"?
i meni je bila nestal, već sam pomislio da ludim i gubim vid
probao sam SP i nije nesto ..... ali samo zato sto sam MP zaigrao :D
...dakle nakon vpn aktivacije moze se ugasit vpn i nakon restarta origina ide i MP .... eu serveri su up i krcati su ... atmosfera je predobra ... ne vjerujem da ce banati...pa da i banaju, vrijedilo je lol
po kretnjama i svemu mora bit CoD igrač,igra super
Sad već stvarno trolaš. Prijavljen si.
el se još može naručiti bf3 le na hrvatski stranicama?
p.s. el vi to več igrate mp?wtf
Ljudi kupio sam ovdje BF3 LE ENG, i neki pišu u drugoj temi da najverovatnije neću moći aktivirati je to istina odovuda sam uzeo http://www.ultimatumgamekeys.com/en/game/buy-cheap-battlefield-3-limited-edition-origin-cd-key
Neznam zasto mi treba vise od 5 minuta da uploada sliku ovdje..
Imam screen shotove a nemogu uploadat??
Zavvi šalje unutar 24-48h