A bit će da su skužili da su napravili lošiji posao nego što je bilo očekivano, pa se love za slamke.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije mi pretjerano jasno što im je to trebalo?
Ljudi su i ovako napumpani na igru.
Koga uopće briga za to. Taj artikal na nikakav način neće utjecati na mene i na moju odluku da li ću kupiti igru ili ne. Vidio sam igru, probao, sve štima, kupujem.
Ovakve stvari sa "falsificiranjem" reviewa nisu ništa novo. I Activision i EA su mućki provokatori, u grupu se grupiraju i lažu i izvlače lovu ovom napaćenom narodu.
A bit će da su skužili da su napravili lošiji posao nego što je bilo očekivano, pa se love za slamke.
Aha, ovo ona negativa progovara, što se nakuplja od bete :D
Mi koji smo kupili igru na originu dobit cemo ranije?
Pročitaj ponovo, piše pre-load.
evo tek sam sada skuzijo

Svi koji si želite uzeti Boxed BF3 sa Zavvi-ja, tu vam je kod za popust od 10% (kod nema nikakvih ograničenja)
Friško dobiven danas ujutro.
Tko prvi njegova djevojka.
1738-UX49-C14E
Daj ajde ovo izgleda pre pre bolesno,base jump,mracna mapa,i kraj ma sve je brutala.
Vi koji ste pre ordali s Origina, jeste dobili key pa ga unjeli u Origin ili? Pitam zato jer imam key i ne znam da li da ga unesem u Origin.
Vi koji ste pre ordali s Origina, jeste dobili key pa ga unjeli u Origin ili? Pitam zato jer imam key i ne znam da li da ga unesem u Origin.
Ne,samo se igra pojavila na originu.
Ma ni nemamo još key,imamo samo XXXX-XXXX-XXXX-XXXX
unesi ga,šta čekaš
Ne,samo se igra pojavila na originu.
Mi ni nemamo još key,imamo samo XXXX-XXXX-XXXX-XXXX
Kako su ovi meni već mogai dati key? Smrdi mi tu nešto ( CJS )!
@M4X Vjerovatno i oću, samo još čekam da mi odgovore kad ću moć igrat.
Valjda bude dobro,al pričekaj s upisivanjem ključa.
Ja sam 2 dana prije nego je počela beta upisao ključ(za betu),i disableali su mi ključ i izbrisali betu iz origina.
Valjda bude dobro,al pričekaj s upisivanjem ključa.
Ja sa 2 dana prije nego je počela beta upisao ključ(za betu),i disableali su mi ključ i izbrisali betu iz origina.
Tako će i bit, nemam ništa s tim da unesem key u Origin samo mogu izgubit igru.
Toga sam se i bojao, hvala.
e vidiš ja sam ih na ea chatu pitao dali mi mogu maknuti betu sa accounta i rekli su da ne mogu.a i ti si imao nekih 3 beta ključa zar ne?
e vidiš ja sam ih na ea chatu pitao dali mi mogu maknuti betu sa accounta i rekli su da ne mogu.a i ti si imao nekih 3 beta ključa zar ne?
Da,ali sam imao samo jednom prikazanu igru na originu,bez obzira kolko sam ključeva upiknuo u origin.
Zato što si dobio retail ključ.
Jel kupio tko na GMC-u? ja im platio (internet bankarstvom), nisu mi promjenili na acc da je placeno
Noob question ali je li to dobro ili loše?
@xyan GMC su prevaranti, nećeš ti vidjet taj key kao ni povrat novca. Ode 300kn
Noob question ali je li to dobro ili loše?
@xyan GMC su prevaranti, nećeš ti vidjet taj key kao ni povrat novca. Ode 300kn
haha, kako prevaranti, bug ih reklamira XD
Isuse Bože ko će ovo dočekati!!! :)
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FRqfFfuVuNE
Jel kupio tko na GMC-u? ja im platio (internet bankarstvom), nisu mi promjenili na acc da je placeno
pošalji mail, strpi se malo?
Isuse Bože ko će ovo dočekati!!! :)
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FRqfFfuVuNE
na 0:30 najjace XD