Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.085
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3

Ako stem nije banao ekipu sa COD:BO ruskim key-vima koji je bio regijonalno zakljućan onda stvarno mislim da te ea isto neče banati

BF3:crna_bandera
14 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Ako stem nije banao ekipu sa COD:BO ruskim key-vima koji je bio regijonalno zakljućan onda stvarno mislim da te ea isto neče banati

EA je gori nego VALVE. Dok je ekipa koja je igrala moodane servere sa 128 igrača dobila opomenu kako će im banati accounte (cijeli), VALVE za ukradene keyeve je samo micao igre sa accounta.

14 godina
Battlefield 3

Pa bilo bi predebilno od njih da bannaju account! Šta si ja nebi smio stavit jezik koji ja hoću! Preloše...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
David87 kaže...

Pa bilo bi predebilno od njih da bannaju account! Šta si ja nebi smio stavit jezik koji ja hoću! Preloše...

Niti si vlasnik igre niti smiješ dirati game fajlove jer nisu tvoji. Ti si samo kupio prava da smiješ koristiti njihov proizvod. To svi tako rade, ne samo EA :)

Inače iz EA su banali ljude jer su pljuvali po njihovim igrama na EA forumu. Zato se ja ne bi uopće čudio da te banaju jer im nisi platio punu cijenu ili jer si prčkao po fajlovima.

Čak mi ne bi bilo čudno da naknadno ubace i regional lock na BF3. Ak se to i ne dogodi s BF3 vjerujem da će sljedeća njihova (MP) hit igra sigurno biti i regionalno i jezično lockana.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
17 godina
Battlefield 3

Evo sta mi je doslo na mail od eplati:

Cijenjeni korisnici i kupci, prema posljednjoj informaciji koju smo dobili, situacija sa Battlefield 3 ključevima je sljedeća:
Naime, ključevi za igru su "Ruski" ali ih je moguće aktivirati normalnim putem iz bilo kojeg dijela svijeta, dakle, ključevi su "Region free".

Što se tiče jezika, svi kupci će na mail zajedno sa svojim primjerkom ključa dobiti i Language Changer, exe fajl sa kojim na vrlo jednostavan
način mogu promjeniti jezik iz Ruskog u Engleski. Isto ovo se može obaviti i ručno, a za sve to dobit ćete tutorial na mail zajedno sa vašim ključem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Frenkyca kaže...

Što se tiče jezika, svi kupci će na mail zajedno sa svojim primjerkom ključa dobiti i Language Changer, exe fajl sa kojim na vrlo jednostavan
način mogu promjeniti jezik iz Ruskog u Engleski. Isto ovo se može obaviti i ručno, a za sve to dobit ćete tutorial na mail zajedno sa vašim ključem.

Pa onda se ne morate bojati da će vam taj program nešto smrdati po kompu ili slično kako je Danny ili netko rekao. Napraviš sve ručno i miran si. Ja ostajem na base-hostu ako je moguće jednostavno promijeniti samo jezik, nema smisla mi otkazivati preorder za sada.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
17 godina
moderator
Battlefield 3

Ja se ne bi gubao sa ruskom verzijom za 10€ razlike, koliko manje košta ruski ključ od boxed LE+PWP izdanja na game-u.

1 0 hvala 0
16 godina
moderator
DrNasty kaže...

Ja se ne bi gubao sa ruskom verzijom za 10€ razlike, koliko manje košta ruski ključ od boxed LE+PWP izdanja na game-u.

Objasni ljudima gdje je tvoj jeftini BF:BC2 ključ nestao sa origina.{#}

Iako mislim da nema straha ako kupe na base-hostu.

Samo želim reć da je EA zaje8an igrač.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 12:43 (pirat).
17 godina
Kule_zg kaže...
lobotomac90 kaže...

gdje to ako nije tajna?može link neki ili nešto? {#}

Imas ovdje za 260kn, ja narucio maloprije

poštarina je uračunata u cijenu jel? i jeli pouzdana stranica ta? nisam nikada naručivao s neta igre pa ne znam kakva su iskustva....

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Trailer vise o knjizi i Andy McNabu koji je pomogao kod izrade Battlefielda 3:

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Da, ali kako sam prije već rekao netko želi igrati na dan izlaska. Ako uzme na game-u boxed LE mora čekati tjedan-dva da stigne.

17 godina
moderator
pirat kaže...

Objasni ljudima gdje je tvoj jeftini BF:BC2 ključ nestao sa origina.{#}

Otišao u bolji život :D

14 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

poštarina je uračunata u cijenu jel? i jeli pouzdana stranica ta? nisam nikada naručivao s neta igre pa ne znam kakva su iskustva....

Po iskustvima ovdje ljudi stranica je pouzdana, a poštarina ti iznoci 0.99 GDP sveskupa 30.84GDP

17 godina
lobotomac90 kaže...
Kule_zg kaže...
lobotomac90 kaže...

nije poštarina uračunata igirca će ti doći s poštarinom 270-280kn i stranica je pouzdana

17 godina
Kule_zg kaže...
lobotomac90 kaže...

Po iskustvima ovdje ljudi stranica je pouzdana, a poštarina ti iznoci 0.99 GDP sveskupa 30.84GDP

poštarina je 1.21GBP dok ti je 0.99 samo za zemlje untura EU

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 12:47 (Wolf88).
17 godina
moderator
Ranko Kukumar kaže...

Da, ali kako sam prije već rekao netko želi igrati na dan izlaska. Ako uzme na game-u boxed LE mora čekati tjedan-dva da stigne.

Mah, na te se ne obazirem. Onda budeš faca pa iskeširaš cijenu na originu. Kao da se mora zaigrati prvi dan (a onda se sjetim bete prije par dana i histerije jer nisu dobili ključeve 2 dana prije ostalih). Ja sam zaigrao 2142 par mjeseci nakon izlaska, ali ga i danas igram (sinoć razvalio njubare).

Svi bi nešto da prvi imaju, a gledaju da uštede ovdje, tamo, pa onda plač. Ja sam bc2 tako kupio, više ne. Ako ću igrati igru par godina, onda ću dati pare.

14 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...
Kule_zg kaže...
lobotomac90 kaže...

poštarina je 1.21GBP dok ti je 0.99 samo za zemlje untura EU

Napravio sam pre-order malo prije i izaslo me 30.84GDP ukupno za HR

16 godina
odjavljen

ovo mi je prva kupnja keya jer ne mislim vise gomilat stvari na steam (kojeg usput prodajem za male pare)... ako bude ok, ok, a ako ne necemo vise onda tako i bok.

nisu neke velike pare u igri da bi razbijao glavu oko toga

iako bi volio igrat prvi vikend, ne mogu, moram na pir..  

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
Kule_zg kaže...
lobotomac90 kaže...

Wolf88 kaže...
lobotomac90 kaže...
Kule_zg kaže...
lobotomac90 kaže...

nije poštarina uračunata igirca će ti doći s poštarinom 270-280kn i stranica je pouzdana

pa dobro kako god bilo cijena je niža od 300 kn što mi je prihvatljivo,u algoritmu je 300 kn Non LE verzija tako da kontam da ću uzeti preko ove stranice,hvala {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Cijenjeni korisnici i kupci, prema posljednjoj informaciji koju smo dobili, situacija sa Battlefield 3 ključevima je sljedeća:
Naime, ključevi za igru su "Ruski" ali ih je moguće aktivirati normalnim putem iz bilo kojeg dijela svijeta, dakle, ključevi su "Region free".

S eNabava-e stiglo danas, da imate informaciju ako tko razmišlja o kupovini kod njih.

EDIT:

Moja isprika, s eplati je stigao mail u prepun inbox pa sam pomješao navedena 2 servisa,oba počinju s 'e' {#}

Dakle, kao što je kolega rekao ENABAVA ima engleske ključeve odnosno tako su do sad deklarirali.

Bring out your dead!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 13:13 (forzzuk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

@forzzuk: Molio bi te da izmijeniš svoj post jer od eNabave sigurno nisi dobio taj email jer eNabava nema u ponudi ruske ključeve za nijednu igru. Hvala. Pozdrav!

eNabava CEO
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma kakav ban od EA, ljudi šta se bojite pa nećete ga dobit to je sigurno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

BTW, palo mi je na pamet nešto što mi je ostalo u glavi još od bete, naime, da li če u punoj verziji voiceover biti oriđiđi ili ne?

Dakle mislim na rusku stranu koja in-game viče: Dej Hev Plented D Ćarđ! umijesto kao u BC2 'obezvrijedit davaj davaj!' ili kako već, na materinjem.

Bring out your dead!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vec mi je muka od ovog sveg, previse informacija, para se nema, a igra se mora nabavit tako da ne preostaje nista drugo osim posudbe do place -.-

I zato, po tisuciti put vjerovatno ponovljeno pitanje. Di je najjeftinije ENGLESKO box izdanje i di je najjeftiniji ENGLESKI kljuc? Nemam para za riskirat sa ruskim. Hvala na odgovoru.
The best way to be boring is to leave nothing out.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bilo bi super kad bi stavili na jeep kao unlock neku mrcinsku kompresorsku trubu.Onda se prisuljat iza leda "kameprima" i potrubit im onak masno da zvuk ide u totalni overload hahaha.

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

U Algoritmu igra košta 309 kuna pa mi nije jasno zašto riskirat za razliku od 10 eura

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

BF3 In-game Console

Biti će par komandi samo, više manje za CPU / GPU usage i perfomanse, i prikaz FPS-a.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
1 0 hvala 8
14 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Vec mi je muka od ovog sveg, previse informacija, para se nema, a igra se mora nabavit tako da ne preostaje nista drugo osim posudbe do place -.-

I zato, po tisuciti put vjerovatno ponovljeno pitanje. Di je najjeftinije ENGLESKO box izdanje i di je najjeftiniji ENGLESKI kljuc? Nemam para za riskirat sa ruskim. Hvala na odgovoru.

Box izdanje mislim da je na zavvi 262kn ukupno

13 godina
aton kaže...

U Algoritmu igra košta 309 kuna pa mi nije jasno zašto riskirat za razliku od 10 eura

Placa ide dolje, a racun u banci se priblizava 0 :(

A treba mi nekakva igra da zaboravim probleme iz prve recenice.

Eto zato.

17 godina
neaktivan
aton kaže...

To je obična verzija, ne Limited Edition, a u GMCu ti je još 10kn jeftinije.

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 14:14 (AA-d00d).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice