U ponedjeljak dolazi makina sa monitorom od 9k.bilo je krajnje vrijeme za nadogradnju.ovaj moj dualac je vrištao na lowu.

Kakav je to monitor od 9 soma kuna?
je, prije je govorio da kao nema para bas... ;)
Dobar
Vrlo vjerojatno sa full opremom(abs,zračni jastuci,,automatsko paljenje,prevučen kožom,električno podešavanje,naslon za ruku LOL)
Sad se sjetih kada sam igro betu.. tenk je bio skakao ko lowrider.
evo vam na...lol pa konfiguracija sa monitorom je 9 k.
Zaje8ao si se.
Trebao si uzeti DVD-RW 24x12x18/24x12/20x
---------------------------
Ontopic: Kad ćemo mi početi igrati?
Since the announcement of Battlefield 3 having several release dates, users have been wondering if they’d be able to play on the US date. It seems as though Battlefield 3 will actually be region locked. In other words, those of you who are hoping to play the game on the 25th outside of North America will have some hoops to jump.
October 25th, 2011
USA, Canada, Singapore, Rest of the World
October 27th, 2011
Denmark, Finland, Netherlands, Germany, Poland, Austria, France, Spain, Russia, Norway, Sweden, Australia, New Zealand
October 28th, 2011
UK, Czech Republic, Hungary, Italy, Belgium
November 2nd, 2011
Japan
Nadam se da spadamo po "Rest of the World"
http://battlefieldo.com/bf3-region-locked/
evo vam na...lol pa konfiguracija sa monitorom je 9 k.
aha, mi smo mislili da je samo monitor 9k kuna :D
kupujte svi 8jezgreni bager
hm...2 fps više...prodano !!! otkazujem u ADMu
Šta će ti 750W za tu konfiguraciju?
550W je previše.
Šta će ti 750W za tu konfiguraciju?
550W je previše.
neka bude viška,SSD bi uzeo kasnije a i možda CF u budučnosti.naravno nisam uzeo samo zbog bf3,bio bi lud.
on topic,jeste primjetili da kad ste se spawnali svaki put bi pisalo saving dole u kutu.znači svaki spawn se bilježi valjda na EA serverima u slučaju da pukne veza ili nešto drugo?
zar nisu rekli da se nemože defusati com sa eod-om nego samo armati.
kolko bi okoprilike bio fps kada bi nabavio quadcore 775 cirka 3.0 ghz? (sadasnja konfa pod moj pc)
i dali valja ova maticna koju imam za gaming( rev je 2.4)
Išao sam provjeriti za svaki slučaj.
Manohar: Hi, my name is Manohar. How may I help you?
Daniel Lucic: Hello, i have a quick question regarding the release date of Battlefield 3.
Manohar: Sure.
Daniel Lucic: It has been said that it is supposed to be released on 27-th for the "rest of the world".
Daniel Lucic: Since Croatia is not listed in countries for other release dates i have assumed the 27-th is the release date for us.
Daniel Lucic: But, the Origin store says the release date is 28-th.
Daniel Lucic: Could you please clarify that.
Manohar: Unfortunately, we are yet to receive official confirmation over this. I would request you to wait for another 2 to 3 days.
Daniel Lucic: Ok then. Thank you very much.
Daniel Lucic: Have a good day.
Manohar: Welcome.
Manohar: Is there anything else that I may help you with today?
Daniel Lucic: No, that would be it. Enjoy your day.
Nemaju zapravo ni oni pojma. :)
Cudno da jos nitko nije stavio, a svaka druga poruka je bila vezana uz jacinu oruzja u beti!
http://bf3blog.com/2011/10/dice-adjusting-weapon-damage-based-on-beta-feedback/
Damage model ostaje isti, a na hardcore-u će biti 50% veći. Pozdravljam ovo! Sviđa mi se činjenica da neću morati ispaliti čitav okvir da nekog sredim...
cek na HC ce bit veci damage wtf?
kaj WTF? -- pa normalno da ce biti vec i treba biti veci - pa ovo normalno je smijesno - covjeka puskom okinem 3 puta u glavu a on je jos ziv i sto je najbitnije sposoban za borbu ... (ovaj zadnji dio ionako nije dio igre, ali mi je inace totalna glupost) ...
Pa kaj bi trebao ispucat u njega dva sarzera, po od toga u glavu i onda ga jos kundacit 5 minuta da rikne?
Pogledas onaj trailer "destruction gameplay" koji pocinje sa pillars of BF 3 : Destruction -- i hrpetinom skriptiranog uništenja -- jer ti nigdje ne pokazuju da ne možeš tenkom uništiti najobičniji auto ili što je nasmješnije - pogodiš tenkom cisternu i grune kabina, ali sam spremnik ostane potpuno neoštećen
nadam se da su neke stvari isključene u beti (makar mi to nikako nema smisla) jer inače me naslov razočarao po pitanju destrukcije koja je jedan od razloga što sam toliko vremena utrošio na BC2
kao i client-side hit detection shema za koju mi ni kao ideju nije jasno na koji način bi trebala biti bolja od serverske ... a trenutno je u beti pokazala brdo problema .. od pogodaka daleko iza zaklona, do killova jednim hitom bez headshota pri istim postavkama dmga s kojima je moguće potrošiti dobar broj metaka da bi nekog srusio ...
kolko bi okoprilike bio fps kada bi nabavio quadcore 775 cirka 3.0 ghz? (sadasnja konfa pod moj pc)
i dali valja ova maticna koju imam za gaming( rev je 2.4)
42
rev 2.4 je više za office aplikacije, uzmeš si još jednu za gaming pa mijenjaš - tako ja radim
Još na prvim gameplay trailerima su pokazali kako auti lete u zrak kada ih izrokaš sa strojnicom.
U beti je destrukcija bila ograničena.
Još na prvim gameplay trailerima su pokazali kako auti lete u zrak kada ih izrokaš sa strojnicom.
U beti je destrukcija bila ograničena.
stvarno se nadam da si u pravu - nikog sretnijeg od mene
Istina - svaki peti ...
Na Caspian borderu sam bas to isprobavao jednom kad se ispraznio server ...
a što se tiče tornja, vjerujem da će biti skriptirano rušenje kao i kod sličnih velikih objekata u BC2 ... znači uvijek pada na istu stranu i lomi se na isti način ...
a naravno, nadam se da sam u krivu
Nove informacije vezane uz Battlefield 3 keyeve (ukoliko netko planira kupiti):
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-cd-keyevi-jeftino/120231.aspx
Nove informacije vezane uz Battlefield 3 keyeve (ukoliko netko planira kupiti):
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-cd-keyevi-jeftino/120231.aspx
Jedan razloga zašto da kupim kod tebe, a ne kod ozbiljnih firma tipa Base host ili eplati?
Ne govorim ja nikome da mora kupiti kod mene.
Dobro base host je ozbiljna, ovi eplati i ne tolko čim su djelili leakane dirt 3 keyeve.
Meni ima. Jer 99% ljudi ima sa njim dobar odnos i tip je korektan, i ima neku reputaciju, uvijek je voljan vratit novce i pomoć, za ovog nisam siguran u ništa, može mi dat loš key, a i nemora, a za base host sam 10000% siguran da će mi dat ispravan key.