ja ne kuzim koji je njima kur*c da su isli sjeb*t HC mod zato i igram HC da mi je realno i da je 1HK e na 2 ma daj jebote onda takav HC
Tocno to, sad ni nema velike razlike između hc i sc.
Ajde bar ce maknut HUD i slicna sr*nja...
ja ne kuzim koji je njima kur*c da su isli sjeb*t HC mod zato i igram HC da mi je realno i da je 1HK e na 2 ma daj jebote onda takav HC
lol uz taj cijeli hype jos cu nakraju zavrsit na mw3..
Izgleda da ćemo ostati bez LAN podrške u BF3
Izgleda da ćemo ostati bez LAN podrške u BF3
to sam vec znao par mjeseci.
Eo napravio sam mali video :D
svaka cast na hsu,ja sam jednom uspio od ruskog spawna tamo na brdu napraviti 3hs zaredom likovima na anteni onoj.svaki po +770,nazalost nisam snimal
jedino ti je losa kvaliteta,nemoj snimat u tako low rezoluciji i onda upsacle-at na 1080p , samo izgleda jos gore.
Tvoj? Hmmm...
Eo napravio sam mali video :D
svaka cast na hsu,ja sam jednom uspio od ruskog spawna tamo na brdu napraviti 3hs zaredom likovima na anteni onoj.svaki po +770,nazalost nisam snimal
jedino ti je losa kvaliteta,nemoj snimat u tako low rezoluciji i onda upsacle-at na 1080p , samo izgleda jos gore.
nije moj snimak al sam uredio video :D bio je jos losij snimak
I mislio sam..
Buhu , maknuli su vam OP oružje koje je uništavalo bilo kakav teamwork zarazivši "HC" wannabe snajperima koji ne mogu naciljati čovjeka u glavu.
Pa ako tako nastave pol igre će nam dodati kasnije s patchevima.
Pa oni će nama izbacit polu proizvod i onda ga naknadno patchevima krpat do besvjesti.
Pa hebote u šta se ova gejming industrija pretvorila jesus.
Ja u petak izdajem Battlefield 4.
Imat će u početku samo jednu mapu arktičkog ugođaja mp_snow:
i jedno oružje koje evocira sve ono najbrutalnije u oružanim sukobima, poluautomatsku praćku:
A dalje ću o featurima odlučiti kad vidim što zajednica igrača želi.
Usput, igra košta samo 60$.
Primam naružbe paypalom.
Uz svaki preorder ekskluzivno dobijete mapu mp_snow_night:
Naravno ne odmah, bit će odlockana kroz koji mjesec.
taj dlc samo za pc ili?
Pozdrav svima evo zanima me par informacija o Battlefield 3, pa bio bio zahvalan ako mi mozete pomoci.Vidim da sada ima preorder Battlefield 3 Limited Edition preko Origina,znaci koja je razlike izmedu obicnoga BF3 i limited edition sta dobijem vise.Onda kada mi meni rodak uzeo preorder u njemackoj da li bi on meni mogao poslati Origin informacija da ja skinem igru.I jos jedno pitanje nisam nikada igra BFBC2 da li bi je trebao odigrati prije nego krenem BF3 i sta vi kazete izmedu te dvije igre kakva je razlike i volio bi opcenito cuti vasa misljenja.Zahvaljujem vise na vremenu i trudu.
Odustajem od Battlefilda 3, beta mi je oduzela sav doživljaj!
Kad sam počeo igrati Caspian Border najviše me bilo strah da li ću imati ekipu za to igrati. Ne čini mi se kao igra gdje možeš sam bauljati po mapi i nadati da ćeš nekog skinuti. Mislim, možeš, ali ja tako ne volim igrati. Valjda će biti par HR servera gdje će se skupljati poznata ekipa da možemo igrati timski.
Kad sam počeo igrati Caspian Border najviše me bilo strah da li ću imati ekipu za to igrati. Ne čini mi se kao igra gdje možeš sam bauljati po mapi i nadati da ćeš nekog skinuti. Mislim, možeš, ali ja tako ne volim igrati. Valjda će biti par HR servera gdje će se skupljati poznata ekipa da možemo igrati timski.
i jos kada bi se nasao adekvatan mod ili admin da dijeli banane balavurdiji koja u svakoj trecoj recinici spominje majku i noob... di bi nam bio kraj :)
Normalno da ce biti servera sa ekipom, ako nista drugo onda Bug server (pretpostavljam). A ovo za majku i nooba, to su sve cari igre. A i kako da iskljucimo neodgojenu djecicu kao sto je Domi. Nista, smijes mu se i igras dalje. A on misli da je opak.
Nakon igranja bete jasno mi je zašto su za podlogu trailera uzeli pjesmu 99 problems.
Pozdrav svima evo zanima me par informacija o Battlefield 3, pa bio bio zahvalan ako mi mozete pomoci.Vidim da sada ima preorder Battlefield 3 Limited Edition preko Origina,znaci koja je razlike izmedu obicnoga BF3 i limited edition sta dobijem vise.Onda kada mi meni rodak uzeo preorder u njemackoj da li bi on meni mogao poslati Origin informacija da ja skinem igru.I jos jedno pitanje nisam nikada igra BFBC2 da li bi je trebao odigrati prije nego krenem BF3 i sta vi kazete izmedu te dvije igre kakva je razlike i volio bi opcenito cuti vasa misljenja.Zahvaljujem vise na vremenu i trudu.
U Limited Editionu dobiješ "Back to Karkand" DLC, a na nekim se stranicama za preorder Limiteda dobije i "Physical Warfare Pack", ovdje imaš informacije za oboje http://bf3blog.com/battlefield-3-back-to-karkand/
Ako imaš BC2 bilo bi ti dobro malo to zaigrati, da znaš šta te čeka u BF3. Razlika između BC2 i BF3 nije velika, BF3 meni izgleda kao poboljšani BC2. Bolja grafika, zvuk, hitbox - makar i on zna biti čudan u nekim slučajevima. Ostalo je sve više manje isto, što se tiče gameplaya, ima vas 4 u squadu kao i u BC2, od modova imaš Rush, Conquest, Squad Rush i TDM isto kao i u BC2. U BF3 su malo promijenjene klase vojnika, nešto bolja customizacija oružja, imaš avione i servere do 64 igrača, dok je u BC2 max 32.
Uglavnom, odigraj malo BC2, lakše će ti biti poslije u BF3.
Nakon igranja bete jasno mi je zašto su za podlogu trailera uzeli pjesmu 99 problems.
dobro jutro sunašce
dobro jutro sunašce
Šta je? Jel neko već rekao isti fazon? Nisam čitao, šta je? Prebiću te ko mačku.
Dobro jutro i tebi
Šta je? Jel neko već rekao isti fazon? Nisam čitao, šta je? Prebiću te ko mačku.
Dobro jutro i tebi
haha
koji si ti lik :D
ovo moje je bilo kao "dobro jutro" da su stavili tu pjesmu 99 problems
Jos tocno 2 tjedna do izlaska bf3...