Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.085.942
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
CyberDemonVZ kaže...
athlon64 kaže...

da da,ja sam pogrijesio, sve radi i s najnovijim driverima, evo sad sam na forceware  285.xx i sve radi ko sat i ledice takoder, sa driverima koji se dobiju u kutiji na 3dmark 11 potegnem 3700 a sa najnoijim malo vise od 5000 OMG!

Hehe, odlicno :)

Steta sto nisi u BF3 isprobao razliku. Bas me zanima da li je stvarno preko 30% kako kazu u Nvidiji.

Ja sam odma snimio nove drivere i nisam ni isprobavao sa starim igrat.

e jbga, da sam je nabavia dan prije moga bi probat, nema veze xd :D , ma kod ove kartice koju ja imam moras prvo instalirat gigabyte-ov driver koji dobijes na cd-u, da bi ti ledice proradile , a onda kasnije mozes radit sta oces, ja sam sad updejta na najnovije drivere i sve radi, jedino oc guru ne mjeri amperazu gpu-a ali nije mi ni bitno, ionako je smece program , msi afterburner ftw!

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hmmm... trolovksa verzija mape Gulf of Oman. Baš da vidimo hoće li se i pravom verzijom dogoditi ista stvar. :)

stara verzija stara verzija
nova (trollovska) verzija nova (trollovska) verzija
a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Cudno da jos nitko nije stavio, a svaka druga poruka je bila vezana uz jacinu oruzja u beti!

http://bf3blog.com/2011/10/dice-adjusting-weapon-damage-based-on-beta-feedback/

I stavljen novi video koji pokazuje destrukciju u BF3.

Na poslu ne mogu gledati YouTube videje, moze li mi netko reci da li ima nesto novo, i da li je razlika vidljiva od bete do ovoga?

http://bf3blog.com/2011/10/battlefield-3-destruction-trailer/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo i jedan zanimljiv intervju.

Ukratko:

• Joystick podrška možda dođe s punom verzijom, a možda tek naknadno. Uglavnom rade na tome.
  • Command rose pokušavaju dovršiti prije izlaska pune verzije :/
  • Dosta su tweekali oružja
  • Flashlite će biti slabiji u finalnoj verziji
  • Helići i avioni za sada ostaju kakvi jesu, može će nešto mijenjati tijekom vremena
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
ZC_Someone kaže...

Evo i jedan zanimljiv intervju.

Ukratko:

• Joystick podrška možda dođe s punom verzijom, a možda tek naknadno. Uglavnom rade na tome.
  • Command rose pokušavaju dovršiti prije izlaska pune verzije :/
  • Dosta su tweekali oružja
  • Flashlite će biti slabiji u finalnoj verziji
  • Helići i avioni za sada ostaju kakvi jesu, može će nešto mijenjati tijekom vremena

LoL, već je bilo i to još na prošloj stranici ;) 

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
17 godina
neaktivan
Gunner11 kaže...

Jbga, to sam čitao na mobitelu pa nisam pogleo kamo link vodi

13 godina
neaktivan
Ljudi da vas pitam. Kad dobijete igru, ocete li odma na singleplayer il odma na multi? I da, jel imaju neki posebni driveri za bf3? Ja imam ati hd 6850 grafu i imam drivere od mislim da je 28.9.2011. Datum.. Da li su to ti driveri? :O
Zob Zob!
13 godina
neaktivan
I jos nesto, nisam u beti mogao vidjet fps-e, stisno i drzao sam onj ctrl+alt+S il koje su vec tipke? :O zna li netko zasto nisam mogao?
Zob Zob!
14 godina
Battlefield 3

Instaliraj Fraps, uvijek možeš vidjeti FPS ili napraviti screenshot....

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Cudno da jos nitko nije stavio, a svaka druga poruka je bila vezana uz jacinu oruzja u beti!

Damage model ostaje isti, a na hardcore-u će biti 50% veći. Pozdravljam ovo! Sviđa mi se činjenica da neću morati ispaliti čitav okvir da nekog sredim...

14 godina
neaktivan
Minoza kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Damage model ostaje isti, a na hardcore-u će biti 50% veći. Pozdravljam ovo! Sviđa mi se činjenica da neću morati ispaliti čitav okvir da nekog sredim...

cek na HC ce bit veci damage wtf?

Join Teamspeak 3 === 217.114.63.57
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo ja sam isto jedan od onih koje je beta dojmila jako. Ali ono sta me zasad odvlaci od kupnje je sama neoptmiziranost igre, iako bi se trebao tjesit da je samo beta, nekako nemam najbolja ocekivanja. Naime igru sam vrtio dosta loše na E2160, Gigabyte P35-DS3l, XFX Radeon 5750, 7 giga rama... Probao sam svasta od cloakanja proca i grafe a igra bi u vecini slucajeva reagirala crashanjem. Probao sam i najnovije drivere (bas za B3) i nije bilo nekog revolucionarnog pomaka...razlike prilikom mjenjanja grafickih postavki bi bile jako malene, igra mi relativno dobro radi u metrou ali van njega i ne bas najbolje. Ja se samo nadam da ce to sredit da mogu bar vrtit na nekakvih 30fpsa i nabavljam igru definitivno. U Hrvatsku dolazim 27.og, release je 28... hoce li se uopce negdje moc nabavit game u Zgu na dan release

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HC for Life kaže...

A vjerovatno hoće ako tako kažu. Ali onda će sigruno health ostaviti isti kao i na softcoru, umjesto staviti health na 60% kako je bilo na BC2 HC-u. Bilo bi glupo da smanje health i uz to povećaju weapon damage za 50%.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
16 godina
KiloOne kaže...

evo ja sam isto jedan od onih koje je beta dojmila jako. Ali ono sta me zasad odvlaci od kupnje je sama neoptmiziranost igre, iako bi se trebao tjesit da je samo beta, nekako nemam najbolja ocekivanja. Naime igru sam vrtio dosta loše na E2160, Gigabyte P35-DS3l, XFX Radeon 5750, 7 giga rama... Probao sam svasta od cloakanja proca i grafe a igra bi u vecini slucajeva reagirala crashanjem. Probao sam i najnovije drivere (bas za B3) i nije bilo nekog revolucionarnog pomaka...razlike prilikom mjenjanja grafickih postavki bi bile jako malene, igra mi relativno dobro radi u metrou ali van njega i ne bas najbolje. Ja se samo nadam da ce to sredit da mogu bar vrtit na nekakvih 30fpsa i nabavljam igru definitivno. U Hrvatsku dolazim 27.og, release je 28... hoce li se uopce negdje moc nabavit game u Zgu na dan release

suoci se s cinjenicom da trebas kupit quad core procesor...ova igra jede jezgre za dorucak,rucak i veceru..tako da dok ne kupis quada, nemozes ocekivat ista vise od bf3

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne bi bilo loše ni uzeti neku grafičku karticu sa više od 1GB memorije, barem SLI ili CFX, igra također ždere VRAM za doručak, jbt zauzeće na grafičkoj mi je bilo preko 970MB i još mi je uzimala kojih 200MB od RAMa.

Fuck you NATO!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thesekiman kaže...
HC for Life kaže...

A vjerovatno hoće ako tako kažu. Ali onda će sigruno health ostaviti isti kao i na softcoru, umjesto staviti health na 60% kako je bilo na BC2 HC-u. Bilo bi glupo da smanje health i uz to povećaju weapon damage za 50%.

Više neće biti diskutabilno da je HC za pi*kice. Sada je to i službeno. {#}

Speaking of hardcore, he confirmed that damage will increase about 50% when playing Battlefield 3 on pussy mode.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 17:06 (Minoza).
13 godina
neaktivan

Hm =/ Nekuzim zasto mi Crysis 2 leti na skoro max postavkama.-.. Ja nepatim od detalja, ja da imam 30 fpsa na lowu meni bi to bilo dovoljno dobro.. Sam proc mi se neisplati kupovat nego bi morao novi komp generalno kupit. 

Overhypano je to sve, game nije PC only. Znaci engine je rađen paralelno za konzole, tako da sve to mora biti u rangu. Ja se samo nadam da je beta bila neoptimizirani trash, te da necu bacit novce u vjetar ako kupim fujll verziju

15 godina
Minoza kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ovi iz DICE bacaju bombe ko Bosko Buha ,evo sto kaze jedan koji je igrao BF3 prosli petak  u Londonu "The version of Battlefield 3 that I spent hours playing last week has weapons and damage that feel like Battlefield Bad Company 2." http://www.joystiq.com/2011/10/10/the-beta-and-battlefield-3 ko sad tu koga i zasto {#}

www.bfwarzone.net BC2 server online
14 godina
Battlefield 3

Battlefield 3 is the true successor ot Battlefield 2 - DICE

Nema in-game VOIP(squads i team), samo medju dodanim battlelog friends
Nema battlerecorder
Nema spectator
Nema bf2 flight model

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 17:46 (Indestructible).

0 0 hvala 0
16 godina
Indestructible kaže...

Battlefield 3 is the true successor ot Battlefield 2 - DICE

Nema in-game VOIP(squads i team), samo medju dodanim battlelog friends
Nema battlerecorder
Nema spectator
Nema bf2 flight model

{#}

Mozda nisi znao, ali ovo sto se igralo zadnja 2 tjedna je bila BETA.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
17 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

Mozda nisi znao, ali ovo sto se igralo zadnja 2 tjedna je bila BETA.

A ne će biti ni u verziji koja će izaći za dva tjedna. Potvrđeno.

Btw. nema ni modding toolsa :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ak ima ko kakva pitanja ima support tu  {#}

http://www.facebook.com/thepatrickbach?sk=info

(i za sve vas nije fejk profil nego pravi)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@kiloOne ako mislis igrat ovo na online bez quada ne pokusavaj, ne bbc2 nije bas najbolje ponaso na dual-core... Za single ti mozda bude dovoljno ali za online(igriv)neces uspjet... @minoza zasto bi hc bio za pickice(oprostite na izrazu) meni je uvijek bilo puno lakse igrat normal... Imas markiranje ,mapu, ozdravljas bez suigraca, dok u hc bez timskog rada si je*o jeza u ledja...
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

HC je identičan onom u BC2 -> tweet

Zapravo skoro identčan, snajperske pičk**e više ne će moći ubijati s jednim metkom. :)

14 godina
neaktivan
pa ja sam u beti redovito sa sv98 ubijao jednim metkom...
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pošto se nikako nemožemo dogovorit "kakav" bi Battlefield 3 trebao bit , mogli bi opet jednu anketicu.

27 Hoću B2 sa B3 grafikom
7 Hoću Bc2 samo sa avionima
2 Hoću tenkove i COD zajedno
2 Hoće od svega pomalo FTW
39 Dosadan si sa anketama!!
jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ma dobar je on takav kakav je... Ima svojh drazi... Samo se nadam da ce poravit par onih glupih bug-ova da ljudi mapom ne trce poput retadirani tuljana, i ne leze na podu kao da je ciro presao preko njih a kad prodjes dobijes po njuski...
17 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
pa ja sam u beti redovito sa sv98 ubijao jednim metkom...

U beti je sa svim oružjima bilo problema kad si gađao ljude koji se kreću. Registriralo je preveliki damage. Također s snajperima je često registriralo headshot kad nije trebalo. Navodno su oba buga ispravljena.

15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Minoza kaže...

Zapravo skoro identčan, snajperske pičk**e više ne će moći ubijati s jednim metkom. :)

Sniper bi triba ubijat isprve iz neke određjene blizine bilo to HC ili ne, samo šta oni tribaju poboljšat to je detekcija zvuka jer ja jednostavno nemogu odredit smjer iz kojeg zvuk dopire (koda petarde pucaju i to meni iznad glave).

Recimo ako te sniper i falije ili pogodi jedanput ti bi triba odredit iz kojeg smjera se puca. 

14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
ZC_Someone kaže...
Minoza kaže...

Sniper bi triba ubijat isprve iz neke određjene blizine bilo to HC ili ne, samo šta oni tribaju poboljšat to je detekcija zvuka jer ja jednostavno nemogu odredit smjer iz kojeg zvuk dopire (koda petarde pucaju i to meni iznad glave).

Recimo ako te sniper i falije ili pogodi jedanput ti bi triba odredit iz kojeg smjera se puca. 

ja ne kuzim koji je njima kur*c da su isli sjeb*t HC mod zato i igram HC da mi je realno i da je 1HK e na 2 ma daj jebote onda takav HC 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice