Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.097.619
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma tenkovi su ionak u beti bili beskorisni. Ako ne pojačaju tenkice na neki način postat će neinteresantni.

jokaCRO ingame
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

oće li u finalnoj igri bit kakve koristi od beta drivera za battlefield, jer moj SOC gtx470 ima sve svoje funkcije iskljucivo sa driverima od gigabite-a , a to su 197.75

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

-

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2024 15:35 (Masta1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
athlon64 kaže...

oće li u finalnoj igri bit kakve koristi od beta drivera za battlefield, jer moj SOC gtx470 ima sve svoje funkcije iskljucivo sa driverima od gigabite-a , a to su 197.75

sorryte za offtopic al moram ga pitam di si ga nabavio i koliko XD?

15 godina
xyan kaže...
athlon64 kaže...

jedan forumaš , moja gtx285 + 500kn za nju bez garancije, toćnije ovo je kartica sa recenzije na pc expertu, on ju je tamo kupia :D , famozna je kartica, oćaravajuće tiha.

14 godina
neaktivan
Masta1 kaže...

Javelin

Yes, to je prava stvar, al nije realno napravljeno....Javelin inace se lansira tek tolko van, izgleda ko da ce pasti pred tebe i onda pocne letjet u zrak, i direktno se obrusava na metu (tenk), s time da jedan javelin prolazi kroz abrams ko vruc noz kroz maslo, i k tome stoji $80k

14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
xyan kaže...
athlon64 kaže...

jedan forumaš , moja gtx285 + 500kn za nju bez garancije, toćnije ovo je kartica sa recenzije na pc expertu, on ju je tamo kupia :D , famozna je kartica, oćaravajuće tiha.

mozda malo previse, al ipak je exkluziva....nisam vidio jesi stavio slike u pripadajucu temu?

14 godina
neaktivan

-

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2024 15:34 (Masta1).
15 godina
xyan kaže...
athlon64 kaže...
xyan kaže...
athlon64 kaže...

mozda malo previse, al ipak je exkluziva....nisam vidio jesi stavio slike u pripadajucu temu?

haha da, ,a ok je cijena , nisam moga odolit tom tehnološkom ćudu xd, isuse koja elektronika na njoj, evo sad cu stavit par slika u slike vaseg hw-a bia sam pre zaokupljen testiranjemm do sad :D

16 godina
neaktivan
Masta1 kaže...
red_bull kaže...

Ma tenkovi su ionak u beti bili beskorisni. Ako ne pojačaju tenkice na neki način postat će neinteresantni.

Ne ako ih znaš voziti(i imaš thermal vision{#}).

Ma da mozda ni nisam previse vozio ,ali takve metalne zvijeri bi na bojistu trebale trgat zgrade šume  sve živo a nemogu kroz žičanu ogradu.

Dobro to je bila beta pa ne vajnam previse nego mi je malo smiješno.

jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
Ne stoji, koliko sam vidio po novome samo su dostupni američkoj vojsci.
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Ali ovo nije pojačavanje tenkova. Trenutno je pješadija malo prejaka tak da ovo ništa ne mijenja. S tim da ja to baš nisam tako doživio. Ak se igra pametno, ne rusha bezveze i čeka se potpora pješadije tenkovi su dobri, možda mrvicu preslabi. Bar su takvi dojam na mene ostavili.

A ovakve navođene rakete (ili što već) su po meni glupost, pogotovo jer se tako brzo reloadaju. Ajde da je reload puno duži ili ih imaš ograničen broj. Ovako praktički ni ne moraš koristiti glavni top jer možeš s navođenom municijom igrati point-and-click avanturu. {#}

Shvaćam da hoće učiniti sve pristupačno svima ali neka granica mora postojati. Gdje baš piše da svi moraju znati s tenkovima igrati. Slobodno ih netko drugi tko je uložio truda u tenkove owna.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 23:02 (ZC_Someone).
15 godina
xyan kaže...
Masta1 kaže...

Javelin

Yes, to je prava stvar, al nije realno napravljeno....Javelin inace se lansira tek tolko van, izgleda ko da ce pasti pred tebe i onda pocne letjet u zrak, i direktno se obrusava na metu (tenk), s time da jedan javelin prolazi kroz abrams ko vruc noz kroz maslo, i k tome stoji $80k

$40,000 (£20,000) (missile);

$125,000 (reusable Command Launch Unit)

Effective range 75 to 2500 m

ali svaki tenk je tvoj

16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Za vas cure koje bi htijele promijeniti EA Master ID / Origin screenname prije BF3,pa evo kako...

In most situations, persona or screenname change requests fall outside the capabilities of our support agents. We do however recognize that there are circumstances where a previously chosen persona name may present an unacceptable risk due to the exposure of information that could be linked to the account holder. As a result, we are now honoring name-change requests by web-request only to these affected customers, using the process below.

If your EA Master ID / Origin screenname exposes the following information, you are eligible for a name change.

• Your first and last name
  • Your phone number
  • Personally identifiable numbers, such as your social security number or government-issued ID

If your name does not meet these requirements you will not be eligible for a name-change.

If your name meets the eligibility criteria, you may submit a name change request to our email support team using the "Contact Us" option found on the left-hand side of this page. When creating your request, select Battlefield 3 as the product and specify the platform you are currently using to play the game (PC, Xbox 360, Playstation 3).

When submitting your request, "Chat" support may be an available option, however you must select the option for "Email Support." Requests not submitted through this web-form will not be eligible. Fill out the remaining fields and be sure to specify the "Category" as depicted in the screenshot below to complete and submit your name change request.

Znaqći ništa od mojih ingame šestica {#}

Mućka đubrad!1

17 godina
neaktivan
xyan kaže...

Mislim da javelin ima dva načina napada. TOP, kako si i ti opisao, ali možeš prebaciti i na direktni način kako je prikazano u videu.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
xyan kaže...

Mislim da javelin ima dva načina napada. TOP, kako si i ti opisao, ali možeš prebaciti i na direktni način kako je prikazano u videu.

Da,ima 2 načina.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

čini li se meni ili je bf3 dobio toliko naoružanja i mogućnosti da jednostavno neznaš šta da odabereš??

Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

nisam baš pratio forum , imam pitanje

Jel postoji mogučnost da nam se rank iz bete nastavi u pravoj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
andrej555 kaže...

Možeš ak platiš adminu na EA chatu 50 eura!{#}

ButcherCRO ingame! Go and plough yourself!!
14 godina
neaktivan
andrej555 kaže...

A sad vidiš svoj rank? 

Sve ide ispočetka i bolje da ide.

15 godina
Battlefield 3

Gospn. Lars Gustavsson(lead mp designer) odgovara na par zanimljivih pitanja http://pc.gamespy.com/pc/battlefield-3/1199753p1.html

www.bfwarzone.net BC2 server online
Moj PC  
3 0 hvala 8
15 godina
Battlefield 3

Na Ea live chatu mi nije htio promijeniti master id jer se ne smije...

Na tom accountu sam imao bfbc2.

Napravio sam novi account sa id koji mi odgovara i pitao drugog agenta da mi spoji 2 accounta u jedan (ovaj drugi) jer mi se ne svida id ime od prvog.

Pitao me email od prvog i dvd key i kad sam mu dao spojio mi je oba accounta u taj drugi na kojem nisam imao nijednu igru.

Sad imam id koji mi odgovara i bf bc2 zajedno {#}

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 9:22 (ferovca1).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

[url=http://www.points2shop.com/?ref=davidri]Points2Shop[/url]
Moj PC  
6 0 hvala 6
16 godina
red_bull kaže...

Ma da mozda ni nisam previse vozio ,ali takve metalne zvijeri bi na bojistu trebale trgat zgrade šume  sve živo a nemogu kroz žičanu ogradu.

Dobro to je bila beta pa ne vajnam previse nego mi je malo smiješno.

Sumnjam da će u zadnjem peglanju ici mijenjati fiziku niti da ju tako brzo i mogu bitno promijeniti, ali meni je ovakva kakva je jednostavno razočaravajuća

Otišli su korak unatrag od onog viđenog u igrama koje koriste Frostbite 1.5 i to je vrlo vjerojatno najobičniji ustupak konzolama jer razvijanje posebne fizike za PC i za konzole bi i stvorilo bitno drugacije igre, a i poduplala posao što je neisplativo

Meni je glupo da u igri koja koristi noviji engine od igre gdje je nakon odigrane (malo duže) partije moguće da ne stoji kamen na kamenu osim možda nekih baš ogromnih stabala (ipak je prašuma bila u igri), ne možeš dignuti cisternu u zrak, da većinu vozila ne može uništiti niti tenk makar se dimi i odbija od njih na sve strane, da potpuno slabe građevine ne padaju i da je destrukcija nekih objekata skriptirana, a i ono što se da uništiti je bitno ograničeno na prethodnika

Grafika je lijepa stvar i pridodaje ugođaju, ali fizika je odlika jedne puno bitnije stvari - igrivosti - a to mi uvijek ima prednost pred grafikom ...

15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Djuro2000 kaže...

He, he, zamijenio  si me s 'nekim'.  

Ne smijem se kititi tudjim perjem, to nisam bio ja. To mi je igrao sin. {#}

Lako ti je skuziti: ako dobro igram i pri vrhu liste sam onda je junior. Ako je ono drugo onda sam ja. {#}

A tak ti to ide, evo i red_bull se slaže. Njemu sin nema još ni godinu dana a već igra bolje od njega. {#}{#}

drahic kaže...

Plavamacka,ha? Ti si me nazivcirao  uzasno na Metrou sa svojim kampanjem na nasem spawnu (atackerskom) :)

Mr.AstraOwner

Kad bolje razmislim i tu mi je krao poziciju xD

Junior, kao sto rekoh. Ja se na protivnickom spawnu mogu naci samo kao zarobljenik.

red_bull, je li istina ovo? vec ima bolje reflekse? {#}

13 godina
athlon64 kaže...

Kako to mislis?

I ja imam Gigabyte SOC karticu, i najnormalnije koristim standardne GeForce drivere, a ne one od Gigabytea.

Koje su to dodatne mogucnosti?

I da, ovi novi beta driveri su napravljeni bas s namjerom da bolje od starih drviera iskoristavaju graficku u BF3.

16 godina
neaktivan

Junior, kao sto rekoh. Ja se na protivnickom spawnu mogu naci samo kao zarobljenik.

red_bull, je li istina ovo? vec ima bolje reflekse? {#}

Hehe! tako je! Ja stari prdonja se tješim da klinci imaju cheatove, a ustvari sam ja usporio{#}

jokaCRO ingame
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
athlon64 kaže...

Kako to mislis?

I ja imam Gigabyte SOC karticu, i najnormalnije koristim standardne GeForce drivere, a ne one od Gigabytea.

Koje su to dodatne mogucnosti?

I da, ovi novi beta driveri su napravljeni bas s namjerom da bolje od starih drviera iskoristavaju graficku u BF3.

da da,ja sam pogrijesio, sve radi i s najnovijim driverima, evo sad sam na forceware  285.xx i sve radi ko sat i ledice takoder, sa driverima koji se dobiju u kutiji na 3dmark 11 potegnem 3700 a sa najnoijim malo vise od 5000 OMG!

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 13:11 (athlon64).
13 godina
athlon64 kaže...

da da,ja sam pogrijesio, sve radi i s najnovijim driverima, evo sad sam na forceware  285.xx i sve radi ko sat i ledice takoder, sa driverima koji se dobiju u kutiji na 3dmark 11 potegnem 3700 a sa najnoijim malo vise od 5000 OMG!

Hehe, odlicno :)

Steta sto nisi u BF3 isprobao razliku. Bas me zanima da li je stvarno preko 30% kako kazu u Nvidiji.

Ja sam odma snimio nove drivere i nisam ni isprobavao sa starim igrat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 13:16 (CyberDemonVZ).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice