Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.109.957
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

{#}  Bas mi je drago kad naletim na nekoga ko zna timski igrati. Nezgodno je igrati tako bez ikakve komunikacije, ali smo se ocito dobro razumjeli.

Ne mogu vjerovati da ti je ovo prvi BF. Pretpostavio sam da si neki od starih igraca BF2, odlicno si igrao, dobro vozis tenk, znas kada treba sacekati. Bilo je vozaca koji bi me ostavili i otisli poslije popravke tenka, cak je bilo suigraca koji bi  utrcali u tenk na moje mjesto kad ja izadjem vani i popravljam. Ja nisam neki vozac, bolji sam sa popravkom i miniranjem. U BF2 mi je to bilo najdraze.

Prije par dana sam i sa Skembom odigrao jednu dobru u tenku, samo nije bila do kraja.

p.s. Kada krene igra dodacu te u prijatelje, mozda opet nekada odigramo.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni se u nedjelju na diabolicu dogodilo da pri startu runde uđem u tenk sa igraćem iz drugog squda, a koji nije htio krenuti dok sam bio u tenku.

Nakon par minuta provedenih u bazi napustio sam tenk koji je onda nekim čudom krenuo.

0 0 hvala 0
15 godina

Pa da, nikad do sada nisam igrao BF..zapravo mi je prva multiplayer igra bila COD Black Ops. Ali nakon ove bete se više ne mogu vratiti na cod. Baš sam danas ga opet zaigrao i nakon minute sam pomislio majketi kakvo je ovo smeće! :)

Tu nedjelju kad smo igrali sam se prvi put okušao u vožnji tenka hehe. Do tada sam uvijek ja bio na strojnici pa reko ajde da malo isprobam i vožnju. I lijepo se da igrati s njim, malo kad upoznaš mapu i sve puteve brzo stigneš od jedne do druge zastave. Malo moram još na nišanjenju u gađanju poraditi.

Definitivno ćemo zaigrati kad izađe igra! ;)

17 godina
neaktivan
Djuro2000 kaže...

Znači ti si taj koji je "krao" moju poziciju za spawn rejpanje defendera na Metoru kad smo bili u istom timu. {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 14:42 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kaj nisu malo fulali velicinu onog robota iz bf3 slucajno sam surfo po FBI stranici i naletim na ovo?

Join Teamspeak 3 === 217.114.63.57

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HC for Life kaže...

kaj nisu malo fulali velicinu onog robota iz bf3 slucajno sam surfo po FBI stranici i naletim na ovo?

Jep, to je taj jedini model na svijetu. {#}

Ne vidim razlog zašto ne bi postojala i manja verzija, a ovo je uostalom igra, i avioni su u stvarnosti brži. Možda je namjerno smanjen.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 15:17 (Minoza).
14 godina
neaktivan
Antraks part 2. kaže...

neće ljudi da sjedaju s nepoznatim osobama u auto - tko zna kamo bi ih odveli i mogućno napastovali

haha ova je odobra,odvalih se{#}

15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Djuro2000 kaže...

Znači ti si taj koji je "krao" moju poziciju za spawn rejpanje defendera na Metoru kad smo bili u istom timu. {#}

He, he, zamijenio  si me s 'nekim'.  

Ne smijem se kititi tudjim perjem, to nisam bio ja. To mi je igrao sin. {#}

Lako ti je skuziti: ako dobro igram i pri vrhu liste sam onda je junior. Ako je ono drugo onda sam ja. {#}

14 godina
protjeran
Battlefield 3
Dobar dan nisam jucer igrao bf3 betu jer sma imao priko glave posla.
No dans sam kusao i nisam mogao uci , rekao mi je jedan prijatelj da trebam patch skinut da mogu igrat , molim vas ako moze samo linki gje da skinem , ako moze hitno je ejr cu brzo ici radit a volio bih malo zaigrat . Hvala ! pozz
khan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Plavamacka,ha? Ti si me nazivcirao  uzasno na Metrou sa svojim kampanjem na nasem spawnu (atackerskom) :)

Mr.AstraOwner

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
khan123 kaže...
No dans sam kusao i nisam mogao uci , rekao mi je jedan prijatelj da trebam patch skinut da mogu igrat , molim vas ako moze samo linki gje da skinem , ako moze hitno je ejr cu brzo ici radit a volio bih malo zaigrat . Hvala ! pozz

Beta je svršila jučer u podne.

Bring out your dead!
14 godina
neaktivan
khan123 kaže...

Da moraš skinut patch 2.3 za Battlelog, jer trenutno ne radi (http://battlelog.battlefield.com/), a preko njega se ulazi u igru. {#}

Btw. beta ti je jučer završila, nema igranja do izlaska igre :)

14 godina
protjeran
Da ali mi je prijatelj mi je upravo rekao da on igra jer je zavrsila beta pa da ima neki patch .. ja kzem oke aj odo vidit na bug dali ima tko link da skinem ,jer naravno ocu igrat:)

Znači ništa ne postoji patch ???
kako onda on igra -.-
khan
14 godina
protjeran

eeee tooooo !!! to vojničeeeeee !!!! a gdje d askinem ?????????

khan
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 15:45 (khan123).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Možete i s nama ostalima podijeliti ili...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Kakvih debila sve na forumu ima..

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
Minoza kaže...

Nema igranja do izlaska igre.

Ovo gore je sve fake.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Malo sam danas usporen pa nisam skontao jel to prc il je ovaj fakt otkrio toplu vodu. {#} I nema potrebe za vrijeđanjem, bez obzira kome si uputio u ovom slučaju, svi nekad imamo glupe ispade ili smo neinformirani.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 15:51 (Minoza).
17 godina
neaktivan
Djuro2000 kaže...

He, he, zamijenio  si me s 'nekim'.  

Ne smijem se kititi tudjim perjem, to nisam bio ja. To mi je igrao sin. {#}

Lako ti je skuziti: ako dobro igram i pri vrhu liste sam onda je junior. Ako je ono drugo onda sam ja. {#}

A tak ti to ide, evo i red_bull se slaže. Njemu sin nema još ni godinu dana a već igra bolje od njega. {#}{#}

drahic kaže...

Plavamacka,ha? Ti si me nazivcirao  uzasno na Metrou sa svojim kampanjem na nasem spawnu (atackerskom) :)

Mr.AstraOwner

Kad bolje razmislim i tu mi je krao poziciju xD

17 godina
Battlefield 3

Možda ekipa igra na nekom hakliranom serveru.

Ne bih se igrao s tim, bar ne s svojim glavnim Origin accountom...

EDIT: Hmm, haklirani, a dobro, ostavit ću tako {#}

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 17:59 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
khan123 kaže...

eeee tooooo !!! to vojničeeeeee !!!! a gdje d askinem ?????????

Minoza kaže...

Šalio sam se.

14 godina
Minoza kaže...
drahic kaže...

Malo sam danas usporen pa nisam skontao jel to prc il je ovaj fakt otkrio toplu vodu. {#} I nema potrebe za vrijeđanjem, bez obzira kome si uputio u ovom slučaju, svi nekad imamo glupe ispade ili smo neinformirani.

Nije se odnosilo na tebe nego na onoga gore khana.

Nevjerovatno mi je da ljudi neznaju citat. Vec se 2 stranice spominje da je Beta zavrsila jucer i da ce se ponovo tek moc igrat kad izade full igra.

I onda se javi opet probisvjet ovakav koji je popusio foru od frenda koji ga hrani sa time da se moze igrat sa nekakvim patchem.

LOL

Daj prvo malo razmislite svojom glavom (da vam ne stoji za ukras samo),onda procitajte sta pise na forumu ili ako ste sposobni razumjet engleski,na battlelogu i/ili ea forumima i vidjet cete sta pise- Vidimo se 27.10

Znaci zakljucak je da su ugasili betu i da ce se moc igrat kad izade igra. Ali ne,on vjeruje frendu  koji je skinuo patch. Lmao. Je da,moguce,jedino ako mu je Patric Bach ujak.

Zivcirate me uzasno s tim pitanjima -kad ce izac? A zasto ja danas nemogu igrat itd..

14 godina
Blade Runner31 kaže...
Blade Runner31 kaže...
kruskar kaže...

Ekipa stavio ja novi win,i sjetih se sada da ga downloadam no prvo je error davao za download i morao se odlogirat pa logirat i sada piše unreleased.

Beta ti je ugasena{#}

A i ja kasnim,hih

Ja sam zaigrao no stavio nove winse i sjetio se da bih mogao to malo kad ono bananko banana od 1kune.

edit

za ove što pitaju kada će izaći,evo vam link pa gledajte što sve izlazi.

HCL Datumi Izlazka Igara.

HCL Datumi Izlazaka Igara Listopad.

evo i za one kojima je ljeno otvoriti jedan od ta 2 linka.

02. 10. Airline Tycoon II
04. 10. NBA 2K12
04. 10. PayDay: The Heist (Download)
07. 10. Rage
07. 10. The Cursed Crusade
11. 10. Dead Rising 2: Off the Record
11. 10. Dragon Age II - Mark of the Assassin (DLC)
11. 10. Sideway (Download)
12. 10. Orcs Must Die (Download)
13. 10. Might & Magic: Heroes VI
13. 10. Pro Evolution Soccer 2012
18. 10. Skylanders Spyro's Adventure
18. 10. Rocksmith
18. 10. The Sims 3: Pets (EXP)
19. 10. Dungeon Defenders (Download)
20. 10. FIFA Manager 12
20. 10. Cities XL 2012
21. 10. Football Manager 2012
25. 10. Haunted: Hell's Reach
25. 10. Disney Universe
25. 10. Stronghold 3
28. 10. Battlefield 3
28. 10. NCIS The Videogame
XX. 10. Deus Ex: Human Revolution The Missing Link (DLC)
XX. 10. Dungeon Siege 3: Treasures of the Sun (DLC)

s HCL kopirano.

ł
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 16:25 (kruskar).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo ja sam isto jedan od onih koje je beta dojmila jako. Ali ono sta me zasad odvlaci od kupnje je sama neoptmiziranost igre, iako bi se trebao tjesit da je samo beta, nekako nemam najbolja ocekivanja. Naime igru sam vrtio dosta loše na E2160, Gigabyte P35-DS3l, XFX Radeon 5750, 7 giga rama... Probao sam svasta od cloakanja proca i grafe a igra bi u vecini slucajeva reagirala crashanjem. Probao sam i najnovije drivere (bas za B3) i nije bilo nekog revolucionarnog pomaka...

razlike prilikom mjenjanja grafickih postavki bi bile jako malene, igra mi relativno dobro radi u metrou ali van njega i ne bas najbolje. Ja se samo nadam da ce to sredit da mogu bar vrtit na nekakvih 30fpsa i nabavljam igru definitivno. U Hrvatsku dolazim 27.og, release je 28... hoce li se uopce negdje moc nabavit game u Zgu na dan releasea?!

0 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...
Hummer kaže... A što se tiče spawn pointa pa možeš birati gdje da te stvori i ja sam dosta puta poginuo u zraku sa padobranom jer nisam odmah skužio.

? kako biras da te ne spawna u zraku?

Prje nego stisneš deploy na lijevoj strani ekrana imaš popis spawn mjesta. Tamo izabereš hočeš u glavnoj bazi ili na nekom drugom spawnu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 17:12 (Hummer).
17 godina
neaktivan
Hummer kaže...
skank666 kaže...
Hummer kaže... A što se tiče spawn pointa pa možeš birati gdje da te stvori i ja sam dosta puta poginuo u zraku sa padobranom jer nisam odmah skužio.

? kako biras da te ne spawna u zraku?

Prje nego stisneš deploy na lijevoj strani ekrana imaš popis spawn mjesta. Tamo izabereš hočeš u glavnoj bazi ili na nekom drugom spawnu.

On je pitao kako se spawnaš na mobil spawn point na Caspian Borderu na zemlji. Ja se ne sjećam sam da sam vidio tu opciju.

13 godina
neaktivan
khan123 kaže...

khan123 kaže...
Da ali mi je prijatelj mi je upravo rekao da on igra jer je zavrsila beta pa da ima neki patch .. ja kzem oke aj odo vidit na bug dali ima tko link da skinem ,jer naravno ocu igrat:)

Znači ništa ne postoji patch ???
kako onda on igra -.-

ahhahahahahahahahhahahaahhahahahha vidim khan da si popusio foru.. hahahahahhahahahahahahahahahahahhahaha
pa ocito bi i ja jucer igrao kad smo se dopisivali, vidio bi prek xf-a xD 
aaaaaaaahahhahahhahahahahahah :P :P 

Zob Zob!
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koj bi bio podnosljivi ping za normalno igranje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

30 je odlican, 50 najvise, tolerira se najvise do 100, al to je vec previse..

Zob Zob!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 18:14 (mtFk Cro).
14 godina
neaktivan
mtFk Cro kaže...
Blade Runner31 kaže...

30 je odlican, 50 najvise, tolerira se najvise do 100, al to je vec previse..

Da ja igrao na 125 i pucam direkt u mozak snajperom na 50ak metara i ovaj se uspije maknut,bome brz je{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice