pitanja:
1. u beti avioni nemaju bombe i rakete? jelda???
2. da li je moguće prikazat cijelu mapu odjenom (CspB)??? ono, ko u bf2?
pitanja:
pitanja:
1. Trebaš otključati.
2. Mislim da je ona karta na "m" je najveća.
Dobar dio ljudi se hvali da vozi/ruši MiG-ove, a ja ni jednog nisam vidio.. Samo Sukhoje su stavili..
sa n se mjenja velicina mini-mape. zanima me dal ostalima prilicno laga na serverima sa caspian borderom?
pitanja:
Kad klikneš m za veći prikaz minimape, namjesti si zoom sa n.
trebam pod hitno dobre vozače jeta i helića
tko je sa foruma dobar u tome?
pitanja:
Kad klikneš m za veći prikaz minimape, namjesti si zoom sa n.
ma znam tu glupost, al opet se jako malo vidi,...
mene ovak zanima..
Mogu li otkazati preorder i mogu li mi vratiti lovu jer sam kupio preko paypal-a??
evo malo sam se igrao caspiana,i moram rec da mi se svida..al bilo je premalo ljudi da bi bila ikakva zesca borba..vise sam pokusavao letit malo,al su me stalno skidali tak da ono..nisam bas uspio u potpunosti uzivat u letu
tako me zivcira ekipa od 5 njih, cekaju mig udje jedan ide leti leti leti i tras!
i mene, idem prema jetu, taman da udjem kad onaj prije mene deploy u njega, ok, vratim se po helic, sjednem s nekim drugim, lik pocne voziti i srusi se, na trenutak pomislih to je namjerno uradio, ne zna sta ce covjek od zivota, kad ono nerijetko mi se desava, sto znaci ono najgore, invazija CoD igraca na BF
Mogu li otkazati preorder i mogu li mi vratiti lovu jer sam kupio preko paypal-a??
Otkazano.nije mi se svidjela igra
Otkazano.nije mi se svidjela igra
Nije još izašla a tebi se nije svidjela, o bože.
Nemoš vjerovat ali beta je vani već tjedan dana.Isprobao i nije mi to to.
Kad je izlazio bc2 nije bilo tog videa kojeg nisam pogledao 100 puta.
Sad!? Uopće mi niti najmanje nije do igranja bf-a.
Betu sam igrao sat vremena.
Nemoš vjerovat ali beta je vani već tjedan dana.Isprobao i nije mi to to.
Kad je izlazio bc2 nije bilo tog videa kojeg nisam pogledao 100 puta.
Sad!? Uopće mi niti najmanje nije do igranja bf-a.
Betu sam igrao sat vremena.
Znam da je beta vani već tjedan dana, igram je, ali to nije demo, nemos po toj bugovitoj, neigrivoj beti odlučit dali ti se igra sviđa. Pa da ja po beti odlučujem kakva je igra, pa ne da je nebi igro nego bi zapalio dice.
Slažem se s tobom, nema mi onog WOW feelinga kao u BC2 čak ni kad sam probao Caspian Border, ne znam zašto :(
Znam da je beta vani već tjedan dana, igram je, ali to nije demo, nemos po toj bugovitoj, neigrivoj beti odlučit dali ti se igra sviđa. Pa da ja po beti odlučujem kakva je igra, pa ne da je nebi igro nego bi zapalio dice.
Možeš li ti shvatiti da mi se ne igra fps uopće ili ti trebam crtat?!
Požurio i kupio igru koju nisam trebao.
Kao kad kupiš rifle pa dodjes kuć i vidiš da si se sjebo
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2826551139131501356/
evo tip riješio Lampaše(znate tko ste !)
Ako ti se igra fps, nisi uopće trebo preordat, ne?
Ti sad to mene prcaš ili si stvano tako mula....
Onda mi se igralo sad ne. Nema tog hypea više.
Niti mi se da igrat niti imam vremena.
Nevjerojatno.Kao da "pričam" sa zidom
Ti sad to mene prcaš ili si stvano tako mula....
Onda mi se igralo sad ne. Nema tog hypea više.
Niti mi se da igrat niti imam vremena.
Nevjerojatno.Kao da "pričam" sa zidom
Da, čuo sam takve primjedbe na sebe već i prije.
onda nemaš šta tražit na ovoj temi odi igrat rpg...
onda nemaš šta tražit na ovoj temi odi igrat rpg...
After you..
Znači ovo je početak nazivanja ljudima "weapon" noob.
Baš sam se pitao kad će krenut:
"UMP noob", "C4 Noob", "Jet noob"," Helly noob" itd..
Ja nisam nikoga nazavao weapon noob-om, ne stavljaj mi riječi u post!
Ukazao sam na grešku koju treba ispraviti, te sam rekao da ja ne koristim iz navedenog razloga ta oružja, nisam nikoga prozivao za korištenje istih. Ako vi tu ne vidite grešku, to nije moj problem, štoviše jasno mi je da će ljudi koristiti ono što im odgovara...
to mi je najzesce kaj got uzmes si noob pa scim da igram bkte sa pistoljem na vodu ,,[i onda pogodim lika i opet noob :))]
Pročitaj moj post ponovno. Nisam spominjao "kaj god", podržavam i C4 i RPG i slično... nemam stvarno ništa protiv. Ja sam ukazao na problem u balansu kod navedenih oružja. Ako ti i dalje nije jasno, pročitaj još jednom. Nisam nikoga niti na serveru niti na forumu nazvao "noob" Tak da mi nemojte zatrollati sada jer o tome govora nije bilo, možeš i ovaj moj komentar iznad pročitat još jednom ako ti i dalje nije jasno...
Dapače, igrajte kako želite i s čim želite, ali svima nam je u interesu da bugovi budu popravljeni. Đizs kak brzo odvedete raspravu u potpuno pogrešnom smjeru. Svaka čast... a da niste uspjeli jedan konstruktivan post složiti kao odgovor na ono.
trebam pod hitno dobre vozače jeta i helića
tko je sa foruma dobar u tome?
Heli poprilicno dobro vozim i ja trebam jednog dobrog na topu.Javi mi na PM!
Jednostavno mrzim kada dobijem nooba na topu koji ne zna pogoditi nist,kolko god mu ja smirvao heli!
Jel rijesen "bug" na transportnom heliju-varenje(popravljanje) u letu?
Jedno 25 Caspian servera za redom, izgleda da je automatska stvar i nije mi jasno.
Odmah nakon 30 sec igre, ne stignem ni 100m pretrčati.
Ideas?
Si probao HR Diabolic? Možda zbog pinga?
Nisam ali probao sam i po pingu ih sortirati, same thing.
Tko zna vise od silnih problema s betom..
Dapače, igrajte kako želite i s čim želite, ali svima nam je u interesu da bugovi budu popravljeni. Đizs kak brzo odvedete raspravu u potpuno pogrešnom smjeru. Svaka čast... a da niste uspjeli jedan konstruktivan post složiti kao odgovor na ono.
Ali kakvog bi smisla imalo imat sva ta oruzja u igri kad bi sva bila iste jacine,UMP mozda jest jak ali je zato neprecizan.
jel netko zna zašto mi ne želi pucat onaj drugi rocket launcher šta ima inženjer?