Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.171.640
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
smiglcro kaže...
Jabulani kaže...

Baš mi je j*beno skidat avione i heliće sa Stingerom {#}

jel to balansirano kako spada? mislim je tesko skinuti ili ono sjednes nacilj i to je to :) ne mogu docekati da dodjem kuci lol :)

Mora bit dovoljno blizu avion, nije baš ni tako lagano pogodit.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neznam jel to neki bug ili su stvarno azboravili na to ali kad je na mapi smoke od recimo lansiranja one neke rakete, i kad ja idem "zoom-at" sa  scopeom u njega on odjedamput nestane i sve se opet vidi.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Caspian je sranje.

Moj PC  
0 9 hvala 0
15 godina
Tonči kaže...

Caspian je sranje.

nije caspian sranje nego je lag na njemu sranje -.-

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
16 godina
protjeran
Battlefield 3

i stalno me diskonekta...

Stay a while and listen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
pad0branac kaže...

i stalno me diskonekta...

I mene isto stalno disconecta i ugasi mi se sama igra neman pojma do cega je to ? Zagrijavanje nije to sam provjerio a iskljucio sam firewall

16 godina
moderator
Tonči kaže...

Caspian je sranje.

Zašto?

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
Alo ljudi jel moze onda pomoc sto se tice ovog sto je khan napiso??
Zob Zob!
16 godina
pirat kaže...
Tonči kaže...

Caspian je sranje.

Zašto?

Trololol?

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Eh da bar stave promjenjivo vrijeme na battlefield(kiša, snijeg, sunce, oblačno) {#}

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Ovo tu

Nije pomogla reinstalacija origin-a . opet isto . Ima li itko rijesenje . ponavljam : Ne moze uci na server izbacuje eror na ceskom kao da nije origin dobar. spam spam spam meeee !!! evo slike pogledajte - http://www.2shared.com/photo/pNsXAowM/error_bf3_origin.html
Zob Zob!
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

eo na tubu 

Join Teamspeak 3 === 217.114.63.57

2 0 hvala 3
15 godina
mtFk Cro kaže...
Ovo tu

Nije pomogla reinstalacija origin-a . opet isto . Ima li itko rijesenje . ponavljam : Ne moze uci na server izbacuje eror na ceskom kao da nije origin dobar. spam spam spam meeee !!! evo slike pogledajte - http://www.2shared.com/photo/pNsXAowM/error_bf3_origin.html

koji isp? da li koristis kakav proxy server? otvori cmd (win + r) i napisi ovo: tracert www.google.com i napravi c/p hopova da vidim gdje izlazis na mrezu.

16 godina
protjeran
mtFk Cro kaže...
Ovo tu

dal su ti origin i bf3 na istoj particiji???

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Igrao Caspian Border i mene jedino smeta sto jetovi brzo padaju.

ekipa se skempa u grm i samo ceka da nesto pocne letid u zraku i u roku 5 sekunda me vise nema. a sta ja mogu njima napravit? nista...

Battlelog: wip3out_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
diy_jova kaže...

ekipa se skempa u grm i samo ceka da nesto pocne letid u zraku i u roku 5 sekunda me vise nema. a sta ja mogu njima napravit? nista...

leti visoko, bacaj flare tek kad cujes lock, rejpaj grm :)

15 godina
Battlefield 3

tooo, od popodne opet caspian border, ajde jedva cekam da ga probam :D

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

zna li netko što znače ove strelice koje sam označio na slici

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
diy_jova kaže...

countremasure??? visoko leti??? afterburner??

u BF2 su jetovi prejaki. tko je znao barem malo upravljat mig29 ownao je cijelu mapu i nikako da ga skineš tako da je super što su ih malo prizemljili

14 godina
wiz4rd kaže...
Hahahah, baš....da nastavim san...čekam ja vlak i čekam...vlak prolazi pored mene...ne staje...a kad ono vesela ekipa s BUG foruma u zadnjem vagonu...mašu kroz prozor....a ja u ruci RPG...gledam....vlak odlazi taman....na udaljenost s koje ću im hebat mamu {#}

Pa kolko nas tu ima vlak bi vjerovatno izgledal ko ovaj na sliti a ti bi imal opaki multikill.....možda i za nuklearku {#}

dado1410 / Zero|d4d0
15 godina
Battlefield 3

zaigrao caspian.... sad neznam dali je do servera ili do mog procesora jel zna stekat a i doslovce zna oruzije ti nestat... i da evo par slikica.

Explosiv wie Kerosin!!!
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Kewin kaže...

zaigrao caspian.... sad neznam dali je do servera ili do mog procesora jel zna stekat a i doslovce zna oruzije ti nestat... i da evo par slikica.

mozda bi pomoglo da pogasis torente :)

16 godina
Kewin kaže...

Prvo i osnovno...ugasi torrent kad ideš igrati neku mp igru jer to uvije uzrokuje veliki lag.

15 godina
Jack Sparrow kaže...
Kewin kaže...

Prvo i osnovno...ugasi torrent kad ideš igrati neku mp igru jer to uvije uzrokuje veliki lag.

bio je upaljen ali nije se nista skidalo.

Explosiv wie Kerosin!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 14:29 (Kewin).
16 godina
Kewin kaže...
Jack Sparrow kaže...
Kewin kaže...

kak nije pa vidiš da piše download 0.3, a upload 0.2 ;)

17 godina
pad0branac kaže...
mtFk Cro kaže...
Ovo tu

dal su ti origin i bf3 na istoj particiji???

Kod mene su Origin i BF3 ne samo na različitim particijama već i na fizički različitim diskovima.

A kod kolege vjerojatno ima neki problem u registry-u.

@mtFk Cro - je'l možda imaš Aviru?

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
15 godina
Kewin kaže...
Jack Sparrow kaže...
Kewin kaže...

nije problem dok ti nesto skidas, uz to se moze sasvim solidno igrati bilo koji mp danas, naravno da ogranicis dl na 60-70% ukupne brzine skidanja, problem je Upload koji gusi sve zivo .)

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

vozio sam jet,ali nemam pojma vozit

2 x se sam skršio,1 me protivnički jet

edit: stalno me izbacuje

M4X @ 3.14zda GHz
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 14:41 (M4X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Upao.

Caspian je perverzija.

Bring out your dead!
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka: