- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Veselim se mogućnosti da i ja jednom upucam Danny-ja.
Danny.a se ne upucava :) na njega se ide nožem ili minimalno bazukom .)
Poceli su se pojavljivat serveri za Caspian Border ali imaju i Punkbuster. Bas me zanima hitbox.
Jel se zna možda koliko će BF 3 LE koštati a da nije pre order?
Ne će više biti LE verzije kad igra izađe. Ali ćeš Back to Karkand DLC moći naknado kupiti kad jednom izađe, vjerojatno za kojih 15€.
Sad treba srece i uc na neki server
Jel se zna možda koliko će BF 3 LE koštati a da nije pre order?
Ne će više biti LE verzije kad igra izađe. Ali ćeš Back to Karkand DLC moći naknado kupiti kad jednom izađe, vjerojatno za kojih 15€.
BC 2 LE na originu se mogao kupiti još 2 tjedna nakon izlaska,pa će najvjerojatnije i za bf 3 biti ista stvar
Danny.a se ne upucava :) na njega se ide nožem ili minimalno bazukom .)
Ma, ići ćemo mi i s tenkom na njega ako treba...
Već je dostupno tridesetak servera. Nakon posla počinje makljaža.
BC 2 LE na originu se mogao kupiti još 2 tjedna nakon izlaska,pa će najvjerojatnije i za bf 3 biti ista stvar
Da ali koliko se sjećam za preorder BC2 si dobivao stvari koje si ionako kasnije otključao besplatno u igri. Back to Karkand će se morati plaćati isto ko i Vietnam za BC2.
No budemo vidjeli. Meni bi zapravo odgovaralo da bude tako i kad je BF3 u pitanju, ali ne nadam se previše.
Nakon 10ak minuta mi počne laggat. Još nisam pronašao prave postavke na kojima bi mi Caspain Border trebao kliziti. Nadam se da je to fakat do bete samo.
Kao sto rekoh.. Cim dode punkbuster pocet ce jos veci problemi.
I prije je bio lag na caspian border serverima bar meni
Jeli itko zna mozda rijesenje zasto me izbaciva nakon svakih 15-20 minuta iz igre nije zagrijavanje provjerio sam :/
Punkbuster radi probleme overlayu, tako je i na Steamu.
Probajte u Originu gdje pise online prebaciti na disable chat - tako iskljucujete overlay.
Super,već mi je dosta Metroa.Iako Metro nije tako loša mapa kako neki govore.
Metro uopće nije loša mapa...samo kaj sam počeo sanjati vlakove
Caspian zasad neigriv od laga
Rekao bi od oka da mi je ping oko 2sec, toliko je gadno.
Proba sam ući na neka dva servera london i amsterdam. Na oba dva laga ogromni, na oba dva mi je vuklo vojnika iza...katastrofa
Prije nije tako lagalo sa 64 igrača na toj mapi, možda je to do toga jer su uključili PB.
Jednostavno neigrivo.
nova mapa:
Operation Firestorm Developer Commentary
http://www.ign.com/videos/2011/10/07/battlefield-3-operation-firestorm-developer-commentary
Jednostavno neigrivo.
Ma obriši igru čovječe. Pogledaj mene u zadnjih par dana: nov čovjek, vratila se boja u lice, čir se smirio, nema sijedih u kosi, bio sam čak i na zraku :D
Nije mapa loša samo je jako linearna i na srednjem dijelu ako se ekipa dobro organizira teško se to probije.
A kaj se tiče snova....da se mapa recimo zvala Operation Bordel sigurno se nebi žalil
I tako ja, nekako, upadnem u Caspian Border sav sretan, letim sa Jetom I POGODITE ŠTA? SOUNDLOOP....
Nije mapa loša samo je jako linearna i na srednjem dijelu ako se ekipa dobro organizira teško se to probije.
A kaj se tiče snova....da se mapa recimo zvala Operation Bordel sigurno se nebi žalil
Hahahah, baš....da nastavim san...čekam ja vlak i čekam...vlak prolazi pored mene...ne staje...a kad ono vesela ekipa s BUG foruma u zadnjem vagonu...mašu kroz prozor....a ja u ruci RPG...gledam....vlak odlazi taman....na udaljenost s koje ću im hebat mamu
hoću jet mamicu im
gdje su parkirani?
Evo probao sam Metro mapu sa PB ovaj put i sve ljepo radi bez laga na 30-35 fps-a.
Valjda je do 64 igrača ili velike mape tamo na CP, pa onda to uzrokuje lag.
Baš mi je j*beno skidat avione i heliće sa Stingerom
Jesam ja jedini sa soundloopovima polako mi ide na živce?
Baš mi je j*beno skidat avione i heliće sa Stingerom
jel to balansirano kako spada? mislim je tesko skinuti ili ono sjednes nacilj i to je to :) ne mogu docekati da dodjem kuci lol :)
Jesam ja jedini sa soundloopovima polako mi ide na živce?
Nisi, ni ja ne mogu zbog toga 100% uživati u igri.