meni je ok jos mi radi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hmmm.... cini mi se da je fps malko veci, i bilo bi super da mogu igrat igru u miru a ne svakih 15-20 crash
meni se svak druga bitka kresha drivere sam stare probo i opet isto
http://www.coderah.com/?p=428 Probaj ovo :)
Evo odigro malo, ali mi se igra crashala nakon par minuta.
skinuo sam to i inst? sto je to?
ctrl + shift + j pa kopiraj ovo launcher.verifyPassword = function(game, gameServerGuid, plaintextPassword, callback) { callback(true); } pa upri ctrl i v za pastat u ovo pocetno
I da sa ovim mozete upast u bilo koji zakljucani server
ne kuzim daj to pojasni
Pomoću toga automatski upadaš u server, čak i ako je zaštićen passwordom.
di trebam kaj copy paste?
ctrl + shift + j pa kopiraj ovo launcher.verifyPassword = function(game, gameServerGuid, plaintextPassword, callback) { callback(true); } pa upri ctrl i v za pastat u ovo pocetno
I da sa ovim mozete upast u bilo koji zakljucani server
ne kuzim daj to pojasni
To radi s Google Chromeom - pritisneš Ctrl + Shift + J i upišeš launcher.verifyPassword = function(game, gameServerGuid, plaintextPassword, callback) { callback(true); } i onda Enter.
Što se tiče Firefoxa koji osobno koristim, instalirajte Firebug i uključite konzulu u firebugu i pejstajte isti ovaj kod. A ako vam se ne da koristiti JS konzolu svaki put, instalirajte Greasemonkey i kliknite ovdje.
Ako koristite script za Greasemonkey onda će vam se pojaviti AUTOJOIN u Battlelogu i ako želite zaobići pass samo kliknite to.
di trebam kaj copy paste?
Ne, samo instaliraš, nađeš server i klikneš na "Auto Join Server"
Kratite citate.
Ova scripta za Greasemonkey radi super samo šteta kaj su sad svi navalili na taj jedan server pa je nemoguće uči, a baš bi htel probati CB .
ja sam naso taj server stavio da mi se auto joina pa kad neko drpne van sa servera mene ce ubacit
ja sam naso taj server stavio da mi se auto joina pa kad neko drpne van sa servera mene ce ubacit
Pa hvala što si mi rekao
Nego, ako igramo na ovom serveru, onda postoji mogućnost ban-a?
Ajme baš mi se ne da raditi drugi account...
Pa hvala što si mi rekao
Nego, ako igramo na ovom serveru, onda postoji mogućnost ban-a?
Ajme baš mi se ne da raditi drugi account...
sto me nece trazit sifru za taj srv? i btw nisam nista rekao zaboravi
kolege forumaši...kupujem i5 2500k sa 6950 2 gb.
vaša iskustva s obzirom na bugovitu betu kakva su s ovom kombinacijom ako imate slično?
hvala unaprijed i znam da je ovakvo pitanje postavljeno 1000 puta ali eto možete i TD
koja je razlika između LE i....
vaša iskustva s obzirom na bugovitu betu kakva su s ovom kombinacijom ako imate slično?
hvala unaprijed i znam da je ovakvo pitanje postavljeno 1000 puta ali eto možete i TD
odlična kombinacija, procesor ide na jako velike taktove, grafa je beštija, kupi sapphire verziju sa dual ventovima.
ova caspian border bu bio dozivotno pun -_-.... tolko srv sa metro mapama a samo jedna sa casp..
odlična kombinacija, procesor ide na jako velike taktove, grafa je beštija, kupi sapphire verziju sa dual ventovima.
http://www.techspot.com/review/448-battlefield-3-beta-performance/page3.html
Ova scripta za Greasemonkey radi super samo šteta kaj su sad svi navalili na taj jedan server pa je nemoguće uči, a baš bi htel probati CB .
Zato ja jesam :D
Koliko si čekao?
Zato ja jesam :D
Koliko si čekao?
lol mora da ga je preko noci stavio auto join
Meni je vec 20 min na Auto join
Što se tiče Firefoxa koji osobno koristim, instalirajte Firebug i uključite konzulu u firebugu i pejstajte isti ovaj kod. A ako vam se ne da koristiti JS konzolu svaki put, instalirajte Greasemonkey i kliknite ovdje.
Ako koristite script za Greasemonkey onda će vam se pojaviti AUTOJOIN u Battlelogu i ako želite zaobići pass samo kliknite to.
E sva slova mi se smanjila no forumu nakon instaliranja greasemonkey-a??
Kak to ispravit?
Inace aiutologin radi thnx
bate. poludim kad se sjetim kolko ima metro mapa....
E sva slova mi se smanjila no forumu nakon instaliranja greasemonkey-a??
Kak to ispravit?
Inace aiutologin radi thnx
Ne znam zašto... jesi li jednostavno zeznuo sa Ctrl + Mousewheel?