Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.197.475
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 3

sve na low i moj dualac drži max 30 fps,nije loš ovaj bf3 a?

origin:DRMORCUS,bfbc2: DR MORCUS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Ovo mi je prvi battlefield koji igram,

igro sam oko dva sata ,  i svida mi se, ali moram se jos naviknut , jos samo moram uletit na caspian border{#}

Igra  je fluidna na 1080p rezi i na HIGH,cak i u zahtjevnim situacijama je odlicno.

i5 750

HD6870

4GB DDR3

Definitivno cu je narucit

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 3

evo ja sam igrao malo,ali neuspjesno zbog nekog problema s navodnim laggom. problem je taj da mi svaki pokret s misem u igri kasni za par sekundi,iako se cini da sve ostalo radi najnormalnije..od hitboxa do igraca itd..

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
Battlefield 3

idem instalirat betu sa torrenta pa vidit kako će gtx-ica poćet plakat :D

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Battlefield 3

E ljudi nakon igranja jedan sat ja sam totalno iznenađen ovom igrom. Mislim cijeli osjećaj pri igranju je odličan, hitbox je za razliku od BC2 fenomenalno izveden, onda reconcima se konačno stalo na kraj jer ih odmah skužiš... mislim ono mene je zadivila igra.

Još nisam uspio uć na CB da probam ali metro za sad meni osobno je genijalno. Usput igra mi radi sve na ultra u 1920x1200 bez ikakvih usporavanja, sve fluidno (nisam mjerio FPS ali šta će mi imam CF 6950 {#})

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

idem instalirat betu sa torrenta pa vidit kako će gtx-ica poćet plakat :D

Neće, imas dobar proc i moc ces na ulra max maxeva na 25- 35 fpsa, ka i ja :)

LoL acc THCJoshi
17 godina
Battlefield 3

Omg na ovaj caspian border ne mozes uci da si bog

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koji je password za CB?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kaj su promjenili opet pass?Vise nije videokilledtheradiostar?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

evo ja sam igrao malo,ali neuspjesno zbog nekog problema s navodnim laggom. problem je taj da mi svaki pokret s misem u igri kasni za par sekundi,iako se cini da sve ostalo radi najnormalnije..od hitboxa do igraca itd..

e to mene isto smeta ostalo je dobro , vidim lika dok ga naciljam drugi me ubi e sad ja sam prvo mislil da je to zbog grafe posto igram na hd4870 (koja bi trebala drzat) al sad ni sam nezz zbog cega je!!!

17 godina

Uspio sam uci na CB sa ovom sifrom

shoppingcartsareagoodride

samo stisci JOIN i uletit ces.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovo mi javlja nakon instalacije novih drivera.

Dali se još kome dešava to.

Prodajem djelove marki: Evga, AsusROG, Mushkin, te djelove za vodeno hlađenje sa stranice Aquatuning.de i Geizhals.at
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pretjerano se kempa, igrači sa optikom imaju preveliku prednost na spram onih koji još nisu odključali dotičnu itd.....

Nije dobro.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

2 0 hvala 1
15 godina

evo da ja vidim šta može moj clokani dualac,skidam betu....

My way
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Pretjerano se kempa, igrači sa optikom imaju preveliku prednost na spram onih koji još nisu odključali dotičnu itd.....

Nije dobro.

Btw, kako namjestit da je trčanje na toggle i da je aim na desnoj tipci od miša toggle?

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 19:42 (MegaMass 2000).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

KONAČNO gotovo!!{#}

0 0 hvala 0
15 godina

šta mislite kako če to iči,konfa pod moj pc...

My way
14 godina
Battlefield 3
Bas sam pitao frenda sta kaze o postavkama i koji komp ima... [quote author=KingBullGod link=topic=351.msg1381#msg1381 date=1317315604] Meeeh... my fps is fine. More than 30 fps is hardly noticable for the human eye anyway. Televisions have a refresh rate of 25 fps, and I can't tell any choppyness. :tt2: My CPU runs on a total load from 60-80% when I play Battlefield 3 with Teamspeak, Origin, Stream, IE9, and some other processes running at the same time. BF3 dedicates around 50-70% of the processor alone. By the way I have disabled turbo-boost because I have the stock cooler. So my frequency is 3,4 GHz instead of 4,2. My specs are: Mobo: ASUS Sabertooth P67 CPU: intel core i5 2500K (3,4GHz) RAM: Corsair Vegenance 8GB (2x4GB) CL9 @ 1333 MHz (haven't overclocked Ram yet to 1,6) GPU: ASUS GTX570 1,25 GB PSU: XFX ProSeries 750W (non-modular :no:) [/quote] [quote author=KingBullGod link=topic=351.msg1372#msg1372 date=1317286237] OK, so here are my settings: [b]Resolution:[/b] [color=orange]1920x1080 60Hz[/color] [b]Texture Quality:[/b] [color=orange]Ultra[/color] [b]Shadow Quality:[/b] [color=orange]Medium[/color] (Shadow Quality is the least I care about) [b]Effects Quality:[/b] [color=orange]High[/color] [b]Mesh Quality:[/b] [color=orange]High[/color] [b]Terrain Quality:[/b] [color=orange]Ultra[/color] [b]Terrain Decoration:[/b] [color=orange]High[/color] [b]Antialiasing Deferred:[/b] [color=orange]Off[/color] [b]Antialiasing Post:[/b] [color=orange]Medium[/color] [b]Motion Blur:[/b] [color=orange]On[/color] [b]Motion Blur Amount:[/b] [color=orange]50[/color] [b]Anisotropic Filter:[/b] [color=orange]8x[/color] [b]Ambient Occlusion:[/b] [color=orange]HBAO[/color] My FPS vary depending on enviroment really. When running outdoors and looking at trees and long-distant landscapes all at the same time, I get 29-32. Indoors I get around 40-60. (and this is with 2 screens where the 2nd shows my desktop. ::) I would probably have a +3-10 fps more if I had only 1 screen) Hope I answered your question Astra :balloon: [/quote]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3
A u kuac.. Kopirao sam prek ajfona.. Psmtr.. Ak skuzite procitat,ok.. Ak ne-sry!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vidim svi pričate o konfama, postavkama i DL brzinama a rijetko tko o samoj igri.

Bring out your dead!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dodajte me na orgin-u zovem se HRsn3k 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Vidim svi pričate o konfama, postavkama i DL brzinama a rijetko tko o samoj igri.

Napisat ću ti esej o igri (neću)  ako je pokrene. A nebi Bog! Možda Chuck...  {#}

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Battlefield 3

meh,zvala me ekipa na kavu, izgleda da cu ujutro igrat xd, imat cu kad ćamit ispred pc-a pa je glupo :D

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
forzzuk kaže...

Napisat ću ti esej o igri (neću)  ako je pokrene. A nebi Bog! Možda Chuck... {#}

Slobodno uzmi moju, katastrofa mi je zasad {#}

Bring out your dead!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Za sada igram na 800x600 rezoluciji,sada čak i vidim krv prije nego me respawna! {#}

Fluidnije mi je išao bc2 dok sam igrao sa 1.6 ghz dualcem,nego ovo...

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 19:52 (shady1024).

0 0 hvala 0
17 godina
forzzuk kaže...

Igra mi totalno sucka, komande kasne skoro pola sekunde i ne nije do grafičkih postavki isti k... stavio na high ili low.

Nemaš pojma di se ko nalazi, kad te netko pogodi nisi baš dobar u orijentaciji, nisam ovo mislio da ću ikad reć ali, odlična grafika sjeb... igru.

Nemaš pojma jeli netko u tvom timu u žaru borbe ili ne, svi samo zalegnu u travu. Totalno spor način igre u rush modu, uspoređujući sa BC2 (ne zanima me BF serijal).

Uglavnom ovo je zadnji put da kupujem "mačka u vrići" prije nego oprobam igru.

Dat ću joj još jednu šansu ali gameplay mi se totalno nesviđa za sada.

Ako se ne naviknem onda mi nema druge nego se nadat BC3.

Prednost igre je što izgleda stvarno odlično... i to je sve.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo spajam se :)

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

edit radi.

windows was unable to detect your keyboard press f1 to retry or f2 to aboart
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 20:33 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako nekog zanima na mom PC igra na max s AA i HBAO 1080p reza fps ne pada ispod 40 vani na metro mapi. Što je skroz igrivo, kad se efekti stave na med fps je oko 55, tako da ispada da igra ipak nije tolko zahtjevna...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Dal se na kraju može mjenjati ime vojnika?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice