- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prvo beta igrica a onda i beta driveri - u vecini slucajeva su kao i final release, no eto ima i slucajeva kada se ruse
graficka je jos kolko tolko OK, al buduci da je BF3 isto kao i graficki, tako i CPU intenzivna igra - mislim da bi pomak na quadcore bio dovoljan za ociti pomak, uz naravno smanjenje detalja i tweakanje po postavkama...
znam ja ću kupit novi komp nešto slićno kao što si mi složio
Vidim promijenili su pass.Više nije videokilledtheradiostar.
Zna li itko novi?
graficka je jos kolko tolko OK, al buduci da je BF3 isto kao i graficki, tako i CPU intenzivna igra - mislim da bi pomak na quadcore bio dovoljan za ociti pomak, uz naravno smanjenje detalja i tweakanje po postavkama...
znam ja ću kupit novi komp nešto slićno kao što si mi složio
stavi sliku u poruku, vec bio zaboravio o kojoj se konfi radilo :D mozda se dade jos sta re-konfigurirati nabolje, naravno
Zna li itko novi?
shoppingcartsareagoodride
Ogromni framedropovi, sve bloka na 4-5 sec.
Dobra grafika?
Yeah..
Meni sve na ultra i igra radi na 65-80 fps.
S obzirom na datum izlaska, očekivao sam dovršeniju igru - ili barem dovršeniju jednu mapu. Ne znam kako će to srediti u nekoliko tjedana.
Dobra grafika?
Yeah..
Reza?
Zna li itko novi?
shoppingcartsareagoodride
Znam za taj-sad više ne radi,promijenili su
izgleda da na nekima hoće na nekima neće
Dobra grafika?
Yeah..
Reza?
1920x1080
1920x1080
Meni je 99% baš me zanima :DD
Jos nekome crasha nakon nekoliko minuta igranja ?
meni je igra dost dobra sam nezz jel to meni zbok kompa ili je stvarno nekak ciljanje i okretanje tromo nasprem bc2 cudno nekak?
J..... Origin! Trebamu deset godina da se podigne.
Meni radi sve normalno.
Doslovno klizi na rezi 1680x1050,sve na high.
Nisam ništa dirao sve postavke su po defaultu.
Komp pod moj pc , s tim da je proc ocan na 3 ghz
Prije ću dobit na lotu neg upast na Caspian Border.
Svaki put kad origin proba downloadati bf3 javi mi se bsod. Zna li netko u čemu bi mogao biti problem?
Lol kako sam razljutio likove.....
Kod onog zadnjeg stagea u rushu attackeri sa snajperima ukampali u onim zgradama preko puta a ja izvadio RPG7 ...
Do sada sam prilično zadovoljan s igrom,samo da nema glitcheva i da mogu nekako ući na server s Caspianom ali svi su puni nema teorije.....
Nikako u igru uć...
Samo stoji loading...
Pojavi se bf3.exe proces i sam se makne...
Nikako u igru uć...
Samo stoji loading...
Probaj u drugom browser-u
A odakle dobivate te šifre?
Nevjerojatno,jeli to do mene ili? rekli su ako mozemo bc2 mozemo i bf3(više/manje)
Ali je neigriva,nevidim koliko je ping i fps,mogu reci fps oko 5-15,a fps +250 :/
ista stvar je sa svim serverima...spawnam se šteka ko ludo i dobijem metak,čas vidim par suboraca u drugoj sekundi nema više nikog LOL.
Tko zna možda je do onih novih drivera,znam da imam lošu konfu,ali bi trebalo biti dovoljno za low....
Prvi moji komentari,Nemogu komentirati jer niti neznam kakva je,zasada VEOMA NEOPTIMIZIRANO.
prije bi rekao da je do tebe i tvog dualca i te gt220.
Pa to čovječe i govorim!
Zašto su nam govorili da ako možemo igrati bc2 da ćemo i slično moći igrati i bf3,bc2 sam mogao medium bez problema a ovo na low je neigrivo(veoma neigrivo)!
tko tu koga hebe*? još ste i vi govorili nam da nemamo razloga za brigu ali ovo me i nervira i brine,bude li ovaka i finalna verzija onda u ku*ac sve,a razlog zašto sam kupio bf3 je to što su mi rekli da nebi smio imati problema..nisam više od medium/low detalja i očekivao,ali ovo mi je previše.
Nikako u igru uć...
Samo stoji loading...
Jesam
Naprčim se DICEu mame...
Nikako u igru uć...
Samo stoji loading...
Jesam
Naprčim se DICEu mame...
Jesi li betu skinuo sa torrent ili preko origina?
Ja sam prvo skinuo sa torrenta i nije radilo, i nakon što sam reinstalirao origin i skinuo betu preko njega više nemam problem.
Jesi li betu skinuo sa torrent ili preko origina?
Ja sam prvo skinuo sa torrenta i nije radilo, i nakon što sam reinstalirao origin i skinuo betu preko njega više nemam problem.
S Origina sam skinuo...
Beta skinuta s torrenta radi.
Na mojoj konfi čisto solidno izmjereno 35-45 FPS na otvorenom sve high 4X AA, 8X AF i bez AO.
Da je bugovito je ali nisam ni očekivao izglancanu igru za open betu.
Joj kad bi bar mogao nabavit GTX 570 ali sad sam bez para.
Procesor i memorije drže odlično ali GTX 460 je u totalnom knockdownu a za nju ak dobim 900kn plafon...znači fali 1500
Evo kako ovome lijepo radi
Ima li ko kakav savjet kako da se uđe na Caspian ili treba samo udarati join server dok se ne posreći?
Ima li ko kakav savjet kako da se uđe na Caspian ili treba samo udarati join server dok se ne posreći?
Samo udaraj i ući ćeš! ja sam od 15 pokušaja ušao cca 30 sekundi!