nadam se da ću sa svojom GTX 460 moći na Med/High kad ju kloknem malo :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E ljudi a hoču li ja moći na sve high?
Da, sad kad mi stigne i5 2500k pretpostavljam da ću moći na Max ugodno.
ma sigurno ces moci na max kao i ja !
samo da serveri ne "pucaju"!!
I jeli ko dobia neki key, neki mai,l nešto? ja nisan dobia ništa.
nope, valjda sutra budu slali
Sutra...napisat ću pismu o DICE-u i EA. Zvat će se Tommorow.
Neki već igraju...LINK
Obični provokatori,lažu ovaj napaćeni narod!
Obični provokatori,lažu ovaj napaćeni narod!
Mene najvise provocira, on vec igra, a ja moram cekati jos puno meni dugih dana >.<
A meni jos nije stigla nova graficka... je*em ti Portio informatiku i Overseas...
Da si potrošio par kuna više i otišao u sestrinsku firmu Links dobio bi odmah. Nemože i ovce i novce :-)
nema treyarch nista efikasno protiv ovoga. pogotovo sad kad je onaj sotonist mason iluminat reptil sa 99 problema na bf strani... nemre im ni kobe više pomoć
Rječi su suvišne....
Auuuu Nice :-) Nego jedan mali detaljčić vidim da imaš BF2 na Originu. to Znači da nisi kupio BF2 i igrao u prvom valu 2005 godine Ni LNovci ti nemogu pomoći LoL
:D
hahaha toliko o Beta testiranju kad ih Saturn ima LoL čina. Kvragu a ja ih naručim 50 komada i kaže mi lokalni uvoznikik da dobijaju na carini 27.10.2011.

Igrao sam u prvom valu,ali ilegalnu verziju.
A sad sam prije par mjeseci išao na support i tražio da mi regaju igru na origin.I dala mi nov ključ,i sad imam dva :)
"Ni LOovci ti nemogu pomoći"
Ovo ne razumijem,može odgovor i na PP.
:D
kakav je ono crveni flor na ps3 kutiji?

Igrao sam u prvom valu,ali ilegalnu verziju.
A sad sam prije par mjeseci išao na support i tražio da mi regaju igru na origin.I dala mi nov ključ,i sad imam dva :)
"Ni LOovci ti nemogu pomoći"
Ovo ne razumijem,može odgovor i na PP.
Znači može se dobiti novi ključ? vidiš to nisam znao. Moram i ja prebaciti dvojku. BFBC koji sam kupio preko steama, uredno regao na Origin pa sad imam sve na jednom.
Ne mogu opisati osjećaj mržnje i prezira u svojoj utrobi kad sam vidio SS skidanja BF3 Bete u Originu....
Čuvaj si leđa u BF3, lovim tagove
Ja sam se dobr namučio da mi to regaju na origin.Puno njih me odbilo.
Do dok nisam dobio neku ženskicu na supportu,ona je rekla da može i stavila mi na origin.
E da,nezna što je radila ali čekao sam 35min.
oće se taj tenk dobit sa limited editionom BF3 kao što su dobili onaj autić sa BO presige editionom :0 (šalim se naravno ;))
Evo LIVE prijenos za one koji su prošli jeftinije i nisu naručili preko Origina :-)
http://www.twitch.tv/ossadtchii
Ja sam se dobr namučio da mi to regaju na origin.Puno njih me odbilo.
Do dok nisam dobio neku ženskicu na supportu,ona je rekla da može i stavila mi na origin.
E da,nezna što je radila ali čekao sam 35min.
Ja sam jednog indijskog gada pitao jučer, natezao se s njim pola sata da mi kaže "due to the nature of this problem I will have to redirect you to a senior staff member"... i onda poruka "Please wait approximately 28 minutes...".
Je*em ja vama 28 minutes, draže mi je igrat' BF2 bez Origina nego čekat da mi netko kaže da se to ne može
Evo konacno su se telci iz EA Dic-a javili http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1428713-mini-faq-access-e-mails.html
Ovaj tip vrti BF3 na 560 Ti i na i7 920 pri rezoluciji 1680x1050...
znači na kraju i nije toliko zahtjevna kako se pričalo.
Live sad mam http://www.own3d.tv/live/126950
Hah sad vrti....samo je pitanje kako to vrti
znači na kraju i nije toliko zahtjevna kako se pričalo.
Pa GTX 560 je službeno preporučena grafička za visoke detalje (bar za betu).