I understand you rage, ali ako taj medium bude izgledao kao Bad Company 2 na max, onda je to u redu.
Ako medium bude izgledao kao bf2 na max onda je to Fail, ali neće barem ja vjerujem.
I understand you rage, ali ako taj medium bude izgledao kao Bad Company 2 na max, onda je to u redu.
Ako medium bude izgledao kao bf2 na max onda je to Fail, ali neće barem ja vjerujem.
Čitaj bolje. Battlefield Bad Company 2 na max, ne Battlefield 2.
Inače prezirem komentare ovog tipa, ali doveo si me do toga da sam napišem jedan:
Legendo.
http://www.enterbf3.com/viewtopic.php?t=4040
svima free pištolj onaj 1911 ak se regate na ea gun club :D
jel šalju pištolj na kučnu adresu, i jel šalju municiju ili moram sam kupovat...?! :)
jel šalju pištolj na kučnu adresu, i jel šalju municiju ili moram sam kupovat...?! :)
hahahahaha :D :D ja mislim bez ammo salju xd
Meni na gun clubu ne pronalazi BF3...
di se moze najefitinije kupit bf 3?
di se moze najefitinije kupit bf 3?
Ne znam jel' najjeftinije, ali je jedno od najisplativijih u nas. Base Host
hvala,mene buni malo ovaj site
ne znam koliko je to sigurno jer ipak samo je 150 kn prema 300 koliko je na drugima..........
ne znam koliko je to sigurno jer ipak samo je 150 kn prema 300 koliko je na drugima..........
Na base hostu je 145 kn.
Za razliku od base-hosta i sličnih, ovi su ti ovlašteni distributeri digitalnih verzija igara i ne prodaju samo key već dobiš i službeni download link.
Za razliku od base-hosta i sličnih, ovi su ti ovlašteni distributeri digitalnih verzija igara i ne prodaju samo key već dobiš i službeni download link.
Uneseš key u Origin i skineš, ne?
Uvijek završiš skidajući s interneta, kako god okreneš
Ma i na mojoj 5770 ce ic na med/high. Ne bojim se ja ;)
Zajedno smo jači
Znam, i ja volim kupit na D2D-u ako igra nije za Steam ili Origin.
Sad ćemo i zbunit čovjeka ...
Uglavnom, i jedno i drugo ti je OK. Ti odluči s koje stranice ćeš kupiti (s tim da mislim da na D2D ne možeš uplatiti na račun u našoj banci - a ako možeš onda vjerojatno moraš plaćati naknadu za "manual processing" jer ide u drugu državu, s tim sam se susreo kad sam išao kupiti nešto).
Pa mislio sam na bad company 2 ne na Battlefield 2
ček po ovome što sam proćito trebaš imat 6990 , x2gtx580, gtx 590 da igraš bf 3 na ultra
a gdje si to procitao?
a gdje si to procitao?
pa kažu ovdje da je recomended req za medium
Kad vec nabijas na nos glavno je da ce PC imati podrsu za 64 igraca i jos puno toga
pih, na onim malim mapama, bez nekih vozila i s onim ruznim crtama... i na mom tosteru bi islo bar na 25 fps-a
Pa mislio sam na bad company 2 ne na Battlefield 2
Zašto onda pišešbf2 umjesto bc2. Pazi sad: Postoji već igra za koju se koristi kratica BF2.
I ljudi, urazumite se, mislim da će jedna 6970 / GTX 580 biti u redu ako tweakamo postavke. (AA, AF, HBAO i sl., pa u configu RenderAheadLimit smanjiti kao u bc2...)
Zasto mislite da je graficka uvijek najbitnija za sve high?
Jedna stvar mi nije jasna.
Beta se izdaje da testiraju igru i sad umesto da nam daju CQ i 64 igrača, pa da pošteno testiraju kako će igra raditi sa 64 igrača na serveru, oni nam daju samo 32 i rush mapu koju su već testirali u alphi.
Čemu onda izdaju betu ako igru neće do kraja testirati?
sto ne znaci da je 590 za ultra, moze bit ali i ne mora... nadamo se da ne