Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.081.784
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield 3

Ma joj daj mos si mislit to je samo novi engine i neke stvari su poboljasne nije nesto extra super ja vjerujem da oni koji imaju gtx 480 570 i 580  4gb rama i neki quad core socket 1366 1155 i 1156 da ce vrtiti igru na max detaljima na rezi 1920x1080 i imat ce od 50 do 80 fps-a

Ali jedino ako igra bude neoptimatizirana pa bude low fps zbok te tako zvane poboljsane destrukcije i sranja... ali vidjet cemo sada svi prvo u beti kako ce se igra vriti i na sto lici pa cemo znati otprilike kako ce to izledati 25.10.2011 :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Ponuda stoljeća..

http://www.zavvi.com/offers/battlefield-deal.list

Šteta što nemaju zelene {#}

14 godina
neaktivan

Znam da kad se recimo u BFBC2 cfg-u podesi dx na 9-ku igra bude fluidnija, to se uvijek moze primjeniti.....hope so.

14 godina
Battlefield 3

Od kud izvlacite info da je receno sigurno da ce bit conquest? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

ovo prvi put čujem da igra za ultra traži sli gtx580,izgleda da je frostbite engine jako napredan

M4X @ 3.14zda GHz
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 15:29 (M4X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M4X kaže...

ovo prvi put čujem da igra za ultra traži sli gtx580,izgleda da je frostbite engine jako napredan

Crysis 2 ima isti zahtjev. Tj. ne znam dali je takav u official requirements ali za ugodnu igru na max (u DX11) zahtijeva bar jednu GTX580. Ništa čudno. To ne znači da slabije kartice neće moći vrtiti igru na pristojnim detaljima.

15 godina
M4X kaže...

Ja ipak mislim da je to vise marketing nego stvarni zahtjevi za ultru.

Ipak je to sve trgovina, gdje se sve vrti oko novca.

BE HAPPY xD : )
15 godina
NightShadow kaže...

Ponuda stoljeća..

http://www.zavvi.com/offers/battlefield-deal.list

Šteta što nemaju zelene {#}

Napiso bi nesto pametn, al nemam sta rec :D

Ono kupi gace i ustedi 150 ćuna na igru LOL

486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...
M4X kaže...

Crysis 2 ima isti zahtjev. Tj. ne znam dali je takav u official requirements ali za ugodnu igru na max (u DX11) zahtijeva bar jednu GTX580. Ništa čudno. To ne znači da slabije kartice neće moći vrtiti igru na pristojnim detaljima.

ukliko pogledate jedan metro 2033 koji za 1080p i dx11 u svim detaljima isto zahtjeva dvije gtx 580 kartice ako oćemo da to ide 60+ fpsa sigurni je da će bf3 bit zahtjevniji i sigurno da će jedna gtx 580 na ultra  jedva vuć 25 fpsa sa svim čičama aa itd ali to nije ni bitno ,za skoro sve nas na forumu bitna je optimiziranost i kvaliteta grafike na medium i high i da nisu velika odstupanja u grafici na low,medium,high i ultra npr. (bc2 mi nije imao neke velike razlike na medium i high) ako tako bude i u bf3 sa pristojnim fpsom bit će to super odrađen posao od strane DICE-a a.

17 godina
neaktivan
infeqt0r kaže...

Razgovaralo se o tome na par prethodnih stranica.Ali hej, sve megakorporacije su uvezane, lobiranja, ovo-ono....mislim da je ovo patka i da ce to ici i na slabijim konfama, ali ako je zaista ovako (a ipak moguce ko zna) onda FU Dice, i FU upgrade, ipak postoje prioriteti u zivotu, moram jesti nesto da prezivim.

Joe Cooker kaže...

Ja ipak mislim da je to vise marketing nego stvarni zahtjevi za ultru.

Ipak je to sve trgovina, gdje se sve vrti oko novca.

Zašto bi lagali stavljanjem previsokih zahtijeva. To je kao da kažu nemojte kupiti naš proizvod jer ga ionako ne će te moći igrati na full postavkama.

Ne znam od kud to izvlačite pogotovo kad se zna da jer je redovita praksa da daju preniske zahtjeve. Po njihovim procjenama ja sam trebao moći igrati BC2 na staroj grafičkoj, a nisam jer je FPS bio oko 15 i ispod. Ali sad najednom namjerno daju previsoke zahtjeve za BF3.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
neaktivan
meni frend goni 2033 i Crysis 2 na ultra sa gtx480 ... Ali ima i ostale komponete koje su ok.... A neznam zasto tako pucate na to ultra... A jos ne znate kako ce igra izgledat ni na low... A ocekivat nesto od kompa koji vrijedi do 4000kn nije realno... Jer krajnje mogucnosti su uvijek bili rezervirane za high klasu ....
15 godina
ZC_Someone kaže...

Zašto bi lagali stavljanjem previsokih zahtijeva. To je kao da kažu nemojte kupiti naš proizvod jer ga ionako ne će te moći igrati na full postavkama.

Ne znam od kud to izvlačite pogotovo kad se zna da jer je redovita praksa da daju preniske zahtjeve. Po njihovim procjenama ja sam trebao moći igrati BC2 na staroj grafičkoj, a nisam jer je FPS bio oko 15 i ispod. Ali sad najednom namjerno daju previsoke zahtjeve za BF3.

Točno. Nema šanse da lažu i preuveličavaju zahtjeve. Pa neće valjda raditi budale od sebe. Sama igra će kod mnogih izazvati potrebu da odu u dodatni shopping i nvidia ce biti sretna. Nisu ludi lagati i navlačiti gnjev navlakušom na nepotrebnu kupovinu unaprijed.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 16:24 (Ezio).
15 godina
neaktivan

0 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Ako je ne budem mogo vrtit s svojim pc-em,igra onda ide na prodaju.

Tu je bfbc2,bf2, ima se šta špilat

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ceco22 kaže...
meni frend goni 2033 i Crysis 2 na ultra sa gtx480 ... Ali ima i ostale komponete koje su ok.... A neznam zasto tako pucate na to ultra... A jos ne znate kako ce igra izgledat ni na low... A ocekivat nesto od kompa koji vrijedi do 4000kn nije realno... Jer krajnje mogucnosti su uvijek bili rezervirane za high klasu ....

Tvoj frend je u 50% igre imao frame dropove, Fps ispod granice igrivosti, ako je igrao na Very high, DOF ON, DX 11 4x AF

Imao sam GTX 480, clokanu, i7 960, 6GB DDR3 i nema šanse da cijelu igru odigraš na Very high .

Tvoj je prijatelj vjerojatno isključio DOF koji je loše optimiziran u Metrou.

Solid State Drives DO NOT require defragmentation. It may decrease the lifespan of the drive.
15 godina
neaktivan
infeqt0r kaže...

Razgovaralo se o tome na par prethodnih stranica.Ali hej, sve megakorporacije su uvezane, lobiranja, ovo-ono....mislim da je ovo patka i da ce to ici i na slabijim konfama, ali ako je zaista ovako (a ipak moguce ko zna) onda FU Dice, i FU upgrade, ipak postoje prioriteti u zivotu, moram jesti nesto da prezivim.

Pa vi još uvijek ne shvaćate da nam BF3 na Ultra nije ni potreban, ako i na medium izgleda dobro. Ova priča se vuče već danima i mislim da o ovoj temi nemamo raspravljati bar do bete.

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

ista stvar ovdje crysis 2 radi na ultra na ok fps u a metro 2033 na high a bfbc 2 na sve maxed out osim 8x aa nego je 4xaa al ja tu nevidim razliku i sve to na core 2 duo e6550 2gb ddr2 ram 4850 vapor x

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

I na rezoluciji 800x600?

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ne na 1680x1050 da mogu stavio bih vam video no kada god ukljućim fraps imam 20 fps drop 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
CODnubBFpro kaže...
ista stvar ovdje crysis 2 radi na ultra na ok fps u a metro 2033 na high a bfbc 2 na sve maxed out osim 8x aa nego je 4xaa al ja tu nevidim razliku i sve to na core 2 duo e6550 2gb ddr2 ram 4850 vapor x

CODnubBFpro kaže...

ne na 1680x1050 da mogu stavio bih vam video no kada god ukljućim fraps imam 20 fps drop 

Kad se probudiš javi se.

izgleda da mjesečariš.

I sve to s 4850 na 1680x1050 {#}

Ti imaš neku 4850 na steroidima.

Solid State Drives DO NOT require defragmentation. It may decrease the lifespan of the drive.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovak nes glupo im stvarno nije trebalo,glupi dice fakat mi vec idu na k.

2 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

emm... neznam što da kažem za ovo...

Battlefield 3 Jay-Z 99 Problems Gameplay Teaser:

EDIT: too late..

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 18:12 (diy_jova).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
diy_jova kaže...

What's the big deal?

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jay-z ...mogli su nes normalnije stavit,jednostavno se ne uklapa u bf.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 18:18 (kach).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
diy_jova kaže...

What's the big deal?

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Onaj ending na trailerima stvarno ide uz sve, pa i uz Jay Z-a. {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kach kaže...

Jay-z ...mogli su nes normalnije stavit.

Ma kužim ja to... ali video ima svega kojih dvadesetak sekundi, zašto dizati prašinu oko glazbenog izbora umjesto da komentiramo ono malo snimki iz igre koje su u njemu?

U svakom slučaju postoji mute.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 18:23 (roko121roko).
17 godina
protjeran
Battlefield 3

U BF temu spada samo metal ili rock za drugo nema mjesta.{#}

Moj PC  
15 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
hellbyte0 kaže...

Nije istina, ja slušam samo ovo dok igram BF.

15 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
hellbyte0 kaže...

Nije istina, ja slušam samo ovo dok igram BF.

O_O

OT:

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice