Eh pa vrag mi nije dao mira pa sam otišao na live support ali ne od origina nego na stranici od EA i eto ga uspio promjenit nick na originu.
Sad me lijepo dodajte nick: hellbyte0
Eh pa vrag mi nije dao mira pa sam otišao na live support ali ne od origina nego na stranici od EA i eto ga uspio promjenit nick na originu.
Sad me lijepo dodajte nick: hellbyte0
Ne znam što se tiče pouzdanosti Base Hosta(prvi put uzimam tamo),ali ako se dogodi neko sranje ili debakl s BF3 mislim da će mu propast servis jer će dospjeti na vrlo loš glas.
definitivno... bar što se tiče preordera...
Ja još ne mogu smislit pošteni nick...
Bio sam (_.:BRUNO:._), ali sad ne daju te znakove. A što god (smisleno) probao s Bruno je zauzeto...
Eto vidis. Neznaju ni oni.
Ja sam dobio opet drugaciji odgovor..
Abhishek: I apologize but we dont have any such update from the game developers.
A prvi mi je rekao da je istina.
Nema veze,uspio sam Origin i.d. name promijenit. :)
i ja sam promijenio :P
trollove kao ti namjerno teamkillam na HC serverima.
ahhh dobra vremena.
daj boze da igramo na hc serverima zajedno bumo vidli ko ce kog tk i kad dodu debili poput tebe koji tk ja sam switch team i libo me racku frende
Ja još ne mogu smislit pošteni nick...
Bio sam (_.:BRUNO:._), ali sad ne daju te znakove. A što god (smisleno) probao s Bruno je zauzeto...
brun0
HRbruno
HR_bruno
bruno_HR
GALAXY S2 bruno
vidis koliko izbora imas.. ;)
Ali ne vidim gdje je poanta mjenjati nick i/ili vojnika ili igrati s više vojnika istovremeno.
Ma ja sam promjenio nick jer ako stvarno u BF3 nick bude vezan za origin onda sam morao nešto poduzet.
A neki krelac mi već moj oriđiđi nick g0rg0n uzeo tako da sam stavio ovaj hellbyte0.
Eh gdje su dobra stara vremena kad si mogao staviti koji god nick želiš i kad god to želiš....Ovo je bull.Oduvijek sam se u svim igrama zvao Predator.Jednostavno,čisto bez dodatnih znakova tipa predator4561 ili predator_sd4.
Pa nek je izlizano predator,meni se sviđa i sad ću se morati rastati od tog nicka jer želim da mi nick bude "čist".
I moj nick je u svakoj igri predator...
I moj nick je u svakoj igri predator...
Bravo za tebe
Ovo bi onda mogli isključit... :)
Ali ne vidim gdje je poanta mjenjati nick i/ili vojnika ili igrati s više vojnika istovremeno.
pa meni recimo kćer igra sa drugim vojnikom,a i ja sam uzeo drugog vojnika kada sam doguro sa svojim do ranka 50 i skoro sve platinum,stvar zabave
inaće ja sam dart_tom već godinama,još iz vremena kada sam visio stalno na counter strike source,i nemislim ga mijenjati uskoro
Kad imaš još dva buraza onda postoji poanta, svako hoće svog vojnika sa svojom statistikom itd. A što se tiče nicka, ne vidim zašto ga netko ne bi po volji mijenjao kad hoće, taj dio mi stvarno nije jasan.
ak se to iskljuci onda ni vojnici nece imat health regen.
ak se to iskljuci onda ni vojnici nece imat health regen.
Što je ustvari dobro
Ovisi.
To će usporiti tempo igre.
Nekome će pasati, nekome ne.
Koji će naravno odmah dotrčat da te izljeći :)
Kolko se sjecam,beta za bc2 je trajala mjesec dana, predpostavljam da bu ova isto tak bila,znaci nazalost tek na kraju mjeseca ce bit.
Usporiti će sigurno, isto kao i na HC-u.
Ekipa će sjediti i čekati medica, umjesto da protiči dalje očekujući health regen, ili se zbuksa na nekliko sekundi ako je jača ozljeda i nastavi haračiti po neprijateljskoj bazi.
Kolko se sjecam,beta za bc2 je trajala mjesec dana, predpostavljam da bu ova isto tak bila,znaci nazalost tek na kraju mjeseca ce bit.
pa moze počet 12-tog i završit idući mjesec 12-tog...
Al kaj nije bc2 beta kad je zavrsila odma izasla igra?
Al kaj nije bc2 beta kad je zavrsila odma izasla igra?
mislim da je beta zavrsila tjedan ili dva prije izlaska igre
Po vašem iskustvu (nisam nikad sudjelovao u nijednoj) , otprilike koliko bi mogli očekivati da beta potraje?
Ono, tjedan-dva, mjesec...?
Nemam uopce predodžbu.
Ah čuj kako koja, za wot je beta trajala skoro godinu dana, kao i za apb, a za bc2 je trajala oko mjesec dana.
Sve zavisi kako će odrediti jer neke bete traju i po tjedan dana ako ne i manje. Trebamo pričekati, sve ćemo saznati na vrijeme.
Ovisi.
To će usporiti tempo igre.
Nekome će pasati, nekome ne.
Nije baš da će usporiti, ali nije ni da će ubrzati. Istina je tu negdje, između...
Nebih se brinuo oko toga...