nema više Battlefield 3 LE, predzadnji naručio!
Koji si broj narudžbe ? Ja sam 1008,uzeo dva komada.
Ja sam 1013, pisalo da ima još 2 komada, a sad nema ni jedan!
nema više Battlefield 3 LE, predzadnji naručio!
Koji si broj narudžbe ? Ja sam 1008,uzeo dva komada.
Ja sam 1013, pisalo da ima još 2 komada, a sad nema ni jedan!
Ok, rasturili ste mi Battlefield 3 narudzbe :P
Samo jedna novost, Limited Edition ce ipak ukljucivat Physical Warfare Pack + SPECACT KIT + Dog Tags. Znaci to je "friska" vijest.
Btw. ima jos Limited Editiona samo mi je brojac na web stranici otisao na 0 ali sada je sve u redu.
Ispricavam se na offtopicu.
Pozdrav.
Evo i ja narucio br. 1014 :D Posto sam iz BIH dobio sam druge podatke i to je to. Jos samo treba docekati BF3.
Ajde ljudi imam još manje od jednog sata pomozite..
Znači ako kupim običan BF3 da li ću kroz igru osvojit sve što dolazi s LE?
nemas sta osvajati, mi koji prednarucimo LE cemo dobiti 4 dodatne mape iz starog BFa ...
Le vrijedi tih 80kn više?
Ok, rasturili ste mi Battlefield 3 narudzbe :P
Samo jedna novost, Limited Edition ce ipak ukljucivat Physical Warfare Pack + SPECACT KIT + Dog Tags. Znaci to je "friska" vijest.
Btw. ima jos Limited Editiona samo mi je brojac na web stranici otisao na 0 ali sada je sve u redu.
Ispricavam se na offtopicu.
Pozdrav.
Onda se uzima LE :D
Imaju još Battlefield 3 LE malo prije nije bilo sad idem gledat može se naručit opet i još je na popustu!
Ma preordo sam LE hebiga..
Nego što ste vi?
9 | BF 3 |
---|---|
35 | BF 3 LE |
Isplati se LE, jos po toj cijeni... di ces bolje...
ME_GUSTA
ja sam narucio LE, eh sad kad idem na moje narudzbe pise da nisam nista kupio, a tamo desno mi stoji bf 195 kn, i da kupim, da li cu moci po toj cijeni kupiti kasnije igricu? znaci samo da platim
OMFG, SAD GLEDAM KOJI SAM I..............
Narudzba broj:#000999 od datuma 2011-08-12 21:47:55
Alaaaaaaaaaaa
Pa što ima veze broj narudžbe, svi ćete dobiti isti dan u sličnom vremenskom razdoblju.
Pa što ima veze broj narudžbe, svi ćete dobiti isti dan u sličnom vremenskom razdoblju.
1000. kupac je dobio 20kn popusta ;)
tj. popust2
Alaaaaaaaaaaa
hahahah ja sam broj 1000 i naručio sam točno u 21:50,uranio si točno 2 minute i 5 sekundi :D
Ja sam 001200
sve je uredu, tako treba biti.
dodao si je u kosaricu, stisnuo ''kupujem'', zavrsio one korake i dosao ti je mail i narudjba ti je vidljiva u ''mojim narudjbama''
samo jos trebas uplatiti ;)
dobio si mail sa podacima za uplatu,samo uplati na taj broj računa koji ti piše u tom mailu i čekaš da igra izađe,tada će ti doći key na mail i to je to.
Alaaaaaaaaaaa
hahahah ja sam broj 1000 i naručio sam točno u 21:50,zakasnio si točno 2 minute i 5 sekundi :D
ja cu si rezat zilelelelele lisususus vidio vijest za akciju na fejsu u 00:03 a svaki dan sam prije gledo na fejs i jos nagovaro lik da spusti i sad sam propustio :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
ja cu si rezat zilelelelele lisususus vidio vijest za akciju na fejsu u 00:03 a svaki dan sam prije gledo na fejs i jos nagovaro lik da spusti i sad sam propustio :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Still here witcher it is, but the biggest game of the year you missed my young padovan..
May the shame be with you,
dobio si mail sa podacima za uplatu,samo uplati na taj broj računa koji ti piše u tom mailu i čekaš da igra izađe,tada će ti doći key na mail i to je to.
broj 1027
Nemorate sad svi pisat koji ste broj.
http://www.bug.hr/forum/topic/internet/base-hostcomhr/111900.aspx
otvorena tema u kojem mozete raspravljati o base-hostu i o svemu sto vas zanima o navedenoj stranici...
da ne spamamo u drugim temama bez veze...
može mi netko u detalj objasnit kako kupit LE
gdje?
link?
Pardon na double postu, ali mislim da ako nas je ovako puno kupilo, da skupimo novce i otvorimo jedan BUG server:) nebi bilo loše:) pa da se možemo svi skupa napucavat:)
8 | Bilo bi je*eno!! |
---|---|
19 | Igro bi, ali neću dat novce. |
1 | Nikakav server nećemo uzimat. |
to mi dođe poštom i 100% je sigurno
maloljetnik sam ;)