Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.996
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
crozoki kaže...

http://imageshack.us/photo/my-images/560/ngfngfhhghfthzrz.png/

pa po ovoj slici je jako loš sklopljen komp

u biti komp ne moze ni da radi,jer kao sto je netko vec spomenuo to je ploca za 1155 socket ,a proc je 1366

ima dvije kartice koje vrijede 50000 kuna zajedno a ima "prosijecan" proc,ako vec imas takve kartice onda stavi barem 980 extreme nema ni jedan ssd što mi je malo glupo

pa ako već imaš profesionalne kartice od 50000 kuna onda stavi bar 2 ssd-a u raid da to može hraniti npr kad radiš neku grafiku ili slicno

a maticna mu nema 2 x po 16x pcie utor u biti ima samo jedan pcie utor za graficku tako ni nije mogao staviti dvije 5800 quadro

http://www.excaliberpc.com/604181/intel-boxdh67clb310-intel-h67-lga.html

Mogu i ja otić u links,sastavit komp i slikat pa ću imat pro komp i imat ću 200 fps-a po noći :)

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
15 godina
crozoki kaže...

http://imageshack.us/photo/my-images/560/ngfngfhhghfthzrz.png/

pa po ovoj slici je jako loš sklopljen komp

u biti komp ne moze ni da radi,jer kao sto je netko vec spomenuo to je ploca za 1155 socket ,a proc je 1366

ima dvije kartice koje vrijede 50000 kuna zajedno a ima "prosijecan" proc,ako vec imas takve kartice onda stavi barem 980 extreme nema ni jedan ssd što mi je malo glupo

pa ako već imaš profesionalne kartice od 50000 kuna onda stavi bar 2 ssd-a u raid da to može hraniti npr kad radiš neku grafiku ili slicno

a maticna mu nema 2 x po 16x pcie utor u biti ima samo jedan pcie utor za graficku tako ni nije mogao staviti dvije 5800 quadro

http://www.excaliberpc.com/604181/intel-boxdh67clb310-intel-h67-lga.html

znači njemu je njegov stari kupio komp po cijeni polovne golf petice 2.0 TDI,very interesting

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Možda mu igru ni ne želi pokrenut na pravom kompu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo ja ovako kao padobranac, ulijećem samo s jednim pitanjem.

Di je najbolje kupit (preorder) igru? EA Origin? I to je onaj Limited Edition?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Imas g2play
★★★★★ ako sam ti pomogao stisni HVALA!!!★★★★★
14 godina
neaktivan
Šef kaže...

Evo ja ovako kao padobranac, ulijećem samo s jednim pitanjem.

Di je najbolje kupit (preorder) igru? EA Origin? I to je onaj Limited Edition?

Na base hostu ti je najjeftiniji samo 240kn LE i običan 150kn.

15 godina
Jos sam se malo "mucio" s ovom igrom, jer ne mogu nikoga naciljat i ubit, ali sam zato 50 puta poginija, no prosao sam dosta po mapi, testirao okruzja, explozije, FPS dropove i nikad (cudno) mi nije palo ispod 33-35 FPSa na HIGH @1920x1200. Ovo ce bit super igra kad izadje. Isto tako mi na sve extra, najvisi AA i AF na 1920x1200 radi i BFBC2 u DX10. Jeli ovo u Alphi DX9 ili DX10??
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
sardax kaže...
Jos sam se malo "mucio" s ovom igrom, jer ne mogu nikoga naciljat i ubit, ali sam zato 50 puta poginija, no prosao sam dosta po mapi, testirao okruzja, explozije, FPS dropove i nikad (cudno) mi nije palo ispod 33-35 FPSa na HIGH @1920x1200. Ovo ce bit super igra kad izadje. Isto tako mi na sve extra, najvisi AA i AF na 1920x1200 radi i BFBC2 u DX10. Jeli ovo u Alphi DX9 ili DX10??

nepodržava dx9...

15 godina
Izvrsno :)
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
Battlefield 3

smeta me u alphi to što kada puni  M16A4 onda ju  ne rapetira valjda ce to popravim u finalnoj verziji

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ovako izgleda kad vas netko snajpa

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Malo su pretjerali s tim.

HTC Desire Android
16 godina
moderator
NFSPredator0010 kaže...

Da,al to će smanjit.

Već se puno ljudi žalilo na to,prelako skužiš snajpera.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
oo7 kaže...

smeta me u alphi to što kada puni  M16A4 onda ju  ne rapetira valjda ce to popravim u finalnoj verziji

Mozda bi trebalo napraviti animaciju kada imas metak u cijevi i kada ti je puska prazna

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 12:21 (Wolf88).
15 godina
Wolf88 kaže...
oo7 kaže...

Mozda bi trebalo napraviti animaciju kada imas metak u cijevi i kada ti je puska prazna

{#}@ zadnji komentar CoD=call of DICK

14 godina
neaktivan

Pretpostavljam da je tvoja funkcija na forumu da svakom loncu budes poklopac @luka94

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 12:45 (crna_bandera).
15 godina
crna_bandera kaže...

Pretpostavljam da je tvoja funkcija na forumu da svakom loncu budes poklopac

na koga misliš?

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Budući da mi je BC2 bio prvi Battlefield i budući da BF2 dižu u nebesa odlučio sam skiniti demo bf2 i nakon 5 partija u serveru sa 64 igrača (mapa gulf of oman)

počinjem misliti da commo rose možda i nije tako dobra ideja.Zapravo dobra ideja je u teoriji,ali u stvarnosti dolazi do ogromnog spama od kojeg me zabolila glava.

Svake sekunde neko nešto sere.Kao da mi netko konstantno u pozadini nešto priča što je za mene potpuno nevažno.Možda bi bilo dobro da naprave da poruke preko commo rosea vidi samo tvoj squad a ostali igrači samo

ukoliko su u određenom krugu,jer što me briga ako netko na drugom kraju mape treba ammo.Sve u svemu bf2 ima malo sporiji gameplay ali mislim da je to zato što su mape puno veće nego ijedna u BC2(ili barem imam takav dojam)

a oružja nisu tako ubojita kao u BC2.Npr. zbog te devijacije nekoga je na malo većoj udaljenosti puno teže ubiti sa AK nego u BC2.Druga stvar koja mi je bolja u BF2 su Hummeri koji stvarno imaju svoju težinu za razliku od BC2.

Vidim i da su se neki žalili na to da se u BF3 pre brzo ustaje sa zemlje i ponovo legne a vidim da u BF2 je to trenutno.Da zaključim,ako stvarno CQ mape u BF3 budu najveće koje su dosad napravili u ijednom BF (tako su rekli iz DICEa)onda

mislim da će se gameplay malčice smiriti i više ličiti na BF nego na COD.

Moj PC  
7 0 hvala 1
15 godina
NFSPredator0010 kaže...

Kakav debilizam! Kakvo pretjerivanje!

Kao da ima reflektor na čelu pa blješti.užas

Ovako šta nebi trebali biti ni u alfi

17 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...
...Zapravo dobra ideja je u teoriji,ali u stvarnosti dolazi do ogromnog spama od kojeg me zabolila glava...

Ja isto igram sad BF2 i meni to smeta samo kad Commander cijelo vrijeme spama enemy spotted. Zbog toga sam si i stišao te zvukove. Ali kad commander ne spama onda nemam s tim problema. A njega u BF3 ionak ne će biti.

NFSPredator0010 kaže...
...Vidim i da su se neki žalili na to da se u BF3 pre brzo ustaje sa zemlje i ponovo legne a vidim da u BF2 je to trenutno.Da zaključim,ako stvarno CQ mape u BF3 budu najveće koje su dosad napravili u ijednom BF (tako su rekli iz DICEa)onda

mislim da će se gameplay malčice smiriti i više ličiti na BF nego na COD.

Nije problem u brzini već u tome da ta animacija u BF3 izgleda mutavo i neprirodno. Kad se već hvale s realnim pokretima onda ne vidim zašto su napravili da vojnik levitira 5m prije nego se završi animacija ustajanja.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 15:43 (ZC_Someone).
15 godina

malo sam igrao sad sa sv98 u alphi i moram rec da je ok puska,jedino me uzasno smeta to sto na 10 metara nije one-shot kill ako je protivnik na 100% healtha.kasnije se otkljucaju 12x scope i laser,te bipod sto olaksava igru,jedino sta nebih koristio bipod jer ako ste blizu neke povrsine di se moze stavit,onda on automatski stavlja pusku na tu povrsinu kad zelite naciljat,i tu se gubi na brzini,ali se malo dobiva na preciznosti.fali magnum ammo pa zato vjerovatno i nije one shot kill,al bez obzira jako iritirajuce kad ste licem u lice protivniku i prvi ispalim metak i pogodim ali on ne umre.

bullet drop je drukciji od bc2,pucao sam nepomicnu metu/protivnika na 100-njak metara i gdje god ciljao uvijek sam fulao,ili sam pucao prenisko ili previsoko,nikako nisam mogao dobit headshot,pa ni hitmarker,a bullet trace se ne primijeti kako je slucaj u bc2 pa se ni ne moze znat za kolko sam tocno fulao metu.

za preciznije shotove potrebno je stisnut i drzat desni shift kako bi vojnik udahnuo i smirio ruku,to mi se svida iako je malo nezgrapno kad moras drzat tipku za nisanjenje,cucanje i bolje ciljanje.da se moze namijestit da kad stisnem jednom,npr ciljanje da mi onda i ostane ciljanje,a kad opet stisnem da se vrati,bilo bi puno bolje i lakse,kako mi je i u bc2 namjesteno.

sljedece: neznam da li je ovo cista slucajnost ili nesto drugo,al mislim da je u igru implementiran sustav borbe,gdje kad vam netko dode s prednje strane s nozem i zamahne,vi mozete napravit counter attack tako da istovremeno stisnete "f" za brzo izvlacenje noza i potezanje te oduzeti protivniku zadovoljstvo da vas zakolje i jos mu zagorcati tako da vi njega.

napominjem,nisam siguran,trebalo bi provjerit...samo znam da sam bio u toj situaciji gdje kada sam snipao,covjek mi se zaletio s prednje strane i zamahnuo,a ja sam refleksno stisnuo "f" i zaklao ga,umjesto da je on mene.postoji mogucnost da se previse zaletio,a ja sam se izmaknuo tako da je se on nasao u poziciji da sam mu bio iza leda i samim time da je pobrao noz.neznam jer se to dogadalo blizu onih grmlja pa se nije vidjelo tocno,sto se dogada.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

malo sam igrao sad sa sv98 u alphi i moram rec da je ok puska,jedino me uzasno smeta to sto na 10 metara nije one-shot kill ako je protivnik na 100% healtha..fali magnum ammo pa zato vjerovatno i nije one shot kill,al bez obzira jako iritirajuce kad ste licem u lice protivniku i prvi ispalim metak i pogodim ali on ne umre.

Hmm yea about that :

"Bolt action sniper rifles deal 75% damage at close range. Alan Kertz, the senor gameplay designer for the multiplayer at Dice said that quick scoping has no place in a Dice shooter, so they worked against those fags. No more 1 hit kills up close."

Nema magnum ammo,tako ce i ostat.

15 godina

eto to je retardirano

znaci onda snajperi vise nemogu bit agresivni nego se moraju drzat podalje,sto samo potice kempanje i jos kempanja.

nemora bit ni quick scope,ni no scope ni ikakav scope jer su oni sebi utuvili u glavu da to tako nesmije bit+ jos su stavili da ciljnik bljeska tako da se lako vidi gdje i od kud snajper gada.kako bi onda netko trebao igrat?mucki,provlacit se po grmljima i cekat priliku da se nekog,mozda,ubije?

ako quick scope nema sta radit u dice shooteru,sta onda radi u bc2?

sukladno tomu,odma mogu i nerfat sacmu,jer je prejaka i to nema mjesta sta radit u "dice shooteru" jer je ipak 1hit kill up close.

16 godina
lollik91 kaže...
kako bi onda netko trebao igrat?mucki,provlacit se po grmljima i cekat priliku da se nekog,mozda,ubije?

Nije li to uostalom posao svakog snipera?

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
17 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...
Nema magnum ammo,tako ce i ostat.

Meni se ovo sviđa. Zašto bi ljudi na višim levelima imali 25% jaču municiju kad ionako znaju bolje igrati od početnika.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
neaktivan

Možda će to bit samo dok scope-aš, iako je i meni malo bezveze, bolje bi bilo da mu dulje treba da pogleda na scope tako na brzinu.

15 godina
neaktivan

Ako cemo ic na realizam sniper ni nije namjenjen da me neki uber lik koji se ne skida s kompa owna sa ironsight sniperom po zatvorenim prostorima kao metro station.

S jedne strane mi je to neopisivo glupo,a s druge mi je glupo kad me netko ubije sa 200m a ja ni nevidim di je niti išta mogu napraviti.

Kampanja će biti kako god okreneš,ionako nema puno likova koji su agresivni recon.(Ja ih viđam jako jako jako rijetko).

Većina ionako kampa negdje u grmlju,a ovaj bljesak je malo pretjeran ali treba tako nešto da barem znam odakle me snajpa pa da mogu flankirat ili sklonit se,ovako kad bi neko lego u grmlje mogo bi napraviti 10 kill streak bez beda

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mislim da snajperi trebaju kampat ali im treba smanjit municiju nek imaju 15 metaka ili manje tako da štede na mecima i pokušavaju da svaki metak bude ubojstvo

,a ne ko u BC2 ispališ 100 metaka iz snajpa pa pogodit ćeš 10 da si najveći kreten.

BFBC2: ALIEN464
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
dreammaker kaže...
lollik91 kaže...
kako bi onda netko trebao igrat?mucki,provlacit se po grmljima i cekat priliku da se nekog,mozda,ubije?

Nije li to uostalom posao svakog snipera?

nije samo to...njegov posao je da flenka protivnika i daje potporu suigracima te da bude spawn point.

a do protivnickih leda put nije prosut laticama ruze,nego se mora i ubit netko.i ako cemo o realnosti,da neznam ko puca i na koji nacin,ako te pogodi sa snajperom u prsa sa 10 metara,a i manje,ti nebi smio stajat na nogama.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 16:03 (lollik91).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice