Pošto ja moram na je*** vjenčanje,dajte napišite kako sad radi igra nakon ovog updatea :)
daj ti svoj kukyju da ja nisam solo,dok ti i danny pijancevate,on na moru ti na vjencanju.jedino ako kuky isto ide na vjencanje,onda cu se morat sam igrat :D
Pošto ja moram na je*** vjenčanje,dajte napišite kako sad radi igra nakon ovog updatea :)
daj ti svoj kukyju da ja nisam solo,dok ti i danny pijancevate,on na moru ti na vjencanju.jedino ako kuky isto ide na vjencanje,onda cu se morat sam igrat :D
Nek je da meni onda!
Ja sam isto dobar player,a i nećeš bit usamljen.
A ko se ženi?
Nek je da meni onda!
A ko se ženi?
kako lijepo.... a i dobar je player
A ko se ženi?
Sestrična.
@Lollik kukyu sam nudio pa ne želi,uvjeren je da će danas dobit svoj alpha kljuć.
Nek je da meni onda!
A ko se ženi?
kako lijepo.... a i dobar je player
Mrš...
A ko se ženi?
Sestrična.
@Lollik kukyu sam nudio pa ne želi,uvjeren je da će danas dobit svoj alpha kljuć.
A jel bi ga mogao meni udijelit,onako na dan-dva?
Pls
Neću ništa leakat! Kunem se desnom rukom! (dešnjak sam)
Daj dečkići kratite citate,da bude pregledno :)
može objašnjenje oni su stavili update a za 1 dan se zatvaraju serveri alphe ne kužim
ja ću sad skidat ponovo alphu a sutra je gotova???
može objašnjenje??
može objašnjenje oni su stavili update a za 1 dan se zatvaraju serveri alphe ne kužim
ja ću sad skidat ponovo alphu a sutra je gotova???
može objašnjenje??
U ponedeljak je gotovo.1.8
Piše ti u mailu,onom u kojem su te pozvali da probaš alphu.
1.8 završava alpha
To sam i ja poceo gruntat ,ali valjda im je dosta testiranja do 01.08 ,a mozda ako budemo dobri vidimo i strumf...koji dan duze
oce biti nešto još prije bete??
Pa budući da nema ni jednog slova između , vjerojatno ne
da.dobio sam key za postalphu/prebetu.
Lol, kao da je bitno
Uostalom baš mene briga što se netko ne slaže kad ja ionako znam da sam uvijek u pravu. Hehehehe, još kad se ne slaže Domi odmah znam da je ono što sam napisao 100% točno
Kad sam već u offtopicu... XII igraju LOL? o.O
Dok ne počnu opet rejpat po BUG serveru ne vjerujem da su pravi muškarci
I malo ontopic:
Vi koji igrate alphu, kako su raspodijeljena oružja po klasama? Da li sam ja krivo vidio ili neka klasa može birati između M4 (što je po meni više assault rifle) i nekoga SMGa?
Da li sam ja krivo vidio ili neka klasa može birati između M4 (što je po meni više assault rifle) i nekoga SMGa?
To može engineer.
Svojom igrom LOL-a zauvijek su izgubili status pravih muškaraca i nazad nema. Tužno je kako jednom velike muškarčine dlakavih prsa i dugih brkova padnu na te razine da igraju LOL.
Gle kolko je to žalosno:
Haos.
Svojom igrom LOL-a zauvijek su izgubili status pravih muškaraca i nazad nema. Tužno je kako jednom velike muškarčine dlakavih prsa i dugih brkova padnu na te razine da igraju LOL.
Gle kolko je to žalosno:
Haos.
Našu muškost će te opet moći provjeriti nakon 25.10.
"još me bole stare raneeee ! " :)
OVO SMECE OD ALFE SE NECE INSTALIRAT DODE NA 12% I ONDA PADNE NA 8%
Ako je smeće pošalji key =)
NEMOGU VJEROVAT TLALALALALALALALA!!!!!
Haha!
da posaljem key ok? NEEEE!
Probajte: 4BJF-32FY-UMF7-FPNV
4PJ7-4ADU-3M8H-KADS
USED! xD