Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.197.505
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Domi Zagreb kaže...
sinister_axe kaže...

jedna od najdebilnijih stvari mi je NO BASE RAPE! kad napišu.

Ak su tolko jadni da ne mogu van baze, onda zaslužuju bit rejpani!{#}

a kaj da ti udes na server i oces se spawnt u bazi i vidis lik te ceka sa tenkom i ubije 10 puta zaredom a nemas ni jednu bazu zauzetu?

Nemoj se spawnat,čekaj da potroše tickete {#}

Dalmatinac sam, ovo je moj dom tu su moji didovi davno sidro bacili mene vezali.
16 godina
Battlefield 3

Na jednom serveru sam naletio na pravilo, da nesmiješ ukrasti tenk koji protivnik popravlja.

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

4 0 hvala 0
16 godina
Mislim da si krivo protumacio. Ne smiješ ukrasti friendly vozilo koje netko iz tvog tima popravlja.
15 godina
Battlefield 3

ne bi se smjelo pucati na protivnika dok čuči. jer možda samo veže žnirance ili mu je pozlilo.

Moj PC  
18 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ezio kaže...

ne bi se smjelo pucati na protivnika dok čuči. jer možda samo veže žnirance ili mu je pozlilo.

znači uglavnom nesmiješ napravit ništa što bi moglo naljutit suprotnog igrača... :)

14 godina
neaktivan

''

Da šalju dvd u kutiji, piše gore da je dostava za Veliku Britaniju besplatna, sad dal dostavljaju čak do nas neznam.

Ako beš želiš biti siguran game.co.uk 100% dostavlja u Hrvatsku, dosta ih je ovdje s foruma kupovalo kod njih i došla im igra za 5 dana.''

jebt je jeftino....u ovoj je'enoj drzavi smece od blaCK Opsa dodje 400kn u tisak media...a tu bf3 koji je da se mene pita mnogo bolji od black opsa dodje 250 kn...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 17:23 (n'aix).
16 godina
n'aix kaže...

jebt je jeftino....u ovoj je'enoj drzavi smece od blaCK Opsa dodje 400kn u tisak media...a tu bf3 koji je da se mene pita mnogo bolji od black opsa dodje 250 kn...

A igrao si Battlefield 3? 

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
n'aix kaže...

A igrao si Battlefield 3? 

nisam neg sam failo citirat ovome poruku lol...ugl lik  je dao site dobar za kupit igru pa bi mogo pre orderat...30 funti dodje

14 godina
drahic kaže...
ProTeinZ kaže...

moze li mi netko dat link za alpha verziju download i za key ?

LOL ? Daj nebudi lijen i procitaj 10 strana unazad. Damn...

Ako sad kupim MOH LE,dali cu imat pristup BETI BF3 ili imaju odredeno vrijeme do kad se mora kupit MOH da bi mogao betu igrat?

Zna li itko ?

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dobio sam poziv za alphu{#} 

Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
drahic kaže...
drahic kaže...
ProTeinZ kaže...

moze li mi netko dat link za alpha verziju download i za key ?

LOL ? Daj nebudi lijen i procitaj 10 strana unazad. Damn...

Ako sad kupim MOH LE,dali cu imat pristup BETI BF3 ili imaju odredeno vrijeme do kad se mora kupit MOH da bi mogao betu igrat?

Zna li itko ?

Nećeš imat pristup alphi zato što se bira random ljudima.Ako kupiš ili iaš MOH LE moći ćeš igrat betu u 8 mj,neznam točno kada.

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
14 godina
Battlefield 3

Ma jasno mi je za alfu,pitam za BETU,dali postoji neko odredeno vrijeme do kad se mora kupit MOH LE da bi mogao igrat betu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Ma jasno mi je za alfu,pitam za BETU,dali postoji neko odredeno vrijeme do kad se mora kupit MOH LE da bi mogao igrat betu.

PA valjda ju trebaš kupit prije bete.

14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Pa moraš kupiti dok ne počme beta.

14 godina
Battlefield 3

To se podrazumijeva,lol...

Rekoh,ako do odredenog datuma nekog ima da je DICE /EA izjavio..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
H4X0R_Bug kaže...

U kolko sati ti je dosao mail?

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo naišao na sliku u PSM3-u

Ispričavam se ako je već bilo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo par rječi o performansama, preuzeto sa domaceg bf sitea.Samo mi nije jasna ova rezolucija izgleda da su se malo zeznuli.

-Konfiguracija Ovaj test smo odradili na prvom Intelovom Quadu (6600) koji se vrtio na 3.0 ghz. Grafika je bila gtx 275 sa 768mb rama, a ploča Gigabayte sa sada već starim P35 chipsetom na kojoj je 4 gige ddr 2 rama.

Rezultati:

- High 1920*1680 = 30-35fps

-Medium 1920*1680 = 35-40fps

-Low 1920*1680 = 37-42fps

-Auto = otprilike kao medium Razlika u FPS-u je kao što vidite vrlo mala.

Zauzeće jezgri oko 70-80%. Ponavljam, jako smooth gameplay. Reg radi odlično. Druga konfiguracija koju smo imali je bila: I7 920 verzija sa radeon 6970 karticom i 4 gige rama te je na toj konfiguraciji framerate iznosio oko 60fps-a na high detaljima u 1920*1680 rezoluciji.   

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Domi Zagreb kaže...
sinister_axe kaže...

jedna od najdebilnijih stvari mi je NO BASE RAPE! kad napišu.

Ak su tolko jadni da ne mogu van baze, onda zaslužuju bit rejpani!{#}

a kaj da ti udes na server i oces se spawnt u bazi i vidis lik te ceka sa tenkom i ubije 10 puta zaredom a nemas ni jednu bazu zauzetu?

Naravno da ne!

Nego kažem da neću igrat s takvim debilima i fino ću izać sa servera. 

U slučaju da sam jako zagrijan za igranje pokušat ću nešto organizirati ili se pokušati probiti do neke baze.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 18:50 (sinister_axe).
14 godina
neaktivan
kach kaže...
H4X0R_Bug kaže...

Danas u 16.09

16 godina
H4X0R_Bug kaže...
kach kaže...
H4X0R_Bug kaže...

Danas u 16.09

koliko igara imaš njihovih i koliko cca sati u njima?

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zanima me dal ima negdje za kupit Limited edition ali digitalna verzija. Vidim ima ovdije obična, cijena je stvarno prihvarljiva, ali zanima me dal ima LE za kupit?

Я умираю, но не сдаюсь!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Zanima me dal ima negdje za kupit Limited edition ali digitalna verzija. Vidim ima ovdije obična, cijena je stvarno prihvarljiva, ali zanima me dal ima LE za kupit?

evo: http://base-host.com.hr/battlefield/140-battlefield-3-limited-edition-cd-key-predbiljezba.html

Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel naručio neko sa base hosta i koliko su oni pouzdani?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Jel naručio neko sa base hosta i koliko su oni pouzdani?

Ja planiram naručit LE za par dana... Moj frend je kupio par keyeva kod njih (cod4, cod2) i došli su mu nakon 7 sati na mail.

Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
14 godina
neaktivan
H4X0R_Bug kaže...

kako je uopce moguce dobit poziv za alphu,ocu rec sta treba da uradim ak mi ko moze rec.....

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imati veteran status + imati uključen newsletter i samo se nadati ili moliti bogu

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo malo SS, igra radi dosta dobro oko 25fps high 1280x1024 na low dobivam oko 30-35 na nižeim rezolucijama je neku bug pa mi samo zooma sliku .

Igru sam igrao tek 10min a uočio hrpu bugova ipak je to samo alpha {#}

I da ne zaboravim posebno me iritira što se igra pokreče iz browsera valjda to neče biti u finalnoj verziji.

Pokretanje Pokretanje
Prvi lvl Prvi lvl
Moj PC  
4 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Imati veteran status + imati uključen newsletter i samo se nadati ili moliti bogu

znam za to neg gdje se treba regat i to ak mi mos link dat....

14 godina
neaktivan
H4X0R_Bug kaže...

Evo malo SS, igra radi dosta dobro oko 25fps high 1280x1024 na low dobivam oko 30-35 na nižeim rezolucijama je neku bug pa mi samo zooma sliku .

Igru sam igrao tek 10min a uočio hrpu bugova ipak je to samo alpha {#}

I da ne zaboravim posebno me iritira što se igra pokreče iz browsera valjda to neče biti u finalnoj verziji.

znaci ima jos posla za dice-ea ovih 2-3 mjeseca....screen shoti su dobri cool su...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice