Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.253
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
ranko091 kaže...
hellbyte0 kaže...

A hebeš ga, bit će ti dobro i sa dx11 i sa dx10 i sa dx9.

nema dx9 za bf3... samo dx 10 i 11...

http://enterbf3.com/battlefield-3-minimum-requirements.php

A i šta će im pa jesmo 21 stoljeće ili nismo.{#}

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

ovo je sa bf2, ali sad se osjecam tako jadno kad vidim ovako lude pilote... :)

http://www.own3d.tv/video/59849/BF2_Helicopter_s_rich_gameplay

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 15:53 (ranko091).
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
DX10 ce podrzavat na Win7 xY4?
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
neaktivan
sardax kaže...
DX10 ce podrzavat na Win7 xY4?

DX10 podržava Windows Vista i Windows 7 u svim izdanjima, tako da je odgovor potvrdan što si god mislio pod tim podebljanim.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 18:08 (Ranko Kukumar).
15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

nema dx9 za bf3... samo dx 10 i 11...

http://enterbf3.com/battlefield-3-minimum-requirements.php

nema dx9?! ma hvala Bogu, onda mora valjat ^^

Vrbaa'''
15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

ovo je sa bf2, ali sad se osjecam tako jadno kad vidim ovako lude pilote... :)

http://www.own3d.tv/video/59849/BF2_Helicopter_s_rich_gameplay

O da,sa helikopterima je bilo j*beno,i moglo se lako upravljati njima.pwnao sam u njima u onih par mizernih multyplayer igara kaj sam igrao.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!
15 godina
Battlefield 3
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 18:47 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sreća da u BF3 nece biti helici ko u BF2,još mi samo treba takvo živciranje da me 500 puta ubije lik sa helicem koji ima 500+h u helicu a cijeli tim ga ne moze skinit

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako neče? Pa,bit če helija,jel' da?
15 godina
NFSPredator0010 kaže...

Sreća da u BF3 nece biti helici ko u BF2,još mi samo treba takvo živciranje da me 500 puta ubije lik sa helicem koji ima 500+h u helicu a cijeli tim ga ne moze skinit

Wtf? Kako nece biti? Mozda ne bude ni pusaka po tom smislu?

http://tridizajn.com/index.php
16 godina
NFSPredator0010 kaže...

A puno je bolje kada u bc2 svaki njub zna vozit heli, pa te onda svi rokaju

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
16 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...
NFSPredator0010 kaže...

A puno je bolje kada u bc2 svaki njub zna vozit heli, pa te onda svi rokaju

onaj tip sa youtuba je vojni pilot, inace vozi helikopter. i imao je preko 2000+ sati u bf2 igri. tako da nije to samo bilo tko.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ljudi citao sam negdje ako smo uspjeli pokrenuti bbc2 moci cemo  i bf3. Jel to istina???

Jer ja bbc2 vrtim na MED, a sad da bi pojacavao komp ispalo bi me 2000 kn a box dodje 1500 kn.

BTW imam Dual core E6300, Nvidia Geforce 9500 gt, 2 gb ram.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 22:05 (Bera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bera kaže...

Ljudi citao sam negdje ako smo uspjeli pokrenuti bbc2 moci cemo  i bf3. Jel to istina???

Jer ja bbc2 vrtim na MED, a sad da bi pojacavao komp ispalo bi me 2000 kn a box dodje 1500 kn.

Ako možeš pojačaj..

16 godina
neaktivan
Bera kaže...

ako u 2000 kuna misliš na quad core, još 2 gige rama i neka grafa u rangu gtx260 ili ati amd 6770, onda može... tople preporuke...

15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
Bera kaže...

ako u 2000 kuna misliš na quad core, još 2 gige rama i neka grafa u rangu gtx260 ili ati amd 6770, onda može... tople preporuke...

Jel mi mozes nes slozit za 1500?

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

uzmes si q6600, polovni za kojih 600kn...uzmes jos 2gb rama.. i neku grafu npr. gtx460, 4890, 4870, 6850, 6870...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro |

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Biće promjena u knife gameplay-u...

Daniel Matros (DICE General Manager) has been talking in a podcast by Dont Revive Me Bro. He recently revealed the changes in knifing for Battlefield 3. There will be 2 knifing options: Quick knife (using a knife with another item equipped) and an equitable knife (running around with a knife). To kill an opponent with a knife, it will take 2 knifes to the front and 1 knife to the back. When knifing an opponent in the back, it will include a lunge animation.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 1:23 (srdjan3).

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
srdjan3 kaže...

Biće promjena u knife gameplay-u...

Daniel Matros (DICE General Manager) has been talking in a podcast by Dont Revive Me Bro. He recently revealed the changes in knifing for Battlefield 3. There will be 2 knifing options: Quick knife (using a knife with another item equipped) and an equitable knife (running around with a knife). To kill an opponent with a knife, it will take 2 knifes to the front and 1 knife to the back. When knifing an opponent in the back, it will include a lunge animation.

sviđa mi se... nema više da pobjegne, nego ko u crysisu 2. kad počne animacija gotovo je...

15 godina
Battlefield 3

Samo se nadam da nije nimalo nalik lunge-u iz CoD-a.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

sviđa mi se... nema više da pobjegne, nego ko u crysisu 2. kad počne animacija gotovo je...

To nije to što misliš. Nije rekao da počne animacija klanja ko u Crysisu nego animacija u kojoj će tvoj lik skočiti prema onome koga hoćeš zaklati. To bi bio onaj famozni "teleport" prema meti koju hoćeš zaklati koji mnoge živcira jer je često zbugiran i nerealno prevelik.

A to što tvoj like počne raditi animaciju ne znači da žrtva ne stigne izbjeći, kao što je to bio čest slučaj u BC2.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 1:40 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Battlefield 3: Beta news coming in a few weeks

As Dice continues their work on Battlefield 3, fans of the series and genre are growing more antsy to get their hands on the ambitious new entry of the franchise. During a podcast with "Don’t Revive Me Bro!" Dice’s Daniel Matros shared new information concerning the Battlefield 3 beta and when we’ll hear more about it.

Since announcing the beta, Dice has remained mum on the subject, but that is about to change. Matros stated during the podcast that information on the Battlefield 3 beta will be released in the next few weeks. The Battlefield 3 beta was announced during E3 with limited details, but new details will soon be coming from Dice as they finalize plans and details on the beta. EA is hosting a 'Summer Showcase' this Thursday to debut new titles and headline upcoming releases, so new details could surface there. Those that purchased Medal of Honor will gain access to the beta and receive an invitation once things begin. Additional details will be shared in the coming weeks. So stay tuned.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 2:31 (srdjan3).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Fak jea!
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
ranko091 kaže...

To nije to što misliš. Nije rekao da počne animacija klanja ko u Crysisu nego animacija u kojoj će tvoj lik skočiti prema onome koga hoćeš zaklati. To bi bio onaj famozni "teleport" prema meti koju hoćeš zaklati koji mnoge živcira jer je često zbugiran i nerealno prevelik.

A to što tvoj like počne raditi animaciju ne znači da žrtva ne stigne izbjeći, kao što je to bio čest slučaj u BC2.

čini mi se da te ovaj put uhvati rukom ako dobro vidim.

na multiplayeru ga u 1:08 uhvati rukom i zabije mu noz...

16 godina
moderator
Battlefield 3

Pas mater,trebao sam uzet MOH kad je bio 75kn na steamu.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Glupane.
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Glupane.

{#}    {#}   {#}

16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Pas mater,trebao sam uzet MOH kad je bio 75kn na steamu.

i ja budala sam prekasno pogledao. Bik mater{#}

jokaCRO ingame
14 godina
Battlefield 3

Vi što imate MOH će te nas izvještavat :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šutit ćemo ko zaliveni!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice