Valjal igra?
Ti probaj pa reci nama.
Valjal igra?
Ti probaj pa reci nama.
Nova mapa za ljubitelje metro mape. Po meni ovo je moderni metro. Uska, dosta prolaza ima.
hmm.. na kojoj sec si vidio VHS2?
Nova mapa za ljubitelje metro mape. Po meni ovo je moderni metro. Uska, dosta prolaza ima.
nova mapa nema veze sa metro mapom...dakle opća katastrofa.
općenito, nisam fan metro mape...ali ova nova mapa nije ni do koljena metro.
dakle tko radi mapu sa 4 točke osvajanja? možda griješim (kao što sam rekao nisam fan takvih mapa), ali što nije da uvijek ima neparan broj točaka za osvajanje?
hmm.. na kojoj sec si vidio VHS2?
nova mapa nema veze sa metro mapom...dakle opća katastrofa.
općenito, nisam fan metro mape...ali ova nova mapa nije ni do koljena metro.
dakle tko radi mapu sa 4 točke osvajanja? možda griješim (kao što sam rekao nisam fan takvih mapa), ali što nije da uvijek ima neparan broj točaka za osvajanje?
Nije ni meni ova mapa dobra ali to je taj koncept na to sam mislio.
Vidi stvarno..
Fora
Nije naša nego made in usa
Nije naša nego made in usa
Kako mislis?
Naša ali na njoj piše made in usa ahahaha
Naša ali na njoj piše made in usa ahahaha
niti na pistolju niti na vhs,helionu ne pise made in usa
Ohoho, pošto daješ? :D
ako kupim standard edition mogu pristupiti svim mapama i dobiti sva oružja i vozila kroz sistem otključavanja? (kao u prijašnjim verzijama)
ili moram kupit elite editiion da imam pristup svemu? ne kužim šta im znači sezona
ako kupim standard edition mogu pristupiti svim mapama i dobiti sva oružja i vozila kroz sistem otključavanja? (kao u prijašnjim verzijama)
ili moram kupit elite editiion da imam pristup svemu? ne kužim šta im znači sezona
Imaš pristup svemu važnome.
Sva oružja se mogu otključati.
Ne možeš do svih skinova.
Svaka sezona je dio priče (makar nema singleplayer). U njoj se dobiju nova mapa, vozila i oružja. Kad krene nova sezona, dobiješ 100 levela za otključavanje, i na svakome dobiješ novi skin/oružje/novce
Mape odmah imaju svi, vozila i oružja nekad imaš, nekad malo grindanja.
Jedino ne znam kako do oružja koja su se trebala otključavati u prošlim sezonala... dal svi odmah dobiju... ili.. možeš otključavati kad nije sezona..?
Edito CFG e sad radi bolje, žašto sam sumnjao u ovu zvijer
Imaš pristup svemu važnome.
Sva oružja se mogu otključati.
Ne možeš do svih skinova.
Svaka sezona je dio priče (makar nema singleplayer). U njoj se dobiju nova mapa, vozila i oružja. Kad krene nova sezona, dobiješ 100 levela za otključavanje, i na svakome dobiješ novi skin/oružje/novce
Mape odmah imaju svi, vozila i oružja nekad imaš, nekad malo grindanja.
Jedino ne znam kako do oružja koja su se trebala otključavati u prošlim sezonala... dal svi odmah dobiju... ili.. možeš otključavati kad nije sezona..?
tnx, idem uzet pa nastavit igrat bf4 kao i do sad :D
Strašan i nezapamćen uspjeh.
Stvarno svaka čast, ljudi nemaju šta igrati dok čekaju kakav iole kvalitetniji naslov pa su pohrlili vidjeti jel bf popravljen.
trebao je bit free to play od početka i imali bi rekorde svaki dan.