jel igra free to play sad
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da. Slobodno igraš kad želiš.
jel igra free to play sad
Koliko znam da nije
ovaj kontrol i nije los
Nije loša prerađena mapa Hourglass
Mislio sam da za nju nema pomoći. Bila je ubjedljivo najgora mapa.
I još je optimizirana za 64 igrača
Zanimiljiva izjava: https://ffa.hr/vijesti/dice-o-bf2042-problem-je-bio-sto-igraci-nisu-razumjeli-specijaliste/91757/
Nisu oni krvi, već mi igrači
Nije loša prerađena mapa Hourglass
Mislio sam da za nju nema pomoći. Bila je ubjedljivo najgora mapa.
I još je optimizirana za 64 igrača
Zanimiljiva izjava: https://ffa.hr/vijesti/dice-o-bf2042-problem-je-bio-sto-igraci-nisu-razumjeli-specijaliste/91757/
Nisu oni krvi, već mi igrači
Fascinantno koliko sami sebe uvjeravaju u gluposti i onda se čudimo kaj je BF2042 takvo govno kakvo je, to su sve ljudi bez imalo samokritičnosti ali bitno da je dIvErSitY u igri ali i da imamo ove mentale bolesnike koji se nisu naucili zamjenice u školi kad je trebalo.
Igrica počinje ličiti na COD, kad pričamo o čiterima. Super im je anti-cheat.
Ovo je više na bazi rekla kazala.
Jedan develeper koji radi na BF 2042 rekao da će igra dalje dobivati support i možda nakon izlaska novog BF2024,
ali neće ništa puno unaprijed govoriti koliko planiraju dugo raditi podršku. Da mogu u bilo kojem momentu odustati.
Mislim da je to bilo u jednom od GhostGaming videa.
Tako da budemo vidjeli koliko će još dugo podrške biti za ovu igru biti.
Sobzirom koliko je igra bila jeftina od samog starta, i dosadšnji sadržaj koji nije koštao ni centa je sasvim OK. A nije gotovo...
Je, realna cijena je bila ona preko turske oko 11e ili 15.
Sve više je previše za ovo testiranje pred novi bf nagodinu.
jesil to siguran da ce valjati sljedeci battlefield?
jesil to siguran da ce valjati sljedeci battlefield?
ma bit će super, kao i ovaj, i ovaj prije njega i svi.
Mislim, trailer će bit super, valjda se nisam dobro izjasnio.
pa to ti nije lose da platis i barem podrzis ovu ekipu sto radi trejlere.
pa to ti nije lose da platis i barem podrzis ovu ekipu sto radi trejlere.
radije uplatim u dobrotvorne svrhe, barem oni rade poštenu stvar, za razliku od ovih koji su izjavili da mi kao igrači nismo shvatili igru, pa je kao tako ispalo.
Ne očekuj ništa dobro kad su rekli da bf stiže novim putem. Nikako da im dođe do glave da bf igrači ne žele novi način, samo klasika bf jednostavno bez pizdarija.
Brzu paljbu ima klat će se dobro.
Evo zaigro nakon godinu dana, sada je pristojnije stanje, ali jedino što mi se igra je portal tdm of ages, neki bf3, bc2 serveri i sl. Što se tice osnovne igre, to nije Battlefield nego neki hybrid cod, transgender, feminist, gay friendly ispljuvak. Više nikad preorder, jednom govno pojeo, više neću.
Evo zaigro nakon godinu dana, sada je pristojnije stanje, ali jedino što mi se igra je portal tdm of ages, neki bf3, bc2 serveri i sl. Što se tice osnovne igre, to nije Battlefield nego neki hybrid cod, transgender, feminist, gay friendly ispljuvak. Više nikad preorder, jednom govno pojeo, više neću.
Poija govno? Pa kako? Ovo je jedan od najboljih uradaka šta je dice izbacia... Evo ja na 2240 odigranih sati i još mi nije dosta, svaka partija sve više i više gušta
Jedino steta sto su zapustili bf v, citeri sad kolo vode, spojim se na server lik redeploya cijeli tim i zablokira chat. Eh sta je petica mogla bit da su ruse ubacili i malo odrzali support.
Jedino steta sto su zapustili bf v, citeri sad kolo vode, spojim se na server lik redeploya cijeli tim i zablokira chat. Eh sta je petica mogla bit da su ruse ubacili i malo odrzali support.
Deinstal odavno radi čitera nemoguće je bilo igrat.
Valjal igra?