Battlefield 2042 izdvojena tema

poruka: 7.796
|
čitano: 1.664.452
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 2042
BeLLicus kaže...
Rhox kaže...

Nisam baš neki fan, a uspio sam natući 60-tak sati. Ali mislim da je to to od igre, nekako mi se baš neda igrati jedne te iste užas mape, a o balansu u nekim modovima da ne pričam, do ožujka. Probam opet u ožujku kada dođe novi sadržaj.

Mape su teške bljuvotine, Antarktika i Renewal donekle okej, Orbital izdržljiv od svega ostalog mi se povraća. Mada najveći je problem solo igranje, igraš za sebe igraš sam, bolje onda rokati neku dobru single player igru i uživati u priči. Mada u zadnje vrijeme sve više i više prelazim igre. Ove godine sam prešao brdo toga. 

Igra je prilagođena za to, da se nitko ne osjeća ''left out''.

Primjer: Angel sa r5.

revieveaš

baciš si metke armor

baciš si oadout crate napuniš rakete granate

Šta ti tu fali, jel ti treba neki teamate? praktički i ne treba.

itd.

Koja je kvaliteta  mackaya, šta on pridonosi osim za montaže?

ona vjeverica nonbinarna?

Igraš i osjeti se da svi lete sami za sebe da nema tu nekih većih zergova, iako djeluje radi 128 playera da ima.

Ljudi snajpaju po zgradama, posvuda su, a malo po objectivima.

64p mi bolje radi pa to zaigram nekad, ali u suštini ne uživam u igri iskreno. Zvali me neki stari kompići pa ponekad stisnut dcord i tjt.

press F to pay respects.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
11 godina
Friday kaže...
Super64 kaže...

Jel ovaj riknuo prije nego Hardline il se bore za prvo mjesto?

Hardline nije bio Battlefield. Ova igra ipak u tom smislu jest BF

A jel? Hardline nije BF? What ever, ova je u istoj septickoj ko Hardline tak da su jednako BF.

مرګ ژوبله
15 godina
fila2208 kaže...

Ovo vrijedi za doslovno svaki BF nakon dvojke.

Say hello to my little friend
15 godina
Krunoo7 kaže...
fila2208 kaže...

Ovo vrijedi za doslovno svaki BF nakon dvojke.

Naravno, ali ovdje nema spotanja pravog, i imaš još veće mape, te na svaki krov, brdo možeš sletit s bilo čim.

bez obzira na 128 igrača, nije se dobilo ništa, osim frustracija dodatnih.

11 godina
Battlefield 2042

Netko se sjetio ovog lika? BF fan boy koji nije rijeć rekao od bete. Seljačina na kvadrat, BF mastrubator, sakrio se u mišju rupu il je stvarno umro. 

https://www.youtube.com/user/Matimi0/videos

مرګ ژوبله

0 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Igra je prilagođena za to, da se nitko ne osjeća ''left out''.

Primjer: Angel sa r5.

revieveaš

baciš si metke armor

baciš si oadout crate napuniš rakete granate

Šta ti tu fali, jel ti treba neki teamate? praktički i ne treba.

....

To je to...  "SuperHERO Shooter - Sve svoje nosim sa sobom"

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
17 godina
ElektričnaOvca kaže...

Da, to je otprilike to. Dizajn mapa je užas tako da mu 64 igrača, iako je ''igrivije'', opet bude kita. I onda kad je već kita, rađe igra 128.
Skužio sam na njegovim videima da je stalno u crossplay modu. Ja sam isprva imao isključen crossplay i to je za mene bio čisti mazohizam - mislim da mi je prosječni vijek trajanja po spawnu bio debelo ispod 10 sekundi haha. Doslovce sam znao umirati 7-8-9 puta zaredom u prvih 3 sekunde spawna. Konzolaši su barem nešto tromiji i meni je razlika u dinamici bila osjetna sa uključenim crossplayom - ono ne cilja te instant 10 ljudi čim se pojaviš na mapi.
Ovo što priča za nedostatak osjećaja postignuća je direktno vezano za taj prokleti scoreboard i nasumičnost čitavog iskustva - nema pravih servera i svaka partija je novi matchmaking džumbus. Čak i da ne igraš sa svojom ekipom u squadu, u nekim prijašnjim naslovima bi već znao ekipu po serverima nakon par odigravanja, a ovdje doslovce nisam zapamtio nijednog igrača s kojim ili protiv kojeg sam igrao.

Nekako mi se čini da si sažeo bit cijelog problema u zadnje dvije rečenice. Nema community  servera. Tako da u ovom ćušpajzu imaš gadan osjećaj beznađa, pogotovo ako je igra privukla nove tipove igrača (čitaj: one nesvjesne ičega u igri osim sebe.)

Ja igru nisam ni kupio, sve sam to odjebo od sebe, mislim da je 11 godina plus još 2-3 na BF2 i Bf1942 dovoljno. Kad mi je Nex rekao da nije potrošio 10h previewa jer je drek, e onda u  qrac.

13 godina
Battlefield 2042

Broken on so many levels....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2042

Moj PC  
7 0 hvala 1
16 godina

KLIK I onda ekipa brani EA… Misleading marketing prije izlaska igre i nakon. U nekom normalnom svijetu bi im se sudilo i tko god zeli bi trebao dobiti refund samo na osnovu promo materijala. Naplacivali su 120$ za ultimate izdanje koje sadrzi battle pass, a kako se cini u tom battle passu ce doci svega par mapa. Sa Premium shemom je barem svaki DLC imao 5 mapa, ovo je teza prevara. I ogroman dio problema su influenceri koje se u zadnje vrijeme hvali kako su iskreni i kako objektivno govore sto s igrom ne valja. A dok je trajao early access nitko nije spominjao nikakve probleme. Sve je bilo super i krasno, na osnovu toga ekipa pokupovala igru i onda par dana nakon worldwide launcha, ovi pocinju spominjati probleme kad je vec kasno… Ugl treba izvuci pouku ne vjerovati EA-u i influencerima koji su placeni od EA-a da shillaju igru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2021 9:35 (emerik).
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
Soldier977 kaže...

Gdje samo nalaziš ove negativne video klipove. Meni je igra super i odlično se zabavljam. Samo da hoće još popraviti onaj mali prst i imam osiguranu zabavu do novog kontetnta nekad tamo krajem proljeća.

13 godina
MRSKI kaže...
Soldier977 kaže...

Gdje samo nalaziš ove negativne video klipove. Meni je igra super i odlično se zabavljam. Samo da hoće još popraviti onaj mali prst i imam osiguranu zabavu do novog kontetnta nekad tamo krajem proljeća.

Baš... ko da imam upaljen neki negativni filter u YT-bu 

15 godina
emerik kaže...

KLIK I onda ekipa brani EA… Misleading marketing prije izlaska igre i nakon. U nekom normalnom svijetu bi im se sudilo i tko god zeli bi trebao dobiti refund samo na osnovu promo materijala. Naplacivali su 120$ za ultimate izdanje koje sadrzi battle pass, a kako se cini u tom battle passu ce doci svega par mapa. Sa Premium shemom je barem svaki DLC imao 5 mapa, ovo je teza prevara. I ogroman dio problema su influenceri koje se u zadnje vrijeme hvali kako su iskreni i kako objektivno govore sto s igrom ne valja. A dok je trajao early access nitko nije spominjao nikakve probleme. Sve je bilo super i krasno, na osnovu toga ekipa pokupovala igru i onda par dana nakon worldwide launcha, ovi pocinju spominjati probleme kad je vec kasno… Ugl treba izvuci pouku ne vjerovati EA-u i influencerima koji su placeni od EA-a da shillaju igru.

Ako ti se ne sviđa, ne moraš kupit i igrat.

Super sadržaj za 115kn, iako mislim da je realna cijena 7.5eura jer je hazardzone jako dobar, i kampanja je imerzivna.

16 godina
I nemojmo zaboraviti, konzolaških 45 fpsa za mnoge.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...
emerik kaže...

Super sadržaj za 115kn, iako mislim da je realna cijena 7.5eura jer je hazardzone jako dobar, i kampanja je imerzivna.

Super ako je igra nekom zabavna, al to nema bas veze s ovim sto sam ja rekao. Problem je u tome sto su promovirali jedno, a izdali drugo i s time jos s uzasnim tehnickim problemima. Sakrivali su bitne informacije od kupaca, obecavali Live Service a na kraju moras cekati 4 mjeseca za jednu mapu xD Problem je i u refund policyjima, refund policy ide gaming kompanijama u korist, a ne kupcima. Da su rekli da ce prvi content doci u 3.mj., mislim da bi velik dio ljudi pocekao s kupnjom igre. EA ima shady taktike i mislim da bi opcenito bilo bolje da se prica o tome i da se bori protiv takvih stvari, nego da ih se opravdava i brani jer ce u buducnosti biti jos gore. Ok da je igra nekome zabavna, ali to ne mijenja cinjenicu da kad se objektivno pogleda kakav je bio marketing i u kakvom je tehnickom stanju igra izasla, da je to drugi proizvod od onoga sto je bilo obecano. Gaming kompanije su postale dovoljno velike i varaju kupce u iznosima koji prelaze desetke milijuna dolara i kupce se tu mora zastititi. Treba postojati zakon koji stiti kupce od igara koje su lazno promovirane i izlaze u s velikim tehnickim problemima. Gaming nije vise mala industrija i vrijeme je da se zakon upotpuni da stiti kupce i prilikom kupnje digitalnih proizvoda. Tek onda mozemo ocekivati neke promjene, do onda budu kompanije radile sto zele jer ih nitko ne kontrolira ni kaznjava...

13 godina
emerik kaže...

..... ultimate izdanje koje sadrzi battle pass, a kako se cini u tom battle passu ce doci svega par mapa...

Jesi siguran za ovo?

Nije bilo rečeno da neće biti nikakvog zaključavanja oružja i mapa iza battle passa?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
14 godina
protjeran
Dama radiš li ti išta?

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

5 sekundi spotan nakon sto opalis jedan hitac i jos te prati po mapi dok trcis, pa ovo je teski bulšit.

Trebaju napraviti da si spotan samo kada pucas, cim prestanes odma nestanes s mape a ne da te prati okolo. Zapravo idealno bi bilo da te pucanje uopce ne prikazuje na minimapi, pa valjda zato postoje usi i sluh. Silencer bi sluzio da se utisa zvuk i da ne prikazuje odakle dolazi vatra kada primas dmg.

Wallhack sa Borisovim turretom mi se isto cini previse. Ajde da te oznaci crvenom kada si u vidnom polju, ali ovaj se na videu sakrije iza kamena i dalje je obojan crveno.

17 godina
forumaš kaže...
I nemojmo zaboraviti, konzolaških 45 fpsa za mnoge.

Nemoj tako. Moj xbox series s fino u 60frejmova radi. 1080p.

15 godina
emerik kaže...
fila2208 kaže...
emerik kaže...

Super ako je igra nekom zabavna, al to nema bas veze s ovim sto sam ja rekao. Problem je u tome sto su promovirali jedno, a izdali drugo i s time jos s uzasnim tehnickim problemima. Sakrivali su bitne informacije od kupaca, obecavali Live Service a na kraju moras cekati 4 mjeseca za jednu mapu xD Problem je i u refund policyjima, refund policy ide gaming kompanijama u korist, a ne kupcima. Da su rekli da ce prvi content doci u 3.mj., mislim da bi velik dio ljudi pocekao s kupnjom igre. EA ima shady taktike i mislim da bi opcenito bilo bolje da se prica o tome i da se bori protiv takvih stvari, nego da ih se opravdava i brani jer ce u buducnosti biti jos gore. Ok da je igra nekome zabavna, ali to ne mijenja cinjenicu da kad se objektivno pogleda kakav je bio marketing i u kakvom je tehnickom stanju igra izasla, da je to drugi proizvod od onoga sto je bilo obecano. Gaming kompanije su postale dovoljno velike i varaju kupce u iznosima koji prelaze desetke milijuna dolara i kupce se tu mora zastititi. Treba postojati zakon koji stiti kupce od igara koje su lazno promovirane i izlaze u s velikim tehnickim problemima. Gaming nije vise mala industrija i vrijeme je da se zakon upotpuni da stiti kupce i prilikom kupnje digitalnih proizvoda. Tek onda mozemo ocekivati neke promjene, do onda budu kompanije radile sto zele jer ih nitko ne kontrolira ni kaznjava...

Ma zajebavam se.

Igra je smeće, i to je činjenica, na prste jedne ruke možeš nabrojati na koji način je ova igra napredovala bf svijet i mehanike.

Što više se silim igrati, više vidim koliko je tu još posla potrebno da bi radilo kako spada.

Toliko malih sranja koja ti se događaju tokom igre da si ti misliš da si lud, a ne igra koja ne radi  u niti jednom segmentu kako spada.

napredovali smo na 60-120hz da bi se opet vratili na oneshotanje, kompletan lack sounda i općenito vjerojatno na netcode od 10-15fhz kakav je imao bf3.

Cutani content će pustit u 3mj, i to je to.

Iznimno sam fasiciniran koliko su usrali praktički sve i jedan dio igre na poseban način.

Al dobro, bude to dobra igra za 400 dana.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2021 14:08 (fila2208).
16 godina
Mislio sam na stare konzole, ove nove su mater race.
17 godina
fila2208 kaže...

Ma zajebavam se.

Igra je smeće, i to je činjenica, na prste jedne ruke možeš nabrojati na koji način je ova igra napredovala bf svijet i mehanike.

Što više se silim igrati, više vidim koliko je tu još posla potrebno da bi radilo kako spada.

Toliko malih sranja koja ti se događaju tokom igre da si ti misliš da si lud, a ne igra koja ne radi  u niti jednom segmentu kako spada.

napredovali smo na 60-120hz da bi se opet vratili na oneshotanje, kompletan lack sounda i općenito vjerojatno na netcode od 10-15fps kakav je imao bf3.

Iznimno sam fasiciniran koliko su usrali praktički sve i jedan dio igre na poseban način.

Ispada da je BF V igretina prema ovome, a znamo kakva je tamo situacija....

15 godina
mrfloyd kaže...

Kakva je situacija?

17 godina
Krunoo7 kaže...

Kakva je situacija?

Ne baš sjajna, osim Pacifika. Nema community servera za zrentat. 

Ček, jel igraš to?

15 godina
mrfloyd kaže...

Ne baš sjajna, osim Pacifika. Nema community servera za zrentat. 

Ček, jel igraš to?

Slažem se da je najveća i ogromna mana činjenica da nema community servera, pogotovo jer bi bilokoji dobar admin čistio ove čitere i griefere.

Ali što se tiče gameplaya top je, kretnje, gunplay, TTK, pogotovo tenkovi jer više nisu od kartona kao u BF4, nego moraš precizno pogađat slabe točke i igrat kao tim da bi raznio tenk.

Igra baš jako nagrađuje timske igrače i to mi se sviđa, zato i isključivo igram s prijateljima.

16 godina
Battlefield 2042

Ako je ovo istina, bas me zanima koliko contenta ce izbaciti za tih manje od 100k igraca. https://www.reddit.com/r/battlefield2042/comments/rm0yod/worldwide/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mrfloyd kaže...
fila2208 kaže...

Ma zajebavam se.

napredovali smo na 60-120hz da bi se opet vratili na oneshotanje, kompletan lack sounda i općenito vjerojatno na netcode od 10-15fps kakav je imao bf3.

To je ko kad klinac dođe doma sa jedinicom i kaže materi dobio sam jedan, ali dobili su i ostali, ona kaže briga me za ostale.

Žalosno da jedan bf5 kraj ovoga izgleda kao odlična gotova igra, doduše dve godine nakon.

MOžda će i ovaj biti, ali ne znam hoće li maknuti cringe voice acting, redizajnirati mape, balansirati inf vehicle gameplay, optimizirati svima igru, napuniti je sadržajem, smislenim atačmentima, dobrim battle passom, daily, weekly misija, community chlngsima, mogući Esports prospekti...

kroz 2 god, možda bude nešto, a sadržaj je vidim krenuo.

19.11 izašla igra, tek. sredinom 3mj, prvi isječeni sadržaj, ok je to. 

9 godina
neaktivan

Ista fora je bila i s Battlefieldom 1 gdje je prva ekspanzija (They Shall Not Pass) izašla u ožujku 2017.g., isto skoro pola godine nakon izlaska igre (tu ne računam mini dlc s mapom Giant Shadow). 

Ključna razlika je u tome da je Battlefield 1 imao odličnu podlogu, atmosferu i bio je dovršeniji proizvod nego ovaj u trenutnom stanju.

Battlefield 1 najbolji Battlefield u serijalu i vrhunac serijala (subjektivno mišljenje prije nego me oglodaju ostali forumaši ).

I want to believe
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2021 15:42 (Brki1994).
10 godina
emerik kaže...

Ako je ovo istina, bas me zanima koliko contenta ce izbaciti za tih manje od 100k igraca. https://www.reddit.com/r/battlefield2042/comments/rm0yod/worldwide/

Manje nego za BFV

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
15 godina
Brki1994 kaže...

Ista fora je bila i s Battlefieldom 1 gdje je prva ekspanzija (They Shall Not Pass) izašla u ožujku 2017.g., isto skoro pola godine nakon izlaska igre (tu ne računam mini dlc s mapom Giant Shadow). 

Ključna razlika je u tome da je Battlefield 1 imao odličnu podlogu, atmosferu i bio je dovršeniji proizvod nego ovaj u trenutnom stanju.

Battlefield 1 najbolji Battlefield u serijalu i vrhunac serijala (subjektivno mišljenje prije nego me oglodaju ostali forumaši ).

Tehnički gledano i to, da ispoliran, radio, funkcionalan...battle pickupi su bili početak fornite kidsa kakvog sad imamo, ali ajde prožvakalo se.

Šteta da je bio ww1 koji mi je tako nezanimljiv bio.

Ne znam kako su uspjeli od toga, nazadovoati sa bf5, te još više na početak i minus sa 2042.

Santana kaže...
emerik kaže...

Manje nego za BFV

pa vjerojatno da, igru bi mogli napustit ispod godine dana ako se ovako nastavi silazni trend.

Free vik i jeftinija cijena je malo spasila igru, ali do ožujka ćemo vidjeti kako će se dalje razvijati igra, ako ne riješe optimizaciju i to...kuklele

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2021 16:11 (fila2208).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice