- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam. Zadnjih dana prije deinstaliranja je cak bio i dobar. Posebno ako bih se docepao helija

Ja imam preko 100 fps i stabilno mi sve radi
i meni na ultra low i 640x480 (i to rekonstrukcija, a ne nativno )
Meni isto sve radi.
imam r5 2600 na 4ghz 16 giga rama i 2080 Super i igra mi ide na 67fpsa i kad zaguzva zna past i ispod 60, gamefeel je uzas. sad moram gledat shity yt videe kako optimizirati da radi makar solidno.
Monitor WHQD 165 hz a ja nemam ni 100 fpsa na low il ultra nebitno.
ono ajd nek sam ju kupio za ovih 16€ mozda za pola godine bude igrivo.
Nije ni drugima nista bolje, sto veci broj igraca veci teret za CPU uz losu optimizaciju. Meni je svejedno da li igram na low ili high, imam osjecaj da igra cak i bolje radi na high ili ultra postavkama radi veceg usage-a GPU-a, a najbolje, skoro optimalno radi kada je mali broj igraca na serveru.
Ja imam 25cm bez glave... a glava ko u mačka...
Meni je stabilno ako lockam na 45fps, tad nemam dropova, i sve mi radi.
Ja imam 25cm bez glave... a glava ko u mačka...
Lažes kad meni stane u usta

Meni je stabilno ako lockam na 45fps, tad nemam dropova, i sve mi radi.
To je čak i ispod konzola.
Ja iman 1000 i stanu mi 2 u usta!
Duje
i još ti stane 40 ćevapa.

Duje očigledno ima najveći cache
Ovo mi iskočilo na feedu 😂

Jesu li nešto optimizirali igru sad s novim updejtima...zanima me fps,jeli se ustabilio malo,možda porastao?? Neko ko je igrao od bete pa nadalje
Trebao bi moj cpu biti dovoljan da bude igrivo, a mislio sam da mogu nešto optimizirati u vezi toga...mape su velike to mi ne smeta ali 64 igrača je vjerujem premalo za toliki teritorij, ko zna,mozda puste koji mod za između 64 do 100 igraca
Ne zaboravi da i graficka igra ulogu :) Za dobar balans treba ti jaca GPU.
Ako se kupuje preko (vpn) Turske, da li se logira s postojećim Origin accu ili bolje otvoriti novi, te da li prolazi plaćenje paypal-om?
Ako se kupuje preko (vpn) Turske, da li se logira s postojećim Origin accu ili bolje otvoriti novi, te da li prolazi plaćenje paypal-om?
Moja preporuka je otvoriti novi račun za slučaj da nešto pođe po krivu, da ne bi ostao bez svega na kraju. Za Paypal ne znam.
nema opcije paypal, kreditna karta prolazi bez problema
Bolje odigraj free (još 1d), bit će ti više nego dosta da shvatiš kako ju ipak ne želiš kupiti
Danas probao mod za 64 igraca..na onom od 128 igraca znao mi pasti fps nesto ispod 50 u velikoj gužvi,a inace se drzao oko 65...u ovom modu od 64 igraca nikad ne padne ispod 60 u najgorem slucaju 59,i mogu reci da mi je malo laknulosad :)...jesu li na svim mapama izbacili dio teritorija?? Trebao bi se malo priviknuti na tu igru,ali cini mi se da bi moglo biti zabave na njoj
Nemojte zaboravit da dobar procesor i dobra grafička trebaju dobro napajanje za najbolju optimizaciju i balans među komponentama.
Evo dovoljno sam odigrao BFa42 pa mogu sa sigurnošću reći da je igra prerasla iz BFa u neki arena shooter - u CQ možete zamisliti područje zastava kao neke odvojene arene (predaleke za pješice).
Niti u jednom ternutku na mapi u području neke zastave ne možeš biti siguran da si očistio područje i da te neko neće zaskočiti ili odozgo ili odozdo ili ti doletjeti iza pa te napasti sa leđa.
Znači kurčina.
Evo dovoljno sam odigrao BFa42 pa mogu sa sigurnošću reći da je igra prerasla iz BFa u neki arena shooter - u CQ možete zamisliti područje zastava kao neke odvojene arene (predaleke za pješice).
Niti u jednom ternutku na mapi u području neke zastave ne možeš biti siguran da si očistio područje i da te neko neće zaskočiti ili odozgo ili odozdo ili ti doletjeti iza pa te napasti sa leđa.
Znači kurčina.
...ali damire to je reaalno, u ratu nikad ne znaš otkud će te netko