Battlefield 2042 izdvojena tema

poruka: 7.794
|
čitano: 1.662.244
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 2042
Granzon kaže...

Eh da, trenutno Numero 1 na steamu po prodaji....

https://imgur.com/a/HpUXtjB

Jebeno je dobra  kvaliteta ove igre kada u 13000+ reviewa 78% ljudi daje negativnu ocjenu....mora da je tih 10000+ ljudi ludo i napušeno?

Izgleda da ne znaju prepoznati pravu kvalitetu

Ne znam zašto su je kupovali uopće...imali betu, mogli probati i ne kupiti. Bit će da je mnogima guilty pleasure 

prvi dan palo pet sati igranja 

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2021 19:38 (forumaš).
14 godina
neaktivan
Q-Tip kaže...

Ma da, grozni su bili interijeri u Battlefieldu, sve nešto isprazno, nigdje ničega... 

Ljudi moji kužim da ste razočarani, ali stvarno pretjerujete. Ovo gore je tipičan cherry-picking. Pa zar je nastupila neka kolektivna amnezija?

Ove slike gore redom:

1. Rotterdam - valjda jedina takva soba na mapi. Bilo bi fer da si stavio interijere ostalih soba u zgradama po kojima se vodila borba (spoiler alert: uglavnom goli zidovi i tu i tamo neka low poly stol i stolica)

2. Operation Underground? - ne vidim ništa posebno, sanduci, vreće, police. Takvih objekata ima koliko hoćeš u BF2042.

3. Ballroom Blitz? - isto, ništa posebno. Meni jedna od mržih mapa općenito. U sredini jedna mega struktura s čijeg vrha su snajperi zajebavali cijelo vrijeme po cijeloj mapi, okolo jako puno otvorenog prostora (ironijo kako ti je ime?).

4. Caricin? - još jedna više nego očajna mapa sa 3 točke, gdje se sve svodilo na choke point u sredini. U samoj građevini IIRC samo hrpa textura koje su trebale dočaravati šutu.

Kad već pričamo o interijerima, zašto onda ne spomenuti da je velika većina interijera u svim BF naslovima gotovo potpuno prazna? Zašto onda i ne spomenuti da je masa BF mapa uglavnom prazna? Uglavnom je to ledina sa tu i tamo nekim selom ili zgradom.

Masa prigovora je stvarno opravdana, ali budite realni, reakcije su toliko pretjerane da sve skupa poprima razmjere histerije. Igra je 2/10? Onda bi na releasu BF3/4 trebale biti 0/10. Opet kažem, DICE stvarno nema opravdanja zbog stvari koje nedostaju ili ne rade i zbog toga ih treba prozvati. Hype su sami stvorili, sad nek snose posljedice. Što se mene tiče, ovo je još jedan tipičan BF release nažalost.

uteče Medžedža!
10 godina
animosity_frenzy kaže...
Q-Tip kaže...

Ma da, grozni su bili interijeri u Battlefieldu, sve nešto isprazno, nigdje ničega... 

Ljudi moji kužim da ste razočarani, ali stvarno pretjerujete. Ovo gore je tipičan cherry-picking. Pa zar je nastupila neka kolektivna amnezija?

Ove slike gore redom:

1. Rotterdam - valjda jedina takva soba na mapi. Bilo bi fer da si stavio interijere ostalih soba u zgradama po kojima se vodila borba (spoiler alert: uglavnom goli zidovi i tu i tamo neka low poly stol i stolica)

2. Operation Underground? - ne vidim ništa posebno, sanduci, vreće, police. Takvih objekata ima koliko hoćeš u BF2042.

3. Ballroom Blitz? - isto, ništa posebno. Meni jedna od mržih mapa općenito. U sredini jedna mega struktura s čijeg vrha su snajperi zajebavali cijelo vrijeme po cijeloj mapi, okolo jako puno otvorenog prostora (ironijo kako ti je ime?).

4. Caricin? - još jedna više nego očajna mapa sa 3 točke, gdje se sve svodilo na choke point u sredini. U samoj građevini IIRC samo hrpa textura koje su trebale dočaravati šutu.

Kad već pričamo o interijerima, zašto onda ne spomenuti da je velika većina interijera u svim BF naslovima gotovo potpuno prazna? Zašto onda i ne spomenuti da je masa BF mapa uglavnom prazna? Uglavnom je to ledina sa tu i tamo nekim selom ili zgradom.

Masa prigovora je stvarno opravdana, ali budite realni, reakcije su toliko pretjerane da sve skupa poprima razmjere histerije. Igra je 2/10? Onda bi na releasu BF3/4 trebale biti 0/10. Opet kažem, DICE stvarno nema opravdanja zbog stvari koje nedostaju ili ne rade i zbog toga ih treba prozvati. Hype su sami stvorili, sad nek snose posljedice. Što se mene tiče, ovo je još jedan tipičan BF release nažalost.

Da BC2 isto sve kuce prazne su bile, al dobro nije to nit bitno tolko. Bilo bi super kad bi to bio glavni problem.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
15 godina
Santana kaže...
Da BC2 isto sve kuce prazne su bile, al dobro nije to nit bitno tolko. Bilo bi super kad bi to bio glavni problem.

Al se sve i jedna mogla izrokati do temelja. 

Eno se Rockstar ispričao za onaj remaster fijasko. Kad će EA/Dice za ovaj dumpster fire? 

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
10 godina
Mr. Fugitive kaže...
Santana kaže...

Al se sve i jedna mogla izrokati do temelja. 

Eno se Rockstar ispričao za onaj remaster fijasko. Kad će EA/Dice za ovaj dumpster fire? 

E to je bilo supe. One price da to vise ne rade u novijim igrama radi level dizajna nek si zaguraju u supak

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
13 godina
animosity_frenzy kaže...
Q-Tip kaže...

Ove slike gore redom:

Nema to veze s cherry pickingom, slike koje sam uspio naći u par minuta su slike koje sam stavio. Što sam sad trebao, instalirati BF1 i ići po mapama od sobe do sobe i slikati interijere? Pa nisam s Marsa pao.

Meni osobno interijeri nisu ni stotinu pedeseti na listi problema koje BF2042 ima, totalno su mi nebitni, ali sam reagirao jer interijeri u BF1 i BF5 barem izgledaju prirodno i autentično za vrijeme i okolnosti u kojima se igra odvija. BF2042 se praktički zbiva u vrijeme kraja svijeta, države više ne postoje, sveopći je kaos usred katastrofičnih klimatskih promjena, a lokacije izgledaju kao da su upravo očišćene Domestosom.

Ali opet, totalno nebitno. Ova igra ima daleko veće probleme koje neće riješiti nijedan patch jer je u jezgri loša. Pitaš je li 2/10? Da, za mene je 2 od 10, od jedinice je spašava jedino Portal. Najgori Battlefield kojeg sam ikad igrao, točka. I ne spominji sad BF4 i da je launch bio ovakav ili onakav. BF4 u svojoj srži nije bio očajno loša igra. Imao je gomilu tehničkih problema koji su rješivi i koji su riješeni. BF2042 je nemoguće popraviti, iz njega je nestalo sve ono što je Battlefield činilo omiljenom franšizom.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
15 godina
neaktivan
Battlefield 2042

Slažem se gore s kolegom pretjerali ste malo u pljuvanju igre. Ispada da je zadnje govno ali meni se tako ipak ne čini. Igrao sad 2 sata i bilo mi je ok. Nisam naletio na neke očite bugove,mape se rotirale,nije bilo problema s izvođenjem igre ....Svi prigovori koji su napisani stoje. S obzirom da je MP naslov trebalo je za početak biti više mapa i modova. Zvuk mora biti bolji i optimizacija se mora poboljšati,treba se dodati voice chat i sl. Ja shvaćam da ste razočarani jer ste nakon dugo vremena očekivali Bf po svojoj mjeri ali to se neće nikad dogoditi. Ili se pomirite s time i igrajte igru kakva je ili nešto drugo. I ja bih htio da je puno stvari odrađane bolje i drugačije ali nije jebi ga .Scoreboard me ne dira previše bar nisu ljudi opterećeni toliko s kilovima pa će se možda više igrati  na objective. Teško da se može svima udovoljiti. Kad su izbacili Bf1 koliko ljudi je  prigovaralo ne paše im taj WW 1 seeting,meni je bilo to hrabro od Dice i dobra igra. Logično mi je bilo da naprave 2 sv. rat s Bf 5 pa opet nekima ne pašu žene u igri ,crnci i tko zna kaj još. Poslije BF 3 i BF4 s modernim ratovanjem da su radili opet nešto slično ljudi bi ih pljuvali . Istina da ako su 3 godine radili igru mislim da im je najviše vremena otišlo na lutanje jer nisu imali jasnu koncepciju i ideju što žele s igrom pa smo dobili pomalo gulaš  svega. Svejedno ja nađem uvijek nešto pozitivno u igri , koliko god imala sranja i zabavim se koliko mogu . Dajte probajte malo smanjiti negativu sve vam smeta. Btw da su išla na detalje u objektima čekali bi igru 6 godina najmanje.  Tko se želi samo zabaviti s igrom mislim da se može bez obzira na nedostatke a ima i dobrih stvari u igri nije sve tako crno. Možda s vremenom promijenim mišljenje na gore ili bolje ako se u neko normalno vrijeme neke stvari poprave.Predlažem da tko nije siguran nek si uzme EA Play za 4 eura i proba 10 sati i vidi malo sam kakva je igra.

Kad izbace sljedeću igru pola nas je više neće moći ni igrati s obzirom koliko im treba vremena hehe

sake08
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 2042

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
12 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
Battlefield 2042

Pozdrav ja sam novi tu. 

Meni je igra super, samo mi netcode malo ne valja. Valjda su ovi iz DICE-a platili onom momku na YouTube da ne napravi netcode video o ovom bf-u.

Drago mi je da još domaće raje igra, kako se zovete da vas dodam.

PRN8 JBG MOR8

8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Q-Tip kaže...
Ova igra ima daleko veće probleme koje neće riješiti nijedan patch jer je u jezgri loša. Pitaš je li 2/10? Da, za mene je 2 od 10, od jedinice je spašava jedino Portal. Najgori Battlefield kojeg sam ikad igrao, točka. I ne spominji sad BF4 i da je launch bio ovakav ili onakav. BF4 u svojoj srži nije bio očajno loša igra. Imao je gomilu tehničkih problema koji su rješivi i koji su riješeni.

Fair enough, ne sviđa ti se igra i točka.

Meni je recimo BF4 bio nevjerojatno naporan, prepun bloata. Daleko od toga da mi je bila loša igra, ali često izrazito frustrirajuća. Svakome njegovo.

uteče Medžedža!
16 godina
Od BFV su krenuli u dobrom smjeru, nema mužnje kroz plaćanje DLC-ova.
I drago mi je da su se javili ostali koji vide pozitivne strane, ne samo negativne . Kome paše nek igra, kome ne nek igra nešto drugo. Nije smak svijeta
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Evo da i ja dam svoje mišljenje nakon prva 3h igranja

1. rubberbanding mi se doslovno dogodio jednom na 2sec

2. mape su ooogromne, ali pomalo prazne dok su opet pojedini dijelovi jako natrpani. Raj za tenkove i ostalo

3. hovercraft je totlano OP, em je prebrz em ima gunnera, em ga trebaš pogodit sa antivehicle raketom 3 puta

4. često mi se dogodilo da raketa pogodi vozilo ali hitpoint ništa...prečesto

5. DAJ MI NORMALAN PROKLETI SCOREBOARD!!!

6. performanse, teško mi sudit...ali ima dropova iako po meni nije strašno

7. grafika kao da je stala u vremenu, eksplozije su mi ok, ali destruction je BF4 level, možda i gori

8. hitreg je broken definitivno, dakle ne znam jesam li baš toliko loš, ali ovo je često presmješno

9. broj oružja je očajan

10. nemam problema sa specijalistima, tj nemam još neko mišljenje o njima

11. DAJ MI PROKLETI VOICE CHAT!!!

12. nemogućnost biranja mapa na conquest mi je totalna debilana

13. Zvuk mi je nekak prazan iskreno, a ovo da stalno čujem korake oko sebe je valjda neki feature (nadam se da i drugi to čuju, inače moram psihijatru)

14. ne znam izać iz stadiona 

Dopisivati ću listu kako mi dođe...

sve u svemu, nije savršeno...ali definitivno igrivo i iskreno (meni) zabavno.

Očekujem da se DICE stvarno drži updatea tj patcheva u sljedećih mjesec dana.

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2021 21:39 (MasterG).
16 godina

Ha ha ovo pod 14. je živa istina 

15 godina
neaktivan
Battlefield 2042

Evo čovjek sve rekao što treba popraviti. To se zove konstruktivna kritika . Bar polovicu ili 2/3 da poprave je sretan. Poanta svejedno igra i zabavlja se,znam naravno da i zarađuje od toga.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
forumaš kaže...
Od BFV su krenuli u dobrom smjeru, nema mužnje kroz plaćanje DLC-ova.
I drago mi je da su se javili ostali koji vide pozitivne strane, ne samo negativne . Kome paše nek igra, kome ne nek igra nešto drugo. Nije smak svijeta

Da. vidjeli smo kakav krasan sadražaj je imao bf5 i kako ga je brzo dobivao.

Radije bi opet platio premium pa dobio 5 dlcova prepunih mapa i svega kao u bf3 nego kao tobož free patetični content. Pacific se čekao godinama, rusija nikad nije došla...itd itd.

kad ima love ima i sadržaja...free..ništa nije free

maxis kaže...

Evo čovjek sve rekao što treba popraviti. To se zove konstruktivna kritika . Bar polovicu ili 2/3 da poprave je sretan. Poanta svejedno igra i zabavlja se,znam naravno da i zarađuje od toga.

Pa navedeno ti je u temi miljardu puta, ali sad je jackfrags izvadio glavu iz guzice ea pa soli pamet.

Sve je već rečeno, ljudi koji krvare, a nema hita itd itd.

1.Igra za početak treba raditi adekvatno.

2.Hitreg mora biti na razini bf5 i bolji.

3.Random spread ugašen

4.Spajanje na priajtelje mora moć raditi.

5.Server browser za conquest i break, a ne deletanje servera nakon svake partije.

To je 5 točaka koji u idućih 15-20 dana moraju bit riješeni inače je igra dead do nove godine

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2021 22:19 (fila2208).
16 godina
Sobzirom da je igra par mjeseci od izlaska koštala dvadesetak eura, bilo je sadržaja sasvim dovoljno za tu lovu
15 godina
forumaš kaže...
Sobzirom da je igra par mjeseci od izlaska koštala dvadesetak eura, bilo je sadržaja sasvim dovoljno za tu lovu

Koštala je jer je napuštena od većine igrača kroz 2mj i to najviše kad su TTK povećali da ti i tebi slični možete dobit kill nekad ili lakše preživjeti.

Ljudi se počeli vraćat kad je pacific izašao, ali to je onda bilo RIP.

16 godina
Tak bu i ovaj, napustiti će ju svi profesionalci, pojeftinila bu i raja vesela. Ja sad konačno igram na miješanim serverima sa konzolaškom ekipom 😂
15 godina
forumaš kaže...
Tak bu i ovaj, napustiti će ju svi profesionalci, pojeftinila bu i raja vesela. Ja sad konačno igram na miješanim serverima sa konzolaškom ekipom 😂

Našao sebi ravne.

Drago mi je radi toga da se i vi posebni igrate s nekime.

16 godina
Nisam, ovnaju me sa gamepadima, ja sam kempam cijelu partiju. Uzmem su ovog sa štitom i odbijam metke 😂
15 godina
forumaš kaže...
Nisam, ovnaju me sa gamepadima, ja sam kempam cijelu partiju. Uzmem su ovog sa štitom i odbijam metke 😂

Super da ti je dice dao takve operatere pa i ti imaš korist na bojištu 

16 godina
Battlefield 2042

Ovako na prvu....

TEŠKA KURČINA OD IGRE.... 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
10 0 hvala 3
16 godina
Ma super su, nikad bolji 😍
14 godina
Battlefield 2042

Igra se komotno može zvati Betafield 

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
fila2208 kaže...
forumaš kaže...

Najbolje pucaju po meni, ja im odbijam metke i približavamo se...oni me pokušaju zaobići i dok pune oružje opalim ih sa štitom 😂

16 godina
Battlefield 2042

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
forumaš kaže...
fila2208 kaže...
forumaš kaže...

Najbolje pucaju po meni, ja im odbijam metke i približavamo se...oni me pokušaju zaobići i dok pune oružje opalim ih sa štitom 😂

Zato se ja od takvih udaljim, pa oni pocnu trcat prema meni a ja im gadjam noge 

16 godina
Viđam i dosta ljudi kojima se neda pucati nego samo gaze autima 😂
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

jel se još nekom događa random gašenje igre usred partije?...treći put -.-

još jedna debilna stvar...dakle odbrojava do početka partije, dođe do 0 i onda još 10 sec pokazuju mapu itd...kretenizam

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2021 23:38 (MasterG).
13 godina
animosity_frenzy kaže...
Q-Tip kaže...
Ova igra ima daleko veće probleme koje neće riješiti nijedan patch jer je u jezgri loša. Pitaš je li 2/10? Da, za mene je 2 od 10, od jedinice je spašava jedino Portal. Najgori Battlefield kojeg sam ikad igrao, točka. I ne spominji sad BF4 i da je launch bio ovakav ili onakav. BF4 u svojoj srži nije bio očajno loša igra. Imao je gomilu tehničkih problema koji su rješivi i koji su riješeni. 

Fair enough, ne sviđa ti se igra i točka.

Meni je recimo BF4 bio nevjerojatno naporan, prepun bloata. Daleko od toga da mi je bila loša igra, ali često izrazito frustrirajuća. Svakome njegovo.

Malo je reći da mi se ne sviđa, ali iskreno ne namjeravam ovdje provesti tjedne i mjesece ponavljajući jedno te isto. Raspravljam sad dok je još vruća tema, no već sam se prebacio na druge igre.

Rekao bih da ću za 6 mjeseci ili godinu dana probati opet, ali ne gajim nadu. Ovakve mape, 128 igrača i specijalisti su žestoki fail.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice