Battlefield 2042 izdvojena tema

poruka: 7.794
|
čitano: 1.656.784
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 2042
animosity_frenzy kaže...

Vratili su u igru najiritantniju stvar ikad - random bullet deviation odnosno spread. Kad mi se to sinoć događalo mislio sam da je problem u meni, no vidim da je reddit pun prigovora u vezi toga. Svega mi, dizajneri ili tko god bili ljudi koji donose odluke u DICE-u su autistični.

Treba igrati sa SMG. Ako sam ja imao pozitivan KDR jucer - to je znak da je kao laser

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
animosity_frenzy kaže...

Treba igrati sa SMG. Ako sam ja imao pozitivan KDR jucer - to je znak da je kao laser

... ili si igrao protiv botova difficulty 1

10 godina
Battlefield 2042

Btw, kakav vas scoreboard spopao, pa gdje ce djecica pokazivati skinove kupljene maminom karticom? Ne valjda ingame gdje se nis ne vidi...

A što se tiče scorea, to nis ne znaci odkad se dobivaju bodovi i za disanje na mapi a kamo ne za bilo koju radnju koja nije suicide. Reloadao si, bjavo, evo ti XP za to. Instant gratifikacija, 15 sekundi video na tiktoku, winner winner chicken dinner, ajmo dalje.

Warzone (prije CW "integracije") je remek djelo u odnosu na ovaj isprdak od igre.

4 0 hvala 0
11 godina
Obrisali su post :( ali evo za one koji nisu pročitali
16 godina
Battlefield 2042

Good old BF - treća runda kak sam krenuo igrat ovo novo čudo zvano bf, odem na valparaiso, završim rundu sa par čudnih smrti od istog lika, krene nova runda, lik pobije cijeli server sa svog spawna

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 2042

A sve DICE lud... Vidiš da je dobro što nema scoreboard i nitko ne vidi da je pobio sve na serveru. Džabe mu cheat. Ovo je jedan od načina borbe protiv čitera

Moj PC  
11 0 hvala 4
15 godina
jopis kaže...

Good old BF - treća runda kak sam krenuo igrat ovo novo čudo zvano bf, odem na valparaiso, završim rundu sa par čudnih smrti od istog lika, krene nova runda, lik pobije cijeli server sa svog spawna

15 godina
Battlefield 2042
animosity_frenzy kaže...

Vratili su u igru najiritantniju stvar ikad - random bullet deviation odnosno spread. Kad mi se to sinoć događalo mislio sam da je problem u meni, no vidim da je reddit pun prigovora u vezi toga. Svega mi, dizajneri ili tko god bili ljudi koji donose odluke u DICE-u su autistični.

Da, igram i kažem burazu nešto ne valja, nešto se dešava. Scar je laser ako ga pravilno koristiš, ma kakvi ciljam lika šaram na sve strane.

Gunneri na tenku daju hit i šprica krv bez hitmarkera, valjda svaki hit je 50-50 šansa da odradi dmg.

Toliko je odrvatnih malih stvari koje se na prvu ne vide, ali izlaze na površinu.

Kao i špelac neću refundat, nisam valjda nakon petice naučio pa ni sad da nema smisla kupovat te igre dok ne budu 5$ na sniženju.

Toliko svakom iteracijom nazaduju cijeli serijal. I onda spika ma popravit će bit će patch...ma oće kurac.

Beta je bila real state, igra je otključana beta ništa više. Toliko o tome da su ispred rokova i da super to sve ide, zato je cijeli razvoj igre u tajni. Vrh PR su henderson i arofroger leakeri itd.

Brišu realne posotve po redditu, cenzura je veća nego kod nas o coroni u medijima.

Patetično, jadno...ali ok, ako vam se ne sviđa nemojte kupit i igrat, igrajte bf3 i to je to. 

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 2042

OVOM MRTVOM SMEĆU NEMA POMOĆI NI NAKON 100 ZAKRPA....

Jel neko zna kako vratit lovu tj. refundat (india,brazil)??????

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2021 18:11 (psihoroba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 2042

Za sad nema teamplay uopće. Problem je što ne vidiš tko nosi ammo kao recimo u BF5 gdje je support nosio pa si njega tražio. Ovdje nema toga pa je teže išta dobiti.

Zvuk i dalje koma, nemaš neki feedback gdje je tko ni ništa. Ali eto zato se opet može gledati na mapi kad netko pucao kao u BF3-4. Što je po meni lošije od BF5 ili BF1 gdje je zvuk bio tolko dobar da si prema sluhu mogao znati di je protivnik i sl.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 2042

Meni jućer igra što se tehničke strane radila dobro. Danas probao malo i zna trznuti ponekad na sekundu ,također ponekad i kada zomaš s oružjem. Meni izgleda da je to do servera njihovih. Danas sigurno više ljudi igra pa možda zbog toga . Sve me strah sljedeći petak kad ljudi navale na servere to će biti opći kaos. Ima netko slična iskustva ?

Postavke nisam dirao uopće tako da ako je jučer sve ok radilo i to se nije događalo jedino logično mi se čini da su serveri zagušeni ili su oni nešto opet sprtljali.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 2042

Znam da je vamo negde(slika) jebeni refund, ali ja to nemam majku mu poljubim :S

EA :

Oka, I understand that you haven't liked the game and finding issues in game structure or modes.

however I hope you understand that we won't be able to refund due to these thing!

However, I can full take your feedback regarding the same and add it in my account notes so that the development team can take a look into this.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2021 18:51 (psihoroba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
proslo ti je vjv 24h od prvog paljenja igre, ja sam trazio isto refund ali isto ništa
battlenet: SUGARfree#21113
16 godina
psihoroba kaže...

Znam da je vamo negde(slika) jebeni refund, ali ja to nemam majku mu poljubim :S

koja je ovo valuta? INRi?

13 godina
psihoroba kaže...

Isto ovako, ne vidim ni ja.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
Battlefield 2042

Iskreno rečeno, žao mi je što sam prešao dva sata jer mislim da bi bio prvi BF kojeg bih refundao. Sinoć smo malo igrali u squadu i premda je zabavnije jer se barem međusobno zajebavamo, ovo je daleko, daleko, daleko od nečeg što ću dugoročno igrati... Ako ovdje ulovim 100-200 sati bit će ok i to vjerojatno većinom u Portalu.

Performanse su mi na 2080ti loše čak i s DLSS-om, ne kužim jednostavno kako je moguće da je razlika DLSS off/on samo par frameova. U drugim igrama dobijem 20-30 frameova. Nešto tu opako ne štima.

Toliko je očito da se igra muči, da se serveri muče, da se igrači muče, da se sve jebeno muči pod tih 128 igrača, ali eto morali smo imati all-out warfare na ogromnim mapama. Ne znam što bismo bez njih. Užasne su, prevelike, sedam dana jahanja da nekog uopće nađeš. Uskoro ćemo se unaprijed dogovarati prije mečeva gdje da se nađemo da bude neki fight.

Zvuk očajno loš, hitreg je katastrofalan, nemaš pojma kud meci idu. Danas s 50 metara direktno pogodim tenka posred njonje raketom i ništa. Jebeno ništa. Nula damage, nema uopće registracije da sam ga pogodio, dobro da se nije odbilo nazad prema meni.

User interface je poraz ljudskog roda, nisam goreg vidio još od devedesetih kad se nije puno polagalo na UI menija. Uzalud nam cijela evolucija od crtanja po zidovima pećine do današnjeg digitalnog dizajna, kad ovo može završiti u finalnoj igri. Da 2021. godine nema scoreboarda, da ja ne mogu tijekom meča izabrati squad u koji se želim ubaciti i u kojem ima slobodnih mjesta, kako je to uopće moguće? Kako takva odluka prođe, na kojem sastanku, tko su ti ljudi koji odluče takvo što?

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
Moj PC  
10 0 hvala 3
13 godina
You can make a refund request:

Within 24 hours after you first launch the game.
Within 14 days from the day you bought it, if you have not launched the game.
Within 14 days from the release date if you pre-ordered the game, if you haven't launched it yet.
Whichever comes first.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...
psihoroba kaže...

indija

15 godina
Battlefield 2042

Pogledaj njihov odgovora zasto mi nece napraviti REFUND kakvi lopovi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
darkborg kaže...

Within 14 days from the release date if you pre-ordered the game, if you haven't launched it yet.
Whichever comes first.

da i ?

Igra juce izasla :S

14 godina
Jack Sparrow kaže...
psihoroba kaže...

To si ti Isusekovi pinjezi.

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
animosity_frenzy kaže...

Teže ka realističnosti. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
14 godina
Battlefield 2042

Žao mi vas je pojedince da ne mozete refundati ali nek vam bude to škola, čemu preorder u današnje vrijeme i to jos bacate lovu jednim od največih cigana u svijetu gaminga?

30 kuna vas kosta EA PLAY , 10 sati mislim da je sasvim dovoljno za dobiti ideju dali vam je ok ili nije i onda kupite i zdravo,a ovako bezveze dajete lovu i oni nastavljaju sa svojim sranjima.

twice the pride double the fall
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 2042

Mislim da unutar EU postoje pravila o povratku bilo cega u roku 14 dana. Jedino ako si kupovao preko indije onda je mozda malo zajebano

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
15 godina
dad0r kaže...

Žao mi vas je pojedince da ne mozete refundati ali nek vam bude to škola, čemu preorder u današnje vrijeme i to jos bacate lovu jednim od največih cigana u svijetu gaminga?

30 kuna vas kosta EA PLAY , 10 sati mislim da je sasvim dovoljno za dobiti ideju dali vam je ok ili nije i onda kupite i zdravo,a ovako bezveze dajete lovu i oni nastavljaju sa svojim sranjima.

Ma gle tako je bio i BF5 i gle ga sada odlicna igra. Tako ce i ovo biti ali za 2 godine :D
Ma jebes pare nije do para samo to i igram, ali eto neki princip im teram :p

16 godina
psihoroba kaže...
darkborg kaže...

Whichever comes first.

da i ?

pa baš to, igraš early access 

19 igrai zlazi i tada će vjerovatno patch

Druga stvar. Da si kupio na steamu, sad bi dobio refund

15 godina
Jack Sparrow kaže...
psihoroba kaže...
darkborg kaže...

Whichever comes first.

da i ?

pa baš to, igraš early access 

19 igrai zlazi i tada će vjerovatno patch

Druga stvar. Da si kupio na steamu, sad bi dobio refund

Nebitno nedaju supci svakako... Cekat pola godine da poprave a dotle 5-ica lagano

16 godina
Battlefield 2042

Sad treba napravit anketu da vidimo koliko vas će preordat sljedeći bf pa kad bude izasao prvi trailer da usporedimo malo

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2042

Samo da stavim ovdje I da kažem da kreće 25.11. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
Samo zelim na i5 10400 i 3060 fakin 70fpsa.
I ocu da frendovi nesto znace... Hebote vise znace na instagramu nego ovdje 😂
Tn
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice