Battlefield 2025 izdvojena tema

poruka: 135
|
čitano: 22.478
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 2025

Ma ovo je kopija bf4 kao i glazba.Preordana ultimate verzija

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2025 19:36 (dery).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2025

Pa i trailer za 2042 je bio wooow. I dobili smo wooow govno. 

Baš me zanima koliko puta vas mogu navući na preorder 

Moj PC  
8 0 hvala 2
10 godina
Battlefield 2025

Neam šta izgubit osim 60e, život leti, godine lete, doba dobrog Battlefielda je prošlost, ja ću utuć barem 200 sati kao što sam utuko i u smrdljivi 2042 i otplatit uloženo, koliko puta ubodem igru za 60e pa traje 20h singleplayer i obrišem je više je nikad ne upalim i tako. Igrat će se, ne može biti gore od 2042, imali su 4 godine šta raditi, nikad nije bila ovoliko pauza do sad, max 3 god. Bit će to okej. I bf 2042 je sad okej za ispucat se 30 minuta pred spavanje. 

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 2025

Kakvi ste vi panjevi.vidjeli ste 5 sekundi videa i odma preorder.nista niste naucili

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
6 0 hvala 0
10 godina
Re: Battlefield 2025

Ovce smo za šišanje

13 godina
Battlefield 2025

Ja od BF3 nisam niti jedan BF poslije preorderovao. Mogao bih ovaj vala.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 2025

Kad igra izađe i bude smeće, krivim vas šta ste odmah novce bacili u ekran 

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2025

Ok možda igra bude dobra a možda opet najbolji BF ikada

Ali ne kontam koja je poanta preordera??? Hoće li nestati CD ključeva ili ih treba nagraditi što su doveli BF ovdje gdje je sada? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2025 23:54 (MRSKI).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 2025

Navodno ti bude upisano ime na jedan od kamenčića na wake islandu kad preorderaš

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...

Navodno ti bude upisano ime na jedan od kamenčića na wake islandu kad preorderaš

To su krivo skužili. Bude upisano na Wanker islandu.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
15 godina
Battlefield 2025

Poanta preordera je da kupiš jeftinije od cijene po izlasku igre ako radiš preorde na cdkeys i sličnima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2025

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
MRSKI kaže...

Ok možda igra bude dobra a možda opet najbolji BF ikada

Ali ne kontam koja je poanta preordera??? Hoće li nestati CD ključeva ili ih treba nagraditi što su doveli BF ovdje gdje je sada? 

Poanta preordera je da vide sa kolikim postotkom panjeva raspolažu.

Your mind is like a parachute! Useless unless its open
10 godina
Battlefield 2025

Ajmo malo o igri a ne stalno sraćkat kako ništa neće valjat i sve je prije bilo bolje. Znači na slici vidimo vojnike ( ne specijaliste,crne bijele, leteće). Vidimo full customize M4,vidimo destrukciju na najjače. Ono što je veliki + je taj play test gdje će isključivo slušati nas igrače kako dovesti igru da bude ono što treba biti prije izlaska, i sa tehničke strane i kod balansiranja svega. Ali definitivno ovo što smo mogli vidjeti je dobro i polaže neku nadu. I ne znam što uopće pizdite više, nemaju oni šta više sjebat naučili su valjda na svojim greškama, zadnja 2 bf su im propala, ako sjebu ovo ključ u bravu i ćao. 

Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 2025

Kao i uvijek treba pričekati jer na kraju dana EA govna su iza toga. Veseli me u stvari da bar mozemo biti sigurno da game ne bude woke isprdak pošto tome ide kraj, a sve ostalo budemo vidjeli.

S obizorm koliki je hype oko toga jasno se vidi da fali jedan pravi kvalitetan casual shooter koji ne izgleda ko Fortnite ali pošto je sigurno da bude battlepass i skinovi nadam se da bar nece izgleda kao ova komedija zvana Call of Duty gdje po mapi trče zmajevi i unicorni.

twice the pride double the fall
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 2025

Hype is real ljudi, hype is real.

Ali bez obzrira, ja ne preorderam sigurno dok ne dođe nešto konkretno.

Iako plot obećava normalni setup u sadašnjosti i b2Karkand vibe, ne želim žuriti sa zaključcima.

Nadam se da su i devovi/publisheri svjesni da im ne treba još jedan fail, pogotovo nakon 2042.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
forumaš kaže...

Poanta preordera je da kupiš jeftinije od cijene po izlasku igre ako radiš preorde na cdkeys i sličnima.

kako jeftinije? kad je full igra bila jeftinija radi preordera?

stave glupe neke bonuse koje isjeku iz igre i tjt.

preorder je baš pecanje i financiranje igre, kao i siguran beta tester kad izađe igra.

BeLLicus kaže...

Ajmo malo o igri a ne stalno sraćkat kako ništa neće valjat i sve je prije bilo bolje. Znači na slici vidimo vojnike ( ne specijaliste,crne bijele, leteće). Vidimo full customize M4,vidimo destrukciju na najjače. Ono što je veliki + je taj play test gdje će isključivo slušati nas igrače kako dovesti igru da bude ono što treba biti prije izlaska, i sa tehničke strane i kod balansiranja svega. Ali definitivno ovo što smo mogli vidjeti je dobro i polaže neku nadu. I ne znam što uopće pizdite više, nemaju oni šta više sjebat naučili su valjda na svojim greškama, zadnja 2 bf su im propala, ako sjebu ovo ključ u bravu i ćao. 

da, samo što bez obzira na naš feedback veliki ćaće u ea će reć svoju zadnju tako da ćeš dobit random recoil, battlepickupe, supresiju itd...nadajmo se da su naučili, da će baš napraviti taj playtest radi balansa i toga, a  ne kao terhnički test izdržljivosti servera

14 godina
BeLLicus kaže...

Ono što je veliki + je taj play test gdje će isključivo slušati nas igrače kako dovesti igru da bude ono što treba biti prije izlaska, i sa tehničke strane i kod balansiranja svega. 

Može i ne mora biti plus.

Zavisi koje će igrače slušati? One kojima je najbolja mapa Metro 64 ili one koji vole velike mape sa svim tipovima vozila?

10 godina
C64 kaže...
BeLLicus kaže...

Ono što je veliki + je taj play test gdje će isključivo slušati nas igrače kako dovesti igru da bude ono što treba biti prije izlaska, i sa tehničke strane i kod balansiranja svega. 

Može i ne mora biti plus.

Zavisi koje će igrače slušati? One kojima je najbolja mapa Metro 64 ili one koji vole velike mape sa svim tipovima vozila?

Balans, od svake mape po nesto. Server browser i neka svatko igra sta voli.

16 godina
Battlefield 2025

Ma ebe me se jel valja ili ne, nema ništa bolje za birat ni kad ga useru. Ovakvu destrukciju i fiziku nema ni jedna igra,to je frostbyte.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...
forumaš kaže...

kako jeftinije? kad je full igra bila jeftinija radi preordera?

Praktički uvijek, i sve poznatije igre.

npr.

https://www.cdkeys.com/kingdom-come-deliverance-ii-pc-steam

Obićno budu oko 33-35 eura na preorderu, barem su bile tako do sada. Uvijek dosta jeftinije nego na dan izlaska na steamu.

Evo dolje slika, uzeo stalker 2 na preorderu

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2025 16:57 (forumaš).
10 godina

Nije to samo preorder uvijek su igre jeftinije na cd keysu uzimao preorder ili kupovao kad igra iziđe. 

4 godine
Ok. Moze link za sluzbeni i nesluzbeni store za preorder? Dm?
Tn
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2025

Komp sam si baš sredio kako sam planirao! Sad se samo nadam da će ovo biti igrivo i da utučem kojih 2-3000 sati u BF.

Nadam se upadu u Labs.

Steam and EA: CyberDemonVZ
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Komp sam si baš sredio kako sam planirao! Sad se samo nadam da će ovo biti igrivo i da utučem kojih 2-3000 sati u BF.

Nadam se upadu u Labs.

Baš to nek bude optimiziran igriv i neka ima destrukciju na max. Još ako nož radi kao bf4, preordat će cijeli planet.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2025 18:31 (dery).
13 godina
Battlefield 2025

Huh, vidi ovo

Netko je prije 4 mj već igrao novi BF.

Ajde, bar jedna stvar koja je ovaj put izgleda istina, da se igra već jako dugo razvija i da je u igrivom stanju.

Za razliku od 2042

Moj PC  
3 0 hvala 3
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Huh, vidi ovo

Netko je prije 4 mj već igrao novi BF.

Ajde, bar jedna stvar koja je ovaj put izgleda istina, da se igra već jako dugo razvija i da je u igrivom stanju.

Za razliku od 2042

A u pre alphi je vele, da se dugo razvija već bi bile pozivnice za alfu na proljeće, beta ljeto, izlazak jesen.

16 godina

Zar ove pozivnice sad nisu za alfa test.

13 godina
dery kaže...

Zar ove pozivnice sad nisu za alfa test.

Prikazane snimke su pre alpha.

Tko zna što će se igrati. Vjerojatno isto to..

Možda Alpha. Nije da su specificirali točnu verziju.

13 godina
Battlefield 2025

EA Admits Failure | Battlefield Launch Window | Earning Call Summary

Bio je EA Earnings call. Spomenuli su BF - pozitivne reakcije na BF Labs. Priznali loš pristup prošlim BF-ovima i da to namjeravaju ispraviti.

Koliko im je za vjerovati, vidjet ćemo.

Mnogo se spominje "BF ecosystem", koji još nije objašnjen. Vjerojatno povezanost igre koja se plaća + free verzija battle royale.. il tak nešto. Ko CoD.

Moj PC  
2 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice