Battlefield 2 ban

poruka: 12
|
čitano: 3.013
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield 2 ban

sta se bana u bf2 kada te admin bana sa odrednog servera?

(ne pb)

mogucnosti, key, ip, account name?

EDIT igru sam kupio na battlefiled.ea.com i nisam dobio cd-key nego mi se igra automatski instalirala preko ea download managera, pa me zanima prvo kako da vidim svoji key? i dali je key hash vezan za moji cd.key iskljucivo?

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2009 16:56 (Escudo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 2 ban

Vjerojatno account name a cd key ako pocnes pretjeravati!

Ip je bez veze, samo reconnect i to je to...

A cime se to bavis kada se bojis bana? ;D

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2009 16:42 (Luka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 2 ban

jesi li ti jos jedan cheater?

ja bi uveo ban kompletnog accaunta na ea-u

tko stalno cheata cijeli mu accaunt izbrisati i zbogom

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2009 16:46 (crozoki).
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield 2 ban

crozoki, iskreno gtf*, banan sam jer sam prijavio team killera koji je ispostavilo se admin

EDIT anyway im back on the server now, how? i have no idea.. probably it was a ip ban..

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 7:09 (Escudo).
17 godina
Nije bio IP ban, jer takav na BF ne postoji.

Bio je privremeni ban, zato si kasnije mogao opet na server.

INače da ti odgovorim, na BF2 kad te netko bana, ban je dobio tvoj PB GUID.

Tako da ti nikakvo diskonektiranje ili bilo što ne može pomoći.
Igrica, igrica, igrica, igrica, igrica... Get over it!
17 godina
neaktivan

a da objasnis sta je PB GUID bilo bi lijepo.

i btw kada dodam tag ispred imena =FIX= mogu na server, ako nedodam nikakav tag onda mi neda na server jer kaze da sam banned, to sam primjetio prije 5min.

iz ea custom support su mi rekli da u bf2 ban se odnosi na nick, pa zar je moguce da je sustav bana tako glup da ako dodas tag ispred nicka mozes nazad? lol

17 godina
PB GUID je tvoj ID u punkbusteru.

Očito je admin bio toliko "glup" pa te banao samo po nadimku, zato možeš na server sa tagom. LOL

Stvarno neobično, nitko koga ja znam ne bana po nicku jer je jako jednostavno dodati tag. hehe
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
PB GUID je tvoj ID u punkbusteru.

Očito je admin bio toliko "glup" pa te banao samo po nadimku, zato možeš na server sa tagom. LOL

Stvarno neobično, nitko koga ja znam ne bana po nicku jer je jako jednostavno dodati tag. hehe
 blod 1, nije mi jasno kako se ne mjenja ako recimo reinstaliram igru i napravim novi account?
blod 2, bas to..

EDIT da ocito nije bio neki pre pametni admin, jer kao prvo samo je tk sve.. onda kad sam ga prijavio banal me..
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 10:14 (Escudo).
17 godina
PB GUID ti se ne mijenja jer je povezan sa tvojim CD keyem. Dakle možeš imati 10 accounta sa istim keyem i PB guid će ti za svaki account biti isti.
16 godina
neaktivan

molio bih za pomoc vezano uz battlefield 2 compleate collection. do sada sam igrao 2142 i odlucio sam kupiti batt.2 zbog kompletne kolekcije,instalirao sam igricu i napravio sve sto treba i pise,ali nemogu igrati euro force i armored fury. na desktopu imam samo ikone od batt.2 i special force,pa vise nisam siguran jel sam nesto krivo napravio.

16 godina
neaktivan

ma vraga ne postoji!!!

dođi na WYD Xtreme pa ces vidjeti lol!!!

16 godina
neaktivan

sve si dobro napravio... no moraš otvorit ea račun na njihovoj stranici... i registrirati eu forces i armoured fury.. za ta dva moda ne postoje ikone, već ih pokrečeš putem mapa... i za sp i mp vrijedi isto... isto tako, ako imaš problema sa registracijom booster packa na EA siteu.. nemoj se mučiti već im pošalji mail da te oni registriraju... objasni im problem, a oni će ti poslati mail nazad u kojem će te tražiti ona 3 ključa od complete collection-a... btw.. morat češ se prijaviti i napraviti ea account... pozz

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice