Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.271.139
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 1

I battlefield tema se promijenila na lošije ko i bf1 naspram bf3. gdje su rl prijetnje prijavama, gdje je pjenjenje i gdje su čiteri, gdje je muški ponos, gdje je Špelac  .... nigdje ništa. sada mlakonje kolo vode i u igri i u temi.  

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 1
zeko73 kaže...

Kolko pedera bog te vidija 

Ma ljudi samo žele eksperimentirati s nečim novim... ili imaju problema s hemeroidima pa da se ne čačkaju prstom... ili im je promjena spola financijski nedostupna

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
13 godina
Battlefield 1

EA priznaje da DLC-i nisu dobri za samu igru i community?

Svi će dobiti DLC-e? Bar neke?

Je to moguće od EA?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Nisu kad rasipaju ekipu. Na kraju svi igraju vanilu jer tamo ima najvise igraca.Pogotovo kako vrijeme odmice

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Vidim da se nekim ljudima ne sviđa, a i WW1 ili WW2. Pa evo odlične alternative, smještene u Videtnamu. Barem imate Kalaš, M16 itd.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/rising-storm-2-vietnam/248233.aspx

Igra je inače na popustu i izlazi Q2 2017. Beta je trenutno live.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Vidim da se nekim ljudima ne sviđa, a i WW1 ili WW2. Pa evo odlične alternative, smještene u Videtnamu. Barem imate Kalaš, M16 itd.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/rising-storm-2-vietnam/248233.aspx

Igra je inače na popustu i izlazi Q2 2017. Beta je trenutno live.

igram ju i igra je super, feeling je ko da igram aa2 u vietnamu.

ako jos tko igra nek me doda na steamu!

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ekipa, u zadnje vrijeme mi se igra disconnecta nakon 1-2 matcha - kaže "Server Disconnected" (you have lost connection to the session)", koliko vidim postoji ogroman thread na official forumima. Je li itko od Vas imao ovaj problem? Jeste uspjeli rješit?
Svaki put odigram jednu mapu i kad počinje mapa amiens, odmah dc... koma

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Meni se to događalo nako ažuriranja novih drivera za grafičku. Rješenje je bilo povratak na raniju verziju

10 godina
odjavljen
Battlefield 1

Da li je imao netko problema sa mouse lagom i kako ga riješiti?

Prije mi je pomoglo što sam diseblao Origin in game i radilo je normalno 3 tjedna, zadnja 2 dana lag ne mogu nikako riješiti.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Battlefield 1

Dali se događa nekom da nemože upravljat avionom/tenkom ? Mislim na kretanje lijevo i desno..Događa mi se da s artilery truckom nemogu steerat lijevo i desno (mogu ali jako jako slabo , kao da pokusavam skrenit s vlakom) i onda uzmem neki drugi tenk sve 5.Kad god uzmem artilery to se događa , a kod aviona kod svih vrsta isti vrag :/

Probao sam alt-tab radit i napravio verify fileova , niš ne pomaže.Iritantno u pm

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ved23 kaže...

Dali se događa nekom da nemože upravljat avionom/tenkom ? Mislim na kretanje lijevo i desno..Događa mi se da s artilery truckom nemogu steerat lijevo i desno (mogu ali jako jako slabo , kao da pokusavam skrenit s vlakom) i onda uzmem neki drugi tenk sve 5.Kad god uzmem artilery to se događa , a kod aviona kod svih vrsta isti vrag :/

Probao sam alt-tab radit i napravio verify fileova , niš ne pomaže.Iritantno u pm

Mislim da  te zajebava Origin overlay. Meni se slično događalo dok nisam isključio Origin ingame opciju, ili kako se zove već. Mislio sam da su to popravili tho.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
13 godina
El Munjoko kaže...

Da li je imao netko problema sa mouse lagom i kako ga riješiti?

Prije mi je pomoglo što sam diseblao Origin in game i radilo je normalno 3 tjedna, zadnja 2 dana lag ne mogu nikako riješiti.

ved23 kaže...

Kao što kaže Frenzy, ovo oboje se već pojavljivalo, ali je sređeno s patchevima.

Zašto vam se ponovo pojavljuje, nemam pojma, a nisam ni nigdje vidio da se ljudi žale u zadnje vrijeme.

Ako imate volje, pronjuškajte po Reditu, možda ima sličnih problema i rješenja:

https://www.reddit.com/r/Battlefield/

9 godina
neaktivan
Battlefield 1

Evo probao isključit origin ingame i opet sve radi bez problema.Probao i uključit ali se problem pojavio opet.Isključeno do daljnjeg :D

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlefield 1

HRKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jesam dobro čuo????????????????????????

Čestitke!!!!!! Invite pls 

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.5.2017 23:50 (MatoOO13).
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
MatoOO13 kaže...

Hahahaha...jesi,jesi...jbga vrati se u grupu.Bit ce invite,ali ima vrimena ;)

bf4: [G] hrka11
13 godina
hrka11 kaže...
MatoOO13 kaže...

Ja ipak mislim da je malo vremena. Samo godinu dana. 

11 godina
Soldier977 kaže...
hrka11 kaže...
MatoOO13 kaže...

Ja ipak mislim da je malo vremena. Samo godinu dana. 

Sala diktira,jbga.A malo je to nego eto 

bf4: [G] hrka11
10 godina
neaktivan
hrka11 kaže...
MatoOO13 kaže...

Čuo jučer pa da se javim, ti samo polako sa pripremama  

Nisam ja ni bio u grupi, otišli se vi sa Vatsapa a ja nemam volje dobivati 500 poruku dnevno na Viber  ali evo obećajem da se budem javio. 

EDIT: ljudi boldano je nagradna igra; tko stisne Hvala na Hrkinu poruku dobije invite. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.5.2017 18:45 (MatoOO13).
16 godina
Battlefield 1

Znači kažete da hrka više ne drka, nego sad fuka?

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

khm, khm kako ono ide, svako se ćeše di ga svrbi  hihihihihi

13 godina
Jack Sparrow kaže...

Tek za godinu i mjesec 

15 godina
Battlefield 1

Imam pitanje, vidim da je Battlefield 1 na popustu 50% sve opcije, pa me zanima u cemu je razlika izmedu Standard, Deluxe i Ultimate?

Vidim ovo što su oni naveli kao neki "packovi" za skinove na avionima itd., ali me zanima ima li neke konkretne gameplay razlike? Tipa ima li deluxe ili ultimate neke mape/modove koje standard nema? Ili mozda s ultimate automatski se dobivaju svi novi sadrzaji kako izlaze bez da se dodatno kupuju?
Ako moze netko samo ukratko objasniti bio bih zahvalan, jer ne znam koju opciju da kupim, a ne bih trosio vise para na Ultimate ako nije neka "gameplay" razlika. Hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ficosime kaže...

Imam pitanje, vidim da je Battlefield 1 na popustu 50% sve opcije, pa me zanima u cemu je razlika izmedu Standard, Deluxe i Ultimate?

Vidim ovo što su oni naveli kao neki "packovi" za skinove na avionima itd., ali me zanima ima li neke konkretne gameplay razlike? Tipa ima li deluxe ili ultimate neke mape/modove koje standard nema? Ili mozda s ultimate automatski se dobivaju svi novi sadrzaji kako izlaze bez da se dodatno kupuju?
Ako moze netko samo ukratko objasniti bio bih zahvalan, jer ne znam koju opciju da kupim, a ne bih trosio vise para na Ultimate ako nije neka "gameplay" razlika. Hvala 

S ultimate dobiješ i sve DLC-ove (Premium Pass su DLC-ovi):

Sa ostalima ne.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.5.2017 17:03 (TomoR).
14 godina
TomoR kaže...

Oni koji već imaju igru, njima je pametnije je kupiti samo Premium pass i gotovo.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.5.2017 18:20 (Valentin17).
17 godina
Valentin17 kaže...
TomoR kaže...

Oni koji već imaju igru, njima je pametnije je kupiti samo Premium pass i gotovo.

Koliko sam ja shvatio, kolega uopće nema BF1, tako da mu je ona slika što sam stavio trebala biti sasvim dovoljna da odluči koju će verziju uzeti.

14 godina
TomoR kaže...

Koliko sam ja shvatio, kolega uopće nema BF1, tako da mu je ona slika što sam stavio trebala biti sasvim dovoljna da odluči koju će verziju uzeti.

Ti si pomogao kolegi iznad, a ja svima koji imaju igru i mogli bi se zaletjeti pa kupiti neku glupost kao što je Ultimate verzija.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
8 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
TomoR kaže...

Ti si pomogao kolegi iznad, a ja svima koji imaju igru i mogli bi se zaletjeti pa kupiti neku glupost kao što je Ultimate verzija.

Bravo, ti si bolji čovjek..

15 godina
Valentin17 kaže...
TomoR kaže...

E vidiš, kad si spomenuo to, jel bolje/jeftinije kupiti Standard verziju i onda kupiti premium pass, ili odmah kupiti Ultimate igru?

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.5.2017 15:35 (ficosime).
13 godina
ficosime kaže...
Valentin17 kaže...
TomoR kaže...

E vidiš, kad si spomenuo to, jel bolje/jeftinije kupiti Standard verziju i onda kupiti premium pass, ili odmah kupiti Ultimate igru?

Haha, pogledaš cijene i zbrojiš? :D

I onda ti nama u temu javi. Vjerojatno ima još zainteresiranih. 

Pošto premium skoro nikad nije na akciji, možda je sad ultimate povoljniji?

12 godina
neaktivan
Battlefield 1

koji vrag se događa s ovom šrotinom od igre? roknem 3 metka turčinu u glavu sa russian sniperom a ovaj me zakolje s jednim?! *ping i brzina su ok. 

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice