Umreš i tvoji meci ako su još u zraku mogu ubiti u večini slučajeva onoga koji te i ubio,znači DICE je poslušao komjuniti i enableao kill trade u slj patchu.GG DICE
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro zasto na bug forumu ne radi youtube fs? Kako je iritantno to da ako hocu cijeli ekran moram otici na youtube.com
Došao spring patch. 1.89gb
Jesu li napokon izbacili vozila i avione?
Igra je katastrofa, toliko se citera nakotilo da je to cudo. Neki dan izadjemo sa servera radi citera na drugi i u drugom bar 1 ocigledni citer bio. Koliko je samo onih sto nisu obvious cheateri. Izgleda ovi iz dajsa ne jebu zivu silu i koliko vidim ne rade nista na ovom pitanju a FF je beskoristan. Sere mi se od citera i automatica toliko da bi je sad izbrisao i zaigrao opet bf4 na miru.
meni je izbacilo 2.30gb koji mi se skidaju drasticnom brzinom od 60-100kb/s -.-' majku i originu i svemu. Ja stvarno više ne razumijem šta napravit i kako si pomoć. Sve šta skidam sa interneta (STEAM) izmedju ostalog skida max brzinom 1200-1700kb/s aal origin ne .vec tjednima problemi oko bilo kojeg updatea ili skidanja igre gdje mi treba 2 gladne godine da skinem pišljivih 2gb za koje mi inace treba 20minuta
Pošto su došli platooni, a nitko nije htio, napravio samo jedan platoon za bugovce.
Doooođite.
Daj link za platoon...

Pošto su došli platooni, a nitko nije htio, napravio samo jedan platoon za bugovce.
Doooođite.
Daj link za platoon...
Nećemo pod Srakarske skute!!!
Doooođite.
Daj link za platoon...
HAHAHA :D
Dodajem obavijest o BUG platoonu u prvo poruku.
Svi bivši članovi Gerijatrije, otvoren je i BF1 platoon! Bacite zahtjev.
Na Companionu nema Platoona?
https://www.battlefield.com/companion/career
Bilo bi lakše tamo slagati nego pokretati igru svaki put...
Zvuk je super sada napokon mogu iskoristi slušalice za 270 eura
Doooođite.
Još uvijek:
We currently employ limitations of 100 members per Platoon – if your group is more than 100 people, we suggest you create more Platoons with the same name, tag, emblem and description – and you can at max be a member of 10 Platoons
meni je izbacilo 2.30gb koji mi se skidaju drasticnom brzinom od 60-100kb/s -.-' majku i originu i svemu. Ja stvarno više ne razumijem šta napravit i kako si pomoć. Sve šta skidam sa interneta (STEAM) izmedju ostalog skida max brzinom 1200-1700kb/s aal origin ne .vec tjednima problemi oko bilo kojeg updatea ili skidanja igre gdje mi treba 2 gladne godine da skinem pišljivih 2gb za koje mi inace treba 20minuta
Evo sad baš skidam...dere oko 6 MB/s. Možda je u pitanju samo neko određeno vrijeme kada skidaš, kada je gužva?
Evo sad baš skidam...dere oko 6 MB/s. Možda je u pitanju samo neko određeno vrijeme kada skidaš, kada je gužva?
Ulazak u R&D mod obično pomogne:
Go to the folder where origin is installed Create new file called "EACore.ini" (make sure it's not .ini.txt)
Inside, paste following Code: [connection] EnvironmentName=production
[Feature] CdnOverride=akamai
THis will boot up R&D, research and development mode, which somehow gives a lot of users more speed!
You can always remove EACore.ini :)
ne ,u R&D modu i jesam i isti ki dalje skida od 20-1000kb/s iako u 80% vremena je 20-100kb/s
Doooođite.
Daj link za platoon...
Sad i da želiš ući u platoon nebi te prihvatio, a da te netko drugi prihvati onda bi te kickao. Šalim se naravno
Cyber trenutno nema platoona na companion app. Ali ja se nadam da će i to dodati.
Malo su zakasnili s tim.
Mah nema veze, ionako cod wwii brzo izlazi.

Malo su zakasnili s tim.
Puno su zakasnili.
Sve ovo što sad dobivamo je bio dio BF4 i svi su bili naviknuti na to. To je po defaultu trebalo biti u igri od početka.
Serveri, platooni, funkcionalno spajanje na squad, bar jedan DLC blizu izlaska...
Malo su zakasnili s tim.
Puno su zakasnili.
Sve ovo što sad dobivamo je bio dio BF4 i svi su bili naviknuti na to. To je po defaultu trebalo biti u igri od početka.
Serveri, platooni, funkcionalno spajanje na squad, bar jedan DLC blizu izlaska...
Naravno. Samo sam bio sarkastičan.

Oće dice ugasit support za bf1 kad novi cod izađe?
Mislim nema smisla, pa bolje da izbace novi bf ove godine.
jesu nova oruzja samo za premium ili za sve te hoce li igrace iz platoona spajati u partye () automatski tj timove
jesu nova oruzja samo za premium ili za sve te hoce li igrace iz platoona spajati u partye () automatski tj timove
Pa mislim da ako odeš u platoon ili ako jesi u platoonu pisat će ti server na kojem igraju. Bilo bi dobro da onaj lik što ima neki naš server dođe u platoon i linka ga sa platoonom, tako da se možemo na njemu skupljati ko u stara dobra vremena.
Sad kad se spojiš na nekoga iz platoona ili odete tamo zajedno, taj squad će promjeniti ime i zvati će se po platoonu. A kad daj squad zauzme neki objective(zastavu), na toj zastavi će biti emblem tog platoona.
Brzo, iskoristite Premium frendove
Poznajući kako ti razmišljaš, pitam se na sta konkretno misliš?
Brzo, iskoristite Premium frendove
Poznajući kako ti razmišljaš, pitam se na sta konkretno misliš?
Ako još dodamo da sam ja Premium friend, onda točno znamo na što mislim!
jel vama radi? na MP nema nijednog servera, nijedan gamemod za logiranje????
ps. očito patch nešto pošemerio u mom filteru, nisam ga bar 2 mjeseca ništa dirao...