Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.268.637
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
SimeKZ kaže...

Dolazi Platoon. Ima jako zanimljivih stvari sta se tice njega, odnosno fora stvari :D Pa ako budete slagali, slobodno zovite.

Umreš i tvoji meci ako su još u zraku mogu ubiti u večini slučajeva onoga koji te i ubio,znači DICE je poslušao komjuniti i enableao kill trade u slj patchu.GG DICE

16 godina
Battlefield 1

Dobro zasto na bug forumu ne radi youtube fs? Kako je iritantno to da ako hocu cijeli ekran moram otici na youtube.com

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Došao spring patch. 1.89gb

Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
Battlefield 1

Jesu li napokon izbacili vozila i avione?

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Igra je katastrofa, toliko se citera nakotilo da je to cudo. Neki dan izadjemo sa servera radi citera na drugi i u drugom bar 1 ocigledni citer bio. Koliko je samo onih sto nisu obvious cheateri. Izgleda ovi iz dajsa ne jebu zivu silu i koliko vidim ne rade nista na ovom pitanju a FF je beskoristan. Sere mi se od citera i automatica toliko da bi je sad izbrisao i zaigrao opet bf4 na miru.

Xatta6_BIH
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
Jack Sparrow kaže...

meni je izbacilo 2.30gb  koji mi se skidaju drasticnom brzinom od 60-100kb/s -.-'  majku i originu  i svemu. Ja stvarno više ne razumijem šta napravit i kako si pomoć. Sve šta skidam sa interneta (STEAM) izmedju ostalog skida max brzinom 1200-1700kb/s  aal origin ne .vec tjednima problemi oko bilo kojeg updatea ili skidanja igre gdje mi treba   2 gladne godine da skinem pišljivih 2gb  za koje mi inace treba 20minuta 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
16 godina
Battlefield 1

Pošto su došli platooni, a nitko nije htio, napravio samo jedan platoon za bugovce.

Doooođite.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.8.2017 0:51 (Jack Sparrow).
Moj PC  
8 2 hvala 3
16 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

Pošto su došli platooni, a nitko nije htio, napravio samo jedan platoon za bugovce.

Doooođite.

Daj link za platoon...

سمندری ڈاکو
16 godina
pirat kaže...
Jack Sparrow kaže...

Doooođite.

Daj link za platoon...

Nećemo pod Srakarske skute!!!

13 godina
ivanec kaže...
pirat kaže...
Jack Sparrow kaže...

Doooođite.

Daj link za platoon...

HAHAHA :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
Battlefield 1

Dodajem obavijest o BUG platoonu u prvo poruku.

Svi bivši članovi Gerijatrije, otvoren je i BF1 platoon! Bacite zahtjev.

Na Companionu nema Platoona?

https://www.battlefield.com/companion/career

Bilo bi lakše tamo slagati nego pokretati igru svaki put...

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Zvuk je super sada napokon mogu iskoristi slušalice za 270 eura 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Doooođite.

Još uvijek:

We currently employ limitations of 100 members per Platoon – if your group is more than 100 people, we suggest you create more Platoons with the same name, tag, emblem and description – and you can at max be a member of 10 Platoons

15 godina
sseennoonn kaže...
Jack Sparrow kaže...

meni je izbacilo 2.30gb  koji mi se skidaju drasticnom brzinom od 60-100kb/s -.-'  majku i originu  i svemu. Ja stvarno više ne razumijem šta napravit i kako si pomoć. Sve šta skidam sa interneta (STEAM) izmedju ostalog skida max brzinom 1200-1700kb/s  aal origin ne .vec tjednima problemi oko bilo kojeg updatea ili skidanja igre gdje mi treba   2 gladne godine da skinem pišljivih 2gb  za koje mi inace treba 20minuta 

Evo sad baš skidam...dere oko 6 MB/s. Možda je u pitanju samo neko određeno vrijeme kada skidaš, kada je gužva?

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
13 godina
Mr. Fugitive kaže...
sseennoonn kaže...
Jack Sparrow kaže...

Evo sad baš skidam...dere oko 6 MB/s. Možda je u pitanju samo neko određeno vrijeme kada skidaš, kada je gužva?

Ulazak u R&D mod obično pomogne:

Go to the folder where origin is installed Create new file called "EACore.ini" (make sure it's not .ini.txt)

Inside, paste following Code: [connection] EnvironmentName=production

[Feature] CdnOverride=akamai

THis will boot up R&D, research and development mode, which somehow gives a lot of users more speed!
You can always remove EACore.ini :)

10 godina

ne ,u R&D modu i jesam i isti ki dalje skida od 20-1000kb/s iako u 80% vremena je 20-100kb/s 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
16 godina
ivanec kaže...
pirat kaže...
Jack Sparrow kaže...

Doooođite.

Daj link za platoon...

Sad i da želiš ući u platoon nebi te prihvatio, a da te netko drugi prihvati onda bi te kickao. Šalim se naravno

Cyber trenutno nema platoona na companion app. Ali ja se nadam da će i to dodati.

13 godina
Battlefield 1

Malo su zakasnili s tim. 

Mah nema veze, ionako cod wwii brzo izlazi. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.4.2017 14:26 (Soldier977).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Soldier977 kaže...

Malo su zakasnili s tim. 

Puno su zakasnili.

Sve ovo što sad dobivamo je bio dio BF4 i svi su bili naviknuti na to. To je po defaultu trebalo biti u igri od početka.

Serveri, platooni, funkcionalno spajanje na squad, bar jedan DLC blizu izlaska...

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...

Malo su zakasnili s tim. 

Puno su zakasnili.

Sve ovo što sad dobivamo je bio dio BF4 i svi su bili naviknuti na to. To je po defaultu trebalo biti u igri od početka.

Serveri, platooni, funkcionalno spajanje na squad, bar jedan DLC blizu izlaska...

Naravno. Samo sam bio sarkastičan. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
15 godina
Battlefield 1

Oće dice ugasit support za bf1 kad novi cod izađe?

Mislim nema smisla, pa bolje da izbace novi bf ove godine.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

jesu nova oruzja samo za premium ili za sve te hoce li igrace iz platoona spajati u partye () automatski tj timove

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

??

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
zidovudin kaže...

jesu nova oruzja samo za premium ili za sve te hoce li igrace iz platoona spajati u partye () automatski tj timove

Pa mislim da ako odeš u platoon ili ako jesi u platoonu pisat će ti server na kojem igraju. Bilo bi dobro da onaj lik što ima neki naš server dođe u platoon i linka ga sa platoonom, tako da se možemo na njemu skupljati ko u stara dobra vremena.

Sad kad se spojiš na nekoga iz platoona ili odete tamo zajedno, taj squad će promjeniti ime i zvati će se po platoonu. A kad daj squad zauzme neki objective(zastavu), na toj zastavi će biti emblem tog platoona.

DICE LA ime squada po platoonu DICE LA ime squada po platoonu
Grb platoona na zastavi Grb platoona na zastavi
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.4.2017 18:40 (Jack Sparrow).
13 godina
Battlefield 1

Brzo, iskoristite Premium frendove

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Brzo, iskoristite Premium frendove

Poznajući kako ti razmišljaš, pitam se na sta  konkretno misliš? 

13 godina
MRSKI kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Brzo, iskoristite Premium frendove

Poznajući kako ti razmišljaš, pitam se na sta  konkretno misliš? 

Ako još dodamo da sam ja Premium friend, onda točno znamo na što mislim!

16 godina
Battlefield 1

Dobra šora oko B zastave malo prije na "našem" serveru. Vidim bilo dosta Hrvata, Slovenaca i Bosanaca.

Eh da i server:

Ping je 160ms jer mi steam u pozadini skida nešto Ping je 160ms jer mi steam u pozadini skida nešto
Moj PC  
1 1 hvala 0
8 godina
protjeran
Battlefield 1

jel vama radi? na MP nema nijednog servera, nijedan gamemod za logiranje????

ps. očito patch nešto pošemerio u mom filteru, nisam ga bar 2 mjeseca ništa dirao...

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.4.2017 21:18 (lav1000).
Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice