Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.250.333
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1
Nekaj krivo radis... Provjeri da li si dobar broj kartice dao, sigurnostni kod ovo ono, jer ak ti negdje drugdje prolazi onda mora i tu jer ea krade pare sam tak..
uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LeftY_CRO kaže...
To je ono kaj sam ja prical :D
Nego ovaj mod bi bez problema mogao na comedy central jer ljudi tokom ige pisu takve fore za Francuze da sam se bolje nasmijao nego da gledam neku komediju

Što je najbolje mapu smo totalo izorali. Iz onako lijepe zelene je postala puna smeđih rupetina i to jedna do druge. Kad sam uzeo tenk trebalo mi doplo duže da dođem do akcije jer je sve bilo prepuno rupetina.

Ogradu smo do kraja srušili, a od kuća ostalo samo ono što ostati može. Prebrutalno izgledalo na kraju, više ni cover nisi mogao nigdje naći. haha

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.3.2017 18:37 (Jack Sparrow).
8 godina
neaktivan
A evo probam sve,al ne moze,kontaktiro one idiote iz help cetra,javio se neki debil i samo mi dao na neku stranicu njihovu odem,kao moguci problemi i rjesenja...nista odoh guglat :)

0 0 hvala 0
13 godina
DuskoDuca kaže...
A evo probam sve,al ne moze,kontaktiro one idiote iz help cetra,javio se neki debil i samo mi dao na neku stranicu njihovu odem,kao moguci problemi i rjesenja...nista odoh guglat :)

Ostaje ti prijava na Paypal, pa da preko njega kupuješ. Ali postupak prijave traje koji dan, pa će proći akcija Premium+deluxe.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.3.2017 18:49 (CyberDemonVZ).
8 godina
neaktivan
A mogu li da kupim i hoce li mi odmah key stici preko g2play,na to sam sada naletio..Nisam nikada kupovao preko ovih stranica,pa ne znam jeli treba cekati koliko na key ili odmah stigne.Hvala vam

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Jučer mogao danas nakon updeta ne mogu!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
volegradele kaže...

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx

Skini i problem riješen.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.3.2017 18:59 (Jack Sparrow).
13 godina
Jack Sparrow kaže...
volegradele kaže...

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx

Skini i problem riješen.

Ma znam,nego što je to drugčije u updateu da ga ne mogu pokrenut sa starim driverima,inače ne updetam drivere ako sve šljaka!!

za magic

(da ne govorim koliko mi je glupo skidat nešto što nemam)

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.3.2017 19:02 (volegradele).
13 godina

Nvidia je ispravila dx12 rušenja igre (bar dio) pa se na ovaj način osiguravaju da ih ljudi ne zatrpavaju pitanjima o rušenju igre.

Pošto je Nvidia stvarno nešto popravila, slažem se sa zahtjevom za novije drivere.

13 godina
volegradele kaže...

(da ne govorim koliko mi je glupo skidat nešto što nemam)

P.S. puno gluplje je skidati nešto što već imaš 

13 godina
Battlefield 1

Stoji već ovako 10 min!!

super

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
volegradele kaže...

Stoji već ovako 10 min!!

super

Jesi išao Custom(Advanced) i nakon toga stavio kvačicu na clean install?

Uvijek to napravi jer na taj način makne sve staro i instalira drivere na novo.

16 godina
neaktivan
Battlefield 1

Instalirao, nikakvih problema.. za sad rade super 

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DuskoDuca kaže...
A mogu li da kupim i hoce li mi odmah key stici preko g2play,na to sam sada naletio..Nisam nikada kupovao preko ovih stranica,pa ne znam jeli treba cekati koliko na key ili odmah stigne.Hvala vam

Stiže ovisno o raspoloživosti. Ak imaju na lageru, stiže odma.

16 godina
neaktivan
Battlefield 1

Kako mi idu na k. ovi 10+ rank, do sad ih nisam gotovo vidjao, a sada navalili ko 100ka!

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Zadovoljan novim modon sad gejm trajao 70 min a sljedeci iza njega 11 heheh.. ja sam uzeo premium i dobio delux direktno preko origina

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Odigrao upravo sve 4 mape po jednom na CQ-u. Inicijalni dojmovi i nisu baš neki. Rekao bih da je Vaux solidna mapa, koju upropaštava spam granata. Vidio sam da su u patchu stvar dodatno ujebali na način da ti granata uopće ne može nestati ako si dovoljno strpljiv. Soissons i Rupture su na prvi pogled onako ajde, prolazne. Na jednoj mapi jedan tim ima prednost na prvi pogled, jer počinje na uzvisini. Čini mi se da je to suludo, ali treba malo isprobati kako to šljaka, jer možda ima neka fora/nedostatak zbog toga. Zadnja mapa je Verdun Heights i nakon jedne odigrane runde, čini mi se kao čisti očaj. Akcija se uglavnom odvija oko središnje točke, na koju se puca sa svih strana. Dominiraju snajperi i mortari naravno, te je flankanje poprilično otežano.

Dakle, što se tiče mapa jedna dobra, dvije tipične mape za BF1 - bezdušne, super će se uklopiti u dosadašnji skup dosadnih mapa i jedna koja je živa katastrofa. Inicijalni dojam 2/5. BF na putu prema dolje.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

odigrao navecer 2 runde frontline moda i obe potrajale po 10ak min svaka i kazem sam sebi ajde jos jednu prije spavanja...

76min,12sec.... ovaj mod podhitno treba limit.

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Dobre su mape, uspio otkljucati novi snajper koji dodje u dvije varijante scope i infantry. Infantry mi se jako svidja i perverzija od puske. Ona medic sto se otkljuca smece. 

Danas bi trebao i patch biti.

Xatta6_BIH
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.3.2017 2:52 (SDL1920).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LeftY_CRO kaže...

odigrao navecer 2 runde frontline moda i obe potrajale po 10ak min svaka i kazem sam sebi ajde jos jednu prije spavanja...

76min,12sec.... ovaj mod podhitno treba limit.

Mislim da je do ove mape. Sve ostale 3 mape smo brzo riješili ali ova je baš napeta. Svaki put trajala po sat vremena xD

13 godina
SDL1920 kaže...

Dobre su mape, uspio otkljucati novi snajper koji dodje u dvije varijante scope i infantry. Infantry mi se jako svidja i perverzija od puske. Ona medic sto se otkljuca smece. 

A nije patch bio uz DLC? Skidalo mi je 2, pa 5Gb... Čini mi se, nisam bio uz komp :D

16 godina
neaktivan
Battlefield 1

A zasto meni nece za assault brojati za levis gun, 50 killova da napravim, ja sam napravio brat bratu 100 i vise ( za onu pusku sto treba otkljucat)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
volegradele kaže...

Stoji već ovako 10 min!!

super

Meni se to dešavalo kad sam imao nvidijinu grafičku.

Uglavnom, otišao sam na custom install i maknuo kvačicu s 3D vision drivera. nakon toga sve se normalno instaliralo.

16 godina
Dudu kaže...

A zasto meni nece za assault brojati za levis gun, 50 killova da napravim, ja sam napravio brat bratu 100 i vise ( za onu pusku sto treba otkljucat)

Assault nema Lewis gun jer je to LMG, a i možda koristiš krivu varijantu. Mora biti baš suppressive, nije kao za medalje i codexe gdje bilo koja verzija puške.

12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
SDL1920 kaže...

A nije patch bio uz DLC? Skidalo mi je 2, pa 5Gb... Čini mi se, nisam bio uz komp :D

Meni je koliko sam vidio skidalo samo 5gb. 

Xatta6_BIH
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Dudu kaže...

Assault nema Lewis gun jer je to LMG, a i možda koristiš krivu varijantu. Mora biti baš suppressive, nije kao za medalje i codexe gdje bilo koja verzija puške.

Sry my bad, krivo napisao.. support 

edit: suppressive je, bas gledao da nisam krivu uzeto, ali nisam.. nz zasto nece -.-

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.3.2017 11:23 (Dudu).
13 godina
SDL1920 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
SDL1920 kaže...

kad se pokrene update bude ono "preparing data" (mislim da tako piše) 2gb, to odvrti za minutu i tek onda skida 5.8gb u kojima su i dlc i patch

edit:

Dudu ako nisi, probaj prvo odraditi  onaj drugi dio assignmenta (75 resuplies mislim?) pa tek onda 50 killova.

dosta ljudi piše na redditu da se dio progresa resetira ako ne radiš assignment tako po nekom određenom redu.

npr. ako napraviš 50 killova  ali ne dovršiš 75 resuplies u istoj rundi ili ih nisi dovršio prije te runde onda se killovi resetiraju u idućoj rundi dok se broj resupplya ne resetira i možeš ga raditi kroz više rundi.

Tako je i kod ostalih novih weaponsa

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.3.2017 13:54 (darkborg).
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

nove dlc mape su bolje od osnovnih,i za igrat i vizualno,i nisu uopće toliko kitolike,verdum c zastava i fortdevo

završio sam u hajlacima kao best flags defended,još da imam normalan internet sa većim brzinama bilo bi još bolje

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
darkborg kaže...
SDL1920 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
SDL1920 kaže...

kad se pokrene update bude ono "preparing data" (mislim da tako piše) 2gb, to odvrti za minutu i tek onda skida 5.8gb u kojima su i dlc i patch

edit:

Dudu ako nisi, probaj prvo odraditi  onaj drugi dio assignmenta (75 resuplies mislim?) pa tek onda 50 killova.

dosta ljudi piše na redditu da se dio progresa resetira ako ne radiš assignment tako po nekom određenom redu.

npr. ako napraviš 50 killova  ali ne dovršiš 75 resuplies u istoj rundi ili ih nisi dovršio prije te runde onda se killovi resetiraju u idućoj rundi dok se broj resupplya ne resetira i možeš ga raditi kroz više rundi.

Tako je i kod ostalih novih weaponsa

Kolko kompliciranooo... :D

13 godina
Battlefield 1

Prvi premium o kojem i ne razmišljam o kupnji. Možda kasnije kada bude neko veće sniženje.

Moj PC  
3 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice