Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.249.971
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1
Šta bi plakali?
Vratile se driveri nazad i kraj.Nego meni baš bilo full cudno danas u r6 da nemam oko 80ak fps već 60..
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
16 godina
odjavljen
drakula789 kaže...
Šta bi plakali?
Vratile se driveri nazad i kraj.Nego meni baš bilo full cudno danas u r6 da nemam oko 80ak fps već 60..

15 minuta posla s DD-uom, reboot... a razlog za plakanje je dovoljan u tome što su s driverima postali gori od AMD-a prije 5 godina.

prodajem jednu od mašina
9 godina
Battlefield 1

dosta cesto mi se desilo spawn bez konja....i danas mi se desio cudan bug a to je u support klasi reload animacija nije postojala ...samo se nakon par sec pojavio pun spremnik

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Battlefield 1 Battlefest Livestream
Join us live from DICE Los Angeles as we celebrate the Battlefield 1 Battlefest.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
To je samo za novu generaciju ili sve kartice?
Ja nisam još instalirao pa mogu pričekati sljedeće.
Imam gtx 970
[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
Imam gtx 970

Mislim da su već izašli ispravljeni.

EDIT: ili nisu?

Pričekaj nove infomacije.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2016 22:41 (CyberDemonVZ).
14 godina
skank666 kaže...

Ovo boldano mi je zapravo najgori aspekt igre. Ja više volim solo igrat i od BC2 nikad s time nisam imao problema dokle god mi je tim koliko toliko priseban. Idem sa squdom na istu točku ali drugačijim putem - tako sam igrao i kad bi bio na teamspeaku sa ekipom jer jednostavno volim tako igrat i ide mi bolje nego kad moram ko pas za nekim trčkarat. 

U ovom sranju nemam tih problema jer je ni ne igram... :D 

dual wield kolibri

U nijednoj bf igri nisam okusio razinu teamplaya kao bc2, možda jer su manji serveri bili, manje igrača pa debilizam nije toliko izražen, a nadalje kako serijal napreduje, sve gore je iako palac gore za trud s onim squad leader forama.

Oće kakav amd patch da mogu igrat...nejasno mi je, da svi imamo takve dropove, sem ovih kojima igra super uvijek radi...jeste vi dali više za neku super working verziju? 

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
12 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
Imam gtx 970

....na gtx 960 rade normalno, ko i ovi prije..... ne trebas se zamarat nikakav bust neces dobit.... isto sve.

dc hejter
14 godina
odjavljen
Battlefield 1

Sta je s ovim novim patchom, fps se prepolovio?

GPU usage mi je 45-55% stalno frame dropovi, jos sam stavio najnoviji driver gdje spominju BF1 poboljsanja(nemam ovaj bug s memory clockom), svaka cast DICE...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
dtrixxx kaže...

GPU usage mi je 45-55% stalno frame dropovi, jos sam stavio najnoviji driver gdje spominju BF1 poboljsanja(nemam ovaj bug s memory clockom), svaka cast DICE...

+1

Ali bmk igram Titanfall 2 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
16 godina
dtrixxx kaže...

standardno kod njih šta više diraju to gore

kradem mine iz minskog polja
14 godina
Battlefield 1

Kad čujem da ljudi s računalima vrijednijim od moje auta imaju fps dipove i dropove, nema se onda šta tu puno reći. 
Nešto su zeznuli, a piše da su popravili...ali dobro, ovo je beta patch. Pravi patch će tamo kad mapa nova izađe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Toga se i bojim.

Twitter: @191x7
14 godina
Battlefield 1

Amd novi driver je vani. Crimson Edition 16.11.3 Hotfix

Jako ima veze s bf

Included Highlights:

• ​Support for:​
    • ​Forza Horizon 3™
  • New AMD CrossFire profile added for DirectX® 11:
    • ​Dreadnought​
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 12:56 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Kad srede da im igra radi fino u dx12modu onda se može reč da su se uhvatili posla i za ono blještavilo u amiens mapi na točki C također.Još se nisu vratili sa tajlanda i buzoriranja transex..

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 13:12 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dery kaže...

Kad srede da im igra radi fino u dx12modu onda se može reč da su se uhvatili posla i za ono blještavilo u amiens mapi na točki C također.

Bude to Dice LA sredio u cte verziji, a dotad Dice ode raditi na battlefrontu 2. 

13 godina
Battlefield 1
Zašto stalno pljujete po igrici?
Nitko da napiše nešto poziivno.

Evo, kad neće nitko onda moram ja.
Skupimo se jučer u party nas trojica i dogovaramo što ćemo igrati.
Kažem ja da mi treba 20 killeva u rundi TDM-a da završim medalju i odlučimo da igramo TDM.
Uđemo na server, a server nas rasporedi 3 vs 8... kasnije 3 vs 11 - čak i ova dvojica iz mog partyja protiv mene.
Kasnije se napunio server pa je bilo balansirano, ali hvala DICE-u na tome jer u normalnim uvjerima nikad ne bi napravio 20 i kusur killeva za tu medalju.
Naime, otključala mi se tek kad sam ih ubio 23.
Sva sreća da sam pr0 pa mi nije problem farmat fragove.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
fila2208 kaže...

Kad čujem da ljudi s računalima vrijednijim od moje auta imaju fps dipove i dropove, nema se onda šta tu puno reći. 
Nešto su zeznuli, a piše da su popravili...ali dobro, ovo je beta patch. Pravi patch će tamo kad mapa nova izađe.

Pisalo u patchu da su optimizirali nešto CPU ako se ne varam. Eto izgleda da su nešto zasrali jer ljudima igra koristi po 100 ili 90% procesora, a 20-30% grafičke.

Standardni DICE. Doda nam Quit button na kraju, ali sjebu tako da ti izlazi sa servera 10 minuta. 2 stvari poprave,a 3 strgaju.

Kad već želi antraks negativno eto nešto. 

Igra izgleda u operationsu sad balansira ekipu tako da male levele stavi sa tek par u obranu, a u napad sve preko 50. Jučer nam se desilo da smo jedini butcher i ja bili lvl70 na našoj strani, a svi ostali 30 ili manje. A drugra strana imala 5-6 levela 95 plus najmanji im bio 50.

Gazili nas ko majmune. Možda slučajno, a možda i ne treba isprobati.

Druga stvar je rentanje servera. Na svojem serveru ne možeš banati, ni kickati, a ni switchati ljude po timovima. Zapravo nemaš nikakve ovlasti unutra igre, kao da nisi admin.

Behemothi se ne mogu gasiti ni podešavati, gasiti se mogu oružija ali ne pojedinačno nego cijela skupina(svi sniperi recimo i sl.).

Ticketi se ne mogu sami upisivati nego igra ima podešeno 100%-150% ili 200% i sl.

Navodno se može dodati samo 6 mapa u rotaciju. Ako se napravi mix rusha i CQ server će biti 24igrača na oba moda. Ne može se otvoriti operations server.

Ako diraš tickete ili neke druge stvari server ti više neće biti defaut ili vanila, nego će biti svrstan pod custome. Što znači da server ispada iz quickmatch tražilice ili ti matchmakinga, što opet znači da ćeš ga teže napuniti.

Dobro u tome svemu je za one koji koriste quickmatch znaju da će dobiti defaultni BF bez fast respawna vozila, zabranjenih šotica i sl. I admina koji abuzaju prava.

E da i serveri se navodno ne plačaju po slotu nego platiš istu cijenu za 24 ili 64 igrača. Pošto sve servere za sad hosta EA/Dice, više nema ni jednog dostupnog u europi jer je previše ljudi kupilo servere. Ali će biti kasnije.

Ono što daje malo nade je to da je ovaj sistem tek u beti, pa možda ipak dobijemo neke bitne stvari kasnije.

13 godina
Jack Sparrow kaže...

Ono što daje malo nade je to da je ovaj sistem tek u beti, pa možda ipak dobijemo neke bitne stvari kasnije.

Kako vidim taj beta pristup je dosta popularan danas u svim igrama. Te beta ovdje (early access) te beta tamo, pa beta patch, pa beta post beta patch, pa beta rentanje servera, pa beta kick button u opcijama za najam servera, pa beta broj ticketa, pa beta bete...

Ja samo čekam da počnu izdavati beta GPU, beta CPU, beta kućište, SSD.... i onda lagano patchiras to sve kroz koji mjesec-godinu, ako uspiju taj patch maknuti iz bete.

Vidim da je i u industriji igara primijetno razmišljanje o smanjenju radne snage, a da bude veća produktvnost (na tragu te ideje sada mislim da možda ove nove igre rade roboti?! - sveobuhvatna automatizacija)

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
14 godina
Battlefield 1

Bravo kuki, napokon si realan. 

Ovo za server je govnarski potez. Nemožeš ništa na 3rd party već sve kod njih i opet je preskupo i nemaš nikakve kontrole. žalosno da je će to odsad postat standardna politika i u redu.

Praktički nemaš dedicated servere, nego kako dice kaže, i koštaju ko svetog petra.

majstorski su uvalili to sve, pola igre pustili pa dodaju fičure, kao recimo patch u beti, hardcore i for of war mode.

od 8/10 ljudi igra radi lošije i ima dropove. Ja kemijam postavke brišem i riktam da bih mogao igrat na stabilnom fps...pa dobro stvarno?

Nezz, evo znam da sam dosta negativan što se tiče igre, ali mislim da većina vas tu slično razmišlja samo tješi se da je za novac dobilo dobar proizvod. Svaka čast mrski i ostali kojima je igra super i užiovaju u njoj potpuno, zavidim vam, zbilja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Bravo kuki, napokon si realan. 

Ovo za server je govnarski potez. Nemožeš ništa na 3rd party već sve kod njih i opet je preskupo i nemaš nikakve kontrole. žalosno da je će to odsad postat standardna politika i u redu.

Praktički nemaš dedicated servere, nego kako dice kaže, i koštaju ko svetog petra.

majstorski su uvalili to sve, pola igre pustili pa dodaju fičure, kao recimo patch u beti, hardcore i for of war mode.

od 8/10 ljudi igra radi lošije i ima dropove. Ja kemijam postavke brišem i riktam da bih mogao igrat na stabilnom fps...pa dobro stvarno?

Nezz, evo znam da sam dosta negativan što se tiče igre, ali mislim da većina vas tu slično razmišlja samo tješi se da je za novac dobilo dobar proizvod. Svaka čast mrski i ostali kojima je igra super i užiovaju u njoj potpuno, zavidim vam, zbilja.

Meni je igra super radila prije nego je otvorena za sve. Dvoumio sam se jako između Titanfalla 2  i ovog i uzeo sam Access da probam. I tu sam napisao da mi se jako dopalo i to toliko da sam kupio Deluxe na Originu i fakofnuo Titane.

I kaj da velim...igra mi sad radi u rangu BF4 koji mi je radio loše. Ništa na setupu nije dirano.

Igrao sam sve BF-ove od BC2 i unatoč jako dobrom prvom dojmu mislim da ću Bf1 igrati kratko jer uz tehničke probleme za koje Dice (za neke kombinacije) očito riješenje nema, igra mi nema potencijal za nekih 500+ sati. 

Operations mi je super mod ali neki dan smo ga igrali i stvarno treba dobar teamplay da bi se recimo uspješno odbila 3 vala a to se fakat rijetko nađe.

Iz dominationa i TDM-a treba maknut pickupove jer ono....malo veći skller na napr. dominaciji uz support jednog medica drži jednu točku sam.

CQ je ok ali jako ovisi od mape do mape, koje su meni gledajući od BF3 na dalje najljepše ali i najlošije, te ekipe koju ne želim komentirati.

Rekao sam to i za BF4 a sad i za Bf1....to su mogle biti najbolje igre ikada...ali očito su napravljeni neki kompromisi koji meni eto nisu legli.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 15:27 (Zero2).
16 godina
Battlefield 1

FYI

Bože sačuvaj 

ps sorry na offtopicu, al nisam mogao izdržati

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Daklem, ima tu dosta nesretnih igraca koji nemaju srece s ovom igrom, tehnickih problema radi..... problema nemam (imam jer u mojem slucaju tehnicki najlosiji dio ove igre je menu, quit ne radi kak treba).

Desktop konfa je i5 3570K (nije klokan), 8GB rama na 1600MHz, gtx 960 4 gb sa zadnjim .86 driverima, igra na HDD sa swap fileom fiksnim na 4gb. Ne koristim nikakve antivirusne i antispyware live djidje osim windows 10 defendera.

Peko noci sam na asus ROG gl551J lap instalirao bf1. Lap je i7 4710HQ (ne pada mi na pamet klokat), 16 giga rama na 1600mhz, gtx 960m sa 4 gb takodjer sa zadnjim .86 driverima, isto hdd iako imam 16 gb, swap file isti. Ovdje su upitanju win 8.1 sve postavke windowsa isto kao na desktopu......

GUESS what? Igra radi normalno. Nemam problema.... cak mi se slika cini ostrija nego na desktopu. Postavke igre na oba kompa identicne - reza full hd 1920, dx11, fov 90, sve na high, HBAO, fxaa mid, motion blur iskljucen, a onaj feature za video memoriju ukljucen.

Ili se moje minimalno drkanje po kompjuterima isplatilo ili jednostavno imam srece?

dc hejter
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 16:25 (Tallahassee).
12 godina
protjeran

Sorkac DP 

dc hejter
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 16:14 (Tallahassee).
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

fps dropovi su nestali brisanjem cijelog bf1 foldera iz documentsa!

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Fila pa nije to da sam napokon realan nego sam napisao kako je isto kao što sam napisao na onaj antraksov vidao samo što se on uvrijedio, iako je bilo vidljivo da sve štima. Isto kao što je ovo najbolji netcode u BF igrama do sad, baš to pucanje je battlenonsense testirao i bolje je navodno od CSa. Tako da nemoguće da sad i dalje istu ekipu jebe iste stvari kao prije. Niti sam išta spomenuo na to što te živciraju behemoti, što nekome ne paše WW1 jer što ja tu mogu mene to ne živcira i paše mi sve i sl.  Tako da pišem što mislim, sad dali je to nekome realno ili ne je do njegovog mišljenja i pogleda na igru.

lefty, a rekao sam ti :)

Meni radi sve ok, iako sam znao imati poneki drop, ali ne kako neki pričaju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 16:55 (Jack Sparrow).
13 godina
Jack Sparrow kaže...

nego sam napisao kako je isto kao što sam napisao na onaj antraksov vidao samo što se on uvrijedio, iako je bilo vidljivo da sve štima.

Nisam se uvrijedio.

Još najbolje da se vrijeđam zbog glupe igrice.

Raspravljali smo o mom i tvom viđenju - to je sve.

Ja i dalje držim da ono nije normalna smrt, a ti gledaj usporeno i analiziraj koliko god želiš.

Povrh svega, provjerio sam onom liku statse i to je igrač koji je jedva u plusu sa KD-om tako da nije 1337 pr0 pa da zna onako pucati - mada ni 1337 igrači onako ne pucaju.

[19xx] 4ntraks
16 godina

A dobro ali ružna ti rasprava kad me praviš maloumnim i sl. ALi nebitno.

Znam i ja sam pogledao lika, ništa posebno ali velim desi se svakome da ima neki dobar kill i slične stvari ili kao što sam onda već napisao lik je možda isprobavao nekakav hack.

Konj protiv konja

https://thumbs.gfycat.com/ZigzagUnlinedKilldeer-size_restricted.gif

14 godina
Jack Sparrow kaže...

Pisalo u patchu da su optimizirali nešto CPU ako se ne varam. Eto izgleda da su nešto zasrali jer ljudima igra koristi po 100 ili 90% procesora, a 20-30% grafičke.

Standardni DICE. Doda nam Quit button na kraju, ali sjebu tako da ti izlazi sa servera 10 minuta. 2 stvari poprave,a 3 strgaju.

Kad već želi antraks negativno eto nešto. 

Igra izgleda u operationsu sad balansira ekipu tako da male levele stavi sa tek par u obranu, a u napad sve preko 50. Jučer nam se desilo da smo jedini butcher i ja bili lvl70 na našoj strani, a svi ostali 30 ili manje. A drugra strana imala 5-6 levela 95 plus najmanji im bio 50.

Gazili nas ko majmune. Možda slučajno, a možda i ne treba isprobati.

Druga stvar je rentanje servera. Na svojem serveru ne možeš banati, ni kickati, a ni switchati ljude po timovima. Zapravo nemaš nikakve ovlasti unutra igre, kao da nisi admin.

Behemothi se ne mogu gasiti ni podešavati, gasiti se mogu oružija ali ne pojedinačno nego cijela skupina(svi sniperi recimo i sl.).

Ticketi se ne mogu sami upisivati nego igra ima podešeno 100%-150% ili 200% i sl.

Navodno se može dodati samo 6 mapa u rotaciju. Ako se napravi mix rusha i CQ server će biti 24igrača na oba moda. Ne može se otvoriti operations server.

Ako diraš tickete ili neke druge stvari server ti više neće biti defaut ili vanila, nego će biti svrstan pod custome. Što znači da server ispada iz quickmatch tražilice ili ti matchmakinga, što opet znači da ćeš ga teže napuniti.

Dobro u tome svemu je za one koji koriste quickmatch znaju da će dobiti defaultni BF bez fast respawna vozila, zabranjenih šotica i sl. I admina koji abuzaju prava.

E da i serveri se navodno ne plačaju po slotu nego platiš istu cijenu za 24 ili 64 igrača. Pošto sve servere za sad hosta EA/Dice, više nema ni jednog dostupnog u europi jer je previše ljudi kupilo servere. Ali će biti kasnije.

Jebeni vajneri, nikad vam ništa ne valja...

Ako ti se ne sviđa igra ajde lipo ća iz teme i pusti nas da igramo

12 godina
neaktivan
Battlefield 1

A kako neces vajnati kad sjebu sve sto se sjebati moze.  Jedva cekao patch, udjem prvi dan igra crasha bf1 stopped working bla bla, klasika problem dx12 u kombinaciji sa msi ab. Jbt moram kemijati sa configom u wordpadu da udjem u igru samo, brisem settings foldere kosara ih puna...

Udjem u igru 40 fps na dx11 imam znaci prepolovio se fps dx 12 ako ga uspijem pokrenuti ide bolje.

Dvojica kolege imaju gtx 1080 18 fps jedan drugi 24 fps sa novim nvidija drajverima a igra nam crasha svako 20min. Igra je bukvalno beta u svakom smislu te rijeci. Prije nekoliko mjeseci sam kupio DayZ vece smece od igre nisam vidio kako je uradjena ali ovo sto su sa ovim patchom napravili ozbiljna je konkurencija. Good job DICE.

edit: dok pisem post igra je crashala 2-3 puta, sve up to date picka materina saso mange.

Xatta6_BIH
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 18:18 (SDL1920).
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice