Dobio si suscribe samo radi onog uvoda "e pa kurcina" :)
Ako imadnem volje pa sastavim video da vidite kako pro scout igra,prvi na zastavu sa sniperom i tamanit po redu,a ne nekakve kompilacije od 1 kill.
Pih...
Dobio si suscribe samo radi onog uvoda "e pa kurcina" :)
Ako imadnem volje pa sastavim video da vidite kako pro scout igra,prvi na zastavu sa sniperom i tamanit po redu,a ne nekakve kompilacije od 1 kill.
Pih...
150 sati u tri igre skupa zajedno i ti se usuđuješ pametovat pravim igračima
Molimo kremu nanositi 2-3 puta dnevno na opekotinu...
Opekotina mi je na nezgodnom mistu pa bi mi tribala pomoć ;)
Mislim da je mrski rekao da je dobra
...ne znam jel tko spomenuo, pojavio se hack/cheat ako se dobro sjecam kao iz BF3..... lik skida sa spawna, sacmom. Score 102:2, valjda je dva put zaginuo slucajno..... khm, onak malo za zapitat Dice jel moguce da to jos postoji?????
...ne znam jel tko spomenuo, pojavio se hack/cheat ako se dobro sjecam kao iz BF3..... lik skida sa spawna, sacmom. Score 102:2, valjda je dva put zaginuo slucajno..... khm, onak malo za zapitat Dice jel moguce da to jos postoji?????
Pitaj ovog gore iznad sebe dva posta. Taj u Dublinu radi na novim verzijama tog softwarea.
Pitaj ovog gore iznad sebe dva posta. Taj u Dublinu radi na novim verzijama tog softwarea.
Tebe opet koljeno boli pa imas viska vremena?
Jbt šta ste svi osjetljivi kad se spomene igra, bila zajebancija il ozbiljno... Samo guštajte, meni je drago :)
Kad smo kod ozbiljnog, bilo mi dosadno pa san pogleda lvlfegeta, 20min nije sta nabrajati minuse igre. I to priča samo o najbitnijim stvarima
Jbt šta ste svi osjetljivi kad se spomene igra, bila zajebancija il ozbiljno... Samo guštajte, meni je drago :)
Kad smo kod ozbiljnog, bilo mi dosadno pa san pogleda lvlfegeta, 20min nije sta nabrajati minuse igre. I to priča samo o najbitnijim stvarima
Meni isti bilo dosadno pa naletio na ovo :
do sada najveća zamjerka ide balansu timova koji se vjerojatno nece nikad popravit.
zadnji par partija operacije smo pogazili protivnike jer su leveli nasih igraca bili kud i kamo vec od levela protivnickih igraca i samo smo trcali kroz mapu i klali ih. totalno ne zanimljivo.naravno da se dogodi i suprotna situacija ali onda nemam bas zivaca puno igrat takvu partiju.sve u svemu i jedno i drugo mi ide na jaja i cini igru ne zanimljivom kada se to dogodi
do sada najveća zamjerka ide balansu timova koji se vjerojatno nece nikad popravit.
zadnji par partija operacije smo pogazili protivnike jer su leveli nasih igraca bili kud i kamo vec od levela protivnickih igraca i samo smo trcali kroz mapu i klali ih. totalno ne zanimljivo.naravno da se dogodi i suprotna situacija ali onda nemam bas zivaca puno igrat takvu partiju.sve u svemu i jedno i drugo mi ide na jaja i cini igru ne zanimljivom kada se to dogodi
2 conquesta za redom nas izmetu jer ima hrpetinu imbecilcina koji ne znaju kud idu. Igramo ballrom blitz, majstori kempaju na sredini mape skroz tamo na onom kao trgu i ne mrdaju od tamo. Odigro do kraja cisto jer volim mazohizam.
kao i svaki zadnji bf...od početnog hypea, svakim danom sve više te živiraju sitnice i odbijaju od igre.
S ekipom je fora jer se nešto i dešava pa pričamo i igramo, ali sam...pokuašti nešto, ići na flag sam. Sjesti u tenk kretena koji ga potroši. Sjesti u bombera u insta death. Stvoriti se na teammatea koji je upravo poginuo, i tebe riješe. Dignu te zašteka puška.
Sjedneš na neki stationary tenk te otkine iz pičke materine. Trčiš po sred njive ubije te ranom nade od kretena. Lik trči, gađaš ga mp18, sašije te mondragonom da ni ne vidiš...toliko iritantnih i čudnih smrti koje te jedna po jedna baš naživciraju... nezz ali nisam se niakd ovoliko živcirao prilikom igre. DA ne pričam da jebeni cepelin uvijek mora pasti na mene, kao da zauzimam pola mape jebtoe.
bf3 1000h, b4 300h, bf1, ako bude 100h to će bit izgleda to.
Neda mi se prepucavati sad opet ovako onako, samo kažem, da me igra tako odbija da ne kužim šta se desilo, kud mi loše radi, tud tako dosadne partije budu da je to čudo.
Ne znam što se desilo ali meni je igra neigriva od neki dan, vuče se na ispod 70fps a na računalu nije ništa mijenjano ni riktano.
Kad će taj patch?
najbolje da će EA reć da se nešto njihovo loše prodalo.
Ako si netko želi ugrabiti BFI jeftinije...
For next hour using "LUCKYTHURSDAY" code on Kinguin will give you 10% of discount!*
*please use the code on the checkout
uopće mi nije jasno sta su stavljali stationary oružja koja su skroz otvorena i nisu zasticena od snipera.čemu ona točno služe? nemoguce je sjest na bilo koje takvo oružje jer si mrtav za 5 sekundi ako ne pucaš.ako zapucaš onda si mrtav za dvije.
Hmm a jeli istina da igra ima neke čudne fps-dropove?
Nadogradio sam računalo sa RX 480 i još 8 GB rama prešao sam na win 10 (dx 12 btw mi trza ko lud pa igram na dx11) i nedobivam baš performanse kakvim sam se nadao
Jest da se igra vrti oko 75 fps-a u prosjeku na ultra detaljima što je izvanredno ali katkad na mapama poput st.quentin scar ili suez fps mi zna dropat do 40 što je po meni razočaravajuće
jeli moguće da je do igre problem?
Hmm a jeli istina da igra ima neke čudne fps-dropove?
Nadogradio sam računalo sa RX 480 i još 8 GB rama prešao sam na win 10 (dx 12 btw mi trza ko lud pa igram na dx11) i nedobivam baš performanse kakvim sam se nadao
Jest da se igra vrti oko 75 fps-a u prosjeku na ultra detaljima što je izvanredno ali katkad na mapama poput st.quentin scar ili suez fps mi zna dropat do 40 što je po meni razočaravajuće
jeli moguće da je do igre problem?
I meni trza na dx12 pa i ja prašim dx11 ali te dropove nisan ima na nijednoj mapi. Na Ultra mi je isto oko 70-ak i nisan primjetija da pada ispod 60 (barem fraps tako kaže).
U svakom slučaju fps dropove nemam al zato probleme s pingom imam hebo ih HT
Meni isti bilo dosadno pa naletio na ovo :
http://www.index.hr/black/clanak/velika-pusiona-velikog-hita-prodaja-novog-call-of-dutyja-ozbiljno-podbacila/930771.aspx
Odličan članak! Daj još neki
uopće mi nije jasno sta su stavljali stationary oružja koja su skroz otvorena i nisu zasticena od snipera.čemu ona točno služe? nemoguce je sjest na bilo koje takvo oružje jer si mrtav za 5 sekundi ako ne pucaš.ako zapucaš onda si mrtav za dvije.
Zato ne sjedas na stationary ako nemas barem polu kontrolu na podrucju. Jer te sniper nece i ne moze pogodit ako gledas ravno prema njemu.
Srati da te netko okinuo mondragonom a ti njega nisi sa MP18 na par metara je cisto tvoja krivica.
Zato ne sjedas na stationary ako nemas barem polu kontrolu na podrucju. Jer te sniper nece i ne moze pogodit ako gledas ravno prema njemu.
Srati da te netko okinuo mondragonom a ti njega nisi sa MP18 na par metara je cisto tvoja krivica.
Sta? Gdje sam ja to napisao gdje sam stao na strojnicu tj u kojem području? Samo mi to reci.Btw snajperi ako neznas pucaju na veliku udaljenost tako da nema veze gdje a btw koji cu kurac sjest na strojnicu koja je u prvom sektoru ako smo mi na trecem??'
"Jer te sniper nece i ne moze pogodit ako gledas ravno prema njemu. " i ovo mi samo pojasni.jel mi uopce igramo istu igru?
btw ja igram samo operaciju i o tome govorim.
Opet se postavljaš prema meni kao da sam jučer zaigrao bf serijal a nisam.
Ne radi se o par metara. Radi se o recimo 20-40 m. Trči preko polja, spotam ga da ga lakše pratim i lagano burstam, on se počne vijugati ko zmija i ja dobijem jedan hit i padnem od mondragona.
Sve 5, dečko me sownao, ali ajde tako par puta padneš i onda se upitaš di je problem...a mp18 ti je recimo prvi gun po killovima, i nisam baš jučer počeo igrati fps.
Kužiš sad o čem pričam. To je bio recimo jedan slučaj koji mi je tad dignuo tlak, ali sjedim u kući i nešto me siluje, ali nema zvuka eksplozije niti se trga kuća, ispada da je plin ispod a mene iznad ubija.
Utrtčim u tenk, u tenku me plin ubija itd itd...ima dosta takvih glupih smrti, di stvarno nisi toliko kriv.
NEda mi se svađat oipet, samo navodim neke stvari koje mi se prije nisu događale, u ovom nastavku se događaju.
Drago mi je da vas većina ovdje uživa u igri, ja uživam u timskom segmentu kad mi je ts pun, otherwise kad sam sam, kud sve moraš sam, tud te razjebu neki njubovi koji na tebi imaju 0-6 i ima score recimo 6-12.
Dakle kolika je šansa da tako loš igraš, tebe 6 puta ubije, i to mu je svih 6 killova. Evo bezvezan primjer. Pa progutao bih monitor.
Tako da pls, ne želim svađu, ako se može diskutirati i djeliti neka iskustva iz igre i zadvoljstva/nezadovojstva dapače.
For next hour using "LUCKYTHURSDAY" code on Kinguin will give you 10% of discount!*
Pa koja budala ce uopce kupiti to smece. Al vas vozaju po betama uvjek sve fino dok nenavuku ljude i onda dalje kronicne greske jos od BF3
Pa koja budala ce uopce kupiti to smece. Al vas vozaju po betama uvjek sve fino dok nenavuku ljude i onda dalje kronicne greske jos od BF3
Ne znam čemu se tako moraš postaviti, nekakva kultura ništa a?
Igra nije smeće, nit su budale ljudi koji su je kupili, ako im je dobra.
Istina da je igra više nahajpana, nego što nudi ali to je drugi par opanaka.
Opet se postavljaš prema meni kao da sam jučer zaigrao bf serijal a nisam.
Ne radi se o par metara. Radi se o recimo 20-40 m. Trči preko polja, spotam ga da ga lakše pratim i lagano burstam, on se počne vijugati ko zmija i ja dobijem jedan hit i padnem od mondragona.
Sve 5, dečko me sownao, ali ajde tako par puta padneš i onda se upitaš di je problem...a mp18 ti je recimo prvi gun po killovima, i nisam baš jučer počeo igrati fps.
Kužiš sad o čem pričam. To je bio recimo jedan slučaj koji mi je tad dignuo tlak, ali sjedim u kući i nešto me siluje, ali nema zvuka eksplozije niti se trga kuća, ispada da je plin ispod a mene iznad ubija.
Utrtčim u tenk, u tenku me plin ubija itd itd...ima dosta takvih glupih smrti, di stvarno nisi toliko kriv.
NEda mi se svađat oipet, samo navodim neke stvari koje mi se prije nisu događale, u ovom nastavku se događaju.
Drago mi je da vas većina ovdje uživa u igri, ja uživam u timskom segmentu kad mi je ts pun, otherwise kad sam sam, kud sve moraš sam, tud te razjebu neki njubovi koji na tebi imaju 0-6 i ima score recimo 6-12.
Dakle kolika je šansa da tako loš igraš, tebe 6 puta ubije, i to mu je svih 6 killova. Evo bezvezan primjer. Pa progutao bih monitor.
Tako da pls, ne želim svađu, ako se može diskutirati i djeliti neka iskustva iz igre i zadvoljstva/nezadovojstva dapače.
Opet ? Prvi puta ti nesto kazem. Palis se na guranac bzvz.
TO za plin je poznat bug. Svi ga znamo i jbg... valjda ce popravit.
Za tenk brijem da je moguce da te plin unutra ubije, ako nije, onda je i to bug.
Nitko ne trazi svadu, niti se je itko krenuo svadat. Ocito se triggeras cim spomene nesto protiv tvog skilla.
Zivio rodo ! :D
E to ti je glavni problem.... lagano. Treba muški jako busrtat pa ćeš vidjet što padaju....
A za ozbiljno.... igra je stvarno super ali bez teamplaya ne nije zanimljiva niti jedne sekunde jer 80% ljudi na sreveru igra neku svoju igru. Velika mana je nemogućnost najma servera kao sve ostale BF igre do sada tako da smo sinoć dvije partije igrali sa 6 ljudi manje u timu.