Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.250.337
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1
walentkane kaže...

jebem ti bug u igri, imam za medalju skupiti 20 killova u deathmatchu u jednoj rundi i u zadnjoj sekundi ubijem 20. tog i ne prizna mi, a na rezultatu mi je pisalo score 20-10  

ja sam se mucio cijeli dan sa tom medaljom i uspio skupiti 24 killa no medjutim 19 mi ih je brojalo...

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Uspio sam riješiti sve codexe i sve se otkljucalo osim Howdah pistol skina, vidim na youtubeu da se treba otkljucati nakon SP. Također nemogu ni equipati Black Bess skin iako mi se pojavio kao otkljucan u SP...

EDIT: Ni Cei rigotti skin nemogu equipat... nice dice

EDIT 2: Riješeno, ako netko bude imao isti problem samo neka ponovno pogleda "Remember Us" cutscene i skinovi ce se pojaviti !

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 3:40 (D3lBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ajde vi bar nemate ko ja, roknu me jednom, na samom pocetku runde, kad ono pise D 3 znaci sa nule odma na tri, s tim da nisam revivan niti nista, znaci jednom me rokne, vrati me na screen za deploy, idem tab, kad ono D 3, sad gledam koj k, dal sam ja lud ili trebam kod okuliste.

Origin ID: ReaLazio
16 godina
TheDarkSide kaže...

Ajde vi bar nemate ko ja, roknu me jednom, na samom pocetku runde, kad ono pise D 3 znaci sa nule odma na tri, s tim da nisam revivan niti nista, znaci jednom me rokne, vrati me na screen za deploy, idem tab, kad ono D 3, sad gledam koj k, dal sam ja lud ili trebam kod okuliste.

Vjerojatno oboje! 

Zezam se...ništa to ne čudi, igra je zgličana na sve strane. U načelu je dobra i još s obzirom na prethodne nastavke, ovaj je launch prošao svakako najbezbolnije.

Meni osobno smeta ovaj sustav medalja. Recimo za shotgun, moraš ih ubiti 20 pa kad to napraviš, moraš opet ubiti 5 ali headshot umjesto da u tih 20 ubroji i te sa headshotom.

Bilo bi najnormalnije da kada već moraš birat koju ćeš medalju osvojit pa da onda barem gleda sve uvjete odjednom a ne da moraš ići po redu jer ako sam obavio nešto što je treće na popisu zašto bi to kasnije morao opet raditi ako sam to već riješio kod prvog? Mutava fora, nadam se da će to riješiti. A da ne pričam o zgličanom sustavu gdje mi je kod svake mape drugi set medalja pa čak i onaj od prvog tjedna gdje sam sve pokupio.

Vjerujem da će ovaj sada patch biti poprilično velik, ima tu dosta stvari...

origin: mrxa
13 godina
Battlefield 1

A zbog čega se smarate oko tih medalja. Ja do sada niti jednu nisam otključao (ako nije bilo slučajno).

I samo da kažem da je meni igra super.  

Moj PC  
11 0 hvala 3
17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...

E to se cekalo!

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
MRSKI kaže...

E to se cekalo!

A šta ti čekaš. DLC sa UCAVima?

17 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...
Meni osobno smeta ovaj sustav medalja. Recimo za shotgun, moraš ih ubiti 20 pa kad to napraviš, moraš opet ubiti 5 ali headshot umjesto da u tih 20 ubroji i te sa headshotom.

Bilo bi najnormalnije da kada već moraš birat koju ćeš medalju osvojit pa da onda barem gleda sve uvjete odjednom a ne da moraš ići po redu jer ako sam obavio nešto što je treće na popisu zašto bi to kasnije morao opet raditi ako sam to već riješio kod prvog? Mutava fora, nadam se da će to riješiti. A da ne pričam o zgličanom sustavu gdje mi je kod svake mape drugi set medalja pa čak i onaj od prvog tjedna gdje sam sve pokupio.

Ovo im je preretardirano, radio sam cijeli tjedan medalju za support...

Svaki deseti game mi se uopće pojavi ta medalja za tracking, jer me inače bacalo na prošlotjedne medalje, a uz to za mortar killove mi je valjda svaki peti brojalo kill.

Jednostavno bi trebalo sve "kućice" od jednom brojati, kak si i sam rekao, a ne da mi broji jednu po jednu. Valjda se boje da ljudi prebrzo ne otključaju sve dostupne medalje.

15 godina
Battlefield 1

r9 280x, BSOD na win7 u prosjeku jednom u sat vremena. Do prije par dana nisam imao nikakvih problema, baš sam mislio pohvaliti DICE :)

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1
Da se i ja pridružim "hvaljenju" DICE-a.
Znači, postavke nisam dirao danima, kompjuter nisam dirao mjesecima, nikakve nove programe instalirao, nikakve driviere ili update windowsa - NIŠTA se na mom PC-u nije mijenjalo zadnjih tjedan dana.
Do jučer sam imao u prosjeku 70 FPS-a, a jučer 40 FPS - IT'S MAGIC!!!!

Osim toga, meni ova igra već postala dosadnjikava.
Nema tu nekog žara više, ni gušta.
Nema onih okretanja partija kao u prijašnjim naslovima.
Sad i ako okreneš partiju, okrenuo si je zahvaljujući jebenom behemotu pa ti uopće nije drago zbog toga.
Više mi se ni PTFO ne igra.
Uzmem snajper i lovim fragove bezveze.
S ostalim oružjima mi se niti ne da igrati jer su ili loša ili zbugana ili me jebe kurčevi netcode.
Otvorio sam jučer Martini - fora je puška - moćna - zvuk je jak i kad nekog rokneš dobar je osjećaj.
Jedino mi nije za velike mape jer kurca ne vidim daleko pa ne mogu ocijeniti kako metak pada, odnosno u što pogađam.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Meni je dosadila za 1 dan. igra je poprilicno osrednja ako gledas fun factor... 

xfact
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
Battlefield 1

frend mi je posudio acc igrao mozda 3 sata i ugasio jednostavno mi to nije to. ne pase mi uopce, sva sreca sto ju nisam kupio, ostat cu na bf4 ili preci na cod remaster. jednostavno ta oruzja mi ne pasu iz ww.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
A ljudi moji šta ne kupite remastered, pravu pro igru
Bf1 je lanjski snig već

3 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 1

Šta je navikli ste na moderne đinđe-minđe pa vam ovo ne valja ?!!?

Meni je BF1 naprotiv osvježenje i dobrodošli odmak od gomile modernih gadgeta. Doduše draži bi mi bio WW2 al dobro je i ovako.

neda mi se
Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Volume kaže...
Bf1 je lanjski snig već

Evo ja kupio. Igrao malo samo  remastered ono svemirsko infinite nisam ni probao. Samo ću jedno reći poslije MW Remastered išao igrati Bf1 i činilo mi se da sam u nebu kolika je razlika u korist Bf 1. Po meni ljudi ne isplati se i  ne nasjedajte na te pro spike. To nije ni blizu pro i onom Cod-u od ranije. Opet su zamazali oči narodu ,hibrid dedi serveri ,nema browsera ,ljudi imaju fps dropove(ja nisam imao previše) ,malo igrača za pojedine modove , mogao bi tako .... Neda mi se ni pisati jedina stvar pozitivna je ušminkana grafika . Vjerujte mi Bf 1 u ovakvom stanju kakav je a sigurno će popravlajti stvari s patchevima je svjetlosnu godinu ispred ovog MWR.

To je moje mišljenje a ako se Volumu ne sviđa Bf1 super ali neka ne laže ovaj napaćeni narod s bajkama o MWR-u(troler)

sake08
16 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...

Šta je navikli ste na moderne đinđe-minđe pa vam ovo ne valja ?!!?

Meni je BF1 naprotiv osvježenje i dobrodošli odmak od gomile modernih gadgeta. Doduše draži bi mi bio WW2 al dobro je i ovako.

Čuj, u igricama mogu kakvu god oće priču prodat tako da je setting u biti nebitan - što se tiće gadgeta. Da su htjeli mogli su oni u nekom sadašnjem ili čak i u futurističkom settingu ne uvrstit gadgete i sredit neku priču zašto je to tako. Ali ne, WW1 sa automatskim puškama! Skužajte ali meni je ovo osobno presmješno - turci, tanđare i lopate?! Ko želi igrat ko turčin, jebote?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
15 godina
neaktivan
maxis kaže...
Volume kaže...
Bf1 je lanjski snig već

Evo ja kupio. Igrao malo samo  remastered ono svemirsko infinite nisam ni probao. Samo ću jedno reći poslije MW Remastered išao igrati Bf1 i činilo mi se da sam u nebu kolika je razlika u korist Bf 1. Po meni ljudi ne isplati se i  ne nasjedajte na te pro spike. To nije ni blizu pro i onom Cod-u od ranije. Opet su zamazali oči narodu ,hibrid dedi serveri ,nema browsera ,ljudi imaju fps dropove(ja nisam imao previše) ,malo igrača za pojedine modove , mogao bi tako .... Neda mi se ni pisati jedina stvar pozitivna je ušminkana grafika . Vjerujte mi Bf 1 u ovakvom stanju kakav je a sigurno će popravlajti stvari s patchevima je svjetlosnu godinu ispred ovog MWR.

To je moje mišljenje a ako se Volumu ne sviđa Bf1 super ali neka ne laže ovaj napaćeni narod s bajkama o MWR-u(troler)

I ja sam čekao CoD MW1 remastered, a nakon što sam svojim očima na nekoliko streamova vidio kakav loš pc port su objavili, predomislio sam se. Infinite warfare radi bolje od MW1 remastered... Od svih ovih stvari što si naveo dodat ću još jednu koja je najiritantnija; nemoguće je isključiti mouse acceleration :P

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 12:15 (Teknokyo).
16 godina
Skilledžija kaže...

Sad i ako okreneš partiju, okrenuo si je zahvaljujući jebenom behemotu pa ti uopće nije drago zbog toga.
S ostalim oružjima mi se niti ne da igrati jer su ili loša ili zbugana ili me jebe kurčevi netcode.
Otvorio sam jučer Martini - fora je puška - moćna - zvuk je jak i kad nekog rokneš dobar je osjećaj.
Jedino mi nije za velike mape jer kurca ne vidim daleko pa ne mogu ocijeniti kako metak pada, odnosno u što pogađam.

To neki ljudi zovu godine, tj starost! 

To ti je tak! 

16 godina
neaktivan
maxis kaže...

Evo ja kupio. Igrao malo samo  remastered ono svemirsko infinite nisam ni probao....

Daj link od steam profila pa da se uvjerimo kako nisi igrao

13 godina
mrfloyd kaže...

To neki ljudi zovu godine, tj starost! 

To ti je tak! 

Pa nisam ja bio bogzna kako mlad ni dok sam rokao BF3, a bogami i BF4 pa sam uživao - čak ponekad i u broken BF4 sam znap uživati.

Ovdje nisam odigrao niti jednu rundu da sam bio sretan na kraju zbog pobjede.

Bila je jedna runda u onoj džungli u kojoj sam se čudio da nema behemota, ali mi nije bilo pretjerano drago što sam pobijedio - bilo mi je svejedno.

Ne znam zbog čega, sve se čini korektno, ali ova igra me nije "zavela" da se tako izrazim.

Kad sam počeo igrati BF3, mjesecima sam znao sanjati igru.

BF4 sam povremeno sanjao.

BF1 još niti jedanput, a to mi govori da me nije dotakla u žicu, jbga.

Moguće da i godine imaju utjecaja na to, ali ne vjerujem da su od presudne važnosti.

Pogotovo kad još uvijek dok igram FIFU i neku dobru partiju imam ili igram neko finale pa mi se ruke znoje i drhte.

Kad odigram takvu partiju budem iscrpljen kao da sam kopao kanal cijeli dan.

To mi govori da u meni još uvijek ima žara samo nema igre koja bi ga rasplamsala, nažalost :(

[19xx] 4ntraks
17 godina
MRSKI kaže...

A zbog čega se smarate oko tih medalja. Ja do sada niti jednu nisam otključao (ako nije bilo slučajno).

zbog xp koje daju pa otkljucavas bolja oruzja kako napredujes.

13 godina
Skilledžija kaže...
Znači, postavke nisam dirao danima, kompjuter nisam dirao mjesecima, nikakve nove programe instalirao, nikakve driviere ili update windowsa - NIŠTA se na mom PC-u nije mijenjalo zadnjih tjedan dana.

Da se nadovezem u padu FPSa. Jucer navecer udem u igru i ne moguce je kako trza. Prekjucer igrao sasvim normalno. 

Nesto su ukenjali svjetski ili je do servera. 

Jos da spomenem server browser. Imam osjecaj da ne pokazuje sve servere. Jer sam danas ujutro krenuo igrat i pokazivalo mi je 4 servera. 3 conquest i jedan rush. Svi puni i Q je bio 2-3. Odem na quick match i odmah me je spojilo na conquest server koji je bio 3/4 pun. Dakle i tu postoji neki opaki glitch.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina

Odabereš u filterima neke opcije i dobiješ više servera, kad sam samo Sinai igrao našlo mi brdo punih servera, a ovako pokazivalo nekih 10 punih ostali prazni. Tako je još od BF3 i ne kužim zašto.

Ja osobno idem preko quickmatcha jer me brže spoji i ne moram čekati u queue.

Ne kužim što netko ima protiv Turaka kad su bili u ratu? Meni još dobro da i govore svoj jezik u igri, a ne da mi govori neki strgani engleski, konačno nakon bc2.

Onda što smeta lopatama i toljagama, pa time su se borili u ratu i zato je bio brutalan. Koristili su moderno naoružanje, a stare taktike. 
E da i automatska oružija su bila u WW1 ali tek pred kraj rata. Pogotovo su ih koristili švabi i njihovi stormtrooperi.

Osim toga ovo je već rečeno. To je setting od WW1 ali malo smiskan da bude zabavnija igra, a ne dosadnjikavo kao Verdun.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 12:58 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

kuky je bio ranjen u prvom svjetskom ratu pitajte ga šta vas zanima zna iz prve ruke 

Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Drugacije to nisu mogli odradit. Ovo je vise napravljeno kao neki juris/makljaza svime sta postoji :D Sta je meni dobar stih jer nema prestanka u akciji.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maxis kaže...
Volume kaže...
Bf1 je lanjski snig već

Ma šta lažen? Ako ko laže onda su to bf fegeti, jer su oni izmislili kako remastered ne valja radi nekog svog ponosa, a ustvari pobriše pod s bf1

Remastered radi kako triba, a bugova skoro pa i nema. I za razliku od bf1 je potreban skill za igru pa se vrlo brzo skuži ko je pro, a ko panjina

14 godina
Skilledžija kaže...

Htio takvo nešto napisati, ali vidim da je fanoboy baza jaka s palčevima dolje pa neam volje. Ljudi rade troduple accountove da se sprdaju, tema je postala privatna prćija par stručnjaka što sprdaju svakog ko bilo šta napiše. Nema više stare ekipe.

Osobno sam nem volje igrati igru ni minute, sinoć uzeo sniper, i malo operations igrao, to što kažeš, da skineš koji skalp. Inače navečer se ekipe skupi pa igramo. Ne sjećam se da se ikad toliko ragealo na ts a da ne pričam kako je jučer igra radila na 30fps nekima, a ovima bogatijima ispod 100fps dakle užas.

ne znam što rade, ali znam da igru igram, praktički na silu, radi ekipe. Mislim da ću se lagano vratiti RS6 kad izađu novi operateri a bf čisto radi ekipe. Jebomepas nema više igre koja bi me zadržala..nisam overwatch probao zapravo....

p.s. E i da, kad se spawnate negdje i zašteka, neda vam okretati top ili izaći, ako ne poginete radi toga, brzo stisnite J, pa enter, i proradit će sve, ako već niste odavno razneseni.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 13:15 (fila2208).
13 godina
Volume kaže...
Bf1 je lanjski snig već

https://www.overclock3d.net/news/software/the_windows_10_store_is_refunding_call_of_duty_players_because_nobody_is_playing_multiplayer/1

13 godina
fila2208 kaže...

ne znam što rade, ali znam da igru igram, praktički na silu, radi ekipe. Mislim da ću se lagano vratiti RS6 kad izađu novi operateri a bf čisto radi ekipe. Jebomepas nema više igre koja bi me zadržala..nisam overwatch probao zapravo....

Tako i mi igramo - odrađujemo igranje samo da bi se družili.

Mislili smo ići na COD, ali to je isto govno, ako ne i veće.

Titanfall je navodno OK igra, ali jako malo ljudi je igra tako da bi i ona mogla za mjesec dana biti "mrtva".

Ja nisam igrao R6, ali dečki jesu i njih užasno jebe netcode, tj. čudna umiranja i pizdarije.

Čak su nedavno ponovo instalirali i probali da li se što popravilo, ali nakon kratkog vremena je ponovo pao unistall.

[19xx] 4ntraks
13 godina
walentkane kaže...
MRSKI kaže...

zbog xp koje daju pa otkljucavas bolja oruzja kako napredujes.

A zar je čar u tome da otključaš sve i odmah. I ovaj način  je za mene prebrz. Za 60tak sati igranja možeš doći sa svakom klasom do 10tog ranka i otključati zadnju pušku. Warboundsi u igri nisu problem jer puške nisu skupe.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice