Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.250.393
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1
Jack Sparrow kaže...

Ma navodno je novi COD opet jako loš port. Zapravo i ne čudi, to je igra koja se prodaje na konzolama. Na PCu farming simulator igra više ljudi.

http://i.imgur.com/wHiomPC.png

Farming simulator je ove godine inače jako dobar tako da ni ne čudi :P

14 godina
Battlefield 1

Ko se još nije dohvatio BF1 evo vam kod za 3 EUR popusta na kinguinu

39HHQZKPAX

Who dares, wins!

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 1

Jebeš mi sve kad pljuvanje coda mora oživljavat bf temu...što se desilo, jel igra tko? 

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Jebeš mi sve kad pljuvanje coda mora oživljavat bf temu...što se desilo, jel igra tko? 

Svi igraju, nikome se ne da tipkati! 

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Evo mozda netko bude sretan kao i ja ;) 

https://beam.pro/53copceco
Moj PC  
4 1 hvala 5
17 godina
moderator
Battlefield 1

Informacije o nadolazećem prvom patchu i neki random komentari, za one kojima se nije dalo čitati tekst :)

Selling doors, door to door.
Moj PC  
2 0 hvala 8
17 godina

Kaže "Stiže prvi patch" a prvi patch odavno bio.

Twitter: @191x7
17 godina
moderator
191x7 kaže...

OK, prvi VELIKI patch 

17 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Nitko ne voli pametne. :)

17 godina
Davor kaže...
191x7 kaže...

OK, prvi VELIKI patch 

Meni je i patch od 400 MB velik patch. Problem je što se danas za patcheve podrazumijevaju gigabajti.

Danny_HR kaže...
191x7 kaže...

Nitko ne voli pametne. :)

Pametni ni ne traže da ih se voli. Ali tko voli pametne sigurno nije u krivom. :)

Twitter: @191x7
17 godina
moderator
Pa po meni se veličina patcha ne gleda po file sizeu nego po sadržaju :) A opet, jedno i drugo je najčešće u proporciji...
12 godina
protjeran
Davor kaže...

Informacije o nadolazećem prvom patchu i neki random komentari, za one kojima se nije dalo čitati tekst :)

Kaj se anti-tank puskice tice potpuno sam na strani Dicea...... NI iz klececeg

dc hejter
12 godina
Battlefield 1

A di su mi one puškice iz battlepackova i zašto ih nema kad biram oružje ???

neda mi se
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

A di su mi one puškice iz battlepackova i zašto ih nema kad biram oružje ???

to sto dobijes su samo skinovi, puske otkljucas unutar partije ili na LINK

17 godina
Battlefield 1

Meni sad po novom ne dozvoljava izlazak iz igre tipkom windows a kad stisnem ctrl alt del za task zablokira komp, nesto su sj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
walentkane kaže...

Meni sad po novom ne dozvoljava izlazak iz igre tipkom windows a kad stisnem ctrl alt del za task zablokira komp, nesto su sj.

Premalo RAMa.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
17 godina
Battlefield 1

Do sad je radilo svaki put do jucer navecer. 

Ekran ostane crn i moram restartati komp na gumbu, drugo ne reagira.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2016 13:37 (walentkane).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
walentkane kaže...

Do sad je radilo svaki put do jucer navecer. 

Ekran ostane crn i moram restartati komp na gumbu, drugo ne reagira.

A nemoj izlaziti iz igre na taj način i gotovo, ako ne radi, onda ne radi.

13 godina
walentkane kaže...

Možeš probati samo jednu stvar. Izbrisati i ponovo snimiti najnovije drivere (pogotovo ako si ih mjenjao od kad to ne radi).

Ako se to događa od onog updatea igre, onda ne možeš ništa. 

Al nitko drugi nije potvrdio da se i njemu  događa, pa onda možda nije do same igre.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Valentin17 kaže...
walentkane kaže...

Premalo RAMa.

Nije premalo rama jer meni radi, a i vidiš da na benchmarku i na 4gb igra jednako dobro radila.

14 godina
Jack Sparrow kaže...

Nije premalo rama jer meni radi, a i vidiš da na benchmarku i na 4gb igra jednako dobro radila.

Mislim da je taj benchmark rađen prije nego je zakrpa izašla, a ništa ne gubi ako proba napraviti reinstall drivera,

a možda nije od lošega probati smanjiti broj stvari koje se vrte u pozadini dok igra radi (možda ih kod tebe nema puno kao kod njega,

jer on ne izlazi bez razloga iz igre na taj način).

16 godina
Valentin17 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Mislim da je taj benchmark rađen prije nego je zakrpa izašla, a ništa ne gubi ako proba napraviti reinstall drivera,

a možda nije od lošega probati smanjiti broj stvari koje se vrte u pozadini dok igra radi (možda ih kod tebe nema puno kao kod njega,

jer on ne izlazi bez razloga iz igre na taj način).

Prvo nek si pogleda koji su mu programi pokrenuti u pozadini jer zakrpa nije pokvarila ništa u svezi performansi i sl.

Obično zna ljudima štekati koji imaju 1000 programa pokrenutih u pozadini. Recimo meni je u BF4 raptr ili ti amd gaming evolve app radio probleme.

14 godina
Jack Sparrow kaže...

Obično zna ljudima štekati koji imaju 1000 programa pokrenutih u pozadini. Recimo meni je u BF4 raptr ili ti amd gaming evolve app radio probleme.

Slažem se sa svim napisanim.

11 godina
neaktivan
Battlefield 1

U misiji "Over the top" tj. prva sa tenkovima, jednostavno nemogu unistit sve field topove, 5 puta ponavljam, unistim sve ne dobim codex. Igra zglicana jos nekom ? Kao da ne spawna jedan top, treba ih biti 32 ja ih 31 rijesim

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

jebem ti bug u igri, imam za medalju skupiti 20 killova u deathmatchu u jednoj rundi i u zadnjoj sekundi ubijem 20. tog i ne prizna mi, a na rezultatu mi je pisalo score 20-10  

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
D3lBoy kaže...

U misiji "Over the top" tj. prva sa tenkovima, jednostavno nemogu unistit sve field topove, 5 puta ponavljam, unistim sve ne dobim codex. Igra zglicana jos nekom ? Kao da ne spawna jedan top, treba ih biti 32 ja ih 31 rijesim

Nije ima jedan skriveni, ja sam se vraćao da dobijem tog i jedva ga našao. Isto tako budi siguran da si uništio top, a ne samo ubio lik na njemu. Ja sam za svaku sigurnos i one mašinke na tripodu ubijao.

35 ili 36 topova ima pa si broji, vidit ćeš kad dobiješ codex, pa ako nema pred kraj misije onda se vrati.

Mislim da sam i ja toga kojeg je lik u videu promašio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2016 21:01 (Jack Sparrow).
13 godina
Battlefield 1

Kako uopce igrati za te medalje. Ove sta pokazu u screenu prije gejma razumijem, ali kako dobiti ove za medica itd ? Obavio sam milijun puta i niti jednom nisam dobio. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Čini li se to meni ili tenkovi praktički nemaju nikakav zvuk u igri? Svako malo mi tenk dođe iza zavoja a uopće ga nije moguće čuti prije

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
beha kaže...

Čini li se to meni ili tenkovi praktički nemaju nikakav zvuk u igri? Svako malo mi tenk dođe iza zavoja a uopće ga nije moguće čuti prije

Ne cini ti se :D Ushrali su zvuk tenkova jer bi se oni trebali cut cim ga zapali na drugom kraju mape. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
D3lBoy kaže...

Nije ima jedan skriveni, ja sam se vraćao da dobijem tog i jedva ga našao. Isto tako budi siguran da si uništio top, a ne samo ubio lik na njemu. Ja sam za svaku sigurnos i one mašinke na tripodu ubijao.

35 ili 36 topova ima pa si broji, vidit ćeš kad dobiješ codex, pa ako nema pred kraj misije onda se vrati.

Mislim da sam i ja toga kojeg je lik u videu promašio.

Evo 6 put prolazim, isao sam pause/play uz video, i ovaj na 1:20 na C lijevo, jednostavno ne postoji kod mene, prazan tent.

Battlelog: D3lBoy-00
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice