Ma navodno je novi COD opet jako loš port. Zapravo i ne čudi, to je igra koja se prodaje na konzolama. Na PCu farming simulator igra više ljudi.
Farming simulator je ove godine inače jako dobar tako da ni ne čudi :P
Ma navodno je novi COD opet jako loš port. Zapravo i ne čudi, to je igra koja se prodaje na konzolama. Na PCu farming simulator igra više ljudi.
Farming simulator je ove godine inače jako dobar tako da ni ne čudi :P
Ko se još nije dohvatio BF1 evo vam kod za 3 EUR popusta na kinguinu
39HHQZKPAX
Jebeš mi sve kad pljuvanje coda mora oživljavat bf temu...što se desilo, jel igra tko?
Jebeš mi sve kad pljuvanje coda mora oživljavat bf temu...što se desilo, jel igra tko?
Svi igraju, nikome se ne da tipkati!
Kaže "Stiže prvi patch" a prvi patch odavno bio.
OK, prvi VELIKI patch
Nitko ne voli pametne. :)
OK, prvi VELIKI patch
Meni je i patch od 400 MB velik patch. Problem je što se danas za patcheve podrazumijevaju gigabajti.
Nitko ne voli pametne. :)
Pametni ni ne traže da ih se voli. Ali tko voli pametne sigurno nije u krivom. :)
A di su mi one puškice iz battlepackova i zašto ih nema kad biram oružje ???
Meni sad po novom ne dozvoljava izlazak iz igre tipkom windows a kad stisnem ctrl alt del za task zablokira komp, nesto su sj.
Meni sad po novom ne dozvoljava izlazak iz igre tipkom windows a kad stisnem ctrl alt del za task zablokira komp, nesto su sj.
Premalo RAMa.
Do sad je radilo svaki put do jucer navecer.
Ekran ostane crn i moram restartati komp na gumbu, drugo ne reagira.
Do sad je radilo svaki put do jucer navecer.
Ekran ostane crn i moram restartati komp na gumbu, drugo ne reagira.
A nemoj izlaziti iz igre na taj način i gotovo, ako ne radi, onda ne radi.
Možeš probati samo jednu stvar. Izbrisati i ponovo snimiti najnovije drivere (pogotovo ako si ih mjenjao od kad to ne radi).
Ako se to događa od onog updatea igre, onda ne možeš ništa.
Al nitko drugi nije potvrdio da se i njemu događa, pa onda možda nije do same igre.
Premalo RAMa.
Nije premalo rama jer meni radi, a i vidiš da na benchmarku i na 4gb igra jednako dobro radila.
Nije premalo rama jer meni radi, a i vidiš da na benchmarku i na 4gb igra jednako dobro radila.
Mislim da je taj benchmark rađen prije nego je zakrpa izašla, a ništa ne gubi ako proba napraviti reinstall drivera,
a možda nije od lošega probati smanjiti broj stvari koje se vrte u pozadini dok igra radi (možda ih kod tebe nema puno kao kod njega,
jer on ne izlazi bez razloga iz igre na taj način).
Mislim da je taj benchmark rađen prije nego je zakrpa izašla, a ništa ne gubi ako proba napraviti reinstall drivera,
a možda nije od lošega probati smanjiti broj stvari koje se vrte u pozadini dok igra radi (možda ih kod tebe nema puno kao kod njega,
jer on ne izlazi bez razloga iz igre na taj način).
Prvo nek si pogleda koji su mu programi pokrenuti u pozadini jer zakrpa nije pokvarila ništa u svezi performansi i sl.
Obično zna ljudima štekati koji imaju 1000 programa pokrenutih u pozadini. Recimo meni je u BF4 raptr ili ti amd gaming evolve app radio probleme.
Obično zna ljudima štekati koji imaju 1000 programa pokrenutih u pozadini. Recimo meni je u BF4 raptr ili ti amd gaming evolve app radio probleme.
Slažem se sa svim napisanim.
U misiji "Over the top" tj. prva sa tenkovima, jednostavno nemogu unistit sve field topove, 5 puta ponavljam, unistim sve ne dobim codex. Igra zglicana jos nekom ? Kao da ne spawna jedan top, treba ih biti 32 ja ih 31 rijesim
jebem ti bug u igri, imam za medalju skupiti 20 killova u deathmatchu u jednoj rundi i u zadnjoj sekundi ubijem 20. tog i ne prizna mi, a na rezultatu mi je pisalo score 20-10
U misiji "Over the top" tj. prva sa tenkovima, jednostavno nemogu unistit sve field topove, 5 puta ponavljam, unistim sve ne dobim codex. Igra zglicana jos nekom ? Kao da ne spawna jedan top, treba ih biti 32 ja ih 31 rijesim
Nije ima jedan skriveni, ja sam se vraćao da dobijem tog i jedva ga našao. Isto tako budi siguran da si uništio top, a ne samo ubio lik na njemu. Ja sam za svaku sigurnos i one mašinke na tripodu ubijao.
35 ili 36 topova ima pa si broji, vidit ćeš kad dobiješ codex, pa ako nema pred kraj misije onda se vrati.
Mislim da sam i ja toga kojeg je lik u videu promašio.
Kako uopce igrati za te medalje. Ove sta pokazu u screenu prije gejma razumijem, ali kako dobiti ove za medica itd ? Obavio sam milijun puta i niti jednom nisam dobio.
Čini li se to meni ili tenkovi praktički nemaju nikakav zvuk u igri? Svako malo mi tenk dođe iza zavoja a uopće ga nije moguće čuti prije
Čini li se to meni ili tenkovi praktički nemaju nikakav zvuk u igri? Svako malo mi tenk dođe iza zavoja a uopće ga nije moguće čuti prije
Ne cini ti se :D Ushrali su zvuk tenkova jer bi se oni trebali cut cim ga zapali na drugom kraju mape.
Nije ima jedan skriveni, ja sam se vraćao da dobijem tog i jedva ga našao. Isto tako budi siguran da si uništio top, a ne samo ubio lik na njemu. Ja sam za svaku sigurnos i one mašinke na tripodu ubijao.
35 ili 36 topova ima pa si broji, vidit ćeš kad dobiješ codex, pa ako nema pred kraj misije onda se vrati.
Mislim da sam i ja toga kojeg je lik u videu promašio.
Evo 6 put prolazim, isao sam pause/play uz video, i ovaj na 1:20 na C lijevo, jednostavno ne postoji kod mene, prazan tent.