Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.258.861
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

same old stuff  

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1
Kako sam loš u ovoj igri to su čuda. Doslovno na onim šumskim mapama ne vidim nikaj, ko čorava kokoš sam.

4 0 hvala 0
15 godina
Frik Gik kaže...

same old stuff  

šta?15-11?za forum nakeljiš min 30-0.

13 godina
neaktivan
HAL kaže...
Kako sam loš u ovoj igri to su čuda. Doslovno na onim šumskim mapama ne vidim nikaj, ko čorava kokoš sam.

Je,  prvi put kad igraš mapu je užas.. Poslije se navikneš.

Bene docet, qui bene distinguit.
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

ja otvoram battlepackove ;)

singleplayer nije los, svidja mi se !

mp sad odigrao prvu mapu u sumi, nema cega nema ;)

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ovi jučerašnji nvidia driveri, to se čekalo. Finoća
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HAL kaže...

Nisi jedini! :-)

Konačno su napravili igru gdje vojnici ne odudaraju od okoline ko nakit na boru. Stvarno po svemu što sam vidio, najjači BF u zadnjih 7 godina. Ove prije nisam igrao. Daleko od toga da nema iritantnih stvari, ali koji ih BF nije imao.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

igram sp i vec drugi put mi dolazi directx error

rjesenje ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
HAM7A2 kaže...

rjesenje ?

Igrati multiplayer?

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Friday kaže...

Igrati multiplayer?

sta je s'tobom, hoces poigrat ?

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

offtopic.

Da se barem ovako u školi predavalo:

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
HAM7A2 kaže...
Friday kaže...

Igrati multiplayer?

sta je s'tobom, hoces poigrat ?

Za sad ne. Pravim se fin, ovo-ono...

Freak Show Inc.
13 godina
HAM7A2 kaže...

rjesenje ?

Prebaci na DirectX 11.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
HAM7A2 kaže...

rjesenje ?

Prebaci na DirectX 11.

nasao sam negdje da se treba da vrati na stari driver, pa da probam i to

hvala

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Ja ga prebacim u drugu nogavicu kad nesto ne valja. Onda jasnije razmisljam...

Freak Show Inc.

6 0 hvala 0
14 godina

Može pojašnjenje za mene neukog. Origin se plaća na mjesečnoj bazi? Da li mogu igrati B1 bez origina?  

13 godina
quickr kaže...

Može pojašnjenje za mene neukog. Origin se plaća na mjesečnoj bazi? Da li mogu igrati B1 bez origina?  

Odgovor a oba pitanja je ne.

Origin je besplatan - plaćaš igre koje kupiš jednokratno.

BF1 možda SP možeš krekiran igrat, ali MP nikako.

[19xx] 4ntraks
15 godina
Ekipa, meni ovo leti na ultra na 60FPS-a i DX12... ja sam presretan. A mog CPU-a ni nema na popisu zahtjeva...
Ispričavam se... ove slike sam slikao mobitelom. Nisam pojma imao da mogu radit screenshotove kroz GeForce experience... a Fraps mi ne radi na većini novih naslova...
dr. Watson
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Pozdrav ljudi,imam problem sa igrom,pa da li neko moze da pomogne,il ima kakvo rijesenje..Dakle kofiguracija mi je: fx8350,16gb rama,i sapphire rx470 4gb..novi drajveri..Znaci na bilo kojim postovkama,bilo sve ultra bilo sve low imam oko 40-50 fps..nekad to ide do 60 nekad nize do 35....Prebacivao sa dx11 na 12,kao i obratno..sve isto,probao u borderlines isto,ugasio xboks onaj gamedrm...tako nekako se zove ne znam tacno...ali nista...drajvere sam deinstalirao sa amd tool...i na novo nove ubacio..ponovo nista....Posto imam windowa 10...pitam se dal bi pomogla ona opcija windows repear....il sta bi mogao jos uradit....

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

jesi pogledao jel ti radi sve na default frekvencijama? mozda neki driver nesto kenja

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Nisam,a i nisam neki poznavalac :) kako mogu pogledati,i jel problem sve to rijesiti,ako je to problem.
16 godina
DuskoDuca kaže...
Pozdrav ljudi,imam problem sa igrom,pa da li neko moze da pomogne,il ima kakvo rijesenje..Dakle kofiguracija mi je: fx8350,16gb rama,i sapphire rx470 4gb..novi drajveri..Znaci na bilo kojim postovkama,bilo sve ultra bilo sve low imam oko 40-50 fps..nekad to ide do 60 nekad nize do 35....Prebacivao sa dx11 na 12,kao i obratno..sve isto,probao u borderlines isto,ugasio xboks onaj gamedrm...tako nekako se zove ne znam tacno...ali nista...drajvere sam deinstalirao sa amd tool...i na novo nove ubacio..ponovo nista....Posto imam windowa 10...pitam se dal bi pomogla ona opcija windows repear....il sta bi mogao jos uradit....

Jel ti upaljen v sync?

8 godina
neaktivan
Probao i sa on i sa off...isti djavo...
16 godina
DuskoDuca kaže...
Probao i sa on i sa off...isti djavo...

prati sa task managerom performanse cpu i sa gpu-z kako ti radi gpu dok igraš

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2016 13:02 (dery).
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

kolko me iritira ovaj delay nakon kaj se baci bomba da se ne moze odma pucati  a  lik drzi pusku u ruci... pretpostavljam da je neki bug jer iance nema smisla nikakvoga

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
I u bfhardine i u bf1...preko msi afterburner primjeto sam da mi gpu zauzetost..stalno varira...nekad pogazuje da je 0% nekada 100% ...90% ...itd....s tim sto ne mogu mjeriti kada mi je dx 11.
8 godina
neaktivan
A procesor je zauzet oko 70%
12 godina
neaktivan
DuskoDuca kaže...
Pozdrav ljudi,imam problem sa igrom,pa da li neko moze da pomogne,il ima kakvo rijesenje..Dakle kofiguracija mi je: fx8350,16gb rama,i sapphire rx470 4gb..novi drajveri..Znaci na bilo kojim postovkama,bilo sve ultra bilo sve low imam oko 40-50 fps..nekad to ide do 60 nekad nize do 35....Prebacivao sa dx11 na 12,kao i obratno..sve isto,probao u borderlines isto,ugasio xboks onaj gamedrm...tako nekako se zove ne znam tacno...ali nista...drajvere sam deinstalirao sa amd tool...i na novo nove ubacio..ponovo nista....Posto imam windowa 10...pitam se dal bi pomogla ona opcija windows repear....il sta bi mogao jos uradi
DuskoDuca kaže...
I u bfhardine i u bf1...preko msi afterburner primjeto sam da mi gpu zauzetost..stalno varira...nekad pogazuje da je 0% nekada 100% ...90% ...itd....s tim sto ne mogu mjeriti kada mi je dx 11.

DuskoDuca kaže...
A procesor je zauzet oko 70%

Welcome to the club. Imam identican prpoblem. Jednostavno gpu usage spada svako par sekundi i zato igra trza nenormalno. Na ovim manje zahtjevnim mapama tipa onih par pustinjskih ide ko mlijeko. Vec polako pocinjem pizditi. Za vikend cu malo kemijati ali ima nas izgleda dosta sa ovim problemom mahom  iz AMD tabora.

U prilogu slika sa gpu usage stutteringom i spajkovima, pas im mater!

Xatta6_BIH
8 godina
neaktivan
Isto,sto kazes pizdim,kupim grafiku ram,i igru,zavalm se preko 300eura...i kita...na bf forum jeste,vecinom problemi sa amd proc....uzas..kljucam :)
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Afterburner, settings i okacite "enable unified gpu usage monitoring". To ce davati nešto preciznije citanje GPU usagea, nece bit tako 0%, 99%

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice