Lijep pozdrav svima, evo i tu je još jedan ključić došao i skida se fino :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesu svi koji su htjeli giveaway invite od mene isti i dobili?
Izbacivalo mi je greške u slanju privatnih poruka, a kad pogledam poslane pokazuej da su neke otišle i više puta.
Stigel i meni key sa Kinguina, lock and load... Let's get redy to rumble!!!!1
Stigao je i meni ključ sa kinguina
Još se čeka ea da se vidi ša je sa onim drugim ključom ali se spominje nekakav ban lOL :)
Ja sam sa Kingaća dobil 2 ključa, 1 je bila igra a 2 hellfighter.
Sve uredno aktivirano, bumo vidli danas u ponoć dal imam skinove.

Ja sam sa Kingaća dobil 2 ključa, 1 je bila igra a 2 hellfighter.
Sve uredno aktivirano, bumo vidli danas u ponoć dal imam skinove.
Takoder , stisni na BF1 u originu i pod extra content ti pise da je hellfighter pack unlocked.
Sjutra za regular verziju...kao ponoć al to varira
je nis, vpn...
nego ko igra nocas? da mu se pridruzim
Zavisi koji dobavljač si uzeo. Na kinguinu su bili baš G2play ključevi ili ti isti vrag kao kinguin. A mi koji smo uzeli prije sa G2play smo obično uzimali od onih nekih Rumunja ili Ciprana što prodaju preko g2play-a jer je bila jeftinija (nekih 39-40eura).
E sad jednom sam prije već pitao na facebooku G2P i odgovorili to kad će poslati ovisi od kojeg dobavljača naručujem, kad im oni pošalju key oni ih odmah samo prosljeđuju kupcima.
Problem je u tome što ste svi uzeli preorder i ja sam napravio isto i ključ ćete dobiti danas kasno navečer ili sutra ujutro.
No ja sam prekjučer zatražio "storno" preordera i dodao još 1 euro i kupio si express delivery sa hellfighterom i dobio ključeve odmah.
Aj dodajte me: Haki88
Meh, kaj meni vrijedi još jedan ključ ako mi je trenutno accaunt blokiran za bilo kakvo online igranje
Sad se pak moram javiti eadispute nekom odjelu i onda dalje, doduše čeka se mail sa uputama ali je ovo baš kako je Hrka rekao.
Ali poznavajući njihovu brzinu biti će to tamo negdje....2020. :D
Stigao preko g2a i skida se. Vi koji igrate, koristite vpn ili regularno?
Na preporuća se više baš VPN jer bi ti mogli blokirati račun na 2-3 dana, pa onda umjesto da čekaš par sati ćeš čekati 3 dana ili više.
Na preporuća se više baš VPN jer bi ti mogli blokirati račun na 2-3 dana, pa onda umjesto da čekaš par sati ćeš čekati 3 dana ili više.
To je za kupnju preko VPN-a. Sama aktivacija i ranije igranje je potpuno bezazelno.
To je za kupnju preko VPN-a. Sama aktivacija i ranije igranje je potpuno bezazelno.
A gle, za te vragove nikad ne znaš, a ne isplati se riskirati za par tih par sati.
Da, meni je frajer rekao da je novac prvo primljen pa je kasnije stopiran pa će ga sad navodno vratiti ali da moram kontaktirati njihovu službu za dispute jer mi je račun blokiran za bilo kakvo online igranje.
A sad, kad će ovi meni odgovoriti samo nebo zna :)
To je nase. Central European Standard Time.
Pola noci

CEST = Central European Summer Time ili ti ga naše trenutno vrijeme.
12 AM je ponoć koliko sam upoznat :)
Kinguin support kaže da su maloprije dobili kodove i krenuli slati svima...tako da eto, bude uskoro.
CEST = Central European Summer Time ili ti ga naše trenutno vrijeme.
12 AM je ponoć koliko sam upoznat :)
šta nebi trebalo biti 00:00 AM prema tome. 11.59 ili ti 12:00 PM bi bila ponoć, ali tko će ga znati sad.
Evo G2play na facebooku
We know that you've waited for a long time. Hold on for just a little longer! Some vendors have already sent out the keys but we are still waiting for some to come in!
We working on it as we speak. We will do our best to send out the keys as soon as possible.
jel neko dobio kljuc sa cdkeys.com ? jos mi nije stigao
Ja i danny aktivirali smo ranije preko VPN-a kao sto je carapa prije naveo i evo sada radi sve ok obojici.
Carapa meni je odma sutra odgovorilo,mada sam ja 2 puta isao na chat i ovaj drugi je rekao da ce to pozurit da ne cekam 2-3 dana.

šta nebi trebalo biti 00:00 AM prema tome. 11.59 ili ti 12:00 PM bi bila ponoć, ali tko će ga znati sad.
Evo G2play na facebooku
We know that you've waited for a long time. Hold on for just a little longer! Some vendors have already sent out the keys but we are still waiting for some to come in!
We working on it as we speak. We will do our best to send out the keys as soon as possible.
Ne, ne... Kompliciran ti je taj sustav.
12 PM ti je podne, što možeš vidjeti ovdje. A poslje 11:59 PM ti dolazi 12 AM ili ti ga na linku prikazano 0:00 AM ...
Dobio key u 18:30. WOOOHHOOOOOO
Spojen na VPN Hong Kong gdje je sad skoro pa 2 ujutro i nemogu igrati...
Probaj Cyberghost pa Australiju...prvo se izlogiraj naravno
Dobio sam sad key,uzeo sam na G2A,piše da nema preorder bonusa,a dobio sam i hellfighter pack .
Sad ljepo stavit da skine preko noći i sutra krećemo.