Kinguin i g2play su isti?
Pa i da i ne , posto na kinguinu dok kupujes mozes odabrati resellera u vecini situacija ja sam preorderal na Kinguinu dok je bila paypal promocija i g2play je reseller.
Pa i da i ne , posto na kinguinu dok kupujes mozes odabrati resellera u vecini situacija ja sam preorderal na Kinguinu dok je bila paypal promocija i g2play je reseller.
Dakle ti si preko druge stranice naručio da ti g2play dostavi ključ, a ljudi koji su išli diretk preko g2playa još nisu dobili?
lol
Dakle ti si preko druge stranice naručio da ti g2play dostavi ključ, a ljudi koji su išli diretk preko g2playa još nisu dobili?
lol
Ma nisam niti ja još dobil bez brige
Ma nisam niti ja još dobil bez brige
Sry pobrkao sam te s likom gore, on je dobio u 5min.
Ja sam čuo da je Kinguin i G2play isti vlasnik ili vlasnici, netko je nekoga kupio ali ga nije ugasio jer svako ima svoju mušteriju.
meni sa kinguina je doslo instant, doduse ona day one verzija sa express delivery
Meni došao key s Cdkeys.com igra skinuta preko OA i spreman za rovove. Ako je dobro kao ono malo što probao sljedeći mjesec naručujem Premium za 44,99 eura. To je onaj popust preko Origina zna netko ima gdje povoljnije ?
Čist da javim onima koji su uzimali prek Koreje itd. da bi im se moglo desiti što se i Hrki dogodilo.....meni je igra upravo nestala iz librarya i stigao mi mail da nisu uspjeli procesuirati narudžbu. Inače, još je jučer sve prošlo i pare su skinute, igra je preloadana i dns sam i igrao malo tak da nema beda što se tiče toga.
Sad čekam nekog indijca da zajašim po njemu :)
stigao na kinguin :)))
stigao na kinguin :)))
Držim sve udeve prekrižene da ostalim kolegama i meni uskoro isto dođe
Samo reci, jesi onaj day one ili običnu verziju?
hebo pas mater, taman upisao key kaze cestitamo blabla, trazim je u library nema je nigdje.... sada ugasio pa opet upalio origin i nemogu naci igru, opet upisao key kaze key is used wtf^^ sad cekam an kinguinu 4 covjeka 22min -.-
Čist da javim onima koji su uzimali prek Koreje itd. da bi im se moglo desiti što se i Hrki dogodilo.....meni je igra upravo nestala iz librarya i stigao mi mail da nisu uspjeli procesuirati narudžbu. Inače, još je jučer sve prošlo i pare su skinute, igra je preloadana i dns sam i igrao malo tak da nema beda što se tiče toga.
Sad čekam nekog indijca da zajašim po njemu :)
Haha, hvala na veselim vijestima :D
P.S. nestaje i ljudima s keyevima.
Mozda Origin opet sere?
Di su guzovi, ruganje, podjebavanje, fegeti? Nema ničega? Ova tema je mrtva, nema više ni smisla čitat ove gluposti o igrici
hebo pas mater, taman upisao key kaze cestitamo blabla, trazim je u library nema je nigdje.... sada ugasio pa opet upalio origin i nemogu naci igru, opet upisao key kaze key is used wtf^^ sad cekam an kinguinu 4 covjeka 22min -.-
Vjerojatno je do Origina, cijeli dan trkelja nešto, navala im je danas...a i Kinguin support brijem da danas umire, svi ispituju kad će više.
Strpi se, bude to ok (sad još i tebi treba držat fige za dobru sreću ;) )
mozda je do origina, jer ja danas par puta se uopce nisam mogao prijaviti; tocnije nije mi priznavalo niti mail niti password...
sad trenutno radi, posto preloadam igru, al ko zna kaj bi se desilo ga restartam origin
Btw. ako vam se dugo učitava ea live chat, promijenite browser. Ja sam sa firefoxa prešao na chrome i chat u roku 15- sekundi :=)
Sad trenutno pričam sa Danijelom :D
Btw. ako vam se dugo učitava ea live chat, promijenite browser. Ja sam sa firefoxa prešao na chrome i chat u roku 15- sekundi :=)
Dobro si napravio i ostani tamo :)
moram primjetiti da je tema malo zamrla, a to možda jer svi igraju, a ovi što key naručili još nisu ni dobili. U svakom slučaju vdijet ćemo za vikend kad igra bude full vani kako treba.
e nek ja imam izlet na plitvice u subotu, a nedjelju cijelu radim kao i sutra, predivno. Morat ću bolovanje otvorit ako kupim igru
Vidio si sta sam napisao kako rijesit to.
Sad sam se spojio preko australije i aktivirao igru.Valjda opet nece neki block doletit. :D
I što ti kaže?
Kresimir4 počisti si filter ako imaš novi origin ili probaj par puta ctrl+R za refreshati origin.
Stigao key sa Kinguina (Day One verzija) za sad sve radi bez problema dl šiba punom parom.
Jel pričaš sa Danijelom ili Danijelom? Milsim m ili f?
I, je'l nas više od dvojice ostali koji nismo pre-orderali?
Dama se dugo nije javio u temu, tvrdio je da neće napraviti pre-order a sigurno već igra...
I, je'l nas više od dvojice ostali koji nismo pre-orderali?
Dama se dugo nije javio u temu, tvrdio je da neće napraviti pre-order a sigurno već igra...
Ti, Floyd i Dama.
Ja sam kupio poslije 18-og.
I što ti kaže?
Kresimir4 počisti si filter ako imaš novi origin ili probaj par puta ctrl+R za refreshati origin.
Imam ovu betu, refresh ne pomaze, filtere nikad nisam koristio, ali sam sada isto stavio clear all filters, palim gasim nista, znas li jeli mogu izbrisat origin pa staviti ne betu? Bojim se da bi bilo sranje s igrama pa zato pitam.
Sad opet upisao key i sve ok^^
kaj brijete pa nisam ni ja uzeo
Stigao mi je kljuc sa pingvina, nocas se igra dugo u noc :)
btw kad je opce official release time?
Sjutra za regular verziju...kao ponoć al to varira
Stigao je i meni ključ sa kinguina
Još se čeka ea da se vidi ša je sa onim drugim ključom ali se spominje nekakav ban lOL :)