Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.277.133
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 1
NoBru85 kaže...

Jedno pitanje.

Kupnja preko VPN je mijenjanje lokacije na Originu? Tipa Brazil ili slično?

Ja bih uzeo preko G2A.

Jel ima problema ako se uzme preko njih?

Vpn je "tuneliranje" veze, spajas se prvo na neki server, npr. Koreja, i od tamo na Origin. I onda Origin misli da se nalazis u Koreji i ponudi ti njihove cijene.

Npr, rucno uneses Proxy u postavke browsera, ili neki program tipa FlyVpn ili Hola.

Do sad je bilo ljudi s banovima za ovaj nacin kupnje!

Za G2A nije bilo problema, ali jos nije ni krenula igra, pa ako hoces biti siguran, pricekaj 2-3 dana poslije izlaska pa prati forum.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Uzeo bi preko G2playa, ali znam da su oni re-selleri od random trgovina, netko pre orderao i gdje ?

Također hoce li biti moguc pre load ? Jer vidim da svuda piše "key available 21.st"

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D3lBoy kaže...

Uzeo bi preko G2playa, ali znam da su oni re-selleri od random trgovina, netko pre orderao i gdje ?

Također hoce li biti moguc pre load ? Jer vidim da svuda piše "key available 21.st"

Ja sam uzeo preko G2Playa, uvijek postoji mogućnost problema, ali ja do sada nikad nisam imao neko sranje.

Vendor name je: DGW, ako ti to kaj znači.

11 godina
neaktivan

Evo vidim sada ima g2play.net vendor, koji je 41€ to mi je ok... A mislim ako sve krene naopako valjda ce bit neki povrat novca

12 godina
D3lBoy kaže...

Evo vidim sada ima g2play.net vendor, koji je 41€ to mi je ok... A mislim ako sve krene naopako valjda ce bit neki povrat novca

Zašto ne preko Cdkeysa? Kod njih je 39,39€, a do sada se nitko nije na njih žalio. Ja sam kod njih uzeo hrpu igara.

PSN - DeniZg80
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ja sam preko kinguina uzeo za 41e, i uz to sam uzeo i Kinguin shield. Pa ako nekaj pođe po zlu, vraćaju lovu :)

Vendor name je također DGW

Bene docet, qui bene distinguit.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 16:25 (molnyi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ma nema veze, tu vec imam acc. i par centi od prije :D

16 godina
molnyi kaže...

Ja sam preko kinguina uzeo za 41e, i uz to sam uzeo i Kinguin shield. Pa ako nekaj pođe po zlu, vraćaju lovu :)

Vendor name je također DGW

Kinguin i G2play su isti vlasnici, tako da je isti vrag. Često i G2play prodaje na kinguinu kao vendor ili obrnuto.

DGW su sa cipra kolko vidim i vidi se da imaju 99% pozitivan feedback od 1000 ljudi prodali 65000 stvari, meni je key od nekih rumunja C&A CONNECT SRL koji imaju 100% feedback od 1800 i isto oko 65000 prodanih stvari. Bitno da je key iz europske zemlje.

Šta nije problem neki sa VPNom, šta ne postoji neka veća šansa za ban na originu? Ja se čak nebi igrao ni da pokušak kao aktivirati igru tamo kako bi igrao par sati prije. Nije to za šalu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 16:45 (Jack Sparrow).
11 godina
neaktivan

Istina zato ja prašim BC2 do 21. lol

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 16:51 (D3lBoy).
15 godina
Battlefield 1

Znači cd keys zasada najjeftiniji?

Gledao samm cjs ali žale se ljudi...ali opet žale se na svaki cd key store više manje.

Koliko su ti ključevi sigurni, cijela ta spika oko g2a me dobrano prepala da nebi ubrao ban a sve legit uzeo.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Znači cd keys zasada najjeftiniji?

Gledao samm cjs ali žale se ljudi...ali opet žale se na svaki cd key store više manje.

Koliko su ti ključevi sigurni, cijela ta spika oko g2a me dobrano prepala da nebi ubrao ban a sve legit uzeo.

A ban na accountu teško da ćeš dobiti, ali svakako uzmi ono osiguranje koje ti garantira povrat novca ako nešto sjebu s ključem. Ja sam nažalost uzeo Dead Island prije par godina, ali bez tog osiguranja i ispostavilo se da je key ukraden ili tako nešto i Steam mi je maknuo igru iz inventoryja (nakon cca godinu dana), nisam dobio nikakavu kaznu, ali su mi objasnili u čemu je problem.

Koristite blage riječi i jake argumente
16 godina
Ja sam sa CJS uzeo BF3, BF4 kad su izasli...nikad problema.

Jedan je bio ruski cak
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
D3lBoy kaže...

Zašto ne preko Cdkeysa? Kod njih je 39,39€, a do sada se nitko nije na njih žalio. Ja sam kod njih uzeo hrpu igara.

Ja isto uzeo preko njih a i prije uzimao i nije bilo problema.

sake08
14 godina
Battlefield 1

Ja sam na CJS uzeo BF1 (onu verziju u kojoj ti kljuc odmah dodje), aktivirao na Originu bez problema, tako da sam uzeo jos dvije kopije za bracu, i njima je prosla aktivacija.

(╯- , -)╯︵ ┻━┻

0 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 1

allkeyshop3

evo popust na g2a ko bude uzimao pa nek vidi jel radi :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 1

Evo mene opet vezano za VPN i to sto mi je acc blokiran.

Objasnili su mi na chatu danas da je to iz sugurnosnih razloga kad se racunu pristupa iz druge drzave.Nema to veze s banom koji se podrazumijeva kad neko cit koristi.

Receno mi je da se ne brinem da bi trebalo bit rijeseno najduze do 72h,a vjerovatno i ranije.

Jbga,cekaj i suti.

bf4: [G] hrka11
Moj PC  
1 0 hvala 3
12 godina
Battlefield 1

Hoce li hd 7770 moc vrtit bf1 makar na low postavkama na 720p monitoru sa mojom konfom?,za bozic planiram uzet rx 470 a prije toga uzimam bf1.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...

Vidim Mrski je vec javio.

Ja sam preko VPN kupio za 37e i vcrs sam mislio igrat vidim ne mogu online dok nisam skuzio da sam banan i na batlelogu,posle sam probao i Fifu kad ni nju ne mogu.

Tek posle sam skuzio da sam na mail dobio da narudzba ne moze proci,a prije tog sam mail dobio da je naplaceno i da je ok sve.Pare za sad nisu i ne znam oce li vratit.Ne mogu vcrs spajat se na onaj live suport,sutra cu pa javim sta su rekli.

Uglavnom nemojte preko VPN kupovat,mada nisam jedini par nas je kupilo tako,a samo sam ja popusio.

neka neka,baš sam vesel,nadam se da će i ostali čiteri past koji su kemijali preko vpn-a i tko zna čega,ipak su to nelegalni načini a i fer je prema svima ostalima koji su ipak kupovali na legalan način...a novce bi vam valjda trebali vratit,to bi bilo ok,pa onda kupite ponovno igru na legalan način ako hoćete

16 godina
odjavljen

Vratio se iz škole i nastavlja baljezgati...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...

Objasnili su mi na chatu danas da je to iz sugurnosnih razloga kad se racunu pristupa iz druge drzave.Nema to veze s banom koji se podrazumijeva kad neko cit koristi.

Receno mi je da se ne brinem da bi trebalo bit rijeseno najduze do 72h,a vjerovatno i ranije.

Jbga,cekaj i suti.

ah šteta...nadam se da će vam ipak banat račune,tj. igre radi prevare i da će vam vratit novac

Sum_of_all_fears kaže...

vidim da ste naspamali 2-3 nove strane

14 godina
protjeran
Battlefield 1

Maksiću kako si ti kupia igricu? El kupuješ cod remaster? Šta je vpn? Koji loadout je najbolji za male tenkove? Koliko fpsa imaš? Di ti stoji kompjuter? Zašto nemaš nvidiu? Znaš li da ćeš uvik bit panj s amdom? Šta da te još pitam? 

8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kod malog tenka je sad najbolji onaj zadnji loadout sa LMG..
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Hehe tajmer ga je sjebal sa tenkom, kad počinje runda 15 igrača sa svake strane mora potvrditi da su spremni i onda vas spawna na random mjesta i tko je bliži tenku njegov je. Pustite ga, nek baljezga ne znam zašto ste se tak svi uvrijedili on ionak nije kupio igru već samo provocira i sere, svaki dan ima drugo mišljenje o igri i svi su fegeti itd... max moj samo ti seri koliko hoćeš, javi se kad ćeš igrati i napiši koji ti je score per minute da vidimo :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 18:14 (molnyi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
M4X kaže...
hrka11 kaže...

Jbga,cekaj i suti.

ah šteta...nadam se da će vam ipak banat račune,tj. igre radi prevare i da će vam vratit novac

Sum_of_all_fears kaže...

vidim da ste naspamali 2-3 nove strane

Da glupoća boli ti bi vristao

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
16 godina
ceco22 kaže...
Kod malog tenka je sad najbolji onaj zadnji loadout sa LMG..

Koji je to, jel to onaj iz bete šta ima howitzer?

Ako je, pa daj loadout je i bio najbolji u beti. Njega su najviše nerfali jer je taj top rasturao druge tenkove i imao stašan damage u dobrom radijusu, a LMG sam po sebi dobar isto tako.

Ali malo previše toga sad prči tenk. Imao par puta landship i nije prošla ni sekunda, a da me netko ne ošteti. Idem se repairat, napunim onaj krug skoro do kraja i netko baci bombu blizu, napravi mi 1-2% damagea i onda open ponovo. Mali je još uvijek dobar, ali radi toga što je on dobar, sad ovi veliki malo pate. Pogotovo u gradsim mapama gdje nemaju prostora za okretanje itd.

11 godina
M4X kaže...
hrka11 kaže...

Ja sam preko VPN kupio za 37e i vcrs sam mislio igrat vidim ne mogu online dok nisam skuzio da sam banan i na batlelogu,posle sam probao i Fifu kad ni nju ne mogu.

Tek posle sam skuzio da sam na mail dobio da narudzba ne moze proci,a prije tog sam mail dobio da je naplaceno i da je ok sve.Pare za sad nisu i ne znam oce li vratit.Ne mogu vcrs spajat se na onaj live suport,sutra cu pa javim sta su rekli.

Uglavnom nemojte preko VPN kupovat,mada nisam jedini par nas je kupilo tako,a samo sam ja popusio.

neka neka,baš sam vesel,nadam se da će i ostali čiteri past koji su kemijali preko vpn-a i tko zna čega,ipak su to nelegalni načini a i fer je prema svima ostalima koji su ipak kupovali na legalan način...a novce bi vam valjda trebali vratit,to bi bilo ok,pa onda kupite ponovno igru na legalan način ako hoćete

Di si makse prijatelju stari...jbga nemam para da mogu dat 130e za igru pa se snalazim ko i sva sirotinja...stas.

Svi imamo svoje nacine,nego moga si mi kupit ti igru da se ne moram zaj ovako s ovim.

bf4: [G] hrka11
17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...
M4X kaže...
hrka11 kaže...

Di si makse prijatelju stari...jbga nemam para da mogu dat 130e za igru pa se snalazim ko i sva sirotinja...stas.

Svi imamo svoje nacine,nego moga si mi kupit ti igru da se ne moram zaj ovako s ovim.

koliko si onda uštedil sa vpn,imaš ove kinguije i ostale,oni su uglavnom "legalni"

16 godina
odjavljen

Ma da, isprsit će se njegovi pa će kupit maksiću i server, pa da more vježbat uzimanje malog tenkića i testirati spread na zidovima.

Jel tako maksić, pa neće valjda opet dijaspora kupovati server, kad si već dao tolike pare za igru i SSD... Budi faca.

Btw, ne mogu opisati koliko me podsjećaš na jednog lika (isto smo ga zvali maksić) što je dobio po 3.14čki jer je isto bio tako ko ti prgav i bezobrazan... Al je pjevao borbene dok su biljarski štapovi radili...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 18:51 (Sum_of_all_fears).
13 godina
neaktivan
M4X kaže...

koliko si onda uštedil sa vpn,imaš ove kinguije i ostale,oni su uglavnom "legalni"

Slušaj da ti jednu stvar objasnim, Kinguin, G2A i slični su obični webshop dućani koju svoje igre kupuju kod "dobavljača".

Ja ću ti reć da sam ja u hrvatskoj mogao nabaviti Retail Box verziju igre za 340kn, legalno, u dućanu. Kako? 
Zato što neki naši dućani uvoze iz engleske, njemačke i sličnih država po brutalno nižim cijenama? A tko njima daje tako niske cijene? EA i Dice, ili tko već stoji iza toga...

Shvati da su oni samo preprodavatelji nečega, nije tu ništa nelegalno !

16 godina
molnyi kaže...

Slušaj da ti jednu stvar objasnim, Kinguin, G2A i slični su obični webshop dućani koju svoje igre kupuju kod "dobavljača".

Ja ću ti reć da sam ja u hrvatskoj mogao nabaviti Retail Box verziju igre za 340kn, legalno, u dućanu. Kako? 
Zato što neki naši dućani uvoze iz engleske, njemačke i sličnih država po brutalno nižim cijenama? A tko njima daje tako niske cijene? EA i Dice, ili tko već stoji iza toga...

Shvati da su oni samo preprodavatelji nečega, nije tu ništa nelegalno !

Pa ne baš,ti siteovi su samo posrednici između tebe i preprodavača ključeva.

Ja sam kupio na G2A expansion pass za Witcher 3 pa su mi maknuli dlc sa accounta jer je ključ bio kupljen ukradenom karticom i naravno bio je poništen sa strane CD project Reda,zatražio sam povrat na G2A gdje su me gospoda redirectali preprodavaču ključa.

Naletiš jbg na takav ključ...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice