Ja volim ribe.
Sjećate se kada su za BF4 najavljivali da se pri plivanju može vidjeti ribe, ono kao zaroniš pa vidiš u vodi?
Ribice su COD-ov fičr, ne?
Ja volim ribe.
Sjećate se kada su za BF4 najavljivali da se pri plivanju može vidjeti ribe, ono kao zaroniš pa vidiš u vodi?
Ja volim ribe.
Naravno da je bilo trik pitanje! Jedan se upecao. XD
u hardline-u imaš i krokodila
Ko ne voli konje, taj ne voli ni životinje.
Ko ne voli životinje, taj ne voli ni ljude.
Ko ne voli ni ljude, taj ne voli ni žene.
Ko ne voli žene, taj je .....
Ja volim ribe.
I golum voli ribe....
Ko ne voli konje, taj ne voli ni životinje.
Ko ne voli životinje, taj ne voli ni ljude.
Ko ne voli ni ljude, taj ne voli ni žene.
Ko ne voli žene, taj je .....
Ja volim ribe.
I golum voli ribe....
Volim i ja ribe, ali draži su mi ćevapi
GO gotov. Gibam na avion...
Velika zahvala gerijatriji a pogotovo hrki na ugodnom druskanju u federaciji.
Ako bude srece mozda dogodine ponovimo sve. Do onda - vidimo se preko nisana u BF1.
Ja bi se isto malo posramia da nan takav forumaš igrač i ljudina dođe na odmor prevali sve te kilometre a nije ni malo janjetine proba..... Sramotno bosanci moji, sramotno.......
Ja bi se isto malo posramia da nan takav forumaš igrač i ljudina dođe na odmor prevali sve te kilometre a nije ni malo janjetine proba..... Sramotno bosanci moji, sramotno.......
Nemojmo da mi počnemo pričati o sramoti kako pojedini forumaši i sudionici toga događaja, jaki na riječima i vagaju dobro preko 120 kg piju sokić i to ne hladan da ih grlo ne zaboli (ovdje ne mislim na petka jer on nema 120 kg ).
Da ne spominjemo one kojima je "odjednom" ispao neki neodložni posao
I takvih ima, a bože sramote....
Oćeš da ti čika cyber i guzu obriše....
Nova mapa, novi trejler i još informacija o BF 1 potvrđeno za sljedeći Gamescom 16.08.
Haha, ovaj put jesi :D
Novi BF1 Sqads event.
64 igrača. Stream. Ljudi s youtubea, twitcha...
Vođe timova:
Stodeh:
https://www.youtube.com/channel/UCIuMyNYjibnRVr0gtWKtITw
Drift0r:
Novi BF1 Sqads event.
64 igrača. Stream. Ljudi s youtubea, twitcha...
Vođe timova:
Stodeh:
https://www.youtube.com/channel/UCIuMyNYjibnRVr0gtWKtITw
Drift0r:
Ne mogu vjerovati da njega nisu pozvali. Koji skiller
Ima još netko problema sa logiranjem na Origin/battlelog? Prije par sati je bilo sve ok. Probao sam i sa stolnog i sa prijenosnog PC-a ali ništa.
(Promjenio sam pastu na ssd-u i zamjenio + i - žice na ventilatorima ali isto nije pomoglo)
Jesi probao sa magnetom po hdd-u ili možda malo prodrmat (udarit) hdd. To nekad pomogne.
Jesi probao sa magnetom po hdd-u ili možda malo prodrmat (udarit) hdd. To nekad pomogne.
Puno puta prodrmam hdd i okolicu kad loše igram.
Neki dan sam tresao hdd da mi se defragmentiraju sektori.
Ima još netko problema sa logiranjem na Origin/battlelog? Prije par sati je bilo sve ok. Probao sam i sa stolnog i sa prijenosnog PC-a ali ništa.
(Promjenio sam pastu na ssd-u i zamjenio + i - žice na ventilatorima ali isto nije pomoglo)
Kod mene sve radi.
Yup :D Sutra ide full trailer.
Moze netko staviti video od JackFragsa?
The Battlefield 1 Open Beta Starts On August 31
https://www.battlefield.com/news/article/battlefield-1-beta-dates
Koji je august misec, 4. jel?
Koji je august misec, 4. jel?
13.