Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.272.358
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1
TomoR kaže...

Izgleda da danas smiju staviti svi ponešto:

pogledal sam levelfegeta,tenkovi imaju smoke,mogu se popravit(čekić),shutgun je isto prejaka,karabin isto ubija na daleko,jedino nije bilo dinamita valjda(aka c4),koliko vidim klasika BF,sve je uglavnom tu kao i u bf3 i bf4,jedino nema lock on oružja šta je ok,spawnali su se i gore na cepelin,neznam kako to

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2016 21:16 (M4X).
9 godina
neaktivan
Battlefield 1

slazem se max. Milslim da ce ovo biti najbolja igra do sada. zasada sam igrao samo bf4 koja mi i nije bila neka jer je bila nekako noob friendly previse tih pomagala kao sto jel lock weapon i tome slicno da se olaksa igra, ali ako je vjerovaati 1.svj ratu igra bi se takoder trebala biti za one veceg skila jer je sve bilo losije i nepreciznije a i ljudi su bili slabije grade manje su zivili stoga im je bilo i teze baratati teskim i nepreciznim puskama. Nadam se da ce sve to prenesti u igru.

0 0 hvala 0
13 godina
sp0ngy kaže...

slazem se max. Milslim da ce ovo biti najbolja igra do sada. zasada sam igrao samo bf4 koja mi i nije bila neka jer je bila nekako noob friendly previse tih pomagala kao sto jel lock weapon i tome slicno da se olaksa igra, ali ako je vjerovaati 1.svj ratu igra bi se takoder trebala biti za one veceg skila jer je sve bilo losije i nepreciznije a i ljudi su bili slabije grade manje su zivili stoga im je bilo i teze baratati teskim i nepreciznim puskama. Nadam se da ce sve to prenesti u igru.

Da i sporije malo trče kao što si vec rekao

9 godina
neaktivan
MRSKI kaže...
sp0ngy kaže...

Da i sporije malo trče kao što si vec rekao

moje pikantno oko za detalje je isto primjetilo da postoje animacije ulaza izlaza iz vehicla kao sto je mrski rekao a spongy naglasio!

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2016 23:11 (vito79).
14 godina
vito79 kaže...
Indestructible kaže...
Indestructible kaže...

eto ako se cyber ne javi, mozes se meni obratiti

posto vidim da mi se ljudi javljaju za alfu na pm, imam sitnih problemcica sa Danielom zh1nt0m Matrosem , moraćete pričekati na alfu koju imam sa E3, no ako hoćete ovu novu što će EA izbaciti, možete me malo pogurati preko paypala, 2-3$ samo, ne tražim puno. 

ja sam uplatio preko pejpala 5$ i provuka sve kroz origin noćas, sve stima

napravim i kompletan review! momci svaka preporuka.

5/5

side note:

(starijem momku u selu ivi nije uspila poljoprivreda pa nije dovoljno zaradio svega 1,2$, inderstruktibl mu nije bas izasa u susret, stoga thumb down zbog toga,

ivo je se veselio ovome!)

pa bome nije ni ivo izlazio meni u susret kad je svima prodavao maline ispod cjene, a meni šukno 4€ po kilo.

za ivu nema alphe, a pobrinut ću se da ni ne dobije betu, a kad izađe bf1 također ću se pobrinuti ako bude ikako ga htio igrati, da bude morao kupiti deluxe edition

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
13 godina
Battlefield 1

Za one koji nisu gledali videje koje je stavio Tom.

U alpha verziji je Behemot (veliki cepelin) nastajao točno na sredini runde, za onaj tim koji je gubio.

Nitko ga nije uspio srušiti, pao je 2 minute prije kraja runde.

Ima 6 "gondola" koje se mogu uništiti, ubiješ igrače koji su unutra, al "gondole" opet nastanu.

Od početka će postojati serveri s visokim "tick rate-om". Minimalno 60Hz na PCu

Bilo je javljeno da će se moći popeti na neprijateljski tenk i unutra ubaciti bomba. Ovo je potvrđeno da nije istina.

Nema vizualnog recoila, gdje je puška usmjerena, tamo ide metak.

Kod bacanja bome iz aviona, možeš (i ne moraš) pratiti pad bombe, do eksplozije.

Vrijeme utječe na odsjaj optike snajpera. Vidi se samo po suncu. Nema ga po kiši ili magli.

Ne postoje oružja za sve klase (uključujući bolt-action snajpere, koji su samo za scoute tj.  snajperiste).

Svi imaju padobrane, otvaraju se kasnije nego u BF4.

Ne postoji obrana od noža (counter knife).

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2016 15:06 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
4 0 hvala 9
13 godina
Battlefield 1

Opa tema dospjela u uski krug odabranih... Bravo Cyber. Ovo je vjerojatno zahvajujući kvalitetnim doprinosima informacijama u temi oko igre od raznih istaknutih članova. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2016 10:38 (Soldier977).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Soldier977 kaže...

Opa tema dospjela u uski krug odabranih... Bravo Cyber. Ovo je vjerojatno zahvajujući kvalitetnim doprinosima informacijama u temi oko igre od raznih istaknutih članova. 

Možda ti upadneš u ProjectCARS 2 betu isto tako

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
13 godina
mrsmith kaže...
Soldier977 kaže...

Možda ti upadneš u ProjectCARS 2 betu isto tako

ja sa se bazirao na P cars 1. Dok ne diplomira ne idem na 2 :)

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
16 godina
Soldier977 kaže...

ja sa se bazirao na P cars 1. Dok ne diplomira ne idem na 2 :)

Ja čekam Forzu Horizon 3

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Kod bacanja bome, možeš (i ne moraš) pratiti pad bombe, do eksplozije.

Ali znači ipak smijem gledati dok ide bomba? Šta ako me netko ubije dotad, jel i dalje mogu pratiti?

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
13 godina
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Kod bacanja bome, možeš (i ne moraš) pratiti pad bombe, do eksplozije.

Ali znači ipak smijem gledati dok ide bomba? Šta ako me netko ubije dotad, jel i dalje mogu pratiti?

Ne. Dok pratiš pad bombe imaš nešto kao "spawn protection". Tek kad bomba pukne onda oni mogu pucati po tebi i eventualno te ubiti ako ti njih nisi prije ubijo

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Sprica mi krv iz ociju po monitoru od ovog idiotskog ficera  

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

To je dodatak za one koji vole realizam

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Nikad nisam volio WWI/WWII kyo tematiku, ali ako ovo budje odradjeno kao bf3/bf4 - ima sanse da bude dobro. Preorder pada u narednim danima!

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bastardo kaže...

Nikad nisam volio WWI/WWII kyo tematiku, ali ako ovo budje odradjeno kao bf3/bf4 - ima sanse da bude dobro. Preorder pada u narednim danima!

Servera???

13 godina
neaktivan
MRSKI kaže...
Bastardo kaže...

Servera???

Sto da ne :)

Ne bi bilo prvi put da vas vucem na sisi :)

13 godina
Bastardo kaže...
MRSKI kaže...
Bastardo kaže...

Servera???

Pa zato i spominjem

Samo me je strah da te onaj tvoj kum ovaj put ne pretekne

13 godina
neaktivan
MRSKI kaže...
Bastardo kaže...
MRSKI kaže...
Bastardo kaže...

Servera???

Pa zato i spominjem

Samo me je strah da te onaj tvoj kum ovaj put ne pretekne

Slabo mi se javlja ... zadnju je poruku poslao prije sat vremena ... A i kad posalje sve se to svodi na "da" i "ne" ...

Komunikacija nam zamire ... bojim se najgoreg ...

13 godina
Bastardo kaže...
MRSKI kaže...
Bastardo kaže...
MRSKI kaže...
Bastardo kaže...

Slabo mi se javlja ... zadnju je poruku poslao prije sat vremena ... A i kad posalje sve se to svodi na "da" i "ne" ...

Komunikacija nam zamire ... bojim se najgoreg ...

Što ti je kapitalizam. Otuđenje čovjeka od čovjeka. Donedavno je bio plahi veseli dječarac spreman na doskočice i upadice a vidi na šta sada dođe. I na vajber se sve rijeđe javlja. Stavi sliku sunca u pola noći i nema ga više....... I mene pomalo brine

13 godina
Friday kaže...

Ups, propustio sam napisati najvažniju stvar!

Možeš pratiti pogledom bombu kad ju bacaš iz aviona, da netko ne bi pomislio da se ručna bomba može pratiti pogledom. Sorry :D

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Možeš pratiti pogledom bombu kad ju bacaš iz aviona, da netko ne bi pomislio da se ručna bomba može pratiti pogledom. Sorry :D

A jebem ti sunce aljkavo, napravio jebenu pomutnju...

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 1

E, znate kolko sad ima mjesta u Europskoj uniji?

1GB.

Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

E, znate kolko sad ima mjesta u Europskoj uniji?

1GB.

Da, izvlaci se...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Nemoj sad u offtopic ... pricamo o Fridayevom nejavljanju!

17 godina
Battlefield 1

Anderz El igra s šoticom:

XFactor testira fiziku igre, izgleda da će biti trenutaka kao i u BF3/BF4:

LvLcap se pravi ozbiljan s tank guide-ovima:

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2016 17:38 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
TomoR kaže...
XFactor testira fiziku igre, izgleda da će biti trenutaka kao i u BF3/BF4:

Samo da te ispravim. Krivi link.

16 godina
Volume kaže...
ivanec kaže...

Cyb hvala na alfi

Ivane dušo ispali smo... Osjećaji su bili prejaki sinoć, skoro san se rasplaka

Kako si mi ti? 

Ma kaos. Kad ce nas Bog vec jedanput pogledati? 

15 godina
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Ali dal možeš pratiti pogledom i ručnu granatu ako želiš?

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
13 godina
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Ali dal možeš pratiti pogledom i ručnu granatu ako želiš?

Ja mogu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice