Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.271.184
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 1

Dobro sam pretpostavio za cepelin pa idem dalje :)

Mislim da je WW1 samo novi početak.

Sljedeći nastavak WW2 pa dalje Vietnam i ostalo.

To mi je jedino logično pošto su ljudi mahom tražili WW2.

Ja se ne žalim, dapače, mislim da će ovo biti odlično.

Sve što sam do sada čuo mi zvuči kao da su išli na ruku communityju i stavili ono što ljudi traže.

Ne mogu sad elaborirat na što točno mislim jer počinje drugo poluvrijeme Mančestera pa moram ići gledat :)

Jedino čega me strah je netcode - to je najvažnije od svega - jebeš sve ostalo ako netcode bude u kurcu.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
16 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Re: Battlefield 1
Skilledžija kaže...

Dobro sam pretpostavio za cepelin pa idem dalje :)

Mislim da je WW1 samo novi početak.

Sljedeći nastavak WW2 pa dalje Vietnam i ostalo.

To mi je jedino logično pošto su ljudi mahom tražili WW2.

Ja se ne žalim, dapače, mislim da će ovo biti odlično.

Sve što sam do sada čuo mi zvuči kao da su išli na ruku communityju i stavili ono što ljudi traže.

Ne mogu sad elaborirat na što točno mislim jer počinje drugo poluvrijeme Mančestera pa moram ići gledat :)

Jedino čega me strah je netcode - to je najvažnije od svega - jebeš sve ostalo ako netcode bude u kurcu.

Pa gdje si vidio da netcode valja sa samo 14ticket serverima. Usminkano smece!

17 godina
TSI kaže...
bik kaže...
Tsar kaže...

Tek sad vidim da je najavljen BF1. Strava izgleda. Napokon da je netko WW1 oživio.

Jedva čekam zaigrat, već izgleda fenomenalno :)

Hoće li minimalni zahtjevi biti zlični kao za BF4?

Kao i do sada računaj gpu od 200eur za medim detalje @ 100fpsa

Pa neces takvu igru valjda irgat na medium, ako nemogu irgat na ultra da iskorsitim sve ljepote necu je ni igrat. To je kao da das ferarija da ti ga oslabe na 200ks

Reinkarnacija Ljudine aka TDI aka TSI?  

13 godina
Battlefield 1

Ovo će biti malo pudulji post. Imao sam jedan dan da razmislim o prikazanome i komentarima. Slobodno prekočite ako ne želite/ne znate čitati.

Kad je napokon službeno predstavljen, bio sam razočaran što je stvarno potvrđeno vrijeme radnje - prvi svjetski rat.
Osobno sam želio da budu 80-te, ili bar WWII.

A pogotovo sam se razočarao kad sam vidio komentar Volumea, jer sam i ja slično razmišljao, a i volim isti tip igre ko on - velike conquest mape, vozila.. a tu i tamo malo bezglavnog napucavanja puškama.

I onda sam si razmislio, što mi znamo o samom gameplayu? Pa.. baš ništa.

Recimo, u BF 4 su avioni nekoliko puta sporiji nego u stvarnosti. Inače bi avionom preletio mapu za sekundu dvije :)
Tko brani DICE-u da u BF1 malo ubrza dvokrilce. Malo, 20-30%, ne duplo :D

Ili tenkovi. Mislim da u su u sadašnjim Battlefieldovima tađer malo sporiji nego najnovije verzije u stvarnosti.
I sad, uzmu oni tenk iz WWI, malo ga ubrzaju, povećaju okretljivost.. ne vidljivo, taman toliko da se ne vidi da je nešto moderno, al ipak dovojno da se lijepo voze. I onda, čisto vizualno, nabace zvuk klopotanja metala i gusjenica, gusjenice se tresu, iz dimnjaka izlazi gusti crni dim.. i čisto vizualno dobijemo oječaj da vozimo starinski tenk, a u stvarnosti smo blizu ovome što sad imamo.. bar amtracku :D

Isto i za puške. Uzmu prototip iz WWII, stave gore attachmente, približe ga recimo.. M416, stave gore opet neki drveni skin, metalni zvuk udarca igle o metak, sve se trese lupa i izlazi dim iz cijevi. Dobiješ WWi oružje, a feeling napucavanja ostane ko u BF3 i 4.

Naravno, ovo je sve što MOGU napraviti. Možda će napraviti baš suprotno, sve još usporiti da se doibije veći starinski feeling.. još nemamo pojma

Konji.. zašto nekolicinu toliko smetaju? Pa nemamo pojma kako će se koristiti. U traileru od 2 minute su prikazani desetak sekundi. Možda če biti prevnozno sredstvo ko motor ili quad. Možda će biti "proširenje" vojnika. S njih pucaš, mašeš mačem...
A možda budu samo u single playeru!

Buzdovani i mačevi. Što ako su samo ko sad nož? Izvadiš kad si blizu neprijatelju zamahneš i opet si na osnovnom oružju. Tko ih nije koristio do sad neće ni dalje. Možda je, a možda nije da ćemo s njima trčat kroz rovove. Ak netko od vas koji o tome pričaju možda vide na traileru nešto ili su pročitali koju inside informaciju.

Battle pickupovi i konzolitis. Ovo svi zaključujemo jer je netko (JackFrags?) spomenuo kao mogućnost u video. Nadam se da nije točno jer ni jedan Battlefield nije ovakve gluposti imao. Battlefront je ipak malo arkadnija pucačina.

Igra za klince. Whaat? Pa koji klinac želi igrati igru koja je smještena u prvi svjetski rat?? Kad su ovo najavili ja sam se baš čudio kako ciljaju na stariju gaming populaciju, koji su se nakon 20-30 godina gaminga zaželjeli nečeg malo drugačijeg.

Uglavnom, ovo je bilo čisto da napišem kako sve navedeno može biti bolje ngo zamižljamo ili vidmo.
Kako će biti na kraju? Dio budemo imali priliek vidjeti i isprobati u beta verziji.

Poslije CTE u Battlefieldu 4, i toga što su rekli da napokon ispituju igrače i "youtubere" o željama, promjenama i dodacima u BF1, sve si mislim da bi mogli napraviti ovo kak spada. Ovi Youtuberi DOSLOVNO žive od svojih videa i vjerojatno se trude koliko mogu da doprinesu tome da igra ispadne kak treba. Nadam se :D

Ovo mi je i dalje jako čudan setting za Battlefield igru. Ali sam otvorenog uma i čekam bilo kakve dodatne informacije, gameplay il da sam zaigram.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 15:11 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
36 0 hvala 4
9 godina
protjeran
Battlefield 1

cyber trk po mastercard da preordas. HAHAHAH 

Moj PC  
0 11 hvala 0
13 godina
TSI kaže...

Ne preordam dok ne vidim o kakvoj je igri riječ. Več sam to rekao, a i napomenuo sam da ne čitaju oni koji ne znaju čitati.

Na kojoj si ti igri trenutno? CS-go? ili si se opametio i ne igraš igrice?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
10 godina
odjavljen
Re: Battlefield 5
SiNkE.Zgb kaže...
MRSKI kaže...
Glavas_ZG kaže...

Nadam se da će nadmašit Battlefield 3.

Brojem hoće sigurno

e zajebo si se

Battlelog: Glavas_ZG
11 godina
Battlefield 1

Mislim da je cijena igre niska s obzirom na zaludjenost. Mogli bi uzet Jobsov poslovni model i dignuti cijenu radi imena.

Uvjeren sam da bi uspijeli.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Spacecraft kaže...

Mislim da je cijena igre niska s obzirom na zaludjenost. Mogli bi uzet Jobsov poslovni model i dignuti cijenu radi imena.

Uvjeren sam da bi uspijeli.

Mogu i jesu. :D

Prošle godine je bilo 40 i 60USD, ovisno o verziji.. čini mi se.

13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
TSI kaže...

Ne preordam dok ne vidim o kakvoj je igri riječ. Več sam to rekao, a i napomenuo sam da ne čitaju oni koji ne znaju čitati.

Cyber još nikad nisam vidio da ti nekome daješ TD, mora da vam je taj ljudina stvarno antipatičan, ne bih znao, on, Mato sa skuterom i Pako su ispred mog vremena.

Čak je i Petko par puta dao, ali mislim samo što se tiče katolicizma i nekih sekularnih mišljenja. Želim osnovati "Bug - Good Vibes Klub" temu gdje će se skupljati istomišljenici koji ako se ne slažu obrazlože i to malo zašećere usput svejedno iznoseći svoje mišljenje i time ne povrijeđući drugoga i uništavajući njegov/njen kreativni proces.

Nije kasno, svi koji su bili TD-ovci se mogu promijeniti baš kao Alex DeLarge, govorim za formula1live, eposa i slične.

Da osnujem to ili još bolje netko s većim utjecajem koji dijeli istu ili barem sličnu ideologiju sa mnom ?

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 15:30 (Ikarus01).
13 godina

Izgleda da si zablokirao temu

Aj netko, brzo sliku neke lijepe guze!

13 godina
Battlefield 1

Majko nukla koliko je novih panjeva na jednom mjestu. Ko ono reče, jedva čekam da odjebu sa ove teme sa svojim hejtom

Pričekajmo sa betom pa onda komentirajmo

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 16:45 (MRSKI).
Moj PC  
8 1 hvala 1
13 godina
Re: Battlefield 5
SiNkE.Zgb kaže...
MRSKI kaže...
Glavas_ZG kaže...

Nadam se da će nadmašit Battlefield 3.

Brojem hoće sigurno

e zajebo si se

Koje si ti zlopamtilo. Sta bi da sam ja takav prema tebi :)  

17 godina
Battlefield 1

Po onome što se do sad zna, bit će vozila i letjelica. Osobno bi mi bila fora letat dvokrilca - a koliko vidim imat će i posadu, tj. gunner-a izgleda.

OK, tražit će se neki teamwork.

Mislim da bi nakon BF3 Metro/Noshar Canals i vjerojatno najigranijeg Lockera u BF4 samo slijep ne stavio infantry mod/mape u BF1. Kaže da će biti pješadijskih borbi u Parizu, reskinani Seine Crossing, možda?

Ko što kažu ostali, dok ne vidimo betu ili bar malo više gameplay-a možemo bacakat informacije ovako i onako.

A ako će stvarno biti "heroja" pa možda i vozila za otključati na mapi (uz nemogućnost da izađeš iz vozila i "zavariš" ga malo), slično kao u Battlefront-u, e onda očito idu prema totalnoj arkadizaciji (iako BF-ovi jesu arkadni). Imam dojam da većinu ovdje to ne bi zadržalo tisućama sati kao što su to bili u stanju BF2, BC2, BF3, BF4 pa i BF1942.

Moj PC  
10 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

mene samo zanima koja je uloga jadnog konja u cijeloj priči,hoćeš mu moć nakeljit c4 pa sa njim na tenk

Moj PC  
5 0 hvala 2
15 godina
TomoR kaže...

A ako će stvarno biti "heroja" pa možda i vozila za otključati na mapi (uz nemogućnost da izađeš iz vozila i "zavariš" ga malo), slično kao u Battlefront-u, e onda očito idu prema totalnoj arkadizaciji (iako BF-ovi jesu arkadni). Imam dojam da većinu ovdje to ne bi zadržalo tisućama sati kao što su to bili u stanju BF2, BC2, BF3, BF4 pa i BF1942.

Di će te držat to kad trčiš ubit nekog lika, a on slučajno pređe preko ikonice za onog limenka s minigunom i raznese te u komadiće. Di je tu skill ili neko znanje?

Ako to naprave velim, nema šanse da uzmem igru. Battle pickup je nešto drugo, moraš stat, uzet, svi te vide..ali da se sam pretvoriš u njega ili nešto...ma lol ako tako bude.

I što ima loše ako nagađamo...nagađalo se do neki dan kakav će setting bit, sad se nagađa kako će to sve izgledati kad izađe beta ili neki konkretniji gameplay demo na e3.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
14 godina
TomoR kaže...

Ako budu išli na onu Battlefront pick up šemu vozila i heroja ja sigurno ne kupujem igru. Nije me to uspjelo zadiviti u star wars igri, a veliki sam fan dotične franšize, pa sigurno neće ni u bf-u....

Ali živi bili pa vidjeli...beta će pokazat sve :D

Btw. nabijem ih na qurac ako ne stave da možemo voziti razarače nakon što su ih ponovno stavili u trailer....ja i dalje ne vjerujem da je BF1942 imao upravljive i razarače i nosače i podmornice a igra je sad stara skoro 14 godina.....uzalud sva ta silna grafika kad te tako jedna stara igra šiša u svim segmentima gameplaya 

Battlelog: [G] pijana_carapa
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

otkud vam opce ta ideja de ce biti pickupova?!

kolko znam to uopce niko nije spomenuo, a lik u limenom odjelu meni djeluje ko support koji moze bas svatko biti tak da nema smisla u vezi bilo kakvih pickupova i heroja jer ljudi dragi ovo je ipak battlefield a ne battlefront

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LeftY_CRO kaže...

kolko znam to uopce niko nije spomenuo, a lik u limenom odjelu meni djeluje ko support koji moze bas svatko biti tak da nema smisla u vezi bilo kakvih pickupova i heroja jer ljudi dragi ovo je ipak battlefield a ne battlefront

Hmmm, tako je i battlefront bio "battlefront a ne cod wannabe"...pa ti vidi što se desilo

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 17:26 (Granzon).
11 godina

RIP COD. Press F to pay respects.

17 godina
LeftY_CRO kaže...

Netko je bio spomenuo da je neki od poznatijih YT-era koji su već imali priliku isprobati igru to tako rekao.

13 godina
Battlefield 1

Iskreno, ne vjerujem da će biti pickupova, ako to urade onda su stvarno dobili (deja vu?). Ali sigurno ide dodatna debilizacija komandi, hintova, I inih gluposti. nisu džaba frostbite napravili čija je glavna uloga lakoća cross-platformskog programiranja da bi odmah mogli lakše istu verziju igre imati i na konzolama i PCu. Oni samo računaju krajnju bilancu salda a konzole sve više uzimaju maha. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Možda je taj "limeni" i pola toga čudnoga samo iz single playera. Treba pričekati pa onda zaključiti, ali da ni meni se ne sviđa ako će biti ti random pickupovi kao u battlefrontu.

Volio bi da svaka nacija ima svoje puške i stvari koje su koristili, a ne da švabo puca iz francuske puške

Da nema tolko modifikacija oružija, tek možda scope iako ni toga nebi trebalo biti. Nek ubace skinove i to je to.

Da nema otključavanja ili da kratko traje.

Jednostavno da bude jednostavno, a opet dobro kao BC2. Nikakve distrakcija sa đelenđima i otključavanjima, uzmi pušku koju želiš i rokaj.

Moj PC  
7 0 hvala 2
12 godina
Soldier977 kaže...

Iskreno, ne vjerujem da će biti pickupova, ako to urade onda su stvarno dobili (deja vu?). Ali sigurno ide dodatna debilizacija komandi, hintova, I inih gluposti. nisu džaba frostbite napravili čija je glavna uloga lakoća cross-platformskog programiranja da bi odmah mogli lakše istu verziju igre imati i na konzolama i PCu. Oni samo računaju krajnju bilancu salda a konzole sve više uzimaju maha. 

Kaj su to pickupovi?

Nisam igro battlefront pa neznam,a dosta se spominje i hejta

curious

17 godina
b00 kaže...
Soldier977 kaže...

Kaj su to pickupovi?

curious

Pokupiš ikonu na podu pa postaneš Darth Vader, vozilo, ili nešto slično:

13 godina
b00 kaže...
Soldier977 kaže...

Kaj su to pickupovi?

curious

Trčiš trčiš I naletiš na zvjezdicu što sjaji u travi i paf.... Imaš uber super letjelicu ili plišanog medu u ovisnosti o koje si sreće. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
M4X kaže...
CyberDemonVZ kaže...
TSI kaže...

patetična sranja...kad radiš pre-order,sutra ili prekosutra?

Ajde, pokusaj ne glumit idiota i sudjeluj u konstruktivnoj raspravi.

Znam da ne odustajes od neceg sto si zamislis, ali bar ponekad pokusaj.

Igra ce mozda bit totalno sranje, i ne mislim davat novce prije nego ju vidim.

A ako se ipak otkrije da je gameplay, hitreg, dizajn mapa zakon, ti ces ostati na svome, makar sam skuzis da si bio u krivu. Bas se glupo "razgovarat" s tobom.

Moj PC  
8 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 1

Čini mi se da su rekli za lika s bacačem plamena da je "hero", a tako se zovu likovi koje pokupiš u Battlefrontu ako se ne varam?

I limeni bi također mogao biti pickup?

Ja sam klasu dedicated driver shvatio malo drugačije i nadam se da će tako biti, a ne ovo što se svi bunite.

Mislim da bi oni koji odaberu klasu tenkist imali pravo spawna u tenk (to je LVL Smrad spomenuo u videu) i ono čemu se nadam je da će taj tenkist biti opremljen za popravak tenka i nekim osobnim naoružanjem za eventualnu borbu izvan vozila.

Nikako mi se ne sviđa ideja i nadam se da nisu toliko blesavi da stave tu klasu u kojoj ćeš biti osuđen umrijeti skupa s tim vozilom ako nema nikog da te popravi.

Što mi se sviđa kod moje ideje o dedicated driveru?

To što u tom slučaju ne bi neki snajperist uzeo avion i odbacio se na obližnje brdo i pritom uništio avion kao što sada rade likovi s helićima i sličnim.

Osobno naoružanje ne bi smjelo biti prejako, trebalo bi biti jako/dobro tek toliko da imaš šansu da se obraniš u slučaju napada i u tom slučaju ne vjerujem da bi panjevi, snajperisti ili mecidi ulazili u vozila i uništavali ih iz hira.

Sviđa mi se i to što su malo pretumbali klase.

Koliko sam shvatio sad su slične onima u BC2.

Medic ima medpack i let lampu, a support ima ammo i defib.

Recon je vjerojatno isti, a engi će dobiti neki kurac za borbu protiv oklopnjaka - RPG ili što je već tada bilo.

Nema više lockajućih pizdarija i to me najviše veseli.

Nadam se i da će learning curve biti zajeban, a ne kao u četvorci da svaki panj koji pokrene igru ima šansu ubiti nekoga sa 1000 sati.

U BC2, a pogotovo u BF3 je to bilo dobro odrađeno.

Ako hoćeš biti mangup i ownat ekipu ima da se uhvatiš posla i da naučiš pucat.

Radujem se i boltovima - nadam se da će ih biti i da će se s njima moći lijepo igrati.

Natakneš bajunetu na bolt i rokaj miško :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Sviđa mi se i to što su malo pretumbali klase.

Koliko sam shvatio sad su slične onima u BC2.

Medic ima medpack i let lampu, a support ima ammo i defib.

Recon je vjerojatno isti, a engi će dobiti neki kurac za borbu protiv oklopnjaka - RPG ili što je već tada bilo.

Prema Jack Fragsu, uopće nema enga.

JF: Assault players: SMGs

JF: Medic: maybe semi-autos

JF: Support: LMGs

JF: Scout: sniper rifle guy

U traileru se na trenutak pokazuje lik sa nekom gigantskom protuoklopnom puškurinom though.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
11 godina
neaktivan
kurt kaže...

Novi leak!

Evo i moja montaza najzescih MP trenutaka koju sam napravio igrajuci pre-alpha verziju doma kod dajsovog CEOja

KONJIC ! 

hvala za novi wallpaper 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 18:37 (Frik Gik).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice