Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.271.139
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Battlefield 1

Ne vecina igraca je htjela WWII, modern warfare vec ide na jetru.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Nema lock on oruzja 

Megatr0n_HR (BF3) / MEGATRON_CRO (BF4) | Youtube: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Ma koji više BF

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Moja jedina želja je da ne pojednostave previše igru, tipa da ne možeš izaći iz tenka, aviona i sl. i bez one "heroji" mehanike iz SW-a.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Trebalo bi moci izlaziti iz vozila, s time da stave animaciju, da to duze traje i ljepse izgleda

Megatr0n_HR (BF3) / MEGATRON_CRO (BF4) | Youtube: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR

2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Dobro jutro ekipa, ja sam nakon trailera jos bio 30min online i reko ko te hebe DICE/EA odo ja spavat

Uglavnom ako je sudbina takva pazi ovo sada:

Ovo je Frostbite 3.0 engine negdje je iskocio taj logo tokom stream-a i čak su ga spominjali, možda sam halucinirao tko će ga znati

a kad smo već kod haluciniranja bilo bi zanimljivo da to stvar prilikom prskanja raznim kemijskim oružjem

Što se tiče gameplay-a to ćemo vidit i probati u Beti ja čekam to iako mi tematiki WW1 ne odgovara (osobno, 100 ljudi 100 čudi).

E sad ono koliko će ta igra biti napredna mislim na tehnologiju destrukcija, fizika, i ostale stvari vezane za hardware to je jako veliko pitanje jer iskreno nisam nigjde gledao niti čitao, ali zamislite ovo: oni ovu igru moraju natjerati da radi na Xbox One i PS4

(hardware koji je dosta slabiji od PC-a) hmmmm, a da sve gluposti ima kao puno jači i napredniji PC.

Kako će to natjerati ?

Možda je igra punokrvni DX12 ili Mantle (Vulkan), a možda su ga dobro optimizirali u što sumnjam, ali vidit ćemo.

Glazba iz trailer je:

The Glitch Mob - Seven Nation Army Remix (The White Stripes)

[M|C] LuX_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 12:46 (LuX_CRO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Novi leak!

Evo i moja montaza najzescih MP trenutaka koju sam napravio igrajuci pre-alpha verziju doma kod dajsovog CEOja

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter

10 0 hvala 3
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1
kurt kaže...

Novi leak!

Evo i moja montaza najzescih MP trenutaka koju sam napravio igrajuci pre-alpha verziju doma kod dajsovog CEOja

Prejako,điha đoli,sprdacina od igre

jutuberi nisu uopce odusevljeni ali razumljivo nesmiju hejtat jer dobivaju pinku od dicea i ea

15 godina
Battlefield 1

Bf 1 je trebalo ugurati između bf3 i bf4 a dotad bf4 da složi LA dice da bude kakav danas je, prepun sadržaja.

I onda sljedeći da bude bc3 pa bf 2143, pa onda opet bf 6 moderno. Mjenjati setting, ali ni na kraj pameti mi nije ww1, to mi djeluje tako nezanimljivo...

evo vam breakdown

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 13:17 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Sve su prilike da ce ovo biti nesto kao Battlefont, malo zabave za konzole, a je se ekipa sto igra BF smijala CODerima i onda postanes gori od CODa. Karma is a bitch.

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

1 0 hvala 1
15 godina
Mquany kaže...

Sve su prilike da ce ovo biti nesto kao Battlefont, malo zabave za konzole, a je se ekipa sto igra BF smijala CODerima i onda postanes gori od CODa. Karma is a bitch.

Što više gledam trailer dobivam taj feeling. Ako budeš skupljao one kartice s poda pa dobivao cepelin, iron mana ili neki tenk, unistalirat ću računalo cijelo.

9 godina
protjeran
M4X kaže...

Iduci betlfild ce se zvat primat,po uzoru na farcry i mlatit cemo se toljagama,bik te jeba...

ovaj 1 je ocito namjenjen americkom trzistu i amerima da igraju na big skrin i xbox one a pc i europu ko je**

slazem se sa tobom, prvoklasno smece za djecu do 10g. koja se pale na jahanja i grafiiku. biti ce atachmenti vise vrsta kopita i sedla za konje da budes brzi i agilniji i takoder kevlar za konja hahahahahhaha. Koje smece

15 godina
Battlefield 1

50 Points "Horse Disabled"

100 Points "Horse Destroyed"

Moj PC  
10 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Battlefield 1

Koji su do idioti. Neznam zasto jednostavno nenaprave fixasni bf3 jer im je to bila najigranija igra ikada. A oni otisli totalno u kontra smjeru na neke djecje igre.

Moj PC  
1 9 hvala 0
17 godina
odjavljen
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
Battlefield 1

Odjednom se pojavilo 50 ljudi za koje nisam nikad cuo u temi do sada i samo seru i whinaju.... jedva cekam da se malo smiri stanje da mogu doc ovdje i procitati nesto sto ce me nasmijati

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
Moj PC  
10 2 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ne znam kako će ovo ispasti s konjima osobito ako budu padali ko AT-ST Walkeri.

PETA is going to have a field day.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

?

khm, tema je BF1.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
14 godina
protjeran
Jedina nada za serijal je da dozvole community modding za bf4 kakav je dvica imala, inače piši propalo...

1 0 hvala 0
12 godina
Re: Battlefield 5
MRSKI kaže...
Glavas_ZG kaže...

Nadam se da će nadmašit Battlefield 3.

Brojem hoće sigurno

e zajebo si se

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
neaktivan
Volume kaže...
Jedina nada za serijal je da dozvole community modding za bf4 kakav je dvica imala, inače piši propalo...

Jako teško moguće, mislim moguće ali ne isplati se para.

Frostbite SDK slovi kao neoptimizirano i disocirano smeće, trebalo je nekom Dice inžinjeru kad su se selili iz ureda u ured skoro tjedan dana da to prebaci.

Tvrde da neće dopustiti modding jer misle da bi community proizveo inferiorne proizvode koji bi narušavali battlefield iskustvo. To mi uopće ne zvuči logički povezano jer nitko nije obvezan skidati modove dapače treba se za njih i potruditi više od next,next,install, a koliko sam vidio community stvara najčešće puno bolje stvari nego sami devovi primjer modovi za half life,doom,jedi knight i mnogi drugi.

Nemam nikakav info, pišem iz sjećanja jer podaci koji su bili prije, više ih nema, odnosno nestali su pod "misterioznim" okolnostima

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
16 godina
fila2208 kaže...

c4 konju u guzicu i ispalit ga na onu vjetrenjaču

kradem mine iz minskog polja
13 godina
dery kaže...
fila2208 kaže...

c4 konju u guzicu i ispalit ga na onu vjetrenjaču

Jedva čekam, nafrcam ga C4, zajašem i imam Pegaza

14 godina
fila2208 kaže...

Press E to enter horse  

twice the pride double the fall
17 godina
Battlefield 1

Što ako će konj biti timsko vozilo; jedan igrač konj a drugi ga jaše?

Twitter: @191x7
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
191x7 kaže...

Što ako će konj biti timsko vozilo; jedan igrač konj a drugi ga jaše?

Zamisli team speak na sluškama...Pero aj tamo, ćibe, IJA, JA !

15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Tek sad vidim da je najavljen BF1. Strava izgleda. Napokon da je netko WW1 oživio.

Jedva čekam zaigrat, već izgleda fenomenalno :)

Hoće li minimalni zahtjevi biti zlični kao za BF4?

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Tsar kaže...

Tek sad vidim da je najavljen BF1. Strava izgleda. Napokon da je netko WW1 oživio.

Tebi nisu sve na broju?

16 godina
Tsar kaže...

Kao i do sada računaj gpu od 200eur za medim detalje @ 100fpsa

9 godina
protjeran
bik kaže...
Tsar kaže...

Kao i do sada računaj gpu od 200eur za medim detalje @ 100fpsa

Pa neces takvu igru valjda irgat na medium, ako nemogu irgat na ultra da iskorsitim sve ljepote necu je ni igrat. To je kao da das ferarija da ti ga oslabe na 200ks

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice