Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.270.868
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
Battlefield 1

Neznam šta bi reka, ww1 svakako jest u neku ruku osvježenje i odmak od futurističkih CoD čuda i baš zbog toga bi i moga proć.

Vidićemo kad beta iziđe jel to vridi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Battlefield 1
meni je ovo pravo osvježenje nakon 2005 i CoDww2 kampanje,bf2 koji se derao cilu 2006,mw2007-2008,bf3-2011-2012, i na kraju bf4 prije dvi godine,

pošto su settinszi bili redom ww2,information age,ia,ia,ia
bilo bi nesnošljivo gledati još jedan,to je bila revolucija tamo prije 12 godina a ne danas,a u ovom biznisu moda se mijenja svako 6 mjeseci a ne 6 godina,

ako,da ponovim ako ovo izvedu dobro, nema razloga za neigrati, da je novi moderni setting ne bi ni pogledao trailer, a ww2 je dosta vise bogu i coviku,
posebno kad sad uđeš u neki kafić sa igraonom i vidiš seljačine od 15 pa do 32 godine kako igraju onu istu jbenu cod2 mapu puše cigare ko ludi, i svaka druga im je psovka,
a ko zasuje vise i zadere se on je veća faca, ugh bljak već mi se želudac diže.

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Ja na ovo  gledam ko na album  ... And Justice For All od Metallice. experiment Koji možda bude Ogroman hit. Samo da ne ubace previše konzolitisa. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 9:58 (Soldier977).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 1
M4X kaže...

Iduci betlfild ce se zvat primat,po uzoru na farcry i mlatit cemo se toljagama,bik te jeba...

ovaj 1 je ocito namjenjen americkom trzistu i amerima da igraju na big skrin i xbox one a pc i europu ko je**

Vidim da redom pišeš gluposti. Toljage, noževi, mačete, katane, bajonete, lopate itd. su samo raznovrsna melee oružija koja ćemo očito moći odabrati.

Osim toga bit će navodno dosta prototip oružija iz toga doba, pa neće samo biti bolt-action puškice. Možda ubace i BAR ili Tommy gun prošto su baš krajem rata krenuli u izradu tih puški.  Evo popis raznovrsnog oružija iz toga doba:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_infantry_weapons_of_World_War_I

Netko je pitao zašto je crnac na coveru. Pa zato jer jedan packova koji dobiješ u verziji za 80€ ti daje neki pack sa odorama i skinovima koje je koristila Harlem Hellfighter pukovnija koja je bila puna crnaca.

Jedino što sam se nadao da će staviti više pravih i poznatih bitki iz WW1. Kao što je BF1942 imao prave poznate bitke iz WW2. Onda opet kad malo razmisliš svaka mapa bi bila slična jer su se te najpoznatije bitke vodile u rovovima, ali mogli su barem jednu ili dvije ubaciti pa da rushamo iz rova u rov. Pogotovo bi jebeno to bilo u rushu :)

Do onda se zagrijavajte:

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 10:05 (Jack Sparrow).
16 godina
Battlefield 1

Bez smaw-a i rpg-a nema ni bf-a.

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Zaboravio sam dodati prije nadam se da će i deformacija tla biti bolja i da će artiljeriom moći bušiti rupe samo tako pošto je u ono doba ispucano 8 milijardi granata.

Moj PC  
2 1 hvala 1
10 godina
Battlefield 1

nisam preveliki ljubitelj battlefielda (općenito online pucačina) ali ovaj trailer me oduševio! ne znam kad me toliko nahajpala igra kojoj se uopće nisam nadao, znači ne znam kada sam gledao bolji trailer, jedva čekam igru :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Iz ovoga što sam do sada vidio i pročitao, čini se da je setting u wwI samo skin, te da neće imati previše veze s tim. Recimo, niko ne spominje repetirke kojima je bilo naoružano valjda 95% pješadije. Support će imati LMG, Recon snajper po običaju i još su spominjali sačmarice, SMG-e i puške koje su u načelu djelovale kao DMR-ovi. Dakle, osim snajpera ni jedna klasa neće baš MORATI nositi repetirke. Ko normalan će opremiti repetirku, ako može imati nešto od prije navedenog? Samo to znači da pješadijska borba neće imati nikakve veze sa settingom u kojem je igra.

Kad spominju 'tenkove' čini se da će operirati na način kao sadašnji amtrak, moći će natrpati masu ljudi, neće ga se moć uništit baš lako, ali će mu dmg biti ograničen na blizinu. S tim da će brzinu vjerojatno povećati barem 10x, jer je prosječna brzina one prikazane grdosije bila otprilike jednaka brzini laganog hoda. Dakle, opet neće imati apsolutno nikakve veze sa stvarnosti i vremenom kojim su inspirirani. Bit će i oni mali tenkovi, jedosjedi. Ne znam šta bih mislio o tome da kad odabereš vozilo više nema izlaska. Valjda je to nekako malo realističnije, jer nije baš bilo izvedivo iskakati iz gorućeg aviona koji se strmoglavljuje. Kad sam već kod toga, super što nema više kurčevih padobrana i skakanja s nebodera na neboder, praise the bringer of light!

Moguće da će avioni biti nešto najbliže realnosti, jer će nekako brzina odgovoarati kolko-tolko kontekstu, kad bi bili izrešetani, nisu nužno morali pasti, a ne ko sad da mi mlazni lovac može letit sporo kao tenk te prima 20mm projektile ko da su komarci.

Još jedna super stvar je što nema lockon-a! REJOICE!

Kao i sinoć, podvojenog sam mišljenja.

Ima i drugih igara, ako ovo faila. Recimo, Squad dosta obećava iako grafika izgleda kao iz 2007.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Meni je najbolji trailer imao BF4. ono u 4k rezi... čovječe. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
animosity_frenzy kaže...

Iz ovoga što sam do sada vidio i pročitao, čini se da je setting u wwI samo skin, te da neće imati previše veze s tim. Recimo, niko ne spominje repetirke kojima je bilo naoružano valjda 95% pješadije. Support će imati LMG, Recon snajper po običaju i još su spominjali sačmarice, SMG-e i puške koje su u načelu djelovale kao DMR-ovi. Dakle, osim snajpera ni jedna klasa neće baš MORATI nositi repetirke. Ko normalan će opremiti repetirku, ako može imati nešto od prije navedenog? Samo to znači da pješadijska borba neće imati nikakve veze sa settingom u kojem je igra.

Kad spominju 'tenkove' čini se da će operirati na način kao sadašnji amtrak, moći će natrpati masu ljudi, neće ga se moć uništit baš lako, ali će mu dmg biti ograničen na blizinu. S tim da će brzinu vjerojatno povećati barem 10x, jer je prosječna brzina one prikazane grdosije bila otprilike jednaka brzini laganog hoda. Dakle, opet neće imati apsolutno nikakve veze sa stvarnosti i vremenom kojim su inspirirani. Bit će i oni mali tenkovi, jedosjedi. Ne znam šta bih mislio o tome da kad odabereš vozilo više nema izlaska. Valjda je to nekako malo realističnije, jer nije baš bilo izvedivo iskakati iz gorućeg aviona koji se strmoglavljuje. Kad sam već kod toga, super što nema više kurčevih padobrana i skakanja s nebodera na neboder, praise the bringer of light!

Moguće da će avioni biti nešto najbliže realnosti, jer će nekako brzina odgovoarati kolko-tolko kontekstu, kad bi bili izrešetani, nisu nužno morali pasti, a ne ko sad da mi mlazni lovac može letit sporo kao tenk te prima 20mm projektile ko da su komarci.

Još jedna super stvar je što nema lockon-a! REJOICE!

Kao i sinoć, podvojenog sam mišljenja.

Ima i drugih igara, ako ovo faila. Recimo, Squad dosta obećava iako grafika izgleda kao iz 2007.

Slažem se. Nema autolock i lock on oružija što je dobro. Rekao je lik na streamu da će svaki tenk biti drugačiji i svakog će se drugačije igrati. Bit će light i heavy tenkovi. U te velike će navodno pasati 3 lika, na onom britanskom valjda će svaki gađati na svoju stranu pošto je tako imao topove, a jedan voziti i valjda derati sa mašinkom naprijed.

10 godina
Battlefield 1

pa jel nije fora u tome što će to biti nekakvo alternativno ww1 vrijeme? mislim čim stave alternativno jasno je da neće biti sve kao u ww1, to bi bilo ubitačno dosadno, da samo jurišamo jedni drugima na rovove, vidit ćemo šta će napraviti, u svakom slučaju izgleda zanimljivo

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

bez gradskih borbi ne valja i tu je bf-3 gospodar

Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Sav info koji se zna trenutno:

https://www.reddit.com/r/battlefield_one/comments/4i7dfq/all_info_from_dice_to_news_outlets_about_bf1/

Dobar kratak članak bez previše sentimentalnosti:

http://www.pcworld.com/article/3067297/software/battlefield-1-takes-the-shooter-series-to-the-all-out-conflict-of-world-war-i.html

Kako napisah u prethodnom postu: "But I say it because this is not—as far as I can tell - Verdun. This is not a slavishly faithful recreation of history where death is brutally random, where merely making it from trench to trench is an accomplishment. Verdun is all mustard gas and bolt-action rifles and barbed wire and panic. This is Battlefield. It’s the amusement park version of the Great War, the Hollywood epic—one where biplanes dogfight through canyons and a dude hits someone in the face with a shovel."

M1911 je naravno opet u igri. :-)

Ovo se dobiva preorderom:

http://i.imgur.com/l9nf54C.jpg

Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
protjeran
Bitno da su oni stavili preorder za 80 eura, ko jebe sve ostalo...

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Slažem se. Nema autolock i lock on oružija što je dobro. Rekao je lik na streamu da će svaki tenk biti drugačiji i svakog će se drugačije igrati. Bit će light i heavy tenkovi. U te velike će navodno pasati 3 lika, na onom britanskom valjda će svaki gađati na svoju stranu pošto je tako imao topove, a jedan voziti i valjda derati sa mašinkom naprijed.

Hm, zvuči mi kao mehanizam sličan onome kojega sad imamo na IFV-u. Vozač ima kontrolu nad vozilom i glavnim topom, a posada može pucati sa strana.

15 godina
Battlefield 1

Samo da bude Mosin-nagant 1891 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Volume kaže...
Bitno da su oni stavili preorder za 80 eura, ko jebe sve ostalo...

Smith je uzeo 2 komada - za slucaj da se jedan pokida

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
M4X kaže...

Iduci betlfild ce se zvat primat,po uzoru na farcry i mlatit cemo se toljagama,bik te jeba...

ovaj 1 je ocito namjenjen americkom trzistu i amerima da igraju na big skrin i xbox one a pc i europu ko je**

Vidim da redom pišeš gluposti. Toljage, noževi, mačete, katane, bajonete, lopate itd. su samo raznovrsna melee oružija koja ćemo očito moći odabrati.

Osim toga bit će navodno dosta prototip oružija iz toga doba, pa neće samo biti bolt-action puškice. Možda ubace i BAR ili Tommy gun prošto su baš krajem rata krenuli u izradu tih puški.  Evo popis raznovrsnog oružija iz toga doba:

Netko je pitao zašto je crnac na coveru. Pa zato jer jedan packova koji dobiješ u verziji za 80€ ti daje neki pack sa odorama i skinovima koje je koristila Harlem Hellfighter pukovnija koja je bila puna crnaca.

Jedino što sam se nadao da će staviti više pravih i poznatih bitki iz WW1. Kao što je BF1942 imao prave poznate bitke iz WW2. Onda opet kad malo razmisliš svaka mapa bi bila slična jer su se te najpoznatije bitke vodile u rovovima, ali mogli su barem jednu ili dvije ubaciti pa da rushamo iz rova u rov. Pogotovo bi jebeno to bilo u rushu :)

Do onda se zagrijavajte:

Daj ne seri,pa znam da nece bit samo toljage(bit ce i m16a3 iz ww1 lol) ali i dalje su fejlali,sad mi i space djeluje ko bolje rjesenje a ne ovo sranje

Kao prvo nitko nije bio za ww1,sad ea izbaci ww1 i svi odjednom sretni i rade preorder,brzo se mjenjaju misljenja...sprdali ste se sa cepelinom,sad ste ga i dobili,uzivajte

Kako je netko napisao,rip battlefield,odo ja ponovno instalirat bf3

Ovaj dice i ea kao da nas namjerno trolaju a igraci to puse,ovo je igra samo za glupave amerikance na xbox one,oni to puse najvise

17 godina
odjavljen
M4X kaže...
sad ste ga i dobili,uzivajte

Hvala, zdravo...

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 1

Ajd da je bar u ww2 gdje su borbe na svim poljima uz raznovrsnije naoružanje, otkad je ea preuzeo bf ide dole.Zamislite stalingrad, berlin, normandija, kako bi to bilo hebeno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 11:28 (dery).
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
M4X kaže...
Jack Sparrow kaže...
M4X kaže...

Do onda se zagrijavajte:

Daj ne seri,pa znam da nece bit samo toljage(bit ce i m16a3 iz ww1 lol) ali i dalje su fejlali,sad mi i space djeluje ko bolje rjesenje a ne ovo sranje

Kao prvo nitko nije bio za ww1,sad ea izbaci ww1 i svi odjednom sretni i rade preorder,brzo se mjenjaju misljenja...sprdali ste se sa cepelinom,sad ste ga i dobili,uzivajte

Kako je netko napisao,rip battlefield,odo ja ponovno instalirat bf3

Ovaj dice i ea kao da nas namjerno trolaju a igraci to puse,ovo je igra samo za glupave amerikance na xbox one,oni to puse najvise

Ti si zabrijo. Sta fali WW1? bolje to neg sranje kao star wars battlefront. kako nitko nije bio za WW1 kad je bio 2 na anketama.

14 godina
protjeran
Ajde molin te daj mi link na tu anketu na kojoj je ww1 na drugom mistu

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Friday kaže...
M4X kaže...

Hvala, zdravo...

Odjebi

vjerovao sam i ja da bi ww1 bilo ok ali sad kad vidis sve ovo,nema sanse,samo moderni battlefield priznajem

Jurisanje sa konjusinom na tenk lol,a nije ni ovaj jack frags odusevljen,svaka druga rijec mu je cinematic,ovo je isto ocito stari engine,kako rekoh ako hoces ultra na pc nemoze bez gtx 980ti,bit ce ovo obican port sa konzola na pc kao i 99.9% danasnjih igara

14 godina
neaktivan
Volume kaže...
Ajde molin te daj mi link na tu anketu na kojoj je ww1 na drugom mistu

Ma gluposti, malo ko je očekivao ovo. Ne znam ni ja odakle sad to odjednom. Anketa koju je JF proveo:

http://gamingbolt.com/battlefield-5-fans-want-the-game-to-be-set-in-a-world-war-2-setting

Ovo su rezultati:

http://www.strawpoll.me/6459945/r

wwI = 7% i uvjerljivo zadnje mjesto. :-)

Naletio sam i na još manjih i rezultat je bio sličan. DICE živi u svom svijetu.

16 godina
M4X kaže...
Friday kaže...
M4X kaže...

Hvala, zdravo...

Odjebi

vjerovao sam i ja da bi ww1 bilo ok ali sad kad vidis sve ovo,nema sanse,samo moderni battlefield priznajem

Jurisanje sa konjusinom na tenk lol,a nije ni ovaj jack frags odusevljen,svaka druga rijec mu je cinematic,ovo je isto ocito stari engine,kako rekoh ako hoces ultra na pc nemoze bez gtx 980ti,bit ce ovo obican port sa konzola na pc kao i 99.9% danasnjih igara

Daj odi instaliraj BF3 i igraj, pusti nas na miru. Vidim da si neki čingrizav pa ti sad od jednom sve smeta. Nisi igrao hardline, ni battlefront nećeš ni ovo. Kaj misliš. Kao da ćeš nam faliti.

16 godina
Battlefield 1

So much crying 😂

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Ni jedan jubituber nije oduševljen. Kažu da su igrali mp i jedina stvar koju svi ponavljaju je da grafički izgleda predivno. Toliko o gameplayu...

2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

kad isprobamo betu odma ćemo znat jesu li zasrali sa ovim eksperimentiranjem

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Ja na ovo  gledam ko na album  ... And Justice For All od Metallice. experiment Koji možda bude Ogroman hit. Samo da ne ubace previše konzolitisa. 

Samo da ne bude htjeli Justice, a dobili St. Anger. :-O

17 godina
odjavljen
dery kaže...

kad isprobamo betu odma ćemo znat jesu li zasrali sa ovim eksperimentiranjem

Normalno da su zasrali,nisam igrao bc2 mp ali najvise ljudi je zeljelo upravo takvu igru ako se ne varan

Jedino pozitivno u ovom bf1 je da nema lock on sranja,a jedne od mapa talijanske planine i desert,bezveze,ovo bi se moglo pretvorit u teski kamperaj,ne sumnjam da ce mnogi kempat za artiljeriju

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice