Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.271.130
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Battlefield 1

Ne razumijem čemu takvi komentari, kao da Battlefield ide unazad toliko u prošlost iz serijala u serijal, pa ovo sad postade kao jedna u moru igrica sa WW1 tematikom

Meni je drago što se upravo Battlefield odvažio i odlučio da napravi WW1 sa ovako dobrom grafikom u današnje vrijeme kad imamo na sve strane fps igre koje su modern day based

Te toljage kako ih vi nazivate, nisu bez razloga tu, vjerovatno zato što su se ljudi tad koristili svime i svačime u prvom svjetskom ratu

čitam jedan se čudi kako to mogu konji biti a iznad prolijeću avioni, ali je normalno biti pješadija a iznad glave prolijeće heli i avioni.

WW1 je zasigurno osvježenje danas, i pozdravljam odluku dajsa, imam osjećaj da je EA ovaj put prepustio posao konačno samom dajsu da to odrade kako treba.

sad čekamo i gameplay na šta će sve ovo ličiti.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

16 1 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 1
Indestructible kaže...

Ne razumijem čemu takvi komentari, kao da Battlefield ide unazad toliko u prošlost iz serijala u serijal, pa ovo sad postade kao jedna u moru igrica sa WW1 tematikom

Pa i nema baš more WWI fps igara. Od novijih možda Verdun. Nemojte brkati WWI i WWII.

Edit: Jeste skužili da nisu spominjali SinglePlayer? Pa do sada im je uvijek na predstavljanjima SP bio prioritet.

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 0:55 (191x7).
14 godina
Battlefield 1

nisi ni skontao šta želim reći

govorim za WW1, možete nabrojati na prste takve igre, a budimo realni Verdun i sl. slabo da mogu parirati Battlefieldu, odnosno ljudi traže više dinamičnije igre i to može trenutno samo Battlefield ponuditi, plus destrukcija

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Volume kaže...

Traje takvo razočaranje da mi ni na kraj pameti nije bilo da će izbacit ovako nešto... Bf je službeno mrtav

sto nije bio mrtav kad je izasao bf3, i onda opet umro sa izlaskom bf4.. znaci ovo je treca sluzbena smrt..? 

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Indestructible kaže...

nisi ni skontao šta želim reći

Prerano je za WWI tematiku. 

Trebali su ili biti carevi pa igru pustiti 2014 kao na 100 godina WWI ili su trebali pričekati 2018 pa igru pustiti za 100 godina od kraja WWI.

Što mislite, hoće li biti i koja od naših Austro-Ugarskih bitki?

14 godina
Battlefield 1

Zašto da ne, eto dobre ideje za prvu misiju u singleplayeru, atentat Gavrila Principa na Franc Ferdinanda u Sarajevu

0 0 hvala 0
17 godina
Indestructible kaže...

Zašto da ne, eto dobre ideje za prvu misiju u singleplayeru, atentat Gavrila Principa na Franc Ferdinanda u Sarajevu

Koja dobra ideja. :D

Al ajmo twist - spriječiti atentat! XD

Nego, baš me zanima kakav će biti "novi" BattleLog. Očito će ga biti kad spominju Battlepackove.

14 godina
Battlefield 1

jeste i onda mir i blagostanje na balkanu :D to bi bio epic twist

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

Da se podsjetimo...

EUNE: Ferritin
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Battlefield 1

Ma vi ste ludi ako neko kupi ovo smece!

Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

0:45 triple mortar spam lol

www.youtube.com/watch?v=c7nRTF2SowQ

prema jackfrags mogao bi se pokupiti na mapi neki hero sa oklopom i teškim naoružanjem lol 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 2:08 (Jim Carrey).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TSI kaže...

Ma vi ste ludi ako neko kupi ovo smece!

Ti si igrao pa znas da je smece ?

Ni meni se ne sviđa setting i sve, al bar cekaj betu pa onda mozemo reci kakva je igra zapravo.

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

ovaj betlfild ce me unistit financijski,fizicki,psihicki itd.

Trajler,neznam sta bi rekao osim da je sranje i da mi se ne svida,jos na kraju bi svemirski bio bolja opcija nego ovo sranje sa konjima itd.

Ocito je BF3 jedini pravi BF,mogli su napravit opet takav slican BF3 sa novim mapama,oruzjem itd. a ne ovo,grafika prema trajleru je ok,isto nista posebno

Kad se pogleda sve skupa,nevalja...jos se posebno istice xbox one tako da mozemo reci konzolitis se nastavlja,ea i dice je i dalje stalo do novaca a ne do prave pc BF igre

Moj PC  
4 11 hvala 1
14 godina
Battlefield 1

Jedini pravi battlefield je 1942 ostalo sve je ugadanje djecurliji.  

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

ivanzu ajde ne filozofiraj 

trebao bi admin lock temu te otvoriti dok krene beta jer izgleda malo kako ide vjetar haype pa pljuvanje pa dizanje nebesa dajte se smirite ljudi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

ja sam razocarani jer nije wwii, al posto sam bf hardcore fan ovo cu uzeti 100%.

a i sa druge strane bas me zanima kako ce se sve to uklopiti u bf serijal ali mislim da ce biti ok.

i da, bolje wwi nego neka futuristicka govna sa kojima vec cod godinama faila

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Klasicna spika... Da je bilo u buducnosti bilo bi "ma dosta je futuristic igara", da je bilo u sadašnjosti bilo bi "pa imamo vec BF3 i BF4", da je bilo WW2 bilo bi "a pokušavaju na staru foru, kak ce to napravit nakon BF4 sve bi morali smanjit"... Nikad udovoljit, ja sam jednostavan  covjek, cujem dobru glazbu, vidim nabrijan trailer i ostanem skepticno ishajpan u nadi za najboljim.

EDIT: Moram samo ponovno naglasit da je ova tema mama, da naprave melodiju od prdeža (kao bf3) i dalje bi bilo zakon u tom štihu.

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 4:14 (D3lBoy).
Moj PC  
14 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
LeftY_CRO kaže...

ja sam razocarani jer nije wwii, al posto sam bf hardcore fan ovo cu uzeti 100%.

a i sa druge strane bas me zanima kako ce se sve to uklopiti u bf serijal ali mislim da ce biti ok.

i da, bolje wwi nego neka futuristicka govna sa kojima vec cod godinama faila

ajde da je barem ww2,to su nekako i svi očekivali ali šta je ovo,konjusine,čekići,lopate i još dodaj srp,onda će bit tamo nekakvi propelerci,katastrofa,kad sam pogledao prvi puta trajler-loše

mogli su ga nazvat battlefield western ili read dead redemption,battlefield 1

a za vas koji mislite da će igra bit kao i trajler,malo sutra,to je sve uljepšano i nahajpano,grafika možda blizu ali računajte da će za ultra postavke trebat gtx 980ti ili fjuri,ako to svi imate svaka čast

ovo preordat i dat njima novac unaprijed nema šanse,treba pričekat još gameplay iz mp pa onda vidit ali ovako na prvu mi se nikako ne sviđa

još je jedini pravi moderni batlfild bila trojka,ovo sve ostalo je mužnja

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 6:52 (M4X).
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

jutro decki

nisam dobro spavao, nemojte preordat 

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ne znan zašto su crnca stavili na sliku...

0 2 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Bitan je gameplay a ne toliko vremenski okvir u kojem se igra. Kupiti sada igru bez saznanja kakav će biti gameplay je glupo jer im se daje lova za mačka u vreći. 

4ku smo svi preorderali na osnovu trice i šta se desilo... 

Ne znam odakle ljudima svakakve informacije ali ako je istina da se ne može izaći iz tenka ako igraš s njim ili da će biti moguće "pokupiti"  heroja ko u SW,  onda stvarno RIP BF. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
15 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Iduci betlfild ce se zvat primat,po uzoru na farcry i mlatit cemo se toljagama,bik te jeba...

ovaj 1 je ocito namjenjen americkom trzistu i amerima da igraju na big skrin i xbox one a pc i europu ko je**

Moj PC  
3 11 hvala 2
12 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Bitan je gameplay a ne toliko vremenski okvir u kojem se igra.

Ma igrali smo i 4ku betu pa smo kupili

16 godina
Battlefield 1

Sluzbeni pocetak hejta! Ajmooo

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 1

Zasad sam više za COD Remastered nego ovo. Mislim da če BF3 i BF4 još dugo poživiti.

0 8 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Smith da je neki - kupio bi svima po key i dobro...

Freak Show Inc.

5 0 hvala 0
13 godina
HAM7A2 kaže...
Soldier977 kaže...

Bitan je gameplay a ne toliko vremenski okvir u kojem se igra.

Ma igrali smo i 4ku betu pa smo kupili

Da ali to je bila beta i svi koji su primijetili probleme su rekli da će to ispeglati di izlaska. šipak. 

13 godina
Friday kaže...

Smith da je neki - kupio bi svima po key i dobro...

Šupak. 

12 godina
neaktivan
Kao sto rekoh trailer premocan, al sminka kao uvijek !
Community bruji od jutros.
Sacekat betu pa da vidimo, ne daj boze da su se previse na amere i konzole orijentirali!
Ev jutarnja bez sablji
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 1

Jebote za novi CoD svi seru za taj space program da još fale vanzemaljci da to više nije CoD, sad izađe Battlefield, WW kakav bi i trebao bit i opet nije dobro..

Nikak ljudima udovoljit 

Možda da novi Battlefield izgleda ko novi CoD i obratno?

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

10 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice