Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.267.928
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Battlefield 5

Može biti da je onaj cover točan

A sad koji je rat u pitanju je i dalje nepoznanica jer je ta dotična pukovnija sudjelovala u oba svjetska rata:

https://en.wikipedia.org/wiki/369th_Infantry_Regiment_%28United_States%29

Ja i dalje mislim da je WWII u pitanju ali ionako čekam gameplay da prosudim pa.....strpljen spašen

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 5
ceco22 kaže...

Pa sta se bunite.. U WW I je bilo preko 50 vrsta aviona, 20 vrsta tenkova i 100 varijanti oruzja koje je bilo manje vise poslije aktivno i u WW II ... Valjda budu ubacili Red Baron dvokrilca <3

Neznam, ali znam da bi bilo dobro kad bi napravili BF koji ima mogućnosti kao project reality squad managment, squad voip sa mogućnošću mjenjanja kanala sa drugim squadovima, te vozila koja su dosta realističnija od ovih u BF4 (možda kao BF2)

uglavnom Arma 3 Tactical Battlefield mod

ovo se čini možda prenabrijano, ali moglo bi se to srezati da bude više arkada.

Mislim da su spominjali Commander u novom BF-u, kako bi to izlgedalo sa WW1 temom, ali tko će ga znati, na kraju ćemo vidit samo trailer za SP, a ona bitnija stvar MP će doći na E3 sajmu.

[M|C] LuX_CRO
12 godina
neaktivan
Battlefield 5

Izvolite, vratite se u vrijeme ww2/1.

I present to youw Battlefield 1 

https://twitter.com/Cyborgmatt/status/728617447683719168

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2016 20:05 (NoniCRO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 5

Mislim krkanje npr. u rovovima bi izlgedalo po meni kao mapa Metro clusterfuck

svi se rokamo tamo i svako ko krepa od nas ajmo ponovno respawn i opet ista stvar možda još gore.

Sve je relativno, ako bude WW1 onda moraju staviti najbitniju stvar KEMIJSKA ORUŽJA, te ostale boleštine, smrad, trulež, bockanje ljudi,...

Bojim se da ovo bude kao Star Wars battlefront samo iz prvog lica.

Ma nemam pojma niti ideja više,....

[M|C] LuX_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NoniCRO kaže...

Izvolite, vratite se u vrijeme ww2/1.

I present to youw Battlefield 1 

https://twitter.com/Cyborgmatt/status/728617447683719168

Par stranica prije kolega CyberDemonVZ i LeftY_CRO su objavili to

[M|C] LuX_CRO
17 godina
Battlefield 5

Meni se čini da postoji solidna mogućnost da budu uključena oba svjetska rata, pogotovo ako budu radili kampanju pa bi bilo zgodno da pratiš perspektivu oca i sina recimo... Ali vidjet ćemo :)

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
LuX_CRO kaže...
ceco22 kaže...

Pa sta se bunite.. U WW I je bilo preko 50 vrsta aviona, 20 vrsta tenkova i 100 varijanti oruzja koje je bilo manje vise poslije aktivno i u WW II ... Valjda budu ubacili Red Baron dvokrilca <3

Neznam, ali znam da bi bilo dobro kad bi napravili BF koji ima mogućnosti kao project reality squad managment, squad voip sa mogućnošću mjenjanja kanala sa drugim squadovima, te vozila koja su dosta realističnija od ovih u BF4 (možda kao BF2)

Mislim da su spominjali Commander u novom BF-u, kako bi to izlgedalo sa WW1 temom, ali tko će ga znati, na kraju ćemo vidit samo trailer za SP, a ona bitnija stvar MP će doći na E3 sajmu.

a zasto ne igraš armu ili squad koji je napravljen prema project reality? zašto radit još jednu takvu igru, ne kužim

16 godina
Battlefield 5

Meni je baba Vanga prorekla da će to biti BF 1944.

Je da mi je rekla i da će mi pimpi još malo narasti ali... nije. Nije pomoglo ni vezivanje utega ni juha od afričke šljive. Iduće sam trebao nataknuti osinje gnijezdo ali sam odustao od toga. Bilo me strah da ga više neću moći izvaditi.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
b00 kaže...
LuX_CRO kaže...
ceco22 kaže...

a zasto ne igraš armu ili squad koji je napravljen prema project reality? zašto radit još jednu takvu igru, ne kužim

Igram Arma 3 tactical Battlefield, čekam bolji razvoj Squada, a zašto raditi takvu igru sa BF serijalom e pa zato što imaju dobru podlogu npr. BF2 ako si to igrao znat ćeš o čemu pričam probaj va ćeš vidit.

Engine Frostbite je dobar ima dobre mogućnosti pogotovo ako igra bude punokrvni DX12, znači veće i bolje mogućnosti od mehanike igre, fizike, te sa grafičke strane.

Kod Arme i Squada je to zajebano.

A ako znaš razliku između BF2, BF3 i BF4 shvatit ćeš

BF2 je bio dosta spora akcija to jest pazio si da li ćeš trčati kao muha bez glave, da negovorim bolji bullet track (nema kill-a iza zida)

BF3 je bio dosta brži, kao i BF4 nekad me podsjećao kao UT ili Quake što je malo jadno jer ispada da su otišli sa putanje BF-a.

Moraš shvatiti da meni nije toliko problem tematika WW1, već gledam unaprijed kako/što bi moglo biti zamisli WW1 tematika sa UT ili Quake način igre fast kill, fast movement.

Jedno pitanje šta ti očekuješ od BF-a sa tematikom WW1, trčanje preko livade i po rovovima sa brzim ubijanjem kao UT ?

[M|C] LuX_CRO
14 godina
protjeran
Battlefield 5

Mudonja aj stavi koji guz, ova ćakula o igjici više ide na neku stvar

2 0 hvala 0
16 godina
LuX_CRO kaže...
ceco22 kaže...

ARMA traži jaaaako puno vremena, squad malo manje ali je isto jako hardcore. Tako da možda ti sjedne Rising Storm 2. To je nastavak Red Orchestre koja je negdje između BF-a i ARMA-e

17 godina
Granzon kaže...

Može biti da je onaj cover točan

A sad koji je rat u pitanju je i dalje nepoznanica jer je ta dotična pukovnija sudjelovala u oba svjetska rata:

https://en.wikipedia.org/wiki/369th_Infantry_Regiment_%28United_States%29

Ja i dalje mislim da je WWII u pitanju ali ionako čekam gameplay da prosudim pa.....strpljen spašen

PONAVLJAM:

191x7 kaže...

Singleplayer prati događaje između WWI i WWII. Multiplayer sadrži oružja iz doba wwI pa do 60ih godina (ona koja su bila prototipovi ili ideje tamo za vrijeme wwII).

Frakcije u MP: allied (ameri, rusi, britanci), axis (njemci, japanci, talijani) i sada jedno iznenađenje - zeities (amerikanci i njemci iz različitih mogućih budućnosti).

Twitter: @191x7
16 godina
Jack Sparrow kaže...
LuX_CRO kaže...
ceco22 kaže...

ARMA traži jaaaako puno vremena, squad malo manje ali je isto jako hardcore. Tako da možda ti sjedne Rising Storm 2. To je nastavak Red Orchestre koja je negdje između BF-a i ARMA-e

Hvala na preporuci

Uglavnom nemora BF biti prava simulacija već mix simulacije i arkade tipa kao BF2 jer opet ponavljam to fali BF-u taktika i timska igra,

Unutar BF2 si pazio skim i kako igraš jer je bilo bitno za tim i za samog sebe (ranking)

[M|C] LuX_CRO
13 godina
neaktivan
Volume kaže...

Mudonja aj stavi koji guz, ova ćakula o igjici više ide na neku stvar

Evo!

Ja samo želim da budeš sretan, slobodno Mudonji opali Hvala

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2016 20:36 (Ikarus01).
12 godina
LuX_CRO kaže...

Igram Arma 3 tactical Battlefield, čekam bolji razvoj Squada, a zašto raditi takvu igru sa BF serijalom e pa zato što imaju dobru podlogu npr. BF2 ako si to igrao znat ćeš o čemu pričam probaj va ćeš vidit.

Engine Frostbite je dobar ima dobre mogućnosti pogotovo ako igra bude punokrvni DX12, znači veće i bolje mogućnosti od mehanike igre, fizike, te sa grafičke strane.

BF2 je bio dosta spora akcija to jest pazio si da li ćeš trčati kao muha bez glave, da negovorim bolji bullet track (nema kill-a iza zida)

BF3 je bio dosta brži, kao i BF4 nekad me podsjećao kao UT ili Quake što je malo jadno jer ispada da su otišli sa putanje BF-a.

Moraš shvatiti da meni nije toliko problem tematika WW1, već gledam unaprijed kako/što bi moglo biti zamisli WW1 tematika sa UT ili Quake način igre fast kill, fast movement.

Jedno pitanje šta ti očekuješ od BF-a sa tematikom WW1, trčanje preko livade i po rovovima sa brzim ubijanjem kao UT ?

ja neznam puno o ww1 ali kaj se baš sve odvijalo na livadama? nije bilo borbi u gradovima kao u ww2? https://www.google.hr/search?q=world+war+1&biw=1920&bih=957&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjDmMr_isbMAhXMtBQKHdIdDWcQ_AUIBigB#tbm=isch&q=world+war+1+cities

17 godina
Battlefield 5

Hvalili su igru H. Sada imaju giveawaye na streamu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Hvalili su igru H. Sada imaju giveawaye na streamu.

Pa da 1 sat je bio posvećen njemu a bf4 je zadnji 

16 godina
b00 kaže...
LuX_CRO kaže...

ja neznam puno o ww1 ali kaj se baš sve odvijalo na livadama? nije bilo borbi u gradovima kao u ww2? https://www.google.hr/search?q=world+war+1&biw=1920&bih=957&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjDmMr_isbMAhXMtBQKHdIdDWcQ_AUIBigB#tbm=isch&q=world+war+1+cities

Nisam ni reko da se samona livadama dešavalo dao sam ti primjer, ali najviše se događalo unutar trench war-a

[M|C] LuX_CRO
15 godina
Battlefield 5

nezz meni bi bilo shema, da se svi raznesu nuklearkama, i onda da setting bude neki novi svijet ono resetirano sve, kao neki fallout shema. Pa se snalazi s čime stigneš.

Zamisli modificirat neka luda oružja itd. Nezz, vuče na ww1, ali meni bi bilo kul da bude postapokaliptični svijet di se snalaze svi kako stignu, ali opet su najjače sile preostale.

Koji qurac je s ovim plaštom? Izgleda ko kanye west na nekom koncertu debilizma.

Aj ti reci ovaj levekap, od random anonimusa koji briše dupe xfactor fagu, do jednog od najjačih imena bf i fps scene.

Moraš voljeti taj seljački naglasak, ali dogurao je daleko, skidam mu kapu.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2016 21:01 (fila2208).
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

nezz meni bi bilo shema, da se svi raznesu nuklearkama, i onda da setting bude neki novi svijet ono resetirano sve, kao neki fallout shema. Pa se snalazi s čime stigneš.

Zamisli modificirat neka luda oružja itd. Nezz, vuče na ww1, ali meni bi bilo kul da bude postapokaliptični svijet di se snalaze svi kako stignu, ali opet su najjače sile preostale.

Koji qurac je s ovim plaštom? Izgleda ko kanye west na nekom koncertu debilizma.

Izgleda ko kanye west na nekom koncertu debilizma.

Izvukao si mi misao stim, kopalo me na čega me podsjeća, ali ubo si u bocu. 

[M|C] LuX_CRO
17 godina
Battlefield 5

Zamislite da prolupaju pa nam stave da svi počinju s istim oružjem a onda na mapi tražimo bolju opremu, nadogradnje, vozila...

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
b00 kaže...
LuX_CRO kaže...

To jest najznačajnije bitke, grad je ok ali nije to to po meni kako god okreneš WW1 je po meni predaleko ajd WW2 

Unutar WW1 slat ćemo informacije o neprijateljima sa psima, pticama, a jahat ćemo konje umjesto quad-a, moguć je i bicikli no krasno....

[M|C] LuX_CRO
15 godina
Battlefield 5

The Hindenburg disaster occurred on May 6, 1937" Guess what day & month is today? You got that right! Anyway you guys can see the whole thing here:http://www.battlefield.com/event Thank me later!

aj ti reci a?

kul onda je prvi svjetski s kanye westom...di je kim yebate? onda je ona onaj female soldier? One shot kill je ako je pukneš u dupe.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

The Hindenburg disaster occurred on May 6, 1937" Guess what day & month is today? You got that right! Anyway you guys can see the whole thing here:http://www.battlefield.com/event Thank me later!

aj ti reci a?

kul onda je prvi svjetski s kanye westom...di je kim yebate? onda je ona onaj female soldier? One shot kill je ako je pukneš u dupe.

Baš su danas stavili na forum info o nesreći Hindenburg-a mislim na stranici 11 ili 12

A ko će ga znati sad kad bude neki ko steampunk kao što je cyber već spominjao, a onda ode u materinu ko i Hardline

[M|C] LuX_CRO
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

wow, u might b onto something here... nije loše!

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
13 godina
LuX_CRO kaže...

Modernizirana Arma?

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Zamislite da prolupaju pa nam stave da svi počinju s istim oružjem a onda na mapi tražimo bolju opremu, nadogradnje, vozila...

Užasan koncept, zato nitko ne igra Quake i Doom, di je netko vidio da nema grindanja u igjici, naljepnica tj. tagova, stajliš identifikacijskih oznaka, 101-og noža koji služe istoj svrsi i sl. :)

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2016 21:21 (Ikarus01).
15 godina
animosity_frenzy kaže...
fila2208 kaže...

Thanks!

Velim možda traže luft za maštovitost jer po meni je ww1 trench war simulator i nema neke  zanimljiovosti, meni bar osobno.

Nekakva postapokaliptična shema bi nas sve iznenadila mislim, ali saznat ćemo u 45min sve, velim čisto zrno mašte što bih ja volio, ali bumo vidjeli :)

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
animosity_frenzy kaže...
fila2208 kaže...

Thanks!

Velim možda traže luft za maštovitost jer po meni je ww1 trench war simulator i nema neke  zanimljiovosti, meni bar osobno.

Nekakva postapokaliptična shema bi nas sve iznenadila mislim, ali saznat ćemo u 45min sve, velim čisto zrno mašte što bih ja volio, ali bumo vidjeli :)

Evo jedne, nadam se da će ti se svidjeti

16 godina
Soldier977 kaže...
LuX_CRO kaže...

Modernizirana Arma?

Ako se sjećaš project reality ovo je puno bolje 

Radnja i oružje je sadašnjost, ali bit je komunikacija, izdavanje zapovjedi pravi zapovjedni lanac, te nemožeš uzeti gear od medica ako si npr recon.

obavezno preko teamspeak-a još sa njihovim tactical radio mod-om daje ti one zvukove krčanja radia (rup-ovka, motorola), da negovorim kako počne krčati kad razgovaraš sa osobom koja je cca 2km od tebe također whisper opcija je tu.

Taj mod je zapravo set drugih mod-ova od posebnog mod-a za zvuk oružja 

Kad te metak pogodi u nogu imaš jako malo vremena dok nepadneš u nesvjest lagano se sve počne mutiti krv izlazi iz tebe i bam na podu si, viči medic on dolazi do tebe i krpanje počinje i to traje i traje zavoji morfi adrenalin cpr i ostalo.

Tračati nemožeš dugo počneš disati ko konj i teško ti je pogotovo ako staviš više magazina ili bombi jer svaka stvar daje svoju težinu.

uglavnom strašno koliko su uspjeli dotjerati simulaciju

evo ti link pa skini launcher

http://www.tacticalbattlefield.net/forum/page/download

Igra nije toliko zahtjevna koliko je mod zahtjevan (CPU killer)

[M|C] LuX_CRO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice